• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
خیلی بد خراب شدی.
من خودم دوس داشتم بارسا بره بالا.
ولی شما با اظهار نظر های قبلیت و نتیجه امشب کوپنتو سوزوندی.
برو تا 2024 تو اینترنت ایران پیدات نشه. :D

عزیزم اظهار نظر قبلی من حذف بارسا بوده
این که رئال شایستگیشو نداشته ربطی به بازی امشب نداره
کسی هم که باید از نت بره شمایین که کلا یه جام حذفی مونده واستون

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
چی بارسا گل نزد؟
پس گل پیکه چی بود؟:D
باختیم حرفی نیست مثل طرفدران تیمهای دیگه هم فرار نمیکنیم و حاضر هستیم:D
لاکن فصل بعد قوی تر برمیگردیم:p

خو چیو حاضر هستید؟
واقعا بارسلونا امشب آبروی اسپانیا رو برد.
خوب وقتشه که تاپیک بزنیم برای طرفداران مشتاقی که میخوان از بارسا به یک تیم دیگه تغییر کاربری بدن.
توی این تاپیک مشخصات تیم های کاندید رو قرا بدیم که تو این فصل نتایجشون خوب بوده.
دورتموند مناسبه.
7-0 !!!!!

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
عزیزم اظهار نظر قبلی من حذف بارسا بوده
این که رئال شایستگیشو نداشته ربطی به بازی امشب نداره
کسی هم که باید از نت بره شمایین که کلا یه جام حذفی مونده واستون

شما پرافتخار ترین تیم جهان.
20 ساله پیاپی تو لالیگا قهرمان میشید.
50 تا قهرمانی لیگ قهرمانان دارید.
ولی آخه 7-0 ؟ :lol:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
داداش حیفه ونگر بره از ارسنال،تصور ارسنال بدون ونگر یه چیزی تو مایه های منچستر بدون فرگوسن هست
90درصد طرفدارهای آرسنال با رفتن ونگر به طرفداری یه تیم دیگه کوچ میکنن فکر نکنم بزارن بره بخاطر پولایی که تو جیب سرمایه دارای باشگاه کرده

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
جفت تیما گند زدن اصلا ولشون کنین دیگه حرفشونم نزنین این تیمای اسپانیاییرو .

ولی بنده به نوبه خودم به طرفدارای بایرن مونیخ و دورتموند تبریک میگم از صمیم قلبم و جدا عالی بودن خوش به حال طرفداراشون .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خو چیو حاضر هستید؟
خوب وقتشه که تاپیک بزنیم برای طرفداران مشتاقی که میخوان از بارسا به یک تیم دیگه تغییر کاربری بدن.
توی این تاپیک مشخصات تیم های کاندید رو قرا بدیم که تو این فصل نتایجشون خوب بوده.
دورتموند مناسبه.
7-0 !!!!!

بحث این بازیها ربطی به مسابقات دیگه نداره

اولا بارسا با این بازیهاش لایق فینال نبود.
اما چون بارسا لایق نبود دلیل نمیشه که رئال لایق بود ؟ رئال هم اوت شد. دورتموند بازی رفت رئال رو پوکونده بود. تو بازی برگشت هم خب رئال نتونست نتیجه لازم رو بگیره.

در ضمن این باخت ها درسته مفتضح و اسفناکه اما ربطی به لالیگا نداره.

و اینکه با توجه به بازی رئال جلو دورتموند معلوم نبود اگه رئال و بایرن با هم میفتادن و از این طرف هم بارسا و دورتموند چی میشد. شاید باز هم مشابه همین نتایج رقم میخورد. شاید اونطوری رئال در مجموع 7 تا میخورد و بارسا هم 4 3 اوت میشد.

در کل المانیها لایق فینال بودن و امشب احتمالا ملکه انگلیس از همه ناراحت تره :) که میزبان المانی ها تو ومبلی هست.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خو چیو حاضر هستید؟
دورتموند مناسبه.
7-0 !!!!!

ما مثه بعضیا نیستیم که با باخت تیممون طرفدار تیم دیگه بشیم دوست عزیز

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
با اینکه طرفدار بارسا نیستم اما واقعا امشب باختشون دردناک بود،اصن قیافه پیکه رو بعد گل به خودی دیدم دلم سوخت :( بحث بارسا به کلی از ریال جداست،ریال شخصیت اومدن به فینال رو نداشت،همون طوری که بارسا هم نداشت.

