• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اصلا بوسکتس رو با مارتینز مقایسه نکنید

مارتینز یک هافبک دفاعی کلاسیک با تمایلات هجمویه که قدرت فیزیکیه بالایی داره، از این قبیل هافبک ها فوتبال دنیا به خودش زیاد دیده
در ازاش بوسکتس یه هافبک دفاعی نوین هستش که فانتزیه با قدرت کنترل توپ بالا و پاس های دقیق و خیلی باهوش که دنیای فوتبال تا قبل از بوسکتس به این شکلش رو بخودش ندیده بوده :D

اما مارتینز به مراتب آماده تر از بوسکتس هستش. اگر بوسکتس بخواد مثل این چند بازی اخیر بازی کنه احتمالا مارتینز به راحتی جاش رو توی تیم ملی میگیره.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
واقعا برای یه سری متاسف میشه که اینجور نظر میدن و همیشه هم تاتونستن بی پایه و اساس جوسازی علیه چلسی کردن سوای جناب مهرداد
واقعا چلسی تیم 10 نفره بازی زیبایی رو ارائه داد
دجناب مهرداد برادر شما میای میگی اگه چک نبود چلسی زودتر میباخت پس چلسی خوب بازی نکرد بنظرت اینم بگین نویر و تیرک بایرن هم نبود چلسی قبله وقت اضافه کارو تموم کرده بود
تک به تک اسکارو گرفت و ایوانویچ توپش به تیرک خورد وتوپ لوئیز هم نویر دراستانه ورود به دروازه مهار کرد و چند موقعیت دیگه که چلسی از دست داد
تیم 10 نفره بود و چلسی هم تو پنالتی بازی رو واگذار کرد که به قول مجری یر به یر شدن باچلسی چون چلسی تو همین ضربات پنالتی بایرن رو برد دوسال پیش البته اون فینال کجا این کجا
حال قدرت دو چندان چلسی با اتوئو و ویلیان رو همگان خواهند دید منبعد

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
یعنی امکان نداره تو این تایپیک تیم کسی ببازه نیاد از زمین و زمان و کج بودن داور و اشتباه زمین و ....... ایراد نگیره دوست عزیزم ویلیان بازی کنه کی میره بیرون؟هازارد -اسکار-رامیرز-لمپارد- به نظرت از کدوم اینا بهتره؟تیم بایرن به هیچ عنوان تیم پارسال نیست گل دوم اشتباه مسلم نویