• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
جالبه هنوز راجع به داوری بازی یونایتد و رءال صحبت میشه و جالبتر اینه طرفداران رءال هنوز اظهار میکنن که رءال از تصمیمات داوری بیشتر متضرر شده!!
اگه شوت کوءنتراءو گل میشد!!! احسنت به این همه منطق.
اگه واران دقیقه 60 بدرستی اخراج میشد و اگه تک به تک رابین گل میشد و اگه نانی به ناحق اخراج نمیشد شما الان هنوز تو افق محو بودین! البته بحث راجع به اون بازی بی فایده هست چون تمام دنیا دیدن که داوری سر یونایتد رو برید ولی بعضیها ندیدن. ما حذف شدیم و بازی تموم شد پس نیاز نیست دوباره راجع به اون بازی بحثی بشه. فعلا از بازیتون با دورتموند لذت ببرین ;)
گل دوم رابین در بازی با استون ویلا به هیچ عنوان آفساید نبود. تو اون عکس که تو FB هست اصلا لحظه پاس دادن رونی معلوم نیست و از طرفی تو همون عکس بازیکنا تو یک خط هستند. اول فیلمشو ببینید بعد اظهارنظر کنین.
پ.ن: فرگوسن راجع به گل دوم رابین فرمودن که گل قرن بود.

اره شما راست میگید :دی

دوگل افساید ودوتا پنالتی واسه رئال نگرفتن حالا بدهکار هم شدیم!

اخراج نانی تو لیگ انگلیس که شما نگا میکنید قرمز نداره ولی جاهای دیگه مستقیم هست وحقش بود

اگه 3گل افساید نبود 2تاش 100درصد افساید بود تا دلتون بخواد داوری تو لیگ انگلیس کمک منچستر بوده

نمونه اش روبرو بازهای چلسی

esinig

Registered User
لایک‌ها
654

اخراج نانی تو لیگ انگلیس که شما نگا میکنید قرمز نداره ولی جاهای دیگه مستقیم هست وحقش بود

اگه 3گل افساید نبود 2تاش 100درصد افساید بود تا دلتون بخواد داوری تو لیگ انگلیس کمک منچستر بوده

دادا امضات تو حلقم:D
(سوئتفاهم نشه ناراحت شی،نظرت محترم و طرفداریت مورد احترام فقط جهت کل کل)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
راستی این داستان 3 آفساید چیه؟ یکی از دوستان غیر رئالی(بارسایی) چندروز پیش بهم گفت سه گل آفساید بوده. من خودم ندیدم والا
اگر هم که درست باشه آخرش منچستر قهرمان میشد حالا یکی دوهفته اینور یا اونورتر

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دادا امضات تو حلقم:D
(سوئتفاهم نشه ناراحت شی،نظرت محترم و طرفداریت مورد احترام فقط جهت کل کل)

فابلتو نداره

اشکال نداره بچه شوشی بخاطر همین ی دعا هم بکن تو دانیال

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
راستی این داستان 3 آفساید چیه؟ یکی از دوستان غیر رئالی(بارسایی) چندروز پیش بهم گفت سه گل آفساید بوده. من خودم ندیدم والا
اگر هم که درست باشه آخرش منچستر قهرمان میشد حالا یکی دوهفته اینور یا اونورتر

هيچ اتفاق خاصي نيفتاده :D ميخوان جو رو مسموم کنن :D از اب گل آلود ميخوان ماهي بگيرن :D 16 امتياز فاصله با تيم دوم که اين حرفا رو نداره :D

