• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
محمد گفتی کوت نمیکنی که :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

بخدا خیلی تلاش کردم، اما این بنده ی سر تا پا تقصیر نتونست جلو خودش رو بگیره :p. خداوکیلی بهرام، دیشب هجمه ی طرفدارای مادریدی بخش فوتبال خارجی رو قبضه کرده بود، الان شما هستی و پندار :)

هر چند که میلاد مرد همیشه در صحنست

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
بحث کوبیدن عدد سنی نیست :)

بحث این هست که یه ادم 50 ساله تجربه بیشتری نسبت به یه ادم 25 ساله داره.

امروز من یه خاطره ای گفتم در مورد برزیل و ارژانتین. خب تقریبا همون واقعه تکرار شد.

دوستان رئالی دیشب بارسایی ها رو مسخره میکردن. امشب تیم خودشون بد جوری درب و داغون شد.

به هر حال روز بد اسپانیایی ها بود و روز بسیار عالی المان ها.

اما من برای بارسا 10 درصد شانس قائلم ولی برای رئال 25 درصد.

من تو اون پست که دادم منظورم شخص شما نبود
و اگه یادتون باشه من کل کل هم نداشتم
چون واقعا بازی های آلمان رو دنبال میکنم و میدونستم دورتموند تیم قوی هست ...
و دیروز گفتم اگه از پس دورتمون بر بیایم میتونیم بایرن رو هم ببریم چون تو بازی های رو در رو هم دیده باشی دورتمون بدجور نفس بایرن رو در اوورده و هنوز اون بازی حذفی رو یادم نرفته دورتموند 5-1 بایرن رو کوبید
هر کسی واقعا فکر میکرد دورتموند ضعیفه دانش فوتبالی نداره

به هر حال باز شانس برای رئال من قائلم همین یک گل میتونه به کمک تیم بیاد و البته دو فرصت صد در صد گل رو دقایق آخر از دست دادیم ...

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
رآل یه ذره بدشانسم بود....میتونست آخر بازی 4-2 هم بشه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رآل یه ذره بدشانسم بود....میتونست آخر بازی 4-2 هم بشه.

درسته اون توپ واران خیلی خطری بود. واران میرفت که بازهم منجی بشه که نتونست.

ولی این لوا عالی بود. تو گل سوم په په رو کلا محو کرد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اون موقعی که همه در خواب خرگوشی برد 4 هیچ بارسا از میلان و حذف کردن منچستر یونایتد بوسیله ی رئال بودند بارها بیانیه دادم هردوتا تیم نسبت به فصل پیش خیلی ضعیف ترن. :p رئال فصل پیش خیلی قوی بود. اما کسی حرف ما رو قبول نکرد
تیم های مورینیو توی کار دفاعی فوق العاده هستند، فرم امشب دفاعی تیم فاجعه بود. مثل بارسا دفاع میکرد :D

الان تیم ملی اسپانیا رو هم ببینید افول کرده. راستی کریس هم امشب محو بود، جز گل اول که هرکسی جز الکسیس سانچز میتونست گلش کنه :happy:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
درسته اون توپ واران خیلی خطری بود. واران میرفت که بازهم منجی بشه که نتونست.

ولی این لوا عالی بود. تو گل سوم په په رو کلا محو کرد.

آره...یدونه هم کریس آخر بازی نزد.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
من همون تعبیر رئالیها رو در مورد بازی دیشب به کار بردم. وقتی خوردن 4 گل برای بارسا یعنی له شدن که درست هم هست. خوردن همون تعداد گل برای رئال هم همین معنی رو میده.

تازه اینو هم در نظر بگیرید:

بایرن مونیخ قدرتش به مراتب بیشتر از دورتمونده
گلی که رئال زد هم هدیه هوملز بود.

یه خطای پنالتی هم واران مرتکب شد که داور ندید :)
بشنو از یک رئالی چون روایت می کند :) خاک شدن دیگه نابودی هست له شدن جا داره بعدش . دیگه شما لطف داری به رئال ولی همان خاک شد شایسته تر هست

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
من طرفدار رئال بودم،هستم و خواهم بود.آقا جان باختيم اينكه ديگه ناراحتي نداره تيمي كه بد بازي كنه حقش بجز باخت چي ميتونه باشه؟حداقل نميايم بگيم آقا داور اينطور بود كمك داور اونطور بود.هميشه شعبون يه بار هم رمضون

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
خوب شد رآل و بارسا تو نیمه نهایی به همدیگه نخوردن...هرکدوم میرفت فینال 6تایی میشد آبرومون میرفت :D

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
عجب فیلمی درآورد آلمان سر اسپانیا !!!!

