• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
اون بازی تمام شده و رفته و بحث در موردش بی فایده هست. تنها نظری که دارم اینه که باید خط میانه یونایتد تقویت بشه. خط میانه یونایتد توان مقابله با خط میانه تیمهایی مثل سیتی ، رئال ، بارسا و بایرن مونیخ رو نداره.

البته بحث داوری جای خود داره اما من اعتقاد دارم که اگه تیم ما خط میانه اش یه بازیکن میدان دار و صاحب خلاقیت داشت ما هم رئال رو براحتی میبردیم هم منچستر سیتی رو.

امیدوارم که فصل بعد یه فکری برای این نقایص تیم بشه.

--------------------
ولی در کل اعتقاد دارم که این فصل چه در لالیگا چه در اروپا رئال بیشتر از بقیه تیمها از اشتباهات داوری (حالا گه عمدی چه غیر عمدی) منتفع شده. معمولا هر فصل قرعه به نام یه تیم میفته و این فصل به نظر میرسه که قرعه به نام رئال خورده.

مهرداد جان شما از میلاد خرده میگیری که بعضا از دایره منطق خارج میشه اما این بخش آخر حرفت بیشتر بوی تعصب میده تا منطق.
قرعه به اسم رئال خورده؟
از مرحله گروهی که حساب کنیم با اون قرعه ای که افتاد برای رئال.
تو بازی رئال -سیتی(به عنوان مهم ترین بازی گروه) بارها خطاهای مشخص کمپانی که از عقب رونالدو رو هل میداد گرفته نشد.
توی بازی با یونایتد هم که خیلیییییییی دربارش بحث شده .واقعا همین که گل های یونایتد مردود بوده بسنده میکنه.

بازی گالا - رئال هم به عنوان یک شخصی که از فوتبال سر درنمیاره هم بخوایم به این قضیه نگاه کنیم. خنده داره که بگیم رئال زورش نمیرسیده و به زور داوری اومده بالا.

اگه در حقمون تو این فصل بد نکردن به نفعمون هم نشده.
ا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد جان شما از میلاد خرده میگیری که بعضا از دایره منطق خارج میشه اما این بخش آخر حرفت بیشتر بوی تعصب میده تا منطق.
قرعه به اسم رئال خورده؟
از مرحله گروهی که حساب کنیم با اون قرعه ای که افتاد برای رئال.
تو بازی رئال -سیتی(به عنوان مهم ترین بازی گروه) بارها خطاهای مشخص کمپانی که از عقب رونالدو رو هل میداد گرفته نشد.
توی بازی با یونایتد هم که خیلیییییییی دربارش بحث شده .واقعا همین که گل های یونایتد مردود بوده بسنده میکنه.

بازی گالا - رئال هم به عنوان یک شخصی که از فوتبال سر درنمیاره هم بخوایم به این قضیه نگاه کنیم. خنده داره که بگیم رئال زورش نمیرسیده و به زور داوری اومده بالا.

اگه در حقمون تو این فصل بد نکردن به نفعمون هم نشده.
ا

اینکه گفتم قرعه به نام خورده یه جور ضرب المثل هست. منظورم این نبوده که نشستن فکر کردن امسال به کی حال بدن . بعد رئال انتخاب شده.

منظورم این بود که امسال به صورت شانسی رئال بیشتر از اینکه متضرر بشه ، منتفع شده.
سالهای قبل تیمهای دیگه ای در این موقعیت بودند.

الته میگم "اینطور به نظر میرسه"

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
yan9xui0dfp9fdguipef.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خداییش این په په چیه که واسش پرچم میگیرد. این همه بازیکن خشن توی فوتبال حضور داشتند و حضور دارند، اما هیچ کس به اندازه ی این بازیکن با کینه و عقده خطا نمیکنه.رئال بازیکن های با اخلاق کم نداره و نداشته، از کاسیاس گرفته تا ژابی الونسو یا مسوت اوزیل و ...
برداشت آزاد:

په په یک شیطان واقعی

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
ی تارموی نداشتشو قبلا الان مو داره:دی به همه ی بازیکنای بارسا نمیدم

