• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اولویت ها که جای خود، اما بعضی وقتها باید به داشته ها دل سپرد، خیزش فوتبال آلمان به نحویه که احتمالا کنار زدن اسپانیا در تمام عرصه ها میره. شخصا دورتموند رو بخاطر یه سری ویژگیهاش دوست دارم، اما از طرفی اگه آلمانی ها قهرمان بشن و سال دیگه پپ سرمربی بایرن بشه دیگه جلوی این فوتبال رو نمیشه گرفت، مخصوصا که الان دارن بهترین استعداد های فوتبال اروپا رو عرضه میکنند. فقط تاریخ رو نقل میکنی تحریفش نکن :happy:

منچستر و بایرن توش نبودند

این بایرنه کاملا در اوجه که ممکنه باعث موفقیت پپ بشه در آینده نه برعکسش.
سرا باشگاه بایرن واقعا ابله هستن که همچین تیمیو که هیچ نقصی نداره بدن دست گواردیولا.
تغییر وقتی لازمه که ایرادی تو کار باشه.
اون گواردیولا هم فقط بلده تیمهای تو اوجو هدایت کنه...آدم تیزی بود تا دید فصل قبل دیگه بارسا تو اوج نیس پیچید به بازی.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
جون شما نباشه، جون میتی میگن یه داروخانه دار مادریدی واسه احتکار همه ی بازار رو یه جا خریده :D چیزی از باقی مونده هایی که واست تجویز کردم داری بده، دمت گرم گلم

داروخونه دروغ میگه عواقب تحریمه

قراره پمادچینی بیارن بجای بشکه های نفت ارزون هم هست.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این بایرنه کاملا در اوجه که ممکنه باعث موفقیت پپ بشه در آینده نه برعکسش.
سرا باشگاه بایرن واقعا ابله هستن که همچین تیمیو که هیچ نقصی نداره بدن دست گواردیولا.
تغییر وقتی لازمه که ایرادی تو کار باشه.
اون گواردیولا هم فقط بلده تیمهای تو اوجو هدایت کنه...آدم تیزی بود تا دید فصل قبل دیگه بارسا تو اوج نیس پیچید به بازی.

مسئله اینه که این بایرن هنوز خیلی جا داره که بهتر بشه
یه مقاله خونده بودم که نوشته بود گواردیولا برای اجرای تاکتیک هاش به شخصی مثل مسی در نوک حمله نیاز داره، و الانی که میگن گوتزه رو خریداری کرده باید گفت که حتما بهتر از امروز میشه. بدی بایرن اینه که تیم های دیگه ی بوندس لیگا رو اخته میکنه.

مثلا قراره گوتزه و لواندوفسکی رو از دروتموند بگیره، در حالی که در خط حمله گومز، مانژوکیچ، پیزارو و توماس مولر رو داره،

مطمئن باشید به غیر از اینها هولبتی و درکسلر رو هم از شالکه میگیره، خداییش منصفانه نیست، از دورتموند یا شالکه این ستاره ها رو بگیری واقعا چی ازشون میمونه.... اونم به بایرنی که نیت داره هر فصل بوندس لیگا رو ببره و لیگ رو تک قطبی کنه

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
اولویت ها که جای خود، اما بعضی وقتها باید به داشته ها دل سپرد، خیزش فوتبال آلمان به نحویه که احتمالا کنار زدن اسپانیا در تمام عرصه ها میره. شخصا دورتموند رو بخاطر یه سری ویژگیهاش دوست دارم، اما از طرفی اگه آلمانی ها قهرمان بشن و سال دیگه پپ سرمربی بایرن بشه دیگه جلوی این فوتبال رو نمیشه گرفت، مخصوصا که الان دارن بهترین استعداد های فوتبال اروپا رو عرضه میکنند. فقط تاریخ رو نقل میکنی تحریفش نکن :happy:

منچستر و بایرن توش نبودند

جون شما نباشه، جون میتی میگن یه داروخانه دار مادریدی واسه احتکار همه ی بازار رو یه جا خریده :D چیزی از باقی مونده هایی که واست تجویز کردم داری بده، دمت گرم گلم

