من توسره تورس نزدم بله گل های حساسی زده
هازارد که تکلیفش مشخصه فیکس هست و واقعا عالیه اتوئو هم در کنار هازارد عالی میشن و واقعا به یه مهاجم باتجربه نیاز داشتیم که یکم توزدن توپهای اخر دقت بیشتری داشته باشن
ویلیان هم احتمالابلاخره یاجایگزین اسکار یا شورله یارامیرس خواهد شد بلاخره این بازیکن شک نکنید برای نیمکت نشینی و به عنوان بازیکن دوم استفاده کردن ازش به تیم فراخونده نشده
من به شخصه دیشب بابازی اسکارزیاد حال نکردم خیلی راحت میتونست اون توپ رو گل کنه
البته جناب مهرداد من اون پست قبلیم منظورم به شخص شما نبود
احسان جان
مساله اینه که چلسی ایا قدرتمند تر از این میشه یا نه رو نمیشه گفت چون یه بازیکن اومده پس کار تمامه.
چلسی بازیکن های خوب زیادی رو در اختیار داره. هازارد ، اسکار ، رامیرز ، ویلیان ، شورله ، خود لمپارد . از اون طرف تو خط حمله دمبابا ، اتوئو ، تورس ، همین لوکاکا و اون ویکتور موزس که نمیدونم کجاست
بالاخره همه اینا که نمیتونن بازی کنن. باید بعضیها بیرون باشن. من که سرمربی گری بلد نیستم اما منیج کردن این ستاره ها کار مشکلیه
و مشخص هم نیست ترکیب اینا چطور جواب میده. اون رو مورینیو باید پیدا کنه.
من نظر شخصیم اینه که چلسی هیچوقت نمیتونه اون چلسی زمان دروگبا و تری اماده بشه. نه این بازیکنا مثل اون بازیکنا هستند و نه مورینیو اون مورینیوی سابق هست.
اسکار خیلی جوونه ولی بازیکن قابلیه. این بازیکنا بخصوص برزیلیا خودشون رو به اب و اتیس میزنن که تو سال منتهی به جام جهانی بهترین بازیها رو انجام بدن و برن جام جهانی. خیلی امیدوارم این ویلیان بخوبی تعریفهایی که ازش میشه باشه. که اونم بره تیم ملی . (من طرفدار پر و پا قرص تیم ملی برزیل هستم)
=====================================
دیشب صدر حرف جالبی میزد. میگفت زمانیکه مورینیو اومد به چلسی این تیم 50 سال قهرمان جزیره نشده بود. مورینیو چلسی رو قهرمان کرد. تو اروپا هم درسته خودش موفق نبود اما دی ماتئو بالاخره چلسی رو قهرمان چمپیونز لیگ کرد.
حالا الان باید دید ایا مورینیو فقط برای راحتی و شهر لندن و تحصیل بچه هاش اومده یا اینکه نه میخواد خودشو دوباره ثابت کنه.
البته در جاه طلبی مورینیو شکی نیست اما خب هر کسی یه حد اشباع داره یاخسته میشه. یکی مثل گواردیولا 1 سال کلا دور از فوتبال میگذرونه. یکی مثل سر الکس فرگوسن بعد این همه سال و کسب این همه افتخار بازنشسته میشه.
مورینیو هنوز خیلی جا داره اما خب این احتمال هم هست که خسته شده باشه یا اون انگیزه و اشتیاق سالهای قبلش رو نداشته باشه.
شاید اگه تیم دیگه ای رفته بود که قبلا نرفته انگیزه اش این بود که دوباره یه قهرمانی جدید بدست بیاره و رکورد خودش رو دست نیافتنی تر بکنه. (مثلا قهرمانی در لیگ فرانسه)