• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
انصافا تو بازی رفت رئال و دورتموند فکر میکنی اگه جای دورتموند ، بایرن بازی میکرد رئال کمتر از 4 تا میخورد ؟

البته این توجیه خوبی نیست.

بارسا افتضاح بود و باخت. اما همین بارسای افتضاح میلان و پی اس جی رو اوت کرد. پس هر رقابتی شرایط خودشو داره. بارسا زورش به بایرن نرسید. اما این قضیه ربطی به لالیگا نداره که بعضیا میان میگن که واقعا بارسا حقش نیست لالیگا رو ببره ؟

به نظرت اگه بارسا حقش نیست لالیگا رو ببره کدوم تیم حقشه که ببره ؟ رئال ؟ یا اتلتیکو ؟ اون فاصله 16 امتیازی که البته الان کم شده حتما همش شانسی بدست اومده ؟؟؟

مسائل رو با هم قاطی نکنید. بارسا با این وضعیت امسالش لیاقتش همین یه لالیگا بود که بهش داره میرسه. سی ال هم به نظر من حق بایرنه. کوپا دل ری هم حق رئال

نه من نگفتم لالیگا حق بارسا نیس...بارسا هم تا نیم فصل عالی بود..من خودم فکر میکردم که حتی رکورد 100 امتیاز فصل قبل رآل رو هم بشکنه ولی نیم فصل دوم ضعیف عمل کرد و اینطور نشد.
همین پی اس جی هم با اقتدار نبردین آخه..حالا میتونی بگی مشکلات داوری و گل آفساید ولی این چیزی از ضعیف بازی کردن بارسا کم نمیکنه...با قانون گل زده تو خونه حریف صعود کرد..ولی بایرن چی؟قهرمان سری A رو تحقیر کرد و با اقتدار اومد بالا..حالا هم که قهرمان لالیگا رو درهم شکست..فقط همچین تیمی لیاقت رفتن فینال داره..حتی دورتموند هم تو بازی با مالاگا و رآل نشون داد همچین هم قوی نیس.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
سلام رفیق . احساست بعد گل سوم رو میگی بخندیم:happy:

احساس خاصي نداشتم به عنوان منچستري از رئال و بارسا زياد خوشم نميومد و از حذف جفتشون خوشحال شدم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من دوست ندارم کسیو ناراحت کنم ولی در کل بارسا اوفت کرده اصلا امکان داره بعد این کل بازیاشو ببازه و همین قهرمانی لالیگارو هم از دست بده کار نشد نداره داداشم .

احتمالش خیلی ضعیفه. 11 امتیاز فاصله هست و 5 بازی مونده. بارسا اگه 2 بازیشو ببره . یا یه بازی ببره و 2 تا رو مساوی کنه تکلیف قهرمانی مشخصه.

رئال هم زیاد شرایطش ارمانی نیست ولی بهتر از بارسا هست. همین رفتن مورینیو و شایعات خب تیم رو تضعیف میکنه.

به هر حال تمام شد. المانی ها با شایستگی رفتن فینال.

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
عجب گلی زد پیکه! باید اون رو برای بارسا ثبت میکردن، از گل به خودی فراتر بود! :lol:

گلش واقعا زیبا بود باید یه کپی ازین ویدئو باید تو موزه بارسا حتما نگه دارن . شاید همین توپ دست بازیکن بایرن میفتاد به این خوبی نمیتونست گلش کنه که پیکه اینکارو کرد . ببین شکیرا چی بروز ادم میاره . حالا اونا انور ابن ببین جوونای ما چی میکشن با این وضعیت .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نه من نگفتم لالیگا حق بارسا نیس...بارسا هم تا نیم فصل عالی بود..من خودم فکر میکردم که حتی رکورد 100 امتیاز فصل قبل رآل رو هم بشکنه ولی نیم فصل دوم ضعیف عمل کرد و اینطور نشد.
همین پی اس جی هم با اقتدار نبردین آخه..حالا میتونی بگی مشکلات داوری و گل آفساید ولی این چیزی از ضعیف بازی کردن بارسا کم نمیکنه...با قانون گل زده تو خونه حریف صعود کرد..ولی بایرن چی؟قهرمان سری A رو تحقیر کرد و با اقتدار اومد بالا..حالا هم که قهرمان لالیگا رو درهم شکست..فقط همچین تیمی لیاقت رفتن فینال داره..حتی دورتموند هم تو بازی با مالاگا و رآل نشون داد همچین هم قوی نیس.

من با حرف شما مخالف نیستم. اگه پست های من رو ببینی قبل قرعه کشی هم میگفتم که بدترین قرعه ممکنه بایرن مونیخه که همونم شد.

بعضی بچه ها میگفتن که داریم زیادی بایرن رو گنده میکنیم اما اینطور نبود. امشب مشخص شد که بایرن واقعا تیم قدرتمندیه.

تنها تعللش جلو ارسنال تو بازی برگشت بود که همونجا هم گفتن این المانیها اشتباه رو 2 بار تکرار نمیکنن و از این به بعد همه بازیها رو سخت میگیرن.

