بذار یه تجربه ای بگم برای شما.
جام جهانی 2010 افریقای جنوبی تو همین فروم پرشین تولز بودیم. ما طرفدار برزیل بودیم و بعضی دوستان هم ارژانتینی بودند.
تا گذشت و بازی برزیل و هلند پیش اومد و برزیل به طرز فجیعی بخاطر اشتباهات اون فیلیپه ملو احمق بازی رو باخت.
خلاصه ارژانتینی ها فروم رو روی سر ما برزیلی ها خراب کردند از بس که ما رو دست انداختند.
غافل از اینکه عاقبتی بد در انتظارشون بود. فردای بازی برزیل ، بازی المان و ارژانتین بود. ارژانتین 4 گل خورد و مارادونا به سختی مغلوب شد. شکست سختی بود.
حالا نوبت ما برزیلی ها بود که دق و دلیمون رو سر آرژانتینی ها خالی کنیم. بیچاره ها خودشون هم کپ کرده بودند.
کسی اصلا انتظارشو نداشت المان 4 تا به ارژانتین بزنه اما زد.
البته فینال بازی خاصی هست و شرایط خاص خودشو داره اما پیشنهاد میکنم با طرفداران تیم مغلوب طوری رفتار نکنید که اگه جلو همین بایرن شما هم شکست سختی خوردید به مشکل بخورید
==================================
امشب من انتظار برد بایرن رو داشتم اما خب نه با این نتیجه. بازی بعد بارسا که خب ناشی از بازی خوب و جسورانه بایرن بود از یه طرف. اشباهات داوری هم موثر بودند.
من بایرن رو فینالیست میدونم و احتمالا از اون طرف هم رئال بالا میاد.
فوتبال قابل پیش بینی نیست. مسلما شما رئالی ها هم با این بازی امشب بایرن دارید فکر میکنید که ایا مدافعان رئال که غیر از راموس بقیه شون زیاد تعریفی ندارند میتونن جلو این فورواردهای سرعتی بایرن مقاومت کنند یا نه.
البته مورینیو مسلما طرحی در فکرش داره اما ابزار خیلی مهمه.
واران مدافع خوبیه اما جوونه. تو بازی فرانسه المان که چند بار محو شده بود نشون داد که هنوز تجربه لازم رو برای بازیهای یزرگ سی ال نداره.
په په بازیکن خشنیه و هر لحظه امکان پنالتی کردنش روی فوروارد های بایرن هست.
مارسلو بعد از اون مصدومیتش اون مارسلوی همیشگی نشد . البته مارسلو فراز و نشیب هم زیاد داشت.
اربلوآ و
کوئنترائو هم در حد و اندازه رئال نیستند.
بایرن مهره های زیادی داره وپلن های بازی زیادی رو میتونه اجرا کنه. از بازی زمینی گرفته تا بازی درگیرانه و هوایی.
امروز به بارسا هم زمینی گل زدند هم هوایی. تیم فوق العاده کاملیه.
به نظر من بخت اول قهرمانیه. یعنی الان اگه دورتموند بره بالا که راحت میگم حریف بایرن نیست. مورینیو هم در صورت فینالیست شدن کار سختی داره جلو این تیم رو بگیره.