تو بازی دیشب ریال اگه تو همون اوایل نیمه دوم یه دونه گل میخورد شاید شرایطی به مراتب بدتر از بارسا داشت

از حذف ریال خوشحال شدم چون یه تیم منفور هست با سابقه خراب کردن ستاره های بسیار،بارسا حداقل به بایرن باخت اینو داره بگه که به تیم تقریبا پر ستاره باخت،ریال چی رو داره بگه؟:D بازیکنای دورتموند رو جمع می کردی نهایت اندازه 4 تا از بازیکنای ریال بودن،البته از لحاظ قیمت میگما

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بحث این بازیها ربطی به مسابقات دیگه نداره

اولا بارسا با این بازیهاش لایق فینال نبود.
اما چون بارسا لایق نبود دلیل نمیشه که رئال لایق بود ؟ رئال هم اوت شد. دورتموند بازی رفت رئال رو پوکونده بود. تو بازی برگشت هم خب رئال نتونست نتیجه لازم رو بگیره.

در ضمن این باخت ها درسته مفتضح و اسفناکه اما ربطی به لالیگا نداره.

و اینکه با توجه به بازی رئال جلو دورتموند معلوم نبود اگه رئال و بایرن با هم میفتادن و از این طرف هم بارسا و دورتموند چی میشد. شاید باز هم مشابه همین نتایج رقم میخورد. شاید اونطوری رئال در مجموع 7 تا میخورد و بارسا هم 4 3 اوت میشد.

در کل المانیها لایق فینال بودن و امشب احتمالا ملکه انگلیس از همه ناراحت تره :) که میزبان المانی ها تو ومبلی هست.

خخخخخ
خنده داره واقعا..مثه اینکه نتیجه رو نمیبینی هنوزم رو شایدها صحبت میکنی؟
باخت رآل رو با بارسا یکی میکنی؟بعدشم میگی شاید؟
انصافم خوب چیزیه وجدانا.
سوراخ شدن بازی رفت و نداشتن حتی یه موقعیت گل رو انداختین گردن داوری..تو خونه 3 تا خوردینو تو 180 دقیقه یه گل نزدین..واقعیت اینه...حالا شما بازم بگو شاید.
نگران ملکه عنگلیس نباش حالش به بدی طرفدارای تیمی که 7 بار دروازش سوراخ شده نیس :D
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
جدا باید عادت کرد فوتبال روز بدشو به بارسایی ها و رئالیا که خودم رئالی هستم نشون داد . باز رئال عالی بود ولی خاک تو سر تیتو هویج جا اون میزاشتن شاید در کل بارسا 2-0 می باخت نه 7-0 . هیچی بلد نیست از مربی گری اخه کی ژاویو و اینیستارو میکشه بیرون این اقا اینکارو کرد مخش تاب بر داشته .

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
چه فینالی بشه امسال
دورتموند قهرمانه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
امیدوارم بایرن قهرمان شه و به چیزی که استحقاقسو داره دست پیدا کنه.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
اقا من بازی رو ندیدممممممممم سه هیچ تو نیوکمپپپپپپپپ یا خداااااااااااا

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

تو یه جمله:
بارسا رکورد زد
فراتر از یک باشگاه:D
ثبت رکوردی جدید در گینس :D

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بارسا 3-0 باخت ولی طرفداراش زمین رو ترک نکردن! و تیم محبوبشون رو حمایت میکردن!
من واقعا به طرفدارای بارسا احترام میزارم!
راستی جریان بایرنی ها و پوشیدن لباسای سفید بعد از بازی چی بود؟ چی روشون نوشته بود؟

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
چی بارسا گل نزد؟
پس گل پیکه چی بود؟:D
باختیم حرفی نیست مثل طرفدران تیمهای دیگه هم فرار نمیکنیم و حاضر هستیم:D
لاکن فصل بعد قوی تر برمیگردیم:p
برگرد منتظر هستیم :)
پاش گل شون هم تازه بایرنی ها دادن:p
یعنی خنده بازار رو از دست دادی:cool:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خخخخخ
خنده داره واقعا..مثه اینکه نتیجه رو نمیبینی هنوزم رو شایدها صحبت میکنی؟
باخت رآل رو با بارسا یکی میکنی؟بعدشم میگی شاید؟
انصافم خوب چیزیه وجدانا.
سوراخ شدن بازی رفت و نداشتن حتی یه موقعیت گل رو انداختین گردن داوری..تو خونه 3 تا خوردینو تو 180 دقیقه یه گل نزدین..واقعیت اینه...حالا شما بازم بگو شاید.
نگران ملکه عنگلیس نباش حالش به بدی طرفدارای تیمی که 7 بار دروازش سوراخ شده نیس :D

