محمد گفتی کوت نمیکنی که
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
بخدا خیلی تلاش کردم، اما این بنده ی سر تا پا تقصیر نتونست جلو خودش رو بگیره
هر چند که میلاد مرد همیشه در صحنست
محمد گفتی کوت نمیکنی که
بحث کوبیدن عدد سنی نیست
بحث این هست که یه ادم 50 ساله تجربه بیشتری نسبت به یه ادم 25 ساله داره.
امروز من یه خاطره ای گفتم در مورد برزیل و ارژانتین. خب تقریبا همون واقعه تکرار شد.
دوستان رئالی دیشب بارسایی ها رو مسخره میکردن. امشب تیم خودشون بد جوری درب و داغون شد.
به هر حال روز بد اسپانیایی ها بود و روز بسیار عالی المان ها.
اما من برای بارسا 10 درصد شانس قائلم ولی برای رئال 25 درصد.
چطوری امین ؟ پاشو خودمون بریم بارسا و رئال رو از این فلاکت در بیاریمیادمه یکی اومد بهم پ خ داد گفت خسته نباشین
حالا هر چی میگردم پیداش نمیکنم![]()
رآل یه ذره بدشانسم بود....میتونست آخر بازی 4-2 هم بشه.
درسته اون توپ واران خیلی خطری بود. واران میرفت که بازهم منجی بشه که نتونست.
ولی این لوا عالی بود. تو گل سوم په په رو کلا محو کرد.
بشنو از یک رئالی چون روایت می کندمن همون تعبیر رئالیها رو در مورد بازی دیشب به کار بردم. وقتی خوردن 4 گل برای بارسا یعنی له شدن که درست هم هست. خوردن همون تعداد گل برای رئال هم همین معنی رو میده.
تازه اینو هم در نظر بگیرید:
بایرن مونیخ قدرتش به مراتب بیشتر از دورتمونده
گلی که رئال زد هم هدیه هوملز بود.
یه خطای پنالتی هم واران مرتکب شد که داور ندید![]()
عجب فیلمی درآورد آلمان سر اسپانیا !!!!
بازی برگشت همین بلا سر دورتموند میاد .....
درود بر شرفت . نتیجه بازی داخل زمین هست . ویژگی رئالی ها این هست مثل منچستر و بارسا کولی بازی در نمیارن .من طرفدار رئال بودم،هستم و خواهم بود.آقا جان باختيم اينكه ديگه ناراحتي نداره تيمي كه بد بازي كنه حقش بجز باخت چي ميتونه باشه؟حداقل نميايم بگيم آقا داور اينطور بود كمك داور اونطور بود.هميشه شعبون يه بار هم رمضون
پارسال دو تیم با شانس مثلا کمتر رفتند فینال و باز از بین این دو اونی که شانسش کمتر بود قهرمان شد. سناریو میگه دورتموند قهرمانه. البته حواسم به داور بازی سانتیاگو هم هست.
در حال حاضر فقط باید یه سرشماری از هواداران مادرید گرفت که اگه دقت کرده باشین امشب همه شون خیلی طرفدار فوتبال زیبا شدند و از دورتموند تعریف میکنند. امشب همه شون منطقی, شدند. همه شون میخندند. من تیمم چهارتا بخوره از شدت حرص و عصبانیت یه هفته حوصله حرف زدن ندارم. ولی این ها امشب چه مهربون شدند
پس کو اون جام دهم؟
سال بعد؟
فعلا منتظر باشید
Sent from my MK16i using Tapatalk 2
پارسال دو تیم با شانس مثلا کمتر رفتند فینال و باز از بین این دو اونی که شانسش کمتر بود قهرمان شد. سناریو میگه دورتموند قهرمانه. البته حواسم به داور بازی سانتیاگو هم هست.
در حال حاضر فقط باید یه سرشماری از هواداران مادرید گرفت که اگه دقت کرده باشین امشب همه شون خیلی طرفدار فوتبال زیبا شدند و از دورتموند تعریف میکنند. امشب همه شون منطقی, شدند. همه شون میخندند. من تیمم چهارتا بخوره از شدت حرص و عصبانیت یه هفته حوصله حرف زدن ندارم. ولی این ها امشب چه مهربون شدند
پس کو اون جام دهم؟
سال بعد؟
فعلا منتظر باشید
Sent from my MK16i using Tapatalk 2
درود بر شرفت . نتیجه بازی داخل زمین هست . ویژگی رئالی ها این هست مثل منچستر و بارسا کولی بازی در نمیارن .![]()