• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
سناریو ی اصلی اینه که یا بارسا قهرمان میشه یا تیمی که توی نیمه نهایی بارسا رو میبره :p

منم میگم بایرن قهرمانه...بایرن در کل بهتر از دورتموند بازی میکنه...بیشترم استحقاقشو داره..دورتموند با مالاگا داشت به فنا میرفت ولی بایرن همه رو با اقتدار حذف کرد.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درود بر شرفت . نتیجه بازی داخل زمین هست . ویژگی رئالی ها این هست مثل منچستر و بارسا کولی بازی در نمیارن .:)

مطمئن باش اگه 2 تا گل از گلهایی که دورتموند زد حریف و حدیث داوری توش داشت الان همه رئالی ها اینجا بودند و داشتند داور رو مورد عنایت قرار میدادند.

تازه یه پنالتی واران هم الان کارشناس الجزیره میگه که بوده و داور نگرفته. حالا باید بچه ها نظر بدن.

اینکه الان رئالی ها راحت شکست رو پذیرفتن به دلیل این هست که گلهایی که رئال خورد اشتباه داوری توش نبود. نه مثل دیشب که در کنار پنالتی هایی که بحث روش هست (که خب پنالتی گل شدنش 100% نیست) 2 تا گلی که بارسا خورد اشتباه 100 درصد داور بود.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
والا بخدا برين كامتهاشونو بعد بازي ديشب ببينيد چه ها نكردن همرو مقصر دونستن از داور بگير در آخر از نظافتچي ورزشگاه هم نگذشتن.بابا فوتباله يه بار برد داره بار باخت.در ضمن ما ياد گرفتيم چطور به خودمون مسلط باشيم نه مثل بعضي از اين هواداران منچستر الكي از كوره در بريم
باز منچستری ها یکم پرستیژ دارن و منطق یاد گرفتن این بارسایی ها خیلی رو نرو اند

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
۴ تا خوردید مثل مردهاااا. جای هیچ شکوه و شکایتی هم نذاشت براتون. جا داره یادی بکنیم از پستی که دیشب مهرداد داد و توصیه ای که به دوستان رئالی کرد :snitch:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
ما با تیم نصف و نیمه مون و در بدترین شرایطمون باختیم!(نبود 2 مدافع اصلی و مسی ناقص و مصدوم!)
ما با 2 3 تا گل مردود و به خاطر داوری باختیم!
ما به خاطر مربی بی تجربمون باختیم!
ما به خاطر دفاع تیم bمون باختیم!
ما به خاطر کمبود انگیزه باختیم!
ما به بهترین و اماده ترین تیم اروپا باختیم!
من موندم شما ریالیها چطوری در بهترین شرایطتون و با اماده ترین بازیکناتون و در بهترین شرایط روحی و پر از انگیزتون و داور به طرفتون و مربی خاص خاصتون و این همه دبدبه و کبکبتون در مقابل یه تیم معمولی(که مالاگا داشت حذفش میکرد!) با یه گل مفتی که بهتون تقدیم کردن تحقیر شدین؟!؟!؟:D:lol:
-----------------------------------------------------------
داور یه پنالتی دورتموند رو نگرفت و یه گل صحیحشون رو هم افساید اعلام کرد!حساب کنید اینا رو میگرفت دیگه ریال چی میشد!!!؟:lol:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
گه دقت کرده باشین امشب همه شون خیلی طرفدار فوتبال زیبا شدند و از دورتموند تعریف می‌کنند. امشب همه شون منطقی, شدند. همه شون میخندند. من تیمم چهارتا بخوره از شدت حرص و عصبانیت یه هفته حوصله حرف زدن ندارم. ولی این ها امشب چه مهربون شدند

البت عمو اينا همين يه شب اخرشونه بعدش تا وقتي که يه جامي ( احتمالا خدفي ) رو نگيرن پيداشون نميشه :دي ميخوان با خاطره خوشي برن :D پستهاي اخريشون منظقي باشه :D

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
پارسال دو تیم با شانس مثلا کمتر رفتند فینال و باز از بین این دو اونی که شانسش کمتر بود قهرمان شد. سناریو میگه دورتموند قهرمانه. البته حواسم به داور بازی سانتیاگو هم هست.
در حال حاضر فقط باید یه سرشماری از هواداران مادرید گرفت که اگه دقت کرده باشین امشب همه شون خیلی طرفدار فوتبال زیبا شدند و از دورتموند تعریف می‌کنند. امشب همه شون منطقی, شدند. همه شون میخندند. من تیمم چهارتا بخوره از شدت حرص و عصبانیت یه هفته حوصله حرف زدن ندارم. ولی این ها امشب چه مهربون شدند
پس کو اون جام دهم؟
سال بعد؟
فعلا منتظر باشید
Sent from my MK16i using Tapatalk 2

داداش باور کن اگر ما الان بودیم پدر ما رو در میاوردن حالا میگن ما داریم کولی بازی در میاریم!!!!!

