• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
خب نصیر زاده اومد رو خط

در مورد هند ها اعتقاد داشت که هم به ضرر بارسا گرفته شده هم بایرن

اما گل دوم رو میگفت افساید نبود که به من 100 درصد افساید بود. از زاویه بالا کاملا مشخصه

گل سوم هم که خطا بود.

در کل داوری افتضاح بود. من معتقدم که اگه این اشتباهات هم اتفاق نمیفتاد بایرن بازی رو میبرد. اما این اشتباهات داوری هم شکست بارسا رو خیلی تلخ کرد هم تا حدی برد بایرن رو تخت الشعاع قرار داد.

عکس نماي بالا رو داري؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
داوری افتضاح بود، اونم تو این سطح بازی ها. بازم ۲-۰ یا ۳-۰ خیلی بهتر از ۴-۰ بود. البته بایرن بهتر بازی کرد و مستحق برد بود.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
اولا که بار سا یه موقعیت گل هم نداشت!! یه موقعیت خطرناک هم نداشت! پس حقش باخت بود

در مورده داوری هم تیمی که چهارتا بخوره زشته بگه داوری!
حالا خوبه همون طور که نصیر زاده گفت فقط گله سوم افساید بود که اونم یکی دوتا پنالتی مشکوک برای بایرن بود که نگرفتن ! سه هیچ و چهارهیچ خیلی فرقی نداره!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
داوری افتضاح بود، اونم تو این سطح بازی ها. بازم ۲-۰ یا ۳-۰ خیلی بهتر از ۴-۰ بود. البته بایرن بهتر بازی کرد و مستحق برد بود.
بعد باخت از رئال هم همین ها را گفتید :D والا میلان می اومد بالا ابرو داری می کرد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بایرن بهتر بود اما نهایتا در حد یه 2 بر صفر نه 4 تا :) اونم به کرامات داوری

علی یا ایحال ترجیح میدم با صعود بایرن و احیانا رئال مادرید، یه اسپانیای جام رو ببره اگر هم که دورتموند از اون سمت اومد، دروتموند ببره :D

امشب بد بودیم، اما اونایی که یوفالونا و شانسلونا میگفتند یکم وجدانشون رو میانجی قرار بدند متوجه میشن که این حرفا نیست و نبوده :D

خداییش داور بازی چلسی هر کاری کرد اما 2 تاگل مشتی تقدیم بارسا نکرد که این داور مجار به آلمان ها هدیه داد :)

بایرن امشب در حد و اندازه های بارسای سال 2011 بود

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
بارسا بارها از داوری سود برده بود ................ اینبار خورد شد رفت پی کارش .............

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بعد باخت از رئال هم همین ها را گفتید :D والا میلان می اومد بالا ابرو داری می کرد

چرت نگو بابا. "میلان میومد بالا آبروداری میکرد". ۲ تا گلشون مردود بود همه هم دیدن. گفتم که بایرن عالی بود و هیچ تیمی تا حالا اینطوری این بارسا را نبرده بود، من جمله تیم سوراخ شما. منتظر پاره شدن توسط همین بایرن تو فینال باشید.

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
دو گلشون 100 درصد مشکل داشت
ولی این بایرن جام را نبره خونه ول کن نیست بدجوری بازیکنانشون رو فرم بودن هرجای زمین نگاه میکردی 3 4 تا بازیکنشون حاضر بودن

ترجمه : ما بارسایی ها امیدوارم بایرن بتونه رئال رو ببره تا کمی از سوزشمون کم بشه :rolleyes:

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
البته 2 تا hand برای بایرن هم نگرفتا
یکیش به هیج وجه هند نبود برخورد شوت از فاصله نزدیک به دست پنالتی حساب نمیشه
بعد هم پنالتی 50 50 هست و معلوم نیست حتما گل میشه
به هرحال دو گل بایرن رو خطای واضح داوری بود
البته این فصل واقعا بایرن عالیه و صعود و حتی قهرمانی هم حقش هست:)

