• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177
چند تا نکته !

1:یادتون باشه هر پیروزی ی روزی شکست داره !
2:بیش از حد احساس قدرت کردن فایده نداره !و نتیجش همین میشه که دیشب دیدن
3:داوری همیشه نمی شه به مراد دلتون باشه !

4:تیمی که کل تاکتیک و تکنیکش بر روی ی نفر بسته شده باشه بیشتر از این نمیشه ازش انتظار داشت!

5:تیکی تاکا همیشه جواب نمی ده اون هم جلوی تیم های بزرگ مثل Bayern Munichیا
Real Madrid
6:تیم های بزرگ مربی های بزرگ داره با ی مربی درجه 2 نمیشه قهرمان جام های بزرگ شد !

7:شکست همیشه تلخ بوده و قبول شکست مردونگی را نشان میده کاری که خوب بارسا قبول کرد بعد از بازی ولی بعضی ها نه !
8:1 گل میشه ی جوری بهونه کرد 2 تا گل را هم همینطور ولی 4 تا را هیچ جوری نمیشه توجیح کرد

بارسایی بیان تغییر تیم بدن
:lol:

دیگه همه برای ما آدم شدن.شما چی میگید این وسط.
بارسایی بیان تغییر تیم بدن
laughingsmiley.gif
مگه ما مثل شماییم که باد هر کجا اومد ما هم همونوری بریم!
راجع تیم خودتون حرف بزنید.این مسائل به شماها ربطی نداره.
ماشالا همهشون هم سلسله جبال نمک تشریف دارن.

• Like
Reactions: rms

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
من پست شما رو کوت کردم :) به عنوان یک دوست پرشین تولزی امیدوارم که همیشه خوشحال باشید . اما امیدوارم اگه رئال مغلوب شد شما رو اینجا ببینیم :)

درود
برادر عزیز جوری صحبت میکنید انگار ما دو روزه هوادر این تیم شدیم یا دو روزه فوتبال نگاه میکنیم
و اینکه شما تمامِ هست و نیست فوتبال رو میدونید !!!! و ما اینجا هیچی بارمون نیست
جپچون به شخصه دیدم که تو اکثر پستها نقل قول میکنید یا پستتانو میخواید محترمانه بدید و جوری برداشت میشه انگار طرف مقابل شما بچه 12 سالس و هیچی جالیش نیست ...

داداشم جوری از خاطرات میگید انگار ماها اون زمون داشتیم ماشین میکشیدیم با نخ !!!! هرجه قدم علم فوتبالیتون بالا باشه واسه خودتون بالاس ، به رخ کشیدن خوب نیست ... جالبی داستان اینه که اینجا محیپط مجازیه و دنیای واقعی نیست
و اینو به خاطرتون بسپارید که همین هواداری رئالو میبینید مطمئن باشید خزب باد نیستن و قول بهتون میدم هواداری واقعی این تیم هستن ، چون اگه میخواستن حزب باد باشن و هواداره دو سه ساله باشن مطمئنن تیم تازه به دوران رسیده بارسا رو انتخاب میکردن

و به شخصه هواداری مادریدی رو خیلی دوست دارم چون مثل بعضی هوادارا نیستن تیماشون چند دسته باشن و تیم اولشون بگه اینه تیم دومم اینه تیم دهمم اینه !!! :)

کات کنید و ترسی هم ندارم ... من حرفمو خیلی منطقی زدم و گفتم اگه کسی اینجا علاقه هم داشته باشه میتونم باهاش شرط بندی هم کنم :):rolleyes::):rolleyes::cool:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من موندم، بایرن بازی رو برده، بارسا باخته، داور 3 گل به ثمر رسونده

رئالی ها جوگیر شدند :D

ارتباطش چی میتونه باشه؟
آدم یاد این میوفته بعد از پیکار دو شیر نر اونی که شکست میخوره و آسیب میبینه سروکله ی کفتار ها و لاشخور ها پیدا میشه. اگه نخوایم بگیم که بعد از مرگش طعمه ی کرم ها میشه البته :D

بیخیال بابا، برید هواداری تیم خودتون رو بکنید، از این خاله خان باجی بازی ها هم دیگه خیلی وقته که گذشته :) نه بارسا ارث پدر بندست نه رئال واسه بقیه، یه زمانی ما سوار بودیم، الان هم داور پیدامون کرده :) برخی هم برعکس :D

با هم دوست باشید، به عنوان یک مخالف فوتبال آلمان و هوادار فوتبال اسپانیا ترجیح میدم تیمتون رئال قهرمان بشه :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

ارتباطش چی میتونه باشه؟

...................................................... این قسمت به دلیل محتوای نامناسب ویرایش میشود.