پ.ن: نه میلاد جون، شما مصرفت هم بالاست هم تا حد آور دوز مصرف میکنی نیازت میشه. بذار باشه. :D

خوب من پست ها رو که جسته گریخته دنبال می کردم یادمه زمانی که منچستر با رئال بازی داشت شما از منچستر حمایت می کردی و می گفتی امسال اولویت پنجم من برای قهرمانی شما هستید
بعد از اون هم گفتی بعد از بارسا به ترتیب دوست دارم جام به یوونتوس و دورتموند و بایرن برسه و در واقع به تنها تیمی که نمی خوام برسه همون تیم خاص هست که منظورت رئال بود
حالا الان نظرت عوض شده
البته پست های قبلی هستش میشه سرچ کرد :D
شایدم من پست ها رو اشتباه می دیدم! :rolleyes:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
مسئله اینه که این بایرن هنوز خیلی جا داره که بهتر بشه
یه مقاله خونده بودم که نوشته بود گواردیولا برای اجرای تاکتیک هاش به شخصی مثل مسی در نوک حمله نیاز داره، و الانی که میگن گوتزه رو خریداری کرده باید گفت که حتما بهتر از امروز میشه. بدی بایرن اینه که تیم های دیگه ی بوندس لیگا رو اخته میکنه.

مثلا قراره گوتزه و لواندوفسکی رو از دروتموند بگیره، در حالی که در خط حمله گومز، مانژوکیچ، پیزارو و توماس مولر رو داره،

مطمئن باشید به غیر از اینها هولبتی و درکسلر رو هم از شالکه میگیره، خداییش منصفانه نیست، از دورتموند یا شالکه این ستاره ها رو بگیری واقعا چی ازشون میمونه.... اونم به بایرنی که نیت داره هر فصل بوندس لیگا رو ببره و لیگ رو تک قطبی کنه

آره قبول دارم...از قدیم ندیما هم تا اونجایی که من یادم میاد کل تیم ملی آلمان تو بایرن بودن.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خوب من پست ها رو که جسته گریخته دنبال می کردم یادمه زمانی که منچستر با رئال بازی داشت شما از منچستر حمایت می کردی و می گفتی امسال اولویت پنجم من برای قهرمانی شما هستید
بعد از اون هم گفتی بعد از بارسا به ترتیب دوست دارم جام به یوونتوس و دورتموند و بایرن برسه و در واقع به تنها تیمی که نمی خوام برسه همون تیم خاص هست که منظورت رئال بود
حالا الان نظرت عوض شده
البته پست های قبلی هستش میشه سرچ کرد :D
شایدم من پست ها رو اشتباه می دیدم! :rolleyes:

شما تفتیش عقاید میکنیا
اگه منظورت اون بحث هست، که در مورد علایق نبود، در مورد این بود که ترجیح میدم در آخرین گزینه منچستر قهرمان بشه. اون موقع 16 تا تیم توی مسابقات بودند و الان 4 تا تیم. اما الان دلیلم رو در مورد رئال نوشتم، با اینکه قلبا دوست دارم دورتموند جام رو به خونه ببره.

این آلمانی ها زیادی برنامه ریزی دارند و پوست بقیه رو میکنند :p چندساله که خودشون رو واسه این روزها آماده میکنند، از استعداد های تکنیکی و طراحشون گرفته تا حضور مربیانی چون ونگال یا پپ و بازی های شناور و هجومی.

این چیزا اتفاقی نیست، امروز فرداست که یکه تاز فوتبال دنیا بشن، دیشب جدا از برد بارسا، انتقام فینال یورو 2008، نیمه نهایی جام جهانی 2010 و باخت 4 بر صفر رو گرفتند. بی راه نگفتیم که دیشب اسپانیای بدون کاسیاس، راموس و آلونسو بازی رو باخت

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
ولی چه فایده

اخر یا به اسپانیا میخوره یا ایتالیا و4سال دیگه هم همین طور

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
z1s4kxnj0udelz8qvku.jpg

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
شما امشب وایسا دورتموند رو هم ببین چه میکنه. بعضی از رئالی ها خیلی راحت صحبت از برد میکنند اما این المانیا واقعا تیمهای خوبی هستند.

