bahram_warrior
Registered User
انصافا تو بازی رفت رئال و دورتموند فکر میکنی اگه جای دورتموند ، بایرن بازی میکرد رئال کمتر از 4 تا میخورد ؟
البته این توجیه خوبی نیست.
بارسا افتضاح بود و باخت. اما همین بارسای افتضاح میلان و پی اس جی رو اوت کرد. پس هر رقابتی شرایط خودشو داره. بارسا زورش به بایرن نرسید. اما این قضیه ربطی به لالیگا نداره که بعضیا میان میگن که واقعا بارسا حقش نیست لالیگا رو ببره ؟
به نظرت اگه بارسا حقش نیست لالیگا رو ببره کدوم تیم حقشه که ببره ؟ رئال ؟ یا اتلتیکو ؟ اون فاصله 16 امتیازی که البته الان کم شده حتما همش شانسی بدست اومده ؟؟؟
مسائل رو با هم قاطی نکنید. بارسا با این وضعیت امسالش لیاقتش همین یه لالیگا بود که بهش داره میرسه. سی ال هم به نظر من حق بایرنه. کوپا دل ری هم حق رئال
نه من نگفتم لالیگا حق بارسا نیس...بارسا هم تا نیم فصل عالی بود..من خودم فکر میکردم که حتی رکورد 100 امتیاز فصل قبل رآل رو هم بشکنه ولی نیم فصل دوم ضعیف عمل کرد و اینطور نشد.
همین پی اس جی هم با اقتدار نبردین آخه..حالا میتونی بگی مشکلات داوری و گل آفساید ولی این چیزی از ضعیف بازی کردن بارسا کم نمیکنه...با قانون گل زده تو خونه حریف صعود کرد..ولی بایرن چی؟قهرمان سری A رو تحقیر کرد و با اقتدار اومد بالا..حالا هم که قهرمان لالیگا رو درهم شکست..فقط همچین تیمی لیاقت رفتن فینال داره..حتی دورتموند هم تو بازی با مالاگا و رآل نشون داد همچین هم قوی نیس.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2