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

منم موافقم 2 تاش آفساید بود. البته گل اول والنسیا که تو آفساید توپ رو گرفت به رافاءل پاس داد و رافاءل به گیگز و گیگز به رابین و گل. این نکته رو هم بگم واقعا آفسایدها به اصطلاح میلیمتری بود یعنی با فیکس کردن عکس قابل تشخیص بودن.
همه گفتن اخراج نانی اشتباه بود، خودم رو نمیگم ها. کارشناسان داوری و بازیکنهای معروف و مورینیو!!! گفتن اخراج درست نبود. البته کولینا رییس اتحادیه داوران اروپا!! گفتن که اخراج درست بوده مشابه کاری که عسگری بعد از هر بازی تو لیگ ایران میکنه!!
گفتم که همه اون بازی رو دیدن و قضاوت هم کردن. اون بازی تموم شد.
پ.ن: از بازیتون در برابر دورتموند لذت ببرید.
راجع به لیگ انگلیس هم نمیدونم شما طرفدار چه تیمی در این لیگ هستید! ولی مطمءن باشید اشتباه داوری نسبت به همه تیمها بوده و بعضی وقتها باعث سود و بعضی وقتها باعث ضرر تیمها شده.
پ.ن: این حرفها راهی برای قانع کردن طرفداران دیگر تیمهای انگلیسی هستش که حاضر نیستن قدرت یونایتد رو ببینن و خودشون رو بخواب زدن و اینجوری دارن خودشون رو دلداری میدن! الیته همه طرفداران اینجوری نیستن و طرفدار فهیم و منطقی کم نداریم;) اختلاف تیم اول و دوم لیگ انگلیس خودش نشون دهنده همه چیز هست.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اختلاف تیم اول و دوم لیگ انگلیس خودش نشون دهنده همه چیز هست.

:blink:
مگه اول همین فصل تو همین تاپیک افتخار لیگ برتر کمبودن امتیاز بین تیم صدر نشین و الباقی نبود؟ مگه واسه همین لیگ اسپانیا بَد نبود؟
:D

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
:blink:
مگه اول همین فصل تو همین تاپیک افتخار لیگ برتر کمبودن امتیاز بین تیم صدر نشین و الباقی نبود؟ مگه واسه همین لیگ اسپانیا بَد نبود؟
:D

یه سوال: واقعا تیمهای انتهای جدول لیگ اسپانیا در برابر بارسا و رءال حرفی واسه گفتن دارن؟ خودتون قبول ندارید تفاوت خیلی زیاد هست بین این دو تیم در لالیگا با بقیه تیمها؟ البته اتلتیکو هم امسال خیلی خوب بوده.
حالا در لیگ انگلیس QPR که آخره و داره سقوط میکنه تو نیم فصل دوم چلسی رو اگه اشتباه نکنم تو زمین چلسی برد و با سیتی مساوی کرد. تو انگلیس واقعا بازیها قابل پیش بینی نیستن و تفاوت تیمها نمیشه گفت خیلی زیاده. اگه اینو قبول داشته باشید پس تفاوت امتیاز در لیگ انگلیس با لیگ اسپانیا متفاوت هستش.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یه سوال: واقعا تیمهای انتهای جدول لیگ اسپانیا در برابر بارسا و رءال حرفی واسه گفتن دارن؟ خودتون قبول ندارید تفاوت خیلی زیاد هست بین این دو تیم در لالیگا با بقیه تیمها؟ البته اتلتیکو هم امسال خیلی خوب بوده.
حالا در لیگ انگلیس QPR که آخره و داره سقوط میکنه تو نیم فصل دوم چلسی رو اگه اشتباه نکنم تو زمین چلسی برد و با سیتی مساوی کرد. تو انگلیس واقعا بازیها قابل پیش بینی نیستن و تفاوت تیمها نمیشه گفت خیلی زیاده. اگه اینو قبول داشته باشید پس تفاوت امتیاز در لیگ انگلیس با لیگ اسپانیا متفاوت هستش.

همین فصل رئال و بارسا به تیم های پایین جدولی امتیاز دادند. بنظرت این نتیجه ها بخاطر ضعف امسال چلسی و من سیتی یا آرسنال نبود؟ قبول داری همه ی تیم های بزرگ لیگ برتر افول وحشتناکی داشتند؟

و منچستر بینشون کمترین میزان افول رو داشته؟

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236

داری اشتباه میکنی.

