• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
رئال حریف رو دست کم گرفت ولی تیم شما همون اول عین چیز از بایرن می ترسید

من به خوزه ایمان دارم . بارسا کارش تموم شد . تازه باید 4 تا بزنه مساوی بشه . ولی رئال با سه تا میتونه ببره

به نظرم اینا همش بحث روانیه . این دو تیم آلمانی ها اینقدرها هم قوی نیستن . کار کار عنگلیسه . 10-20 تا به هامبورگ زدن ترس ایجاد کردن

دورتمند وبایرن میرن فینال شک نکن!
توان دفاعی خیلی بالایی دارند این دو تیم و بیشتر از اینکه مثل اسپانیایی ها فکر حمله بوده باشند فکر دفاعشون بودن و وقتی دفاع میکنن واقعا منظم هستن
البته اینو از رویه این دو بازی نمیگم دارم بازی های بوندس لیگا را دنبال میکنم
البته فوتباله و هزاران اتفاق باید یک هفته منتظر بمونیم ببینیم چی میشه

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
خب این مرتیکه یوسفی همون اول بازی اعلام می کرد که ریالی هست تا ما تکلیف خودمون رو بدونیم،لوا گل دوم رو زده و داره خوشحالی میکنه،میگه خب گل هم افساید بود مثل اینکه

بعد 4-1 هم که دیگه فقط مونده بود گریه کنه،بغض جلوی چشماشو گرفته بود :دی

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
خب این مرتیکه یوسفی همون اول بازی اعلام می کرد که ریالی هست تا ما تکلیف خودمون رو بدونیم،لوا گل دوم رو زده و داره خوشحالی میکنه،میگه خب گل هم افساید بود مثل اینکه

بعد 4-1 هم که دیگه فقط مونده بود گریه کنه،بغض جلوی چشماشو گرفته بود :دی

معمولا یه گزارشگر که طرفدار یکی از دو تیم هست رو میزارن

ببخشید که دورتموندی نداشتیم تو صداسیما
136560899010073_0nemidonan.jpg

عادل بارسایی هست چند وقتیه پیداش نیست :دی

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
نه فردوسی پور به هیچ وجه بارسایی نیست اتفاقا بیشتر از همه به بارسا تیکه میندازه مردک:eek:
فکر میکنم طرفدار لیورپول باشه

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
فینال دورتموند-بایرن
قهرمان دورتموند

man_utd_4ever

Registered User
لایک‌ها
23
محض اطلاعات زمان فینال 99 نیوکمپ هم طرفدار منچستر بودم هم بایرن، اما بیشتر بایرن اما وقتی والنسیا رو با ناداوری بردند دیگه باهاشون حال نکردم. در مورد اینتر هم که قبلا واست گفتم. سال 96 هم طرفدار آث میلان بودم تا آخرین سالی که دژان ساویسویچ واسش بازی کرد البته بوبان هم از اسباب علاقم به اون تیم بود. اما تیمی که همیشه بهش بجز علاقه، عشق میورزم بارسلوناست.

احتمالا پی اس جی رو بذارم کنار بعد از اومدن عربها، علاقم به پی اس جی بواسطه ی رای بازیکن تیم ملی برزیل بود که الان کارای خیر خواهانه انجام میده..
فقط 2 تیم هستند که هیچ وقت از دیدن بازیهاشون لذت نبردم و 1 ابسیلون خوشم نیومد ازشون، رئال و لیورپول هستند. سعی کن یکم خاکستری به همه چیز نگاه کنی، اینجور سیاه و سفید بودن عاقبت به خیرت نمیکنه ها :p

فکر کنم فقط تیم لاستیک سازی بورکینافاسو و سرخ پوشان دهلی نو توی کلکسیون تیم های مورد علاقه شما نیستن!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
ديشب رئاليا چن تاشون اور دوز کرده بودن ميگفتن تيم بد بازي کرد حقش باخت بود ما مث منچستر نيستيم که تا ببيازيم بيايم گردن داور بندازيم اخه هموطن دوست عزيز منچستر تا دقيقه 70 صعود کرده بود يه گل هم زده بود بازي رو هم کنترل ميکرد رئال دقيقه 70 هوادارانش به امامزاده ها :D و اماکن متبرکه :D پناه برده بودن تا بيشتر از 4 تا گل نخوره عمو :D البت چنتاشون هم در اين بين سريعا به طرفداران بايرن پيوسته بودن :D

ماشالله رو که نيست :D سنگ پاي قزوينه :D

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
[QUOTE="AmirHesam";7029426]من که جوابمو تو یه پست خیلی شیک دادم ...
حالا نمیدونم دیگه چه دلیلی باشه هی سن رو بکوبیم سر اینو اون ..
مثل این میمونه که یه فرد 50 ساله الکلی رو بخوایم با یک جوون 19 ساله همه فن حریف مقایسه کنیم ... در حالی که اینجا هم مجازی و واقعا خنده داره هی بگید من نمیدونم چند سالته یا خیلی خنده دار فکر میکنی ...
بازم تاکید میکنم هست و نیست فوتبالم بدونید خوب نیست که به رخ کسی بکشید و هرچی هستید مال خودتون هستید

Hala Madrid :xxXXxx[/QUOTE]

خنده دار نیست
اخه چند ده بار گفتن سن من گفتم
حتما مهمه
حدس میزنم بقیه بازنشسته ان
میتونن طرفدارا رو هم بشمارن دی:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یوسفی طرفدار رئال نیست، بارساییه مثلا، فردوسی پور هم به گفته ی خودش اول عاشق لیورپوله بعد بارسا، مزدک هم ایتالیایی باز هستش

اما اونی که دشب خفن حال کرد، جوات خیابانی بود که هر دفعه که ازش میپرسن به کدوم تیم اروپایی علاقه داری با نهایت اطمینان میگه دورتموند

اما این ممدرضا احمدی( فامیلش رو فکر کنم اشتباه گفتم) شدیدا طرفدار رئال مادریده، بازی بارسا بایرن و آخرین الکلاسیکو رو خودش گزارش کرد. کسایی که این دوبازی رو از شبکه ی 3 دیده باشند کاملا متوجه این قضیه خواهند شد.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بد بودیم ولی ما هنوز امید داریم

امیدواریم بارسا ورئال انتقام رو بگیرن از المانی ها برن فینال ورئال قهرمان

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
من متاسفانه نتونستم بازی رو ببینم و فقط داشتم نتیجه ی زنده و اتفاقات مهم رو پیگیری میکردم.
واقعا نتیجه مسخره ای بود.
تعویض های رئال هم تاثیری توی نتیجه بازی نداشت.

اما باخت رئال رو میپذیریم.
به هر حال باخت جزوی از فوتباله.
دورتموند هم تیم شایسته ای هستش حتی برای قهرمانی در این جام.

بالا