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
ترجمه : ما بارسایی ها امیدوارم بایرن بتونه رئال رو ببره تا کمی از سوزشمون کم بشه :rolleyes:
اولا ما جام ندیده نیستیم مثل بعضی تیمها که 10 ساله این جام را نگرفتن
دوما مگه ریال صعود کرده؟
سوما این بایرن دورتموند را هم در فینال در هم میکوبه و قهرمان میشه واقعا تیم منسجم و خوبی هست و فاصله 20 امتیازیش با دورتموند هم اینو نشون میده
چهارما من قبلا هم اینجا گفته بودم قهرمان بارسا یا بایرن یا یونتوس هست الان هم حدسم بایرن هست هرچند دورتمند ببره خوشحال تر میشم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من موندم الان چی میخواد ثابت بشه؟

آقا توی دنیای فوتبال یک تیم 6 سال در بالاترین سطح ممکن فوتبال بازی کرد، زیبا بازی کرد و به قول من که نه، اما اهالی فوتبال در سرتاسر دنیا بهترین تیم قرن لقبش دادند، 4 سال پیاپی بهترین بازیکنش بازیکن سال شد و ...

اما تا همینجاش هم کم سابقه بوده یک تیم روند اوجش رو تا این مدت ادامه بده. بارسا این فصل که رد شد اما فصل دیگه هم در اوج نخواهد بود و این چرخه ی فوتبال اروپا ادامه خواهد داشت.

عوامل انسانی با فرسودگی و فرسایش همراه هستند، قبول کنید بارسا تا بی نهایت نمیتونست بارسا باشه(با این ترکیب، تاکتیک و نفرات)

من دقیقا بعد از بازی با میلان گفتم که از نظر من مسابقات امسال برای بارسا تمام شدست، چون مشخص بود پتانسیل همیشگی رو نداره. بازم دمشون گرم

هم واسه رئال، هم بایرن و دورتموند آرزوی موفقیت دارم،

اینجور نبوده و اینجور هم نمیمونه

فوتبال زندگیه، از این بالاپایین ها خیلی داره.

بهش دل سپرده باشی بدجوری با احساسات آدمیزاد بازی میکنه، اما نه باید با موفقیت هاش خیلی شاد بود و نه از باخت هاش خیلی غمگین :)

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
اولا ما جام ندیده نیستیم مثل بعضی تیمها که 10 ساله این جام را نگرفتن
دوما مگه ریال صعود کرده؟
سوما این بایرن دورتموند را هم در فینال در هم میکوبه و قهرمان میشه واقعا تیم منسجم و خوبی هست و فاصله 20 امتیازیش با دورتمند هم اینو نشون میده

بله کاملا معلوم بود منظورتون دورتموند بود و رئال نبود . رئال نتونه به بایرن برسه بد جور شکست عشقی میخورین

تیم تازه به دوران رسیده از جام صحبت نکنه بهتره

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بله کاملا معلوم بود منظورتون دورتموند بود و رئال نبود . رئال نتونه به بایرن برسه بد جور شکست عشقی میخورین

اصولا بحث جام های تیم ها جای خودش، اما مشکل این تاپیک اینه که طرفدارای برخی تیم ها چندساله جام ندیدند، یا بهتر بگم از وقتی طرفدارش شدند جامی ندیدند که انشالله امسال میبینند وگرنه تمام تیم های این مرحله کلکسیونی کامل از افتخارات دارند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

بذار یه تجربه ای بگم برای شما.

جام جهانی 2010 افریقای جنوبی تو همین فروم پرشین تولز بودیم. ما طرفدار برزیل بودیم و بعضی دوستان هم ارژانتینی بودند.

تا گذشت و بازی برزیل و هلند پیش اومد و برزیل به طرز فجیعی بخاطر اشتباهات اون فیلیپه ملو احمق بازی رو باخت.

خلاصه ارژانتینی ها فروم رو روی سر ما برزیلی ها خراب کردند از بس که ما رو دست انداختند.