انصافا تو بازی رفت رئال و دورتموند فکر میکنی اگه جای دورتموند ، بایرن بازی میکرد رئال کمتر از 4 تا میخورد ؟

البته این توجیه خوبی نیست.

بارسا افتضاح بود و باخت. اما همین بارسای افتضاح میلان و پی اس جی رو اوت کرد. پس هر رقابتی شرایط خودشو داره. بارسا زورش به بایرن نرسید. اما این قضیه ربطی به لالیگا نداره که بعضیا میان میگن که واقعا بارسا حقش نیست لالیگا رو ببره ؟

به نظرت اگه بارسا حقش نیست لالیگا رو ببره کدوم تیم حقشه که ببره ؟ رئال ؟ یا اتلتیکو ؟ اون فاصله 16 امتیازی که البته الان کم شده حتما همش شانسی بدست اومده ؟؟؟

مسائل رو با هم قاطی نکنید. بارسا با این وضعیت امسالش لیاقتش همین یه لالیگا بود که بهش داره میرسه. سی ال هم به نظر من حق بایرنه. کوپا دل ری هم حق رئال

الان من بگم چون رئال 4 تا خورد از دورتموند پس کوپا دل ری حق رئال نیست ؟ ربطی نداره.

ما هم ناراحتیم. اما خب حقمون همین بود. وقتی بد باشی باید ببازی دیگه. امروز بارسا هیچ حرفی برای گفتن نداشت. باخت . بد هم باخت. خوب هم شد که با این وضع بازی 3 تا تو نیوکمپ خورد. شاید این شوک باعث بشه یه تحولی در باشگاه ایجاد بشه و یه سری ادم رو که بی خاصیت شدن بندازن بیرون.

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
انصافا تو بازی رفت رئال و دورتموند فکر میکنی اگه جای دورتموند ، بایرن بازی میکرد رئال کمتر از 4 تا میخورد ؟

البته این توجیه خوبی نیست.

بارسا افتضاح بود و باخت. اما همین بارسای افتضاح میلان و پی اس جی رو اوت کرد. پس هر رقابتی شرایط خودشو داره. بارسا زورش به بایرن نرسید. اما این قضیه ربطی به لالیگا نداره که بعضیا میان میگن که واقعا بارسا حقش نیست لالیگا رو ببره ؟

به نظرت اگه بارسا حقش نیست لالیگا رو ببره کدوم تیم حقشه که ببره ؟ رئال ؟ یا اتلتیکو ؟ اون فاصله 16 امتیازی که البته الان کم شده حتما همش شانسی بدست اومده ؟؟؟

مسائل رو با هم قاطی نکنید. بارسا با این وضعیت امسالش لیاقتش همین یه لالیگا بود که بهش داره میرسه. سی ال هم به نظر من حق بایرنه. کوپا دل ری هم حق رئال

الان من بگم چون رئال 4 تا خورد از دورتموند پس کوپا دل ری حق رئال نیست ؟ ربطی نداره.

ما هم ناراحتیم. اما خب حقمون همین بود. وقتی بد باشی باید ببازی دیگه. امروز بارسا هیچ حرفی برای گفتن نداشت. باخت . بد هم باخت. خوب هم شد که با این وضع بازی 3 تا تو نیوکمپ خورد. شاید این شوک باعث بشه یه تحولی در باشگاه ایجاد بشه و یه سری ادم رو که بی خاصیت شدن بندازن بیرون.

من دوست ندارم کسیو ناراحت کنم ولی در کل بارسا اوفت کرده اصلا امکان داره بعد این کل بازیاشو ببازه و همین قهرمانی لالیگارو هم از دست بده کار نشد نداره داداشم .

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
عجب گلی زد پیکه! باید اون رو برای بارسا ثبت میکردن، از گل به خودی فراتر بود! :lol:

بالا