• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ی طوری میگی با اقتدار رئال رو حذف کرد هرکی فکر میکنه بایرن 5تا به رئال زده تو سانتیاگو

با پنالتی حذف کردن

بازی برگشت اگه دقیقه نود اون گل رو با اشتباه کونترائو و..نخوردیم یا گل افساید فرانک ریبری راحت میرفتیم فینال

همون خواسته ای که سید ازت داشت صفحه پیش :D

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
باعث افتخار پی تی هست، آقا سید ما رو هم دعا کن :)
الان این جنبه ی خبری داشت یا جنبه ی تمسخر و کل کل؟

از اون جایی که اهل دموکراسی هستم برداشت آزاده :blush:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از اون جایی که اهل دموکراسی هستم برداشت آزاده :blush:

نه دوست گلم، اگه اهل دموکراسی بودید اینکه یک نفر یک مطلب مرتبط با مذهب گذاشته، مورد توجهتون قرار نمیگرفت و بولدش نمیکردید :)

پست قبلی بنده بیشتر جنبه ی شوخی بود.:)

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
بارسا : همیشه بازی برگشت در خانه
ما رکورد زدیم
علم احتمال زیر سوال رفت

ولی با این حال به باخت مقابل بایرن درپیت آی بخندیم :p

خیلی ممنون که به بایرن گفتید درپیت
ولی همین تیم درپیت بود که پارسال تیم باشخصیت و فوق کهکشانی شما رو با مربی خاصش تو داغ فینال گذاشت

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
رئالی های عزیز تو پی تی حافظ قرآن هم پیدا کردیم.

دقیقا میشه بگین اینجا چند تا رئالی داریم؟:D
آخه جدیدا پیداشون شده و تاپیک رئال رو عاپ میکنن:D

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
دقیقا میشه بگین اینجا چند تا رئالی داریم؟:D
آخه جدیدا پیداشون شده و تاپیک رئال رو عاپ میکنن:D

والا مشخصه که قابل شمارش نیستن.
اما تعدادشون خیلی بیشتر از طرفداران تیم های دیگست.
اینجا افراد بیشتر از اینکه بارسایی باشن ضد رئال هستن و داشتن این همه دشمن نشان از این داره که ما کاری کردیم که بقیه نمیتونن انجام بدن.
در ضمن توی تاپیک رئال پستی در رابطه با آمار نمایش تاپیک باشگاه های مختلف گذاشته شده.
برید ببینید :blush:

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
تازه به دوران رسیده رو نمیدونم کیا هستند
اما تازه به تاپیک رسیده ها رو می دونم
همونایی که تازه از گرد راه رسیدند و گرد و خاک تاپیک رئال رو دارند پاک می کنند.
یه چند جلسه آموزش هواداری بزارین بیایم شاگردی
البته فکر کنم چیزی که از این جلسات یاد میگیریم بودن در زمان بردن و مردن در زمان نبردن هست.
کجا بودید این چند فصل؟؟؟؟؟؟؟
برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه.