بیخیال بابا، برید هواداری تیم خودتون رو بکنید، از این خاله خان باجی بازی ها هم دیگه خیلی وقته که گذشته :) نه بارسا ارث پدر بندست نه رئال واسه بقیه، یه زمانی ما سوار بودیم، الان هم داور پیدامون کرده :) برخی هم برعکس :D

با هم دوست باشید، به عنوان یک مخالف فوتبال آلمان و هوادار فوتبال اسپانیا ترجیح میدم تیمتون رئال قهرمان بشه :)

شما امشب وایسا دورتموند رو هم ببین چه میکنه. بعضی از رئالی ها خیلی راحت صحبت از برد میکنند اما این المانیا واقعا تیمهای خوبی هستند.

بعد اگه یه موقع رئال باخت ببین پیداشون میشه :)

معمولا غیر از اقا میلاد و یکی 2 نفر دیگه، بچه های دیگه رئالی پیداشون نمیشه. اما اگه ببرن همشون میان.
smilingsmiley.gif
smilingsmiley.gif

باز بارسایی ها با اینکه حال همشون خیلی گرفته بود تقریبا حضور داشتند :)
smilingsmiley.gif
smilingsmiley.gif

البته تو این قضیه هیچ یوزری مثل هوادار یونایتد نمیشه :):)
smilingsmiley.gif
smilingsmiley.gif
یونایتدی ها همیشه و همه حال حضور داشتند. واسه همین هست که تاپیک یونایتد از همه تاپیک های تیمهای خارجی رونقش بیشتر و فعالتره :)

Last edited:

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177

ارتباطش چی میتونه باشه؟
آدم یاد این میوفته بعد از پیکار دو شیر نر اونی که شکست میخوره و آسیب میبینه سروکله ی کفتار ها و لاشخور ها پیدا میشه. اگه نخوایم بگیم که بعد از مرگش طعمه ی کرم ها میشه البته :D

اگه از این حرکات انجام ندن، آدم متعجب میشه.
کلا آدمای جالبی هستن و سعی دارن خیلی با نمک باشن:)

• Like

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اگه از این حرکات انجام ندن، آدم متعجب میشه.
کلا آدمای جالبی هستن و سعی دارن خیلی با نمک باشن:)

دوستان با ارزشی هستند، اگه زمان جانگ بوگو (اسمش تاجر پوسان بود؟:D) بودند حتما تو اون زمان که نمک حکم طلا رو داشت کلی سرمایه دار میشدند :D

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
دوستان با ارزشی هستند، اگه زمان جانگ بوگو (اسمش تاجر پوسان بود؟:D) بودند حتما تو اون زمان که نمک حکم طلا رو داشت کلی سرمایه دار میشدند :D

خوشحالم با این حرفهای خودمونیتون شاد میشید و اون شکست شرم آورو میتونید فراموش کنید :ایکس

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177
[QUOTE="AmirHesam";7027064]خوشحالم با این حرفهای خودمونیتون شاد میشید و اون شکست شرم آورو میتونید فراموش کنید :ایکس[/QUOTE]

نه داداش اشتباه به عرضتون رسوندن.
شکست شرم آور اون شکستهایه که تو لونه خودت 6-2 و تو خونه حریف دیرینه ات 5-0 میبازی.
اینو همیشه یادتون بمونه.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دیگه همه برای ما آدم شدن.شما چی میگید این وسط.

مگه ما مثل شماییم که باد هر کجا اومد ما هم همونوری بریم!
راجع تیم خودتون حرف بزنید.این مسائل به شماها ربطی نداره.
ماشالا همهشون هم سلسله جبال نمک تشریف دارن.

