بایرن دفاع فوق العاده ای داره ولی با این حال تو یک بازی خیلی نزدیک حدس من قهرمانیه دورتمونده واقعا اگه دیشب میخواست میتونست بازم گل بزنه. هماهنگیشون پاس های عمقی پاسکاری های چند نفره تکنیک فردی رویس گوتزه لوا گوندوگان و ...بعید میدونم رئال یا هر تیمه تیگه ای بتونه 4 تا به دورتموند بزنه
بایرن واقعا تیمه جاه طلبی و گرنه از همین الان مطمن بودم دورتموند قهرمان میشه
یعنی اگه منتخب جهانم بود دورتموند میزدش اما خب بایرن یه تیمی که نمیشه درموردش پیش داوری کرد
99%فینال آلمانیه غیر از این1% در کل بارسا که شانسی نداره با این دفاع بایرن ولی رئال شانس خیلی کمی داره اصلا نمیتونست حمله کنه دیشب دورتموندیا عالی دفاع کردن گلم که هوملز سوتی داداصلا نمیشه پیش بینی کرد. هر دو تیم قوی هستند. هم بایرن سابقه برد دورتموند رو داشته هم برعکسش
فینال جام حذفی پارسال دورتموند 4 تا به بایرن زد. امسال هم بایرن تونست دورتموند رو ببره
البته فعلا نباید این صحبت ها رو کرد. بذارید ببینیم اینها اصلا میرن فینال یا نه. من هنوز اعتقاد دارم هم رئال و هم بارسا (بخصوص رئال) پتانسیل خلق یه معجزه رو دارند. اگه انتحاری بازی کنن. مثلا رئال اگه بتونه تو نیمه اول 2 تا گل به دورتموند بزنه مطمئنم میتونه صعود کنه.
بارسا هم همین. اگه بارسا تو 10 دقیقه اول به بایرن گل بزنه میتونه بازی رو برگردونه. (دقیقا همون چیزی که به جری عزیز در مورد بازی بارسا میلان گفتم)
هر چند نه دورتموند گالاتاسرای هست و نه بایرن میلان
المانی ها استاد سازماندهی هستند. حتی خوردن گل هم به سختی روحیه اینها رو تضعیف میکنه.
کجان این ریالی ها !!!!!!!!:guitar:
اون رئاله
در ضمن اخرش باید میزدی
"کانون بازنشستگان هوادارن فوتبال"![]()
با وجود شک اساسی که به دورتموند وارد شد 4تایی شدید(رئال)
اگه خبرو بعد بازی میدادن که الان6-7تایی شده بودید
خوبیش اینه که تیم ما به نیمه نهایی رسید تا مجبور نباشیم چون تا ماتحمتمون سوخته بیایمو تیم هایی که به مراحل بالاتر رسیدن رو به سخره بگیریم .
Hala Madrid
البت اگه داور اون پنالتي که واسه دورتموند نگرفت و اون افسايد رو نميگرفت به اشتباه الانم همون 6 الا 7 تا رو خورده بودن :دي
اگه اون شوت فابیو کونترائو که دقیقه یک زد بهتون گل میشد وپنالتی وگل افساید نمیگرفتن واستون الان 6تایی میشدین تو برنابئو
ونمیای اینجا در مورد داوری اینجوری صحبت کنی
همین ون پرسی تو بازی با استون ویلا 3گل از 3گلی که زد افساید بود!
پ ن:هتریک افساید!!!!!!!
جالبه هنوز راجع به داوری بازی یونایتد و رءال صحبت میشه و جالبتر اینه طرفداران رءال هنوز اظهار میکنن که رءال از تصمیمات داوری بیشتر متضرر شده!!
اگه شوت کوءنتراءو گل میشد!!! احسنت به این همه منطق.
اگه واران دقیقه 60 بدرستی اخراج میشد و اگه تک به تک رابین گل میشد و اگه نانی به ناحق اخراج نمیشد شما الان هنوز تو افق محو بودین! البته بحث راجع به اون بازی بی فایده هست چون تمام دنیا دیدن که داوری سر یونایتد رو برید ولی بعضیها ندیدن. ما حذف شدیم و بازی تموم شد پس نیاز نیست دوباره راجع به اون بازی بحثی بشه. فعلا از بازیتون با دورتموند لذت ببرین
گل دوم رابین در بازی با استون ویلا به هیچ عنوان آفساید نبود. تو اون عکس که تو FB هست اصلا لحظه پاس دادن رونی معلوم نیست و از طرفی تو همون عکس بازیکنا تو یک خط هستند. اول فیلمشو ببینید بعد اظهارنظر کنین.
پ.ن: فرگوسن راجع به گل دوم رابین فرمودن که گل قرن بود.