طبق قوانین جدید پی تی .
برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه رو اولین بار من استفاده کردم و از جملات دیگه استفاده کنید.
دوما قرارنیست هوادارای رئال مادرید بیان و سریع امثال تورو پیدا کنن تو پی تی.
برای من اصلا مهم نیست رئال ببازه یا ببره.چون با هیچ تیمی عوضش نمیکنم.
مثل شماها نیستیم که منچستر حذف شد , بریم طرفداری یووه , یووه حذف شد , بارسا , بارسا حذف شه , میشید طرفدار بایرن.
اگه بایرن هم تو فینال قهرمان نشه سر به بیابون میذارید یحتمل. :D
توی باخت ها و برد های رئال هم مطمئنا پست میذارم اگه باشم.
من از فاصله ی 7 روز اینور اونور بازیه رفت گالا - رئال دسترسی نداشتم به نت.
در ضمن ماها دیگه سنی ازمون گذشته . مثل شما بچه که نیستیم.بیشتر اوقات هم از محل کارم توی پی تی پست میذارم.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
طبق قوانین جدید پی تی .
برو خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه رو اولین بار من استفاده کردم و از جملات دیگه استفاده کنید.
دوما قرارنیست هوادارای رئال مادرید بیان و سریع امثال تورو پیدا کنن تو پی تی.
برای من اصلا مهم نیست رئال ببازه یا ببره.چون با هیچ تیمی عوضش نمیکنم.
مثل شماها نیستیم که منچستر حذف شد , بریم طرفداری یووه , یووه حذف شد , بارسا , بارسا حذف شه , میشید طرفدار بایرن.
اگه بایرن هم تو فینال قهرمان نشه سر به بیابون میذارید یحتمل. :D
توی باخت ها و برد های رئال هم مطمئنا پست میذارم اگه باشم.
من از فاصله ی 7 روز اینور اونور بازیه رفت گالا - رئال دسترسی نداشتم به نت.
در ضمن ماها دیگه سنی ازمون گذشته . مثل شما بچه که نیستیم.بیشتر اوقات هم از محل کارم توی پی تی پست میذارم.

جانم بابا بزرگ :D یه دست رحمتی هم به سر ما بکش :p

نمیدونم چرا رئالی ها همه سنشون بالاست،یا طرفدارای تیمای دیگه سنشون پایینه،یا تعریف سن عوض شده خبر نداریم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جانم بابا بزرگ :D یه دست رحمتی هم به سر ما بکش :p

نمیدونم چرا رئالی ها همه سنشون بالاست،یا طرفدارای تیمای دیگه سنشون پایینه،یا تعریف سن عوض شده خبر نداریم

من معمولا تمام دوستانی که در پیتی باهاشون اشنا شدم و سنشون نسبت به بقیه بالاتر هست. مثلا 38 - 36 - 40 اینها حداقل سابقه 4 5 ساله در پیتی دارند.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
من معمولا تمام دوستانی که در پیتی باهاشون اشنا شدم و سنشون نسبت به بقیه بالاتر هست. مثلا 38 - 36 - 40 اینها حداقل سابقه 4 5 ساله در پیتی دارند.

نه آقا مهرداد ما کوچیک شوماییم. انقدرها هم سنمون بالا نیس .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه آقا مهرداد ما کوچیک شوماییم. انقدرها هم سنمون بالا نیس .

البته جسارت به شما نباشه.

هستند دوستانی که مثلا سال 2002 عضو شده اند و تعداد پستهاشون کمه (به دلایل زیاد گرفتارند و زیاد سر به فروم نمیزنند)

از اون طرف هم هستند دوستانی که شاید به تازگی عضو شده باشند و سابقه چندین ساله هواداری از تیمشون رو داشته باشند.

روی صحبت به اون دسته هوادارا هست (فرقی نمیکنه بارسایی ، مادریدی ، یونایتدی و پرسپولیسی یا استقلالی یا سپاهانی ، و ....) که موقع باخت ها پیداشون نیست اما موقع بردها پیداشون میشه و شروع میکنند به رجز خوانی ...

این طور هوادار ها رو نباید زیاد جدی گرفت. متاسفانه مدتی هست که تعداد این مدل هوادارها در پرشین تولز افزایش پیدا کرده.

مثلا همین تاپیک رئال رو یه موقعی بود فقط همین میلاد خان سرپا نگه داشته بود. یا چراغ تاپیک میلان رو فقط نوید عزیز روشن نگه داشته بود.

در ضمن میلاد خان میگه کل کل نکن اما خودش هم یه جاهایی پا رو منطقش میذاره :)

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

هستند دوستانی که مثلا سال 2002 عضو شده اند و تعداد پستهاشون کمه (به دلایل زیاد گرفتارند و زیاد سر به فروم نمیزنند)

از اون طرف هم هستند دوستانی که شاید به تازگی عضو شده باشند و سابقه چندین ساله هواداری از تیمشون رو داشته باشند.