توی لالیگا تیم های خیلی زیادی هستن که سطحشون از یونایتد هم بالاتره.
اما چون شما طرفدار لیگ انگلیس هستید نمیبینید.
واقعا تیم های انگلیسی که تعطیلات محسوب میشن.
الان رقابت بین آلمان و اسپانیاست که اسپانیایی ها به دلیل غرور خیلی زیاد تا اینجا کم اوردن .

این تیم ها رو با بهترین تیم های انگلیسی مقایسه کن و نتیجه رو برای خودت متصور شو.

اتلتیکو مادرید
بیلبائو(البته امسال نسبت به سال گذشته افت داشته)
سویا
مالاگا

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
همین فصل رئال و بارسا به تیم های پایین جدولی امتیاز دادند. بنظرت این نتیجه ها بخاطر ضعف امسال چلسی و من سیتی یا آرسنال نبود؟ قبول داری همه ی تیم های بزرگ لیگ برتر افول وحشتناکی داشتند؟

و منچستر بینشون کمترین میزان افول رو داشته؟
راجع به افول تیمهای انگلیسی موافقم. امسال تیمهای انگلیسی افت داشتند و اینو تو لیگ قهرمانان اروپا هم میشد دید.
ولی یادمون نره لیگ انگلیس فشرده ترین لیگ اروپاست. همه لیگها تو ژانویه تعطیلن ولی لیگ انگلیس ژانویه بازیها فشرده تر میشن. از طرف دیگه تو انگلیس تیمها واسه 3تا جام مبارزه میکنن برخلاف کشورهای دیگه که واسه 2تا جام بازی میکنن و اگه بازیهای اروپایی رو هم اضافه کنید ببینید چی میشه.
پ.ن: بازهم میگم تو چند سال اخیر رءال و بارسا با بقیه تیمهای اسپانیا خیلی فاصله گرفتن ولی تو انگلیس تفاوت تیمها اصلا تا اون حد نیست و واقعا بازیها قابل پیش بینی نیست و یکی از مهمترین دلایل جذابیت لیگ انگلیس همین موضوعه.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
داری اشتباه میکنی.

توی لالیگا تیم های خیلی زیادی هستن که سطحشون از یونایتد هم بالاتره.
اما چون شما طرفدار لیگ انگلیس هستید نمیبینید.
واقعا تیم های انگلیسی که تعطیلات محسوب میشن.
الان رقابت بین آلمان و اسپانیاست که اسپانیایی ها به دلیل غرور خیلی زیاد تا اینجا کم اوردن .

این تیم ها رو با بهترین تیم های انگلیسی مقایسه کن و نتیجه رو برای خودت متصور شو.

اتلتیکو مادرید
بیلبائو(البته امسال نسبت به سال گذشته افت داشته)
سویا
مالاگا

من فکر میکنم دلیل قضاوت شما نتایجی که پارسال یونایتد در برابر بیلباءو گرفت و همینطور چلسی در برابر اتلتیکو. نمیخوام شکست منچستر رو توجیح کنم ولی واقعا یونایتد بعد از حذف از لیگ قهرمانان و رفتن به لیگ اروپا روحیه و انگیزه لازم برای بازی در این لیگ رو نداشت و از همه نفرات اصلیش هم استفاده نمیکرد. البته باز هم میگم اصلا هدفم توجیح کردن نیست و بیلباءو خیلی خوب بازی کرد و واقعا هم حقش بود ببره. ولی دوست من تنها با یک بازی رفت و برگشت نمیشه راجع به کل لیگ انگلیس و اسپانیا با قاطعیت نظر داد. از طرفی گفتم لیگ انگلیس فشرده ترین لیگ اروپاست و تیمها به غیر از بازیهای اروپایی تو 3 جام بازی میکنن و ژانویه هم تعطیل نیستن.
پ.ن: راجع به تعطیلات بودن تیمهای انگلیسی پیشنهاد میکنم به تعداد این تیمها در بین 4 تیم پایانی لیگ قهرمانان در چندسال اخیر توجه کنید.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
راجع به افول تیمهای انگلیسی موافقم. امسال تیمهای انگلیسی افت داشتند و اینو تو لیگ قهرمانان اروپا هم میشد دید.
ولی یادمون نره لیگ انگلیس فشرده ترین لیگ اروپاست. همه لیگها تو ژانویه تعطیلن ولی لیگ انگلیس ژانویه بازیها فشرده تر میشن. از طرف دیگه تو انگلیس تیمها واسه 3تا جام مبارزه میکنن برخلاف کشورهای دیگه که واسه 2تا جام بازی میکنن و اگه بازیهای اروپایی رو هم اضافه کنید ببینید چی میشه.
پ.ن: بازهم میگم تو چند سال اخیر رءال و بارسا با بقیه تیمهای اسپانیا خیلی فاصله گرفتن ولی تو انگلیس تفاوت تیمها اصلا تا اون حد نیست و واقعا بازیها قابل پیش بینی نیست و یکی از مهمترین دلایل جذابیت لیگ انگلیس همین موضوعه.

