A1C1E
Registered User
فقط پرچمو عشقه :دی (پایین سمت راست)
واقعا هم درستش همینه!
فقط پرچمو عشقه :دی (پایین سمت راست)
دوست عزيز توپي رو كه شما ميفرماييد با دست زدن احتمالا همون توپي نيست كه بالاك شوت ميكنه توپ به دست اتوئو ميخوره؟دقیقا یادم نیس
فصل 2008 که شروع افتخاراتون بود بازی برگشت باچلسی همه دیدن داور چیکار کرد
5-6پنالتی صد در صد رو نگرفت
اشتباه داوری 1بار2بار نه5بار
جلوی داور توپو بادست بزنن نزارن گل شه ناداوریه .... نه خیر :اسمش تبانیه /داوره که بازی رو سوت میزد قبلش کجابود الان کجاس؟؟؟؟...فقط اومده بود که بارسا رو ببره فینال همین و بس
فصل پیش یه پنالتی براتون نگرفتن اینجوری دفاع میکنی از تیمت
حالا حساب کن اگه5-6تا پنالتی 100در100 رو نمیگرفت چیکار میکردی ...........یه ذره فکر کن
امیدورام امشب رئال بتونه پرچم اسپانیا رو بالا نگه داره و اسپانیایی ها خودشون رو ثابت کنند.
ولی حیف دروتموند هم هستش(با وجود این که خیلی دوسش دارم :hmm![]()
نمیدونم اینا از کجا این قضیه رو فهمیدند
یادداشت روز: اتحاد طرفداران رئال و بارسلونا سنتی است! - Goal.com
حقمون حذف بود و فقط تو دقایق آخر به خودمون اومدیم و این کافی نبود.
از طرفی همونطور که دیدید دورتموند اصلا حرفه ای نبود از هر جنبه ای که بخواید حساب کنید مخصوصا اون حرکات ناشایست آخر بازی.
افتخار میکنم که طرفدار رئالم.
و فردا هم برای بارسلونا آرزوی موفقیت میکنم.
از طرفی همونطور که دیدید دورتموند اصلا حرفه ای نبود از هر جنبه ای که بخواید حساب کنید مخصوصا اون حرکات ناشایست آخر بازی.
اگه رئال هفته پیش باشه اونم نمیگیرهبه دوستان رئالی جام حذفی رو تبریک میگم
: )))))
بیدار شو بابا خواب دیدیرئال داره به فینال صعود میکنه![]()
دیگه داداش بی انصافی نکن دیگه،اون تیرک لوا اگه گل میشد که دیگه باید 5 تا می زدید کهیا 4 تا موقعیت که همشون توی دروازه بودن
رئال زورش به دورتموند نرسید،تموم
خوب تیمی که داره سراپا حمله بازی میکنه توی ضد حمله ها هم آسیب پذیر نشون میده.
البته باز دوستان دارن درک فوتبالیشون رو به رخ مبکشن ! اگه این توپ گل میشد و اگه اون نمیشد :blink:
بازی دست رئال بود ولی بخاطر مسائل روحی مقاطعی از بازی دورتموند راحت تر بازی میکرد.