Sir Pendar
Registered User
بعد قهرمان جام جهانی و یورو میشه اسپانیا :blink: بخوان فاتحه اش رایعنی الان در مجموع آلمان 8 اسپانیا 1 !!!!!
تازه اون یدونه گلم رو سوتی
فاتحه فوتبال اسپانیا رو باید خوند آیا؟!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
بعد قهرمان جام جهانی و یورو میشه اسپانیا :blink: بخوان فاتحه اش رایعنی الان در مجموع آلمان 8 اسپانیا 1 !!!!!
یعنی الان در مجموع آلمان 8 اسپانیا 1 !!!!!
من که مثل ان دوست بارسایی بی ادب نیستم . احساسم فوق العاده خوب بود و هماکنون متمایلم بیشتر گل بخوره . تیمی که خوب بازی نکنه لایق باخته هر تیمی می خواد باشهحالا که زحمت کشیدی از سوراخ اومدی بیرون یه لطفی کن احساست رو بعد از ۴ ام بگو دور هم بخندیم![]()
بهرام از دیشب تا الان این کابوس رو داشتم، واسه این ترجیح دادم رئال قهرمان بشه، اما انگار کار اسپانیایی ها دیگه تمام شدست.
یعنی الان در مجموع آلمان 8 اسپانیا 1 !!!!!
من که مثل ان دوست بارسایی ی ادب نیستم . احساسم فوق العاده خوب بود و هماکنون متمایلم بیشتر گل بخوره . تیمی که خوب بازی نکنه لایق باخته هر تیمی می خواد باشه![]()
عجب تفسیر مغلطه امیزی!!!:lol:اينجاست که بايد دست و شونه اون دوست عزيزي که گفت طرفداراي رئال طرفدار نيستن رو بوسيد :blush: :دي
خب بازی تمام شد.
له شدن رئال رو هم دیدیم.
تازه رئال یه گل هم که زد اونم هوملز هدیه داد.
ولی واقعا این المانی ها معلومه کار کردن. دیشب حدس زده بودم اینا یه سورپرایزی دارن برای رئال. دفاع شکننده رئال مادرید هم کار دستش داد.
اما خب هنوز به نظر من رئال میتونه امیدوار باشه. این یک گلی که زدن ممکنه به دادشون برسه.
نه بابا له نشد خاک شد . خیلی ضعیف بود و مقابل المانی ها متاسفانه ضعیف هست .خب بازی تمام شد.
له شدن رئال رو هم دیدیم.
تازه رئال یه گل هم که زد اونم هوملز هدیه داد.
ولی واقعا این المانی ها معلومه کار کردن. دیشب حدس زده بودم اینا یه سورپرایزی دارن برای رئال. دفاع شکننده رئال مادرید هم کار دستش داد.
اما خب هنوز به نظر من رئال میتونه امیدوار باشه. این یک گلی که زدن ممکنه به دادشون برسه.
آیا میدانستید:
امشب بعد از 8 سال، بارسلونا در لیگ قهرمانان از یه تیم 4 گل خورد. آیا میدانید آخرین بار کِی و از چه تیمی چهار تا گل خورده بود
مشاهده پیوست 349184
عمو تو بموناز بقيه بهتري
اگه بري جات خاليه
![]()
میلاد یادت هست رئال آخرین بار کی بود که 4تا یا بیشتر خورده بود؟
![]()
پ.ن: میگم نکنه این پپ نامرد آمار بارسا که هیچ، روش بردن رئال رو هم به این المانی ها فروخته باشه :lol:
نه بابا له نشد خاک شد . خیلی ضعیف بود و مقابل المانی ها متاسفانه ضعیف هست .