همین فشردگی باعث شده تیم ملی انگلیس به هیچ جایی نرسه

دوست خوبم، کیفیت و نزدیکی تیم ها در لیگ برتر به علت مسائل فنی نیستش. قبلا هم گفتم. کشوری مثل انگلستان در 30 سال اخیر واحد پولی اش هر ساله رشد داشته. اقتصاد پایداری برای سرمایه گذاری داره.

اما در مقابل کشوری مثل اسپانیا از آسیب پذیرترین کشور های بلوک غرب اروپاست. شدیدا مشکلات اقتصادی داره و این مشکلات متعلق به امروز یا دیروز هم نیست.

خوب در بدو امر رئال با توجه به اینکه سابقا تاحدی تحت حمایت بوده و یجورای تیم پادشاهی بوده وضعش از بقیه ی تیم ها بهتر بوده. تا حداقل همین 15 سال پیش

اما باقی تیم ها مشکلات زیادی داشتند، همین بارسا تا 10 سال پیش کلی مشکل مالی داشت اما خوب با تحت توجه قرار گرفتن هر دو تیم وضعشون هم بهتر شد. الان بارسا و رئال به نسبت بقیه متمول تر هستند اما

تیم های دیگه واقعا نمیتونند باهاشون مقابله کنن، چون بستر اقتصادی کشوری مثل اسپانیا بی نهایت با مشکل همراهه.

واسه همین بصورت جرقه وار خودشون رو نشون میدند. رئال زاراگوزا، آلاوز، سویا، اتلتیکو مادرید، اتلتیک بیلبائو، دپورتیوو لاکرونیا، رئال مایورکا و ...

خوب اگر همین تیم ها در کشوری مثل انگلستان بودند وضعشون به مراتب بهتر بود.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تیم های دیگه واقعا نمیتونند باهاشون مقابله کنن، چون بستر اقتصادی کشوری مثل اسپانیا بی نهایت با مشکل همراهه.

نتیجه این قسمت از پستتون فکر میکنم اینه که خودتون هم قبول دارین که در سالهای اخیر فاصله بین رءال و بارسا با بقیه تیمهای اسپانیا خیلی زیاد هست و بازیها به نوعی قابل پیشبینی.
پ.ن: از بقیه مطالب پستت استفاده کردم، ممنون.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
من فکر میکنم دلیل قضاوت شما نتایجی که پارسال یونایتد در برابر بیلباءو گرفت و همینطور چلسی در برابر اتلتیکو. نمیخوام شکست منچستر رو توجیح کنم ولی واقعا یونایتد بعد از حذف از لیگ قهرمانان و رفتن به لیگ اروپا روحیه و انگیزه لازم برای بازی در این لیگ رو نداشت و از همه نفرات اصلیش هم استفاده نمیکرد. البته باز هم میگم اصلا هدفم توجیح کردن نیست و بیلباءو خیلی خوب بازی کرد و واقعا هم حقش بود ببره. ولی دوست من تنها با یک بازی رفت و برگشت نمیشه راجع به کل لیگ انگلیس و اسپانیا با قاطعیت نظر داد. از طرفی گفتم لیگ انگلیس فشرده ترین لیگ اروپاست و تیمها به غیر از بازیهای اروپایی تو 3 جام بازی میکنن و ژانویه هم تعطیل نیستن.
پ.ن: راجع به تعطیلات بودن تیمهای انگلیسی پیشنهاد میکنم به تعداد این تیمها در بین 4 تیم پایانی لیگ قهرمانان در چندسال اخیر توجه کنید.

