• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوستان بارسایی اون موقع که رئال برد گفتن بارسا بدون مربی بوده و از این حرفا! حالا که بارسا نابود شد و مربی هم داشت جریان چی میشه؟

:lol:
45025d1366750029-601739_537756829616122_375101960_n.jpg

شما وقت میذاشتی بازی رو میدیدی در جریان الطاف کریمه ی داوری قرار میگرفتی :D

هر چند که تو همون بازی ها هم پنالتی های انجام شده روی پدرو و آدریانو پَر شد :blush:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
فابرگاس اگه تو آرسنال مونده بود میتونست بعدها واسه Ela دخترش تعریف کنه یه روزی کاپیتان تیمی بود که بایرن رو تو آلیانز آرنا 2-0 برد بود نه 0-4 ببازه
:(

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوستان بارسایی اون موقع که رئال برد گفتن بارسا بدون مربی بوده و از این حرفا! حالا که بارسا نابود شد و مربی هم داشت جریان چی میشه؟

45025d1366750029-601739_537756829616122_375101960_n.jpg

هر چند که تو همون بازی ها هم پنالتی های انجام شده روی پدرو و آدریانو پَر شد :blush:

پ.ن:

آقا کلا ما حرفمون رو پس گرفتیم، :D شما اون دوبازی رو هم که وقت گذاشتی دیدی متوجه ی الطاف و گاف های داوری نشدی این بازی که جای خود داره
نگران نباش، بازی رو ندیدی چیزی رو هم از دست ندادی :p

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
بذار یه تجربه ای بگم برای شما.

جام جهانی 2010 افریقای جنوبی تو همین فروم پرشین تولز بودیم. ما طرفدار برزیل بودیم و بعضی دوستان هم ارژانتینی بودند.

تا گذشت و بازی برزیل و هلند پیش اومد و برزیل به طرز فجیعی بخاطر اشتباهات اون فیلیپه ملو احمق بازی رو باخت.

خلاصه ارژانتینی ها فروم رو روی سر ما برزیلی ها خراب کردند از بس که ما رو دست انداختند.

غافل از اینکه عاقبتی بد در انتظارشون بود. فردای بازی برزیل ، بازی المان و ارژانتین بود. ارژانتین 4 گل خورد و مارادونا به سختی مغلوب شد. شکست سختی بود.

حالا نوبت ما برزیلی ها بود که دق و دلیمون رو سر آرژانتینی ها خالی کنیم. بیچاره ها خودشون هم کپ کرده بودند.

کسی اصلا انتظارشو نداشت المان 4 تا به ارژانتین بزنه اما زد.

البته فینال بازی خاصی هست و شرایط خاص خودشو داره اما پیشنهاد میکنم با طرفداران تیم مغلوب طوری رفتار نکنید که اگه جلو همین بایرن شما هم شکست سختی خوردید به مشکل بخورید :)

==================================

امشب من انتظار برد بایرن رو داشتم اما خب نه با این نتیجه. بازی بعد بارسا که خب ناشی از بازی خوب و جسورانه بایرن بود از یه طرف. اشباهات داوری هم موثر بودند.

من بایرن رو فینالیست میدونم و احتمالا از اون طرف هم رئال بالا میاد.

فوتبال قابل پیش بینی نیست. مسلما شما رئالی ها هم با این بازی امشب بایرن دارید فکر میکنید که ایا مدافعان رئال که غیر از راموس بقیه شون زیاد تعریفی ندارند میتونن جلو این فورواردهای سرعتی بایرن مقاومت کنند یا نه.

البته مورینیو مسلما طرحی در فکرش داره اما ابزار خیلی مهمه.

واران مدافع خوبیه اما جوونه. تو بازی فرانسه المان که چند بار محو شده بود نشون داد که هنوز تجربه لازم رو برای بازیهای یزرگ سی ال نداره.
په په بازیکن خشنیه و هر لحظه امکان پنالتی کردنش روی فوروارد های بایرن هست.
مارسلو بعد از اون مصدومیتش اون مارسلوی همیشگی نشد . البته مارسلو فراز و نشیب هم زیاد داشت.
اربلوآ و کوئنترائو هم در حد و اندازه رئال نیستند.

بایرن مهره های زیادی داره وپلن های بازی زیادی رو میتونه اجرا کنه. از بازی زمینی گرفته تا بازی درگیرانه و هوایی.

امروز به بارسا هم زمینی گل زدند هم هوایی. تیم فوق العاده کاملیه.

به نظر من بخت اول قهرمانیه. یعنی الان اگه دورتموند بره بالا که راحت میگم حریف بایرن نیست. مورینیو هم در صورت فینالیست شدن کار سختی داره جلو این تیم رو بگیره.