پرز رفت که به پای پلاتینی بیوفته تا چاکر رو داور بازی برگشت بکنه

milad-70

Registered User
لایک‌ها
257
درود بر شرفت . نتیجه بازی داخل زمین هست . ویژگی رئالی ها این هست مثل منچستر و بارسا کولی بازی در نمیارن .:)

لطفا منچستر رو با این تیمای اسپانیایی مقایسه نکن

حالا بعد از اینکه برگشت هم لوله شدید ( جفت تیم اس...) اون وقت چقد جالبه قیافه هاتون

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جالبه امروز یه خبر سایت گل هم بود که از قول مورینیو نوشته بود

امیدوارم عدالت در مورد رئال اجرا شود. این عدالت بود ؟؟؟

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
۴ تا خوردید مثل مردهاااا. جای هیچ شکوه و شکایتی هم نذاشت براتون. جا داره یادی بکنیم از پستی که دیشب مهرداد داد و توصیه ای که به دوستان رئالی کرد :snitch:
جا داره گفت ۴-۱ شرف داره به ۴-۰ و اینکه یه عده توهین کردند و رفتار امروز انها در نقطه عکس انها بود:happy:

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
البته در مورد اون تشبیه من عذر خواهی میکنم. من اون تیکه رو که تو اسپویلر بود اصلا ندیده بودم وگرنه مطمئن باشید تو کوت کردن پاکش میکردم.

در مورد هواداری از چند تیم چندین بار گفتم که من در هر لیگی یه تیم رو دوست دارم. چون بازیهای همه رو تا اونجاییکه بشه دنبال میکنم.

در انگلیس منچستر یونایتد. در اسپانیا بارسلونا - در ایتالیا میلان و در المان هم بایرن مونیخ.

دلیلشو هم میگم. منچستر رو بخاطر شخص سرالکس و اریک کانتوتا دوست دارم. از خیلی سالهای پیش. اصلا فوتبال جزیره رو دوست داشتم چون پر هیجان بود و هنوز هم هست.

تیم ملی مورد علاقه ام برزیله. بارسلونا رو بخاطر برزیلیهایی که داشت دوست داشتم. از رونالدوی کبیر (با اون گل خاصی که از وسط زمین همه استارت زده بود بگیر) تا روماریو و رونالدینیو و .. (جالبه بدونید همونقدر که برزیل رو دوست دارم از ارژانتین بدم میومد)
میلان رو هم به همین دلیل دوست داشتم و البته بخاطر پائولو مالدینی. (از یووه بدم نمیاد اونم به دلیل الکس دل پیرو و جی جی بوفون هست) و بایرن رو هم از زمان الیور کان (که دروازه بان مورد علاقه منه) و اشتفان افنبرگ و خب حضور علی دایی و کریمی دوست دارم.

هر کسی یه جوره. من چند تیم رو دوست دارم و شاید شما فقط یک تیم. نمیشه به این دلیل دیگران رو مسخره کرد یا بهشون توهین کرد یا بهشون خرده گرفت. البته تو بین این تیمها خب مسلما تیم اولم بلاشک منچستر یونایتد هست.

من تو این مساله چیز خنده داری نمیبینم. البته شما میتونی هر چقدر میخوای بخندی :) من فوتبال رو برای لذت بردت میبینم نه برای دست انداختن و توهین به دیگران.

کار این دوستی که این تشبیه رو کردن رو هم تایید نمیکنم. :)

موفق باشید

پ.ن
اون پست رو هم ویرایش کردن و اون قسمت نامناسب (از نظر خودم و شما) رو حذف کردم.