اتفاقا اصلا بازیهای سال پیش ملاک من نبود.
متاسفانه تلوزیون ایران بازیهای این تیم ها رو که گفتم پخش نمیکنه.
اگر بشینی بازیهای سویا یا مالاگا رو ببینی تازه متوجه حرفم میشی.
باید در نظر داشت که کسی بازیهای این تیم ها رو نمیبینه.
مثلا همین دورتموند امسال همه شدن طرفدارش.
چون توی یک بازه ی زمانی مقابل بایرن خیلی عالی نتیجه گرفت و حالا هم رئال رو برده و بیشتر اومده توی چشم.
این تیم ها هم دقیقا همین مساله در رابطه باهاشون صدق میکنه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نتیجه این قسمت از پستتون فکر میکنم اینه که خودتون هم قبول دارین که در سالهای اخیر فاصله بین رءال و بارسا با بقیه تیمهای اسپانیا خیلی زیاد هست و بازیها به نوعی قابل پیشبینی.
پ.ن: از بقیه مطالب پستت استفاده کردم، ممنون.

من قبول دارم، شما تو چند پست اخیر هم ببینید من ننوشتم فاصله در اسپانیا کمتر از فاصله در لیگ برتر؟ شما چنین چیزی دیدی یا برداشت کردی؟
سر صحبت ما چیز دیگه ایی بود. مطمئن باش همین تیم های متوسط لالیگا از نظر کیفی از تیم های لیگ برتر خیلی قوی ترن، توی جام یوفا به مراتب ثابت شده. حالا بحث منچستر واقعا جداست، اما تیمی مثل چلسی دستمزد دلار های آلمینیومیش رو میخوره

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اتفاقا اصلا بازیهای سال پیش ملاک من نبود.
متاسفانه تلوزیون ایران بازیهای این تیم ها رو که گفتم پخش نمیکنه.
اگر بشینی بازیهای سویا یا مالاگا رو ببینی تازه متوجه حرفم میشی.
باید در نظر داشت که کسی بازیهای این تیم ها رو نمیبینه.
مثلا همین دورتموند امسال همه شدن طرفدارش.
چون توی یک بازه ی زمانی مقابل بایرن خیلی عالی نتیجه گرفت و حالا هم رئال رو برده و بیشتر اومده توی چشم.
این تیم ها هم دقیقا همین مساله در رابطه باهاشون صدق میکنه.

من قبول دارم، شما تو چند پست اخیر هم ببینید من ننوشتم فاصله در اسپانیا کمتر از فاصله در لیگ برتر؟ شما چنین چیزی دیدی یا برداشت کردی؟
سر صحبت ما چیز دیگه ایی بود. مطمئن باش همین تیم های متوسط لالیگا از نظر کیفی از تیم های لیگ برتر خیلی قوی ترن، توی جام یوفا به مراتب ثابت شده. حالا بحث منچستر واقعا جداست، اما تیمی مثل چلسی دستمزد دلار های آلمینیومیش رو میخوره