:blink::blink::blink: کوئنترائو در حد رئال نیست !!!! :eek:
والا ما این بازیکن هر موقعه دیدیمش فوق العده بوده
هم تو فاز دفاع و هم حمله !
نمیدونم چطور شده بی مصرف !

دوستان بارسایی ( که بعضیاشون چند ساله طرفدار این تیم شدن) اگه با حذف رئال از ناراحتیتون کاسته میشه منم آرزو میکنم حذف بشیم بلکه شما این نتیجه شرم آورو از یاد ببرید ...

مطمئنم که در صورت حذف دورتموند کار بایرن رو یکسره میکنیم !
یعنی میتونم شرط هم ببندم مرده مردونه :rolleyes:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

چی میگی ها؟

تو به جان اف کندی چی

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
چی میگی ها؟

تو به جان اف کندی چی

جان اف کندی مگه پسرخالته :D
هر چند که شما و په په یه سری وجه تسمیه و وجه تشابه با هم دارید که مکاشفش به بصیرت مضاعف نیاز داره :happy:

شب دوستان گُل خوش

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
فابرگاس اگه تو آرسنال مونده بود میتونست بعدها واسه Ela دخترش تعریف کنه یه روزی کاپیتان تیمی بود که بایرن رو تو آلیانز آرنا 2-0 برد بود نه 0-4 ببازه
:(
اگه آرسنال برا پول کلی از ستاره هاشورد نمیکرد الان آرسنال یه چیزی تو مایه های 2002-2006 اش بود وقهرمان میشد

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
[QUOTE="AmirHesam";7023069]مطمئنم که در صورت حذف دورتموند کار بایرن رو یکسره میکنیم !
یعنی میتونم شرط هم ببندم مرده مردونه :rolleyes:[/QUOTE]

پارسال که شما تو اوج بودید و بایرن هم تو قهرمان نشدن تریپل کرد از پسش برنیومدید، دیگه امسال که... راستی با یه باخت تو خونه حریف و مساوی در دقیقه ۹۰ در ورزشگاه خودی نمیرن فینالها! همینجوری محض اطلاع گفتم!

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
اینجا هرکس نظر شخصی خودشو میگه
نه با نظر کسی تیمی حذف میشه و نه قهرمان میشه
و نه ما نوستر اداموس هستیم که بتونیم پیش بینی کنیم پس جبهه نگیرید
با تشکر:D

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
اصولا بحث جام های تیم ها جای خودش، اما مشکل این تاپیک اینه که طرفدارای برخی تیم ها چندساله جام ندیدند، یا بهتر بگم از وقتی طرفدارش شدند جامی ندیدند که انشالله امسال میبینند وگرنه تمام تیم های این مرحله کلکسیونی کامل از افتخارات دارند

اختیار دارین قربان . طرفداران 16 ساله متعلق به بارسا هستن .

بله درست می فرمایید قبل از 97 چند سالی از جام اروپایی برای رئال خبری نبود . خوشحالم قبل از اون دوران طرفدارش شدم

تا 10 سال پیش طرفداران بارسا خارج از کاتالونیا انگشت شمار بودن

امیدوارم یه چند باخت تپل دیگه بیارن تا 80 درصد هوادارانش اینو بدونن که با یه جام طرفدار یه تیم نمیشن

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
پارسال که شما تو اوج بودید و بایرن هم تو قهرمان نشدن تریپل کرد از پسش برنیومدید، دیگه امسال که... راستی با یه باخت تو خونه حریف و مساوی در دقیقه ۹۰ در ورزشگاه خودی نمیرن فینالها! همینجوری محض اطلاع گفتم!

فکر میکردم قادر باشید با دقت پست منو بخونید !
البته حقم میدم بعد از باخت شرم آور زیاد حواستون نباشه

پست بالای منو بخونید ...
اینجا هم بولد میکنم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
[QUOTE="AmirHesam";7023130]فکر میکردم قادر باشید با دقت پست منو بخونید !
البته حقم میدم بعد از باخت شرم آور زیاد حواستون نباشه

پست بالای منو بخونید ...
اینجا هم بولد میکنم

[/QUOTE]

من پست شما رو کوت کردم :) به عنوان یک دوست پرشین تولزی امیدوارم که همیشه خوشحال باشید . اما امیدوارم اگه رئال مغلوب شد شما رو اینجا ببینیم :)

milad-70

Registered User
لایک‌ها
257
یه چیز بگم بخندیم

مسی

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2

4rash

Registered User
لایک‌ها
229
من پست شما رو کوت کردم :) به عنوان یک دوست پرشین تولزی امیدوارم که همیشه خوشحال باشید . اما امیدوارم اگه رئال مغلوب شد شما رو اینجا ببینیم :)

فعلا یه منچستری شکست خورده و ده ها بارسایی در یک هفته دوبار شکست خورده در این تاپیک حضور دارن .