پس با این حساب ما بر سر واژه ی "هوادار" به شدت با هم اختلاف عقیده داریم
هوادار به نظرم کسی هستش که فقط به یک تیم و موفقیت هاش علاقه داره، و فقط با شادی های تیم خودش شاد و با غم های تیم خودش غمگین میشه
من تو این تاپیک ادمی می بینم که نسبت به تک تک تیم های بزرگ اظهار تعصب می کنه، به این شخص هوادار نمی گن
من برام درکش سخته که شما چطور هوادار منچستر یونایتد هستید ولی از اون طرف سنگ بارسا رو می زنید، تیمی که در فینال چمپیونزلیگ منچستر یونایتد رو حذف کرد
کلا فضای این تاپیک فضای کل کل بین هواداران نیست و بیشتر جایگاه یه سری افراد بچه سال هست که خیلی از مسائل اخلاقی و رعایت ادب رو هنوز نمی دونند
به خاطر همین هست که من خودم زیاد اینجا نمیام، نه به قول شما که گفتید هوادارای رئال بعد باختشون قایم میشن

........
حالا هم که تا اینجا اومدم میگم با این وضع بازی رئال، دورتموند شایستگی فینال رو داره.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
داور یه پنالتی دورتموند رو نگرفت و یه گل صحیحشون رو هم افساید اعلام کرد!حساب کنید اینا رو میگرفت دیگه ریال چی میشد!!!؟

اينجاست که بايد دست و شونه اون دوست عزيزي که گفت واويلا بزن 2 تا ديگه بشن 6 تايي رو بوسيد :D

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
دیگه شلوغش نکنید اتفاق خاصی نیفتاده!
دیشب هم گفتم دورتمند میره بالا
این اتفاقات الان 10 ساله که طبیعی شده و هنوز هم گویا ادامه داره
البته بازی برگشت هم هست و ممکنه اتفاقات خاصی بیفته مثلا مهاجم حریف کارت قرمز بگیره اخراج بشه و اتفاقات دیگر:D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ما با تیم نصف و نیمه مون و در بدترین شرایطمون باختیم!(نبود 2 مدافع اصلی و مسی ناقص و مصدوم!)
ما با 2 3 تا گل مردود و به خاطر داوری باختیم!
ما به خاطر مربی بی تجربمون باختیم!
ما به خاطر دفاع تیم bمون باختیم!
ما به خاطر کمبود انگیزه باختیم!
ما به بهترین و اماده ترین تیم اروپا باختیم!
من موندم شما ریالیها چطوری در بهترین شرایطتون و با اماده ترین بازیکناتون و در بهترین شرایط روحی و پر از انگیزتون و داور به طرفتون و مربی خاص خاصتون و این همه دبدبه و کبکبتون در مقابل یه تیم معمولی(که مالاگا داشت حذفش میکرد!) با یه گل مفتی که بهتون تقدیم کردن تحقیر شدین؟!؟!؟:D:lol:
-----------------------------------------------------------
داور یه پنالتی دورتموند رو نگرفت و یه گل صحیحشون رو هم افساید اعلام کرد!حساب کنید اینا رو میگرفت دیگه ریال چی میشد!!!؟:lol:

بازم رآل 4تا موقعیت داشت...بارسا همونارم نداشت...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
مطمئن باش اگه 2 تا گل از گلهایی که دورتموند زد حریف و حدیث داوری توش داشت الان همه رئالی ها اینجا بودند و داشتند داور رو مورد عنایت قرار میدادند.

تازه یه پنالتی واران هم الان کارشناس الجزیره میگه که بوده و داور نگرفته. حالا باید بچه ها نظر بدن.

اینکه الان رئالی ها راحت شکست رو پذیرفتن به دلیل این هست که گلهایی که رئال خورد اشتباه داوری توش نبود. نه مثل دیشب که در کنار پنالتی هایی که بحث روش هست (که خب پنالتی گل شدنش 100% نیست) 2 تا گلی که بارسا خورد اشتباه 100 درصد داور بود.
البته با مرور تاریخ که بار ها حق رئال به واسطه اشتباه داوری دچار مشکل شده اند مثل بعضی تیم های ..... رفتار تهاجمی نداشتند .

لطفا منچستر رو با این تیمای اسپانیایی مقایسه نکن

حالا بعد از اینکه برگشت هم لوله شدید ( جفت تیم اس...) اون وقت چقد جالبه قیافه هاتون

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2
چرا تا اون موقع صبر کنیم همین الان قیافه الان مون هست ;) البته اشاره کردم در پست های بالا منچستری ها با منطق تر از بعضی تیم ها هستند

بالا