در رابطه با اینکه تلویزیون بازیهای بقیه تیمهای اسپانیا رو نمیذاره و ماها نسبت بهشون شناخت واقعی نداریم کاملا موافقم. ولی شما دقت کنین که تلویزیون بازیهای تیمهای انگلیسی رو هم به همین صورت نشون میده یعنی مثلا بازی سویا - رءال بتیس رو از TV نمیبینیم و همینجور بازی QPR - اورتون. یعنی بازیهای رده های پایین جدول در برابر هم از هیچ لیگی پخش نمیشه و شناخت نسبت بهشون وجود نداره و تنها بازیهای در برابر تیمهای معروف یک لیگ پخش میشه. مثلا بازی سویا با بارسلونا یا بازی وستهام با یونایتد. پس واقعا نمیشه با قاطعیت گفت که تمامی تیمهای اسپانیای از نظر کیفی خیلی قویتر از تیمهای انگلیسی هستن و من هم نمیتونم همین موضوع رو درباره تیمهای انگلیسی بگم. البته بشخصه فکر میکنم جدا از بحث کیفیت فنی کل تیمهای اسپانیا و انگلیس، فاصله تیمهای بالا و پایین جدول در انگلیس به اندازه اسپانبا نیست و اینو میشه در بازیهای رودرروشون دید.
همچنین من نظر سنجیهای زیادی رو دیدم که تقریبا در همشون لیگ برتر رو جذابترین لیگ اروپا دونستن.

KONJKAVE60

Registered User
لایک‌ها
715
سلم خدمت دوستان
ببخشيد كه سر زده وارد بحثتون ميشم
به نظر بنده ليگ اسپانيا بهترين ليگ اروپايي هست اما فقط از نظر زيبايي نه كيفيت و اينكه همه كارشناسا در چند سال اخير دائما ميگن كه ليگ اسپانيا بهترين ليگ هستش شايدبيشتر به خاطر موفقيتهاي تيمهايي از اين ليگ هست كه در خارج از مسابقات ليگ خود اسپانيا نتايج خوبي گرفته اند مثل رئال بارسا اتلتيكو مادريد
البته بايد اين نكته رو متذكر بشم كه فاكتورهاي زيادي براي انتخاب بهترين ليگ وجود داره كه اكثرا فانتزي هستند و فقط يك عامل از بين چند عامل مربوط به كيفيت بازيهاست
در مورد ساير تيمها هم اينطور هست كه تيمهاي ديگر لاليگا فقط حريفهاي تمرينيه خوبي براي رئال و بارسا هستند و به خوديه خود خيلي نميتونن بين تيمهاي كشورهاي ديگه بدرخشند مثلا شما تيم سوم ليگ اسپانيا رو با تيم سوم ليگ انگليس در حال حاضر مقايسه كنيد شايد در يك يا دو بازي اونم اتفاقي بتونه در مقابلشون نتيجه بگيره ولي تيمهاي انگليسي هميشه خوش ميدرخشند

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
در مورد ساير تيمها هم اينطور هست كه تيمهاي ديگر لاليگا فقط حريفهاي تمرينيه خوبي براي رئال و بارسا هستند و به خوديه خود خيلي نميتونن بين تيمهاي كشورهاي ديگه بدرخشند مثلا شما تيم سوم ليگ اسپانيا رو با تيم سوم ليگ انگليس در حال حاضر مقايسه كنيد شايد در يك يا دو بازي اونم اتفاقي بتونه در مقابلشون نتيجه بگيره ولي تيمهاي انگليسي هميشه خوش ميدرخشند

تیم های لالیگا حریف تمرینی هستند؟
دوست عزیز باخت های خیلی سنگین تیم های لالیگا بخاطر اختلاف سطح با رئال و بارسا هستش.
اما توی اروپا مخصوصا توی چندین سال اخیر ببینید که کدوم تیم ها توانایی مقابله با این تیم ها رو دارند؟
شما داری نسبت هوادارای تیم ها و اسمشون رو با هم مقایسه میکنی.
وگرنه تیم های اسپانیایی اکثرا فوتبال تیمی خوبی به نمایش میذارند بر خلاف تیم های انگلیسی که فقط تکیه میکنند بر مهره های گرون قیمتشون.
به شخصهبه عنوان یک رئالی متعصب از دیدن بازیهای سویا و اتلتیکو خیلی لذت میبرم.
بازیکنان سویا مطمئنا توی تابستان خواهان زیادی(مخصوصا از لیگ جزیره) خواهند داشت.

بالا