بازی برگشت همین بلا سر دورتموند میاد .....

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
جدای بازی ضعیف رئال و تاکتیک بی نتیجه اش متاسفانه گویا نابینایی هم به این تیم اضافه شده . متراژ دروازه رو فراموش کردن:blush:

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
پارسال دو تیم با شانس مثلا کمتر رفتند فینال و باز از بین این دو اونی که شانسش کمتر بود قهرمان شد. سناریو میگه دورتموند قهرمانه. البته حواسم به داور بازی سانتیاگو هم هست.
در حال حاضر فقط باید یه سرشماری از هواداران مادرید گرفت که اگه دقت کرده باشین امشب همه شون خیلی طرفدار فوتبال زیبا شدند و از دورتموند تعریف می‌کنند. امشب همه شون منطقی, شدند. همه شون میخندند. من تیمم چهارتا بخوره از شدت حرص و عصبانیت یه هفته حوصله حرف زدن ندارم. ولی این ها امشب چه مهربون شدند
پس کو اون جام دهم؟
سال بعد؟
فعلا منتظر باشید
Sent from my MK16i using Tapatalk 2

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب فیلمی درآورد آلمان سر اسپانیا !!!!

بازی برگشت همین بلا سر دورتموند میاد .....

شانس برای رئال هست اما احتمالش بالا نیست.

رئال مجبوره تو بازی برگشت هجومی بازی کنه و خب این کار رو برای دورتموند هموار میکنه. تیمشون استاد ضد حمله هست.

با این نتایج بدست اومده اگه رئال و بارسا بتونن المانی ها رو در بازی برگشت مغلوب کنن واقعا لایق فینالیست شدن و قهرمانی هستند.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
من طرفدار رئال بودم،هستم و خواهم بود.آقا جان باختيم اينكه ديگه ناراحتي نداره تيمي كه بد بازي كنه حقش بجز باخت چي ميتونه باشه؟حداقل نميايم بگيم آقا داور اينطور بود كمك داور اونطور بود.هميشه شعبون يه بار هم رمضون
درود بر شرفت . نتیجه بازی داخل زمین هست . ویژگی رئالی ها این هست مثل منچستر و بارسا کولی بازی در نمیارن .:)

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
پارسال دو تیم با شانس مثلا کمتر رفتند فینال و باز از بین این دو اونی که شانسش کمتر بود قهرمان شد. سناریو میگه دورتموند قهرمانه. البته حواسم به داور بازی سانتیاگو هم هست.
در حال حاضر فقط باید یه سرشماری از هواداران مادرید گرفت که اگه دقت کرده باشین امشب همه شون خیلی طرفدار فوتبال زیبا شدند و از دورتموند تعریف می‌کنند. امشب همه شون منطقی, شدند. همه شون میخندند. من تیمم چهارتا بخوره از شدت حرص و عصبانیت یه هفته حوصله حرف زدن ندارم. ولی این ها امشب چه مهربون شدند
پس کو اون جام دهم؟
سال بعد؟
فعلا منتظر باشید

خوب شما هوادار خیلی متعصبی هستی :D
والا من همیشه از برد تیمم خوشحال میشم ولی از باختش ناراحت نمیشم..قبلا هم زیاد گفتم اینو..از کاربر rms بپرس.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پس کو اون جام دهم؟
سال بعد؟
فعلا منتظر باشید

سناریو ی اصلی اینه که یا بارسا قهرمان میشه یا تیمی که توی نیمه نهایی بارسا رو میبره :p

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
درود بر شرفت . نتیجه بازی داخل زمین هست . ویژگی رئالی ها این هست مثل منچستر و بارسا کولی بازی در نمیارن .:)

والا بخدا برين كامتهاشونو بعد بازي ديشب ببينيد چه ها نكردن همرو مقصر دونستن از داور بگير در آخر از نظافتچي ورزشگاه هم نگذشتن.بابا فوتباله يه بار برد داره بار باخت.در ضمن ما ياد گرفتيم چطور به خودمون مسلط باشيم نه مثل بعضي از اين هواداران منچستر الكي از كوره در بريم

بالا