بروکی بی نمک شو

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
از تیم بهم ریخته بارسا نمیشد توقعی داشت قابل پیش بینی بود که با این دفاع و مسی که حال درستی نداشت گرچه بقیشونم که چیزیشون نبود نتونستن بازی کنن ولی دیگه 4 تا هم زیاد بود واقعا کمتر کسی فکر میکرد امیدوارم بارسا برگشت رو مثل بازی برگشت میلان خوب بازی کنه و بازی خوبی ببینیم لااقل اینکه بارسا نبود

• Like

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
نه داداش اشتباه به عرضتون رسوندن. شکست شرم آور اون شکستهایه که تو لونه خودت 6-2 و تو خونه حریف دیرینه ات 5-0 میبازی. اینو همیشه یادتون بمونه.
5 و 6 رو با هم جمع کن

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
تيم گهر درود اعلام كرد براي بازي برگشت بارسلونا - بايرن مونيخ آماده است تا به جاي بارسلونا پذيراي بايرن باشد !!! :دي

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بابا این شکستا برا همه تیما هست هر تیمی ممکنه 4-0 شایدم بدتر ببازه دیگه اینکه بحث نداره

hamed-ss

Registered User
لایک‌ها
177
5 و 6 رو با هم جمع کن

آره جمع میکنم و یاد ژنرال فرانکو قاتل میافتم.همون پادشاه محبوبتون که هر چی دارین صدقه سر اونه.جامهای کذایی و عنوانهای خیالی که تو گذشته بدست اوردین و دارین بهش افتخار میکنین.
هر چی افتخار از گذشته دارین به مرحمت اون یار و اسطوره فراموش نشدنی تون بدست اومده.
بله 11 دوست داشتنی...

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
بایرن بهتر بود اما نهایتا در حد یه 2 بر صفر نه 4 تا :) اونم به کرامات داوری

علی یا ایحال ترجیح میدم با صعود بایرن و احیانا رئال مادرید، یه اسپانیای جام رو ببره اگر هم که دورتموند از اون سمت اومد، دروتموند ببره :D

بایرن امشب در حد و اندازه های بارسای سال 2011 بود

شما که می گفتی اولویت هات برای قهرمانی به ترتیب بارسا، یوونتوس، دورتموند، منچستر و بایرن هستن و رئال اولویت n امت هم نیست
چی شد بازی دیشب یهو اولویت هات رو جا به جا کرد؟ :D

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
به نظر من مسی بهترین بازیکن تاریخ نیست اون بهترین شعبده باز تاریخه
چون می تونه خودشو نود دقیقه داخل زمین غیب کنه جوری که هیچکس متوجه حضورش نشه :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
به نظر من مسی بهترین بازیکن تاریخ نیست اون بهترین شعبده باز تاریخه
چون می تونه خودشو نود دقیقه داخل زمین غیب کنه جوری که هیچکس متوجه حضورش نشه :D

:D :lol:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شما که می گفتی اولویت هات برای قهرمانی به ترتیب بارسا، یوونتوس، دورتموند، منچستر و بایرن هستن و رئال اولویت n امت هم نیست
چی شد بازی دیشب یهو اولویت هات رو عوض کرد؟ :D

اولویت ها که جای خود، اما بعضی وقتها باید به داشته ها دل سپرد، خیزش فوتبال آلمان به نحویه که احتمالا کنار زدن اسپانیا در تمام عرصه ها میره. شخصا دورتموند رو بخاطر یه سری ویژگیهاش دوست دارم، اما از طرفی اگه آلمانی ها قهرمان بشن و سال دیگه پپ سرمربی بایرن بشه دیگه جلوی این فوتبال رو نمیشه گرفت، مخصوصا که الان دارن بهترین استعداد های فوتبال اروپا رو عرضه میکنند. فقط تاریخ رو نقل میکنی تحریفش نکن :happy:

منچستر و بایرن توش نبودند

این دفعه باید از پماد انحصاری خودش استفاده کنه:lol:

جون شما نباشه، جون میتی میگن یه داروخانه دار مادریدی واسه احتکار همه ی بازار رو یه جا خریده :D چیزی از باقی مونده هایی که واست تجویز کردم داری بده، دمت گرم گلم

پ.ن: نه میلاد جون، شما مصرفت هم بالاست هم تا حد آور دوز مصرف میکنی نیازت میشه. بذار باشه. :D

بالا