هر چی میخوای درباره اش بذار به موقع اش ببین چطور بارسا رو ترول میکنم

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
خداییش این په په چیه که واسش پرچم میگیرد. این همه بازیکن خشن توی فوتبال حضور داشتند و حضور دارند، اما هیچ کس به اندازه ی این بازیکن با کینه و عقده خطا نمیکنه.رئال بازیکن های با اخلاق کم نداره و نداشته، از کاسیاس گرفته تا ژابی الونسو یا مسوت اوزیل و ...
برداشت آزاد:

په په یک شیطان واقعی

نمیدونم چرا انقدر دیدتون کوتاهه نسبت به مسائل.
په په رو بارها بازیکنان مختلف گفتندکه چقدر بازیکن با اخلاقیه.
توی رئال هم از جون و دل مایه میذاره و به شخصه از همه ی بازیکنان رئال بیشتر دوسش دارم بخاطر تعصبش.
حتی الان که نیمکت نشین واران شده هیچ حاشیه ای درست نمیکنه.
یوفا هم در بد جلوه دادن شخصیتش بی تقصیر نیست.بارها شده اصلا خطا نکرده یا خطاش کارت نداشته و داورا با کارت قرمز و زرد جریمش کردن.

یه سری ها هم بی خود خودشونو نخود هر آشی میکنن.
مشکل په په و رونی هم از جایی آغاز شد که بعد خطای په په روی مسی , رونی با کلمات رکیک توی توییتر په په رو وحشی خطاب قرار داد.
رئالی ها هم توی برنابئو و توی مطبوعاتشون همین امسال رونی رو به سبک خودش بدرقه کردند.

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
تو اون 6 دوره همیشه یا بارسا قهرمان شده یا تیمی که تو نیمه نهایی بارسا رو برده بوده
پس اگر بایرن برسه فینال طبق این سنت باید قهرمان بشه
البته پارسال که بایرن هم تقریبا اونور جوب بود و 70 - 80 درصد فوتبال دوستا و فضای عمومی رسانه ها فینال رو ال کلاسیکو پیش بینی می کردن و حتی فینال بایرن - بارسا یا رئال - چلسی رو هم کمتر کسی فکرشو می کرد چه برسه به بایرن - چلسی
ولی با توجه به غیرمنتظره بودن قهرمانی های چلسی و اینتر از کجا معلوم شاید امسال هم دورتموند قهرمان بشه
البته من که دوست دارم بایرن بشه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
راست میگه آقا میلاد. امسال فرق داره و ممکنه دورتموند قهرمان شه:D
خدایی چه بازیهای پر هیجانی در پیش داریم;)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این کریس پنالدو چقدر تمارض میکنه !!!!
تا دقیقه ی 15، تقریبا 4 تا خطا مثلا روی رونالدو انجام شد، تماما تمارض بود، حتی اون ضربه ی ایستگاهی اول، یکی نیست بهش بگه آخه تو با این جثت دیگه چرا شیرجه میزنی، همینا باعث میشه که یه پسربچه ی 169 سانتی هر سال توپ طلا رو میبره دیگه :D

لیونل مسی هرگز شیرجه نمیزند

پ.ن:

از این حرفا بگذریم، بیلبائو چه فوتبالی بازی میکنه، واقعا روون و زیبا، مونایین هم بازیکن خیلی آینده داری به نظر میاد.
بیلسا مربی بسیار خوش فکریه، حقشون بود 1 گل بزنند.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

همین کارهای کریس رونالدو هست که باعث شده اصلا محبوب نباشه

چقدر شارلاتان بازی درمیاره برای یک خطا

عصبی هم هست

واقعا مسی مثل فرشته هاست از اخلاق . صبوری . تواضع و ..

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236

همین کارهای کریس رونالدو هست که باعث شده اصلا محبوب نباشه

چقدر شارلاتان بازی درمیاره برای یک خطا

عصبی هم هست

واقعا مسی مثل فرشته هاست از اخلاق . صبوری . تواضع و ..

مسی مثله فرشته هاست. یه پا خانومیه برا خودش . از هر انگشتش 1000 تا هنر میباره :D

این نستراداموس که بازیا رو همرو برعکس پیش بینی میکرد اومد.

راستی اینکه میگید مسی در اینجور مسائل خیلی با اخلاقه چرته محضه.(با اخلاق فقط تیری آنری بود که یادمه با کف استوک طرف رفت تو شکمش پاشد باهاش دست داد)

مسی حرفی بزنه میزنن نصفش میکنن با اون قد و هیکلش.

مسی هم خیلیییییییی از حرکاتش تمارضه.

بالا