این نشون میده ما هم می توانیم :goatee:

یه چیز بگم بخندیم

مسی

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2

خخخخخخخخخ

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فعلا یه منچستری شکست خورده و ده ها بارسایی در یک هفته دوبار شکست خورده در این تاپیک حضور دارن .

این نشون میده ما هم می توانیم :goatee:

خخخخخخخخخ

فعلا کبکت میخونه پسر خوب

اما شب دراز است و قلندر بیدار

بازی رئال و دورتموند هم امیدوارم بازی قشنگی بشه

شب همگی دوستان بخیر

ارسال شده توسط برنامه Tapatalk

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
ببخشید پاپتی میپرم وسط
ولی من الان که فکر میکنم گل سوم بایرن مشکلی نداشت!
واقعا اون بازیکن بارسا تو اون موقعیت چی کار میتونست بکنه؟ مولر اومده بود صد کنه اگه صحنه اهسته رو ببینین میبینید که بازیکن بارسا قبل از رسیدن مولر بهش خودشو میخواست بندازه!
ولی داوری به ضرر هر دو تیم بود ولی حق بایرن برد بود هر چند توپ دست بارسا بود ولی بایرن نقش برنده رو بازی میکرد! (بایرن مثل رئال و اینتر و چلسی بارسا رو نبرد، بایرن واقعا بارسا رو برد!)
حالا کو تا بازی برگشت اگه بارسا 4 تا زد چی؟
ولی قیافه دوستان رئالی فردا قشنگه :دی آخه تیمی که ... چی بگم!
اگر بارسا نتونه جبران کنه فینال کاملا آلمانی بدون شک (مگه اینکه داورو مثل همیشه بعضیا نخرند!)

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
چرت نگو بابا. "میلان میومد بالا آبروداری میکرد". ۲ تا گلشون مردود بود همه هم دیدن. گفتم که بایرن عالی بود و هیچ تیمی تا حالا اینطوری این بارسا را نبرده بود، من جمله تیم سوراخ شما. منتظر پاره شدن توسط همین بایرن تو فینال باشید.
ادم چرت بگه بهتر از اینه که توهم تیم خوب داشته باشه:lol:ما رئالی ها ادعایی نداریم واقع بینیم مثل شما با دروغ و جعل سند نمیایم باختمون رو توجیه کنیم
یه چیزی میگن بارسا بی مسی هیچه ولی درست اش هست بارسا بی گواردیولا دپورتیوو هم نیست:D

بذار یه تجربه ای بگم برای شما.

جام جهانی 2010 افریقای جنوبی تو همین فروم پرشین تولز بودیم. ما طرفدار برزیل بودیم و بعضی دوستان هم ارژانتینی بودند.

تا گذشت و بازی برزیل و هلند پیش اومد و برزیل به طرز فجیعی بخاطر اشتباهات اون فیلیپه ملو احمق بازی رو باخت.

خلاصه ارژانتینی ها فروم رو روی سر ما برزیلی ها خراب کردند از بس که ما رو دست انداختند.

غافل از اینکه عاقبتی بد در انتظارشون بود. فردای بازی برزیل ، بازی المان و ارژانتین بود. ارژانتین 4 گل خورد و مارادونا به سختی مغلوب شد. شکست سختی بود.

حالا نوبت ما برزیلی ها بود که دق و دلیمون رو سر آرژانتینی ها خالی کنیم. بیچاره ها خودشون هم کپ کرده بودند.

کسی اصلا انتظارشو نداشت المان 4 تا به ارژانتین بزنه اما زد.

البته فینال بازی خاصی هست و شرایط خاص خودشو داره اما پیشنهاد میکنم با طرفداران تیم مغلوب طوری رفتار نکنید که اگه جلو همین بایرن شما هم شکست سختی خوردید به مشکل بخوره.
ممنون از تجربه ات ولی تجربه رو که گفتی بیشتر برام مسجل بود همیشه طرفدار تیم های درجه ۴ ۵ ای مثل منچستر و برزیل هستی:happy:
ما که علم غیب نداریم چه بسا همین رئال عزیز ما اصلا به فینال نرسید کاره دیگه اما از قبلش مثل بعضی بارسایی ها نمی شینیم کری بخونیم و در خیالمون جشن فینال رو تصور کنیم . تفاوت رئالی ها با تیم های درجه چندم اینه

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
الان برام سواله که رئالی ها برای چی قند تو ...شون پولکی شده؟ سر پیازید شما یا ته پیاز؟
حالا که زحمت کشیدی از سوراخ اومدی بیرون یه لطفی کن احساست رو بعد از ۴ ام بگو دور هم بخندیم:p

بالا