غافل از اینکه عاقبتی بد در انتظارشون بود. فردای بازی برزیل ، بازی المان و ارژانتین بود. ارژانتین 4 گل خورد و مارادونا به سختی مغلوب شد. شکست سختی بود.

حالا نوبت ما برزیلی ها بود که دق و دلیمون رو سر آرژانتینی ها خالی کنیم. بیچاره ها خودشون هم کپ کرده بودند.

کسی اصلا انتظارشو نداشت المان 4 تا به ارژانتین بزنه اما زد.

البته فینال بازی خاصی هست و شرایط خاص خودشو داره اما پیشنهاد میکنم با طرفداران تیم مغلوب طوری رفتار نکنید که اگه جلو همین بایرن شما هم شکست سختی خوردید به مشکل بخورید :)

==================================

امشب من انتظار برد بایرن رو داشتم اما خب نه با این نتیجه. بازی بعد بارسا که خب ناشی از بازی خوب و جسورانه بایرن بود از یه طرف. اشباهات داوری هم موثر بودند.

من بایرن رو فینالیست میدونم و احتمالا از اون طرف هم رئال بالا میاد.

فوتبال قابل پیش بینی نیست. مسلما شما رئالی ها هم با این بازی امشب بایرن دارید فکر میکنید که ایا مدافعان رئال که غیر از راموس بقیه شون زیاد تعریفی ندارند میتونن جلو این فورواردهای سرعتی بایرن مقاومت کنند یا نه.

البته مورینیو مسلما طرحی در فکرش داره اما ابزار خیلی مهمه.

واران مدافع خوبیه اما جوونه. تو بازی فرانسه المان که چند بار محو شده بود نشون داد که هنوز تجربه لازم رو برای بازیهای یزرگ سی ال نداره.
په په بازیکن خشنیه و هر لحظه امکان پنالتی کردنش روی فوروارد های بایرن هست.
مارسلو بعد از اون مصدومیتش اون مارسلوی همیشگی نشد . البته مارسلو فراز و نشیب هم زیاد داشت.
اربلوآ و کوئنترائو هم در حد و اندازه رئال نیستند.

بایرن مهره های زیادی داره وپلن های بازی زیادی رو میتونه اجرا کنه. از بازی زمینی گرفته تا بازی درگیرانه و هوایی.

امروز به بارسا هم زمینی گل زدند هم هوایی. تیم فوق العاده کاملیه.

به نظر من بخت اول قهرمانیه. یعنی الان اگه دورتموند بره بالا که راحت میگم حریف بایرن نیست. مورینیو هم در صورت فینالیست شدن کار سختی داره جلو این تیم رو بگیره.

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
امشب یه دنیا به افتخار آلمان ها باید بایسته و تشویق کنه
بارسا توسط ژرمن ها تحقیـــــــــــــــــــــر شد!
خداحافظ کاتالان... خداحافظ فوتبال خسته کننده... خداحافظ تی کی تاکای مسخره!!!

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794

بله تا داور ها هستن چرا که نه ریال هم میتونه جام بگیره
قبلا هم گفتم سه مدعی اصلی جام به نظر من یووه بارسا و بایرن هستن و الان بایرن اون دو تیم را شکست داده و به نظر من قهرمان میشه البته شخصا دوست دارم دورتمند قهرمان بشه ولی بعیده از پس این بایرن بر بیاد

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
حالا دیگه اینجوری هم نیست که نشه بایرن رو برد چه رئال بیاد فینال و چه دورتمند، مطمئن باشید بازی فینال خیلی نزدیک دنبال میشه. اصلا خودمون بیاییم فینال که دیگه تمومه کار

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دوستان بارسایی اون موقع که رئال برد گفتن بارسا بدون مربی بوده و از این حرفا! حالا که بارسا نابود شد و مربی هم داشت جریان چی میشه؟

:lol:
45025d1366750029-601739_537756829616122_375101960_n.jpg

:lol:

بالا