بخصوص با اون شکست دراماتیکشون در فینال پارسال

یووه رو ترکوندن. بارسا هم رو ترکوندن. 4 بازی پشت سر هم رو بردن. اونم با گلهای بالا

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
احتمالش خیلی ضعیفه. 11 امتیاز فاصله هست و 5 بازی مونده. بارسا اگه 2 بازیشو ببره . یا یه بازی ببره و 2 تا رو مساوی کنه تکلیف قهرمانی مشخصه.

رئال هم زیاد شرایطش ارمانی نیست ولی بهتر از بارسا هست. همین رفتن مورینیو و شایعات خب تیم رو تضعیف میکنه.

به هر حال تمام شد. المانی ها با شایستگی رفتن فینال.

هم ما خوب نبودیم هم شما تو این جام ولی همین شکستا باعث پیروزی در اینده خوان شد ناراحت نباشین . منم الان ناراحتم به خاطر رئال تیمم ولی با ناراحتی چیزی درست نمیشه ، باید تلاششونو بیشتر کنن جفت تیما .

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
خو چیو حاضر هستید؟
واقعا بارسلونا امشب آبروی اسپانیا رو برد.
خوب وقتشه که تاپیک بزنیم برای طرفداران مشتاقی که میخوان از بارسا به یک تیم دیگه تغییر کاربری بدن.
توی این تاپیک مشخصات تیم های کاندید رو قرا بدیم که تو این فصل نتایجشون خوب بوده.
دورتموند مناسبه.
7-0 !!!!!

شما ریالی ها که اصلا صحبت نکنید 11 فصله که گند میزنید:D
حالا ما نهایت چند سال یکبار گند میزنیم:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هم ما خوب نبودیم هم شما تو این جام ولی همین شکستا باعث پیروزی در اینده خوان شد ناراحت نباشین . منم الان ناراحتم به خاطر رئال تیمم ولی با ناراحتی چیزی درست نمیشه ، باید تلاششونو بیشتر کنن جفت تیما .

ناراحت که خب هوادار ناراحت میشه. من دیشب بیشتر برای رئال ناراحت شدم بخاطر اون 10 دقیقه پایانی که داشتن از جون و دل مایه میذاشتن.

امشب خیلی ناراحت نشدم. گفتم جالا که قراره ببازیم بهتره 2 3 تا بخوریم که تکلیف روسل و تیتو مشخص بشه که خب اینطور شد.

اگه خوب بازی میکردیم حداقل سربلند اوت میشدیم نه مثل الان سرخورده.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
شما ریالی ها که اصلا صحبت نکنید 11 فصله که گند میزنید:D
حالا ما نهایت چند سال یکبار گند میزنیم:D

آخه یجوری گند زدین که از 1960 تاحالا بی سابقه بوده :D
تبریک میگم...هیچ جوره نمیتونین جمش کنین.
بارسا رکورد زد!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
بارسا رکورد زد!

یه عده یه جور گند می زنن که هیچ سیفونی نمی تونه گند کاری شون رو ببره با خودش:lol:البته بارسا تازه اول این مسیره

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
بارسا رکورد زد!

شاید همین بازی شُکی بشه برای بارسا:)
فوتبال هم همینه رکوردها همیشه جا به جا میشه:D

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
دوستان ما بریم سریالمونو ببینیم بهتر هستش . فوتباله دیگه گهی زین به پشتو ، گهی پشت به زین . ناراحتی داره ولی باید تحملش کرد . به امید اینکه فصل بعد بهتر باشیم در کل .

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
شاید همین بازی شُکی بشه برای بارسا:)
فوتبال هم همینه رکوردها همیشه جا به جا میشه:D

آره دیگه فقط بارسا جای اینکه رکورد 100 امتیازی فصل قبل رآل رو جابجا کنه اشتباهی یه رکورد دیگه رو جابجا کرد :D :lol:
فراتر از یک باشگاه :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
دوستان شب همگی بخیر.

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
dt7muubvd8a7hcirdk.jpg

دوستان بارسایی به دل نگیرن فقط مزاح هستش همینو بس . یهو دیدمش خودم کپ کردم گفتم بازی تموم نشده سریع ازین عکس گرفتن تو نت پخش کردن دهنم باز موند خدایی . با دمش داره گردو میشکونه این مردک . حیف ایکر کبیرو بازی نداد بمیری مورینیو ایشالله هواپیمات .... .

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
آره دیگه فقط بارسا جای اینکه رکورد 100 امتیازی فصل قبل رآل رو جابجا کنه اشتباهی یه رکورد دیگه رو جابجا کرد :D :lol:
فراتر از یک باشگاه :D

اونم میزنیم نگران نباش:D

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
اصلا 7 تا گل بایرن اشتباهات داوری بوده

واقعا این بارسا خیلی از اشتباهات داوری ضرر کرده. امسال هم مثل سال های قبل با ناداوری و تبانی حذف شد! :hmm:

بالا