بعد اگه یه موقع رئال باخت ببین پیداشون میشه :)

معمولا غیر از اقا میلاد و یکی 2 نفر دیگه، بچه های دیگه رئالی پیداشون نمیشه. اما اگه ببرن همشون میان.
smilingsmiley.gif
smilingsmiley.gif

باز بارسایی ها با اینکه حال همشون خیلی گرفته بود تقریبا حضور داشتند :)
smilingsmiley.gif
smilingsmiley.gif

البته تو این قضیه هیچ یوزری مثل هوادار یونایتد نمیشه :):)
smilingsmiley.gif
smilingsmiley.gif
یونایتدی ها همیشه و همه حال حضور داشتند. واسه همین هست که تاپیک یونایتد از همه تاپیک های تیمهای خارجی رونقش بیشتر و فعالتره :)

احتمال داره امشب باز دوباره خيلي از رئالي ها به خواب زمستانيشون برگردن :D

aminen

Registered User
لایک‌ها
98
گاهی افراد قوی زمانی شکست میخورن که تکیه بیش از حد به نقطه قوتشون میکنن...
شاید اگه دیشب بارسا مثل همیشه اش بازی نمیکرد نتیجه چیز دیگه ای میشد. چیزی که بایرن خیلی خوب اینو فهمیده بود، دوندگی بیش از حد بازیکنای بایرن بود که بازی بارسا رو فلج کرده بود، چون هیچ تیمی رو ندیده بودم که اینقدر دوندگی جلوی بارسا داشته باشه... بارسا کلا با پاسکاری زیاد ذهن حریف رو به بازی میگیره و حریف رو دستپاچه میکنه و باعث اشتباه در پاسکاری حریف و ... میشه، ولی بایرن اجازه پاسکاری همیشگی رو هم به بارسا نداده بودن، یکی بخاطر دوندگی و یکی پرس خوب.
اشتباه داوری هم به اندازه کافی دخیل بود، گل دوم و سوم معمولا شیرازه هر تیمی رو می پاشونه تا باعث باخت سنگینتر بشه...
ادم خیلی حرفارو ممکنه بعد بازی بزنه، ولی تیتو باید به اندازه کافی با تجربه می بود که همون نیمه اول بفهمه داستان چیه! مسی مثل همیشه نبود، بازی دادن بارترا هم بدلیل بی تجربگی تو این جو کار درستی نبود، به نظر من پدرو هم باید توی نیمه عوض میشد و سیستم بازی رو بارسا یه خورده تغیر میداد...
در کل به اندازه کافی بارسا بد بازی کرد و مستحق برد نبود!! اما مستحق خوردن 4 تا گل هم نبود، بازی با میلان یه جورایی تکرار شد :) امیدوارم تو نوکمپ 5 تا بزنیم :D ولی خیلی تابلوئه که بایرن مثل میلان نیست. تیم فوق العاده با برنامه تریه. ولی بارسا بارساس دیگه :) با برنامه تر از این تیم و پر ستاره تر از این تیم هم توی نوکمپ حرفی واسه گفتن نداشتن. توی آرنا هم آرسنال 2 تا به بایرن زد و اگه یه گل دیگه میزد بایرن الان حذف شده بود...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چون جمع بستید مجبور شدم پاسخ بدم
من خودم توی این تاپیک نمیام یا درست تر بخوام بگم "پست" نمی زارم چون یه سری ادم بی ادب و بی تربیت به خصوص هوادارای تیم تازه به دوران رسیده اینجا ریختن و فضای این تاپیک رو مسموم کردند
نمونه اش همین پستی که خودتون ریپلای کردید، هوادارای رئال رو به کفتار تشبیه کردند
در مورد بارسا هم کلا هوادارای بارسا ارزش ندارند که ادم بخواد باهاشون وارد بحث بشه
یکی شون هوادار ده دوازده تا تیمه، بقیه شون هم بارسا تیم دومشونه، نمونه اش خود شما که با اواتار منچستر یونایتد از بارسا طرفداری می کنید که واقعا خنده داره.