روی صحبت به اون دسته هوادارا هست (فرقی نمیکنه بارسایی ، مادریدی ، یونایتدی و پرسپولیسی یا استقلالی یا سپاهانی ، و ....) که موقع باخت ها پیداشون نیست اما موقع بردها پیداشون میشه و شروع میکنند به رجز خوانی ...

این طور هوادار ها رو نباید زیاد جدی گرفت. متاسفانه مدتی هست که تعداد این مدل هوادارها در پرشین تولز افزایش پیدا کرده.

مثلا همین تاپیک رئال رو یه موقعی بود فقط همین میلاد خان سرپا نگه داشته بود. یا چراغ تاپیک میلان رو فقط نوید عزیز روشن نگه داشته بود.

البته من منظورم با شما نبود اقا مهرداد گل

یکی دو مورد خیلی داره میره جلو

ی بار توهین به پپه میکنه میگه کثیف ترین بازیکن منم میتونم توهین کنم به بازیکنای حریف

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
خوبه سنی ازت گذشته انقدر بی احترامی میکنی به بقیه خجالت بکش

من اخلاقم اینطوریه.حرف تو دلم نمیذارم بمونه.از همون موقع هم که تو صنف های مختلف فعالیت داشتم واسم مهم نبوده که طرف خوشش بیاد یا نه.

بابا بیخیال با بارسایی جماعت کل کل نکن همون طور که من دیگه کل کل نمیکنم

بعدا متوجه میشی الان نه

آره حق با شماست میلاد جان.ولی واقعا یه سریا نشستن از صبح تا شب تو نت هر چی هم که میگی با دلیل و منطق انگار داری با دیوار حرف میزنی.

مهرداد عزیز به دور از کل کل داغترین بحثی که فعلا توی این تاپیک خیلی دارن شلوغش میکنن بازی برگشت رئال یونایتد بوده.

نظ خودت چیه در مورد اون بازی.البته نظر تعصبی منظورم نیست.همراه با اخبار و تحلیل افراد برجسته این رشته

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من اخلاقم اینطوریه.حرف تو دلم نمیذارم بمونه.از همون موقع هم که تو صنف های مختلف فعالیت داشتم واسم مهم نبوده که طرف خوشش بیاد یا نه.

آره حق با شماست میلاد جان.ولی واقعا یه سریا نشستن از صبح تا شب تو نت هر چی هم که میگی با دلیل و منطق انگار داری با دیوار حرف میزنی.

مهرداد عزیز به دور از کل کل داغترین بحثی که فعلا توی این تاپیک خیلی دارن شلوغش میکنن بازی برگشت رئال یونایتد بوده.

نظ خودت چیه در مورد اون بازی.البته نظر تعصبی منظورم نیست.همراه با اخبار و تحلیل افراد برجسته این رشته

اون بازی تمام شده و رفته و بحث در موردش بی فایده هست. تنها نظری که دارم اینه که باید خط میانه یونایتد تقویت بشه. خط میانه یونایتد توان مقابله با خط میانه تیمهایی مثل سیتی ، رئال ، بارسا و بایرن مونیخ رو نداره.

البته بحث داوری جای خود داره اما من اعتقاد دارم که اگه تیم ما خط میانه اش یه بازیکن میدان دار و صاحب خلاقیت داشت ما هم رئال رو براحتی میبردیم هم منچستر سیتی رو.

امیدوارم که فصل بعد یه فکری برای این نقایص تیم بشه.

--------------------
ولی در کل اعتقاد دارم که این فصل چه در لالیگا چه در اروپا رئال بیشتر از بقیه تیمها از اشتباهات داوری (حالا گه عمدی چه غیر عمدی) منتفع شده. معمولا هر فصل قرعه به نام یه تیم میفته و این فصل به نظر میرسه که قرعه به نام رئال خورده.

بالا