• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
منم میگم بایرن دورتموندو میبره چون کم اشتباه بازی میکنن البته اگه دورتموند روز خوبش باشه و خوب کار کنه پتانسیل قهرمانی رو داره
داداش اون آرسنال بود که بایرنو تو خونه خودش به قول خودشون جهنم آلیانس آرنا تحت فشار گذاشت و داشت حذفش میکرد هر تیمی نمیتونه از این کارا بکنه

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
منم میگم بایرن دورتموندو میبره چون کم اشتباه بازی میکنن البته اگه دورتموند روز خوبش باشه و خوب کار کنه پتانسیل قهرمانی رو داره
داداش اون آرسنال بود که بایرنو تو خونه خودش به قول خودشون جهنم آلیانس آرنا تحت فشار گذاشت و داشت حذفش میکرد هر تیمی نمیتونه از این کارا بکنه

داداش حیفه ونگر بره از ارسنال،تصور ارسنال بدون ونگر یه چیزی تو مایه های منچستر بدون فرگوسن هست

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
رئال ايستاده حذف شد

با اينکه قضيه 90 دقيقه خيلي طولانيه و ايناش زياد درست نبود ولي 10 دقيقه اخر واقعا طولاني بود :دي البت 10 دقيقه اول رو هم خوب خراب کردن بازيکناي رئال :دي اوزيل و هيگواين :دي

ببينيم امشب بارسا ابروداري ميکنه يا نه :دي

اديت:دل پري از بنده خدا لواندوفسکي داشتن رئاليها دهنش رو صاف کردن :دي

Last edited:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
یادش بخیر تا همین چند وقت پیش دلیل(بهانه) هوادارای بارسا واسه باختها نبود تیتو رو نیمکت بود ولی الان دلیل باختها شده حضور تیتو رو نیمکت :D :lol:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
خوب باز رئال یه 2 تا زد بارسا تا فردا شبم بازی کنه فکر نکنم بتونه 1 کی هم بزنه . خدا رحمت کنه پپو اون زمان بود بارسا بارسا یکم بود الانکه رفته کار بارسا گیره به تیتو ویلانوا که اونم دوستان بهونه کردم یبار میگن به قول دوستمون نیست می بازیم یبار میگن چون رو نیمکته میبازیم . من امیدواربودم یه بازی خوب امشب ببینم که مزخرف بود بازی برا همین خاموش کردم نشستم قسمت 15 سریال رولیشنو دارم میبینم بهتر ازین فوتباله .

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
خوب باز رئال یه 2 تا زد بارسا تا فردا شبم بازی کنه فکر نکنم بتونه 1 کی هم بزنه . خدا رحمت کنه پپو اون زمان بود بارسا بارسا یکم بود الانکه رفته کار بارسا گیره به تیتو ویلانوا که اونم دوستان بهونه کردم یبار میگن به قول دوستمون نیست می بازیم یبار میگن چون رو نیمکته میبازیم . من امیدواربودم یه بازی خوب امشب ببینم که مزخرف بود بازی برا همین خاموش کردم نشستم قسمت 15 سریال رولیشنو دارم میبینم بهتر ازین فوتباله .

دلیل افت بارسا نبود پپ نیس...بازیکنا تو اوج نیستنو همشون تقریبا افت کردن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دلیل افت بارسا نبود پپ نیس...بازیکنا تو اوج نیستنو همشون تقریبا افت کردن.

اشتباهات تیتو علت اصلی هست اما تنها دلیل نیست.

مثلا چرا الکس سونگ رو تو بازی رفت تو ترکیب نذاشت و این بارترای گلابی رو گذاشت ؟ در حالیکه همه میدونیم بایرن یه تیم فیزیکی هست.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
حیفه این بایرن آماده که هدایتشو بدن دست پپ...سران ابله باشگاه بایرن چه فکری کردن واقعا؟؟

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اشتباهات تیتو علت اصلی هست اما تنها دلیل نیست.

مثلا چرا الکس سونگ رو تو بازی رفت تو ترکیب نذاشت و این بارترای گلابی رو گذاشت ؟ در حالیکه همه میدونیم بایرن یه تیم فیزیکی هست.

جدا؟این همون تیتویی نیس که انتظارشو میکشیدین برگرده رو نیمکت مگه؟؟:D
جالبه اون نتیجه 4 بر صفر مقابل میلان هم تو شرایطی بدست اومد که تیتو رو نیمکت نبود!:D :lol:

S_ALI_A

Registered User
لایک‌ها
804

سریالش جالبه? :D

Sent from my LG-P940

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
سریالش حرف نداره من قسمت 14 رو دارم میبینم الان
اره واقعا خندم میگیره از خودم که دلم میخواست تیتو برگرده سریع : ))

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
واقعا بایرن مستحق قهرمانیه..همه حریفارو با اقتدار حذف کرده..بی دلیل نبود که به یووه4 تا زد و هیچی نخورد..همین بلا رو سر بارسا هم آورد...هنوز بارسا حتی یه گل زده هم نداشته.

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
سریالش جالبه? :D

Sent from my LG-P940

بله عالیه حتما ببینین . وای بارسا 1 گلم خورد . باور کنین همون روز که قرعه کشی شد من گفتم بایرن هم بازی رفت و هم برگشت می بازه . رفتو که باخت برگشتم می بازه تهش اینه مساوی کنه . رئالم که حیف دیر شروع کرد همش تقسیر اوزیل لعنتیه که تک به تکو به کریس کبیر پاس نداد بمیری اوزیل . البته از طرفیم رئال شانس اورد تیرکو تک به تکو ، رئالم کلی خراب کرد هیگواینو اوزیلو کریسو و ... .

وای وای تایپ کردم اومدم سیو کردم دیدم پیکه گل زد و ادیت کردم نوشتم باز الا تا همین خطو اضافه کنم باخت 2-0 وای تحقیر بد تو نیوکمپ .

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
بارسا باز هم ثابت کرد هیچی نیست و با مسی و بی مسی یک بازنده همیشگی ایست....:D

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
شیش تایی ها شیش تایی ها:lol:

اقا 3 ومیرو هم خورد بد بختی ابرو اسپانیارو بردن تو نیوکمپ . اقا بعید بود از بارسا . استلال بازی میکرد جلو بایرن شاید ارش برهانی تا الان گل می زد . حیف شد اعصابم خورد از اسپانیا هیچ کدوم نتونستن صعود کنن حیف ولی حق رئال فینال بود حیف حیف .

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
با این روند بارسا باید بعد از شمارش گل هاش توسط دست به انگشتان پا هم رو بیاره:lol:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
یه بارسایی قبل از بازی با بایرن : تیتو نبود مارو بردید فکر کردید بهترین تیم هستید !!!
یه بارسایی بعد از بازی با بایرن :آقا قبول نیست , دسته ی ما خراب بود ,سیم قط بود ,داور بد بود ,زمین کج بود ,پویول نبود ,والی اخر .......

بازم جا داشت این پستو qoute کنم :D :lol:
فقط ایندفه بعد بازی با بایرن میگن قبول نیس تیتو رو نیمکت بود تونستین مارو ببرین :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
تبریک به طرفداران بارسا
شما رکورد زدین
رکورد زدین!:D
هفت گل خورده بدون حتی یه گل!!!!!!!!

بالا