البته در مورد اون تشبیه من عذر خواهی میکنم. من اون تیکه رو که تو اسپویلر بود اصلا ندیده بودم وگرنه مطمئن باشید تو کوت کردن پاکش میکردم.

در مورد هواداری از چند تیم چندین بار گفتم که من در هر لیگی یه تیم رو دوست دارم. چون بازیهای همه رو تا اونجاییکه بشه دنبال میکنم.

در انگلیس منچستر یونایتد. در اسپانیا بارسلونا - در ایتالیا میلان و در المان هم بایرن مونیخ.

دلیلشو هم میگم. منچستر رو بخاطر شخص سرالکس و اریک کانتوتا دوست دارم. از خیلی سالهای پیش. اصلا فوتبال جزیره رو دوست داشتم چون پر هیجان بود و هنوز هم هست.

تیم ملی مورد علاقه ام برزیله. بارسلونا رو بخاطر برزیلیهایی که داشت دوست داشتم. از رونالدوی کبیر (با اون گل خاصی که از وسط زمین همه استارت زده بود بگیر) تا روماریو و رونالدینیو و .. (جالبه بدونید همونقدر که برزیل رو دوست دارم از ارژانتین بدم میومد)
میلان رو هم به همین دلیل دوست داشتم و البته بخاطر پائولو مالدینی. (از یووه بدم نمیاد اونم به دلیل الکس دل پیرو و جی جی بوفون هست) و بایرن رو هم از زمان الیور کان (که دروازه بان مورد علاقه منه) و اشتفان افنبرگ و خب حضور علی دایی و کریمی دوست دارم.

هر کسی یه جوره. من چند تیم رو دوست دارم و شاید شما فقط یک تیم. نمیشه به این دلیل دیگران رو مسخره کرد یا بهشون توهین کرد یا بهشون خرده گرفت. البته تو بین این تیمها خب مسلما تیم اولم بلاشک منچستر یونایتد هست.

من تو این مساله چیز خنده داری نمیبینم. البته شما میتونی هر چقدر میخوای بخندی :) من فوتبال رو برای لذت بردت میبینم نه برای دست انداختن و توهین به دیگران.

کار این دوستی که این تشبیه رو کردن رو هم تایید نمیکنم. :)

موفق باشید

پ.ن
اون پست رو هم ویرایش کردن و اون قسمت نامناسب (از نظر خودم و شما) رو حذف کردم.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
چون جمع بستید مجبور شدم پاسخ بدم
من خودم توی این تاپیک نمیام یا درست تر بخوام بگم "پست" نمی زارم چون یه سری ادم بی ادب و بی تربیت به خصوص هوادارای تیم تازه به دوران رسیده اینجا ریختن و فضای این تاپیک رو مسموم کردند
نمونه اش همین پستی که خودتون ریپلای کردید، هوادارای رئال رو به کفتار تشبیه کردند
در مورد بارسا هم کلا هوادارای بارسا ارزش ندارند که ادم بخواد باهاشون وارد بحث بشه
یکی شون هوادار ده دوازده تا تیمه، بقیه شون هم بارسا تیم دومشونه، نمونه اش خود شما که با اواتار منچستر یونایتد از بارسا طرفداری می کنید که واقعا خنده داره.

واقعا
خوبی هوادارا رئالم اینه یه تیم دارن
حالا من وقت ندارم بشمارم کی میان کی نمیان
البته این چند تیمی از یه جهت خوبه
اخرش هر تیمی هرچی بشه مثلن قهرمان بشه
حتما تو لیستت هست
ذوق میکنی :lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا
خوبی هوادارا رئالم اینه یه تیم دارن
حالا من وقت ندارم بشمارم کی میان کی نمیان
البته این چند تیمی از یه جهت خوبه
اخرش هر تیمی هرچی بشه مثلن قهرمان بشه
حتما تو لیستت هست
ذوق میکنی :lol:

مشکل امثال شما این هست که وقتی یک نفر منطقی و مودبانه میاد وقت میذاره و پاسخ میده و هدفش هم این هست بی احترامی و مسخره بازی نشه درک نمیکنید.
نمیدونم شاید اخلاق اینطور باشه. پسر جان من نمیدونم چند سالته اما فکر میکنم صحبت کردن و دلیل اوردن برای شما و امثال شما بیشتر از اینکه بخواد برای شما قانع کننده باشه وقت من رو تلف میکنه.

پس شما هر طور که دوست داری رفتار کن. اصلا برای من اهمیتی نداره که چی فکر میکنید.

در ضمن من دوستان زیادی دارم که هوادار رئال هستند. شاید 2 برابر شما هم سن داشته باشند ولی تیمهای دیگه ای هم هست که دوست دارند.

به هر حال امیدوارم که تیمتون اگه شایسته قهرمانی هست به حقش برسه.

موفق باشید.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
مشکل امثال شما این هست که وقتی یک نفر منطقی و مودبانه میاد وقت میذاره و پاسخ میده و هدفش هم این هست بی احترامی و مسخره بازی نشه درک نمیکنید.
نمیدونم شاید اخلاق اینطور باشه. پسر جان من نمیدونم چند سالته اما فکر میکنم صحبت کردن و دلیل اوردن برای شما و امثال شما بیشتر از اینکه بخواد برای شما قانع کننده باشه وقت من رو تلف میکنه.

پس شما هر طور که دوست داری رفتار کن. اصلا برای من اهمیتی نداره که چی فکر میکنید.

در ضمن من دوستان زیادی دارم که هوادار رئال هستند. شاید 2 برابر شما هم سن داشته باشند ولی تیمهای دیگه ای هم هست که دوست دارند.

به هر حال امیدوارم که تیمتون اگه شایسته قهرمانی هست به حقش برسه.

موفق باشید.

من حرفا اون بنده خدا رو تایید کردم
برا منم اهمیتی نداره اگه داشت که همون اول هم دیگه نمی اومدم
چون همه گفتن چرا اومدی تو
منم 21 سالمه گرچه هرچقدر هم باشه نیاز ب
خجالت یا تو بوق کردن نداره :)
شما هم موفق باشید

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
من که جوابمو تو یه پست خیلی شیک دادم ...
حالا نمیدونم دیگه چه دلیلی باشه هی سن رو بکوبیم سر اینو اون ..
مثل این میمونه که یه فرد 50 ساله الکلی رو بخوایم با یک جوون 19 ساله همه فن حریف مقایسه کنیم ... در حالی که اینجا هم مجازی و واقعا خنده داره هی بگید من نمیدونم چند سالته یا خیلی خنده دار فکر میکنی ...
بازم تاکید میکنم هست و نیست فوتبالم بدونید خوب نیست که به رخ کسی بکشید و هرچی هستید مال خودتون هستید

Hala Madrid :xxXXxx

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
خوب خوشحال باشید . رئال گل خورد .
پ.ن : خدا رو شکر مثل بارسایی ها پیشگویی نکردم:rolleyes:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آدم لذت میبره از این فوتبال ها میبینه، واران تو محوطه خطا میکنه همون توپ برمیگرده گل میشه :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
خوب خوشحال باشید . رئال گل خورد .
پ.ن : خدا رو شکر مثل بارسایی ها پیشگویی نکردم:rolleyes:

خوب خیلیم خوشحال نباشید روی سوتی هوملز گل مساویو زدیم :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هت تریک رابرت لواندوفسکی

گفتم این المانی ها رو نباید دست کم گرفت :)

عجب بازی ای میکنن دورتموندی ها.

یک نتیجه عجیب !! البته تا دقیقه 55. به نظر من این بازی باز هم گل داره. احتمال میدم هم رئال و هم دورتموند باز هم گل بزنن.

بالا