اون بازی تمام شده و رفته و بحث در موردش بی فایده هست. تنها نظری که دارم اینه که باید خط میانه یونایتد تقویت بشه. خط میانه یونایتد توان مقابله با خط میانه تیمهایی مثل سیتی ، رئال ، بارسا و بایرن مونیخ رو نداره.
البته بحث داوری جای خود داره اما من اعتقاد دارم که اگه تیم ما خط میانه اش یه بازیکن میدان دار و صاحب خلاقیت داشت ما هم رئال رو براحتی میبردیم هم منچستر سیتی رو.
امیدوارم که فصل بعد یه فکری برای این نقایص تیم بشه.
--------------------
ولی در کل اعتقاد دارم که این فصل چه در لالیگا چه در اروپا رئال بیشتر از بقیه تیمها از اشتباهات داوری (حالا گه عمدی چه غیر عمدی) منتفع شده. معمولا هر فصل قرعه به نام یه تیم میفته و این فصل به نظر میرسه که قرعه به نام رئال خورده.
مهرداد جان شما از میلاد خرده میگیری که بعضا از دایره منطق خارج میشه اما این بخش آخر حرفت بیشتر بوی تعصب میده تا منطق.
قرعه به اسم رئال خورده؟
از مرحله گروهی که حساب کنیم با اون قرعه ای که افتاد برای رئال.
تو بازی رئال -سیتی(به عنوان مهم ترین بازی گروه) بارها خطاهای مشخص کمپانی که از عقب رونالدو رو هل میداد گرفته نشد.
توی بازی با یونایتد هم که خیلیییییییی دربارش بحث شده .واقعا همین که گل های یونایتد مردود بوده بسنده میکنه.
بازی گالا - رئال هم به عنوان یک شخصی که از فوتبال سر درنمیاره هم بخوایم به این قضیه نگاه کنیم. خنده داره که بگیم رئال زورش نمیرسیده و به زور داوری اومده بالا.
اگه در حقمون تو این فصل بد نکردن به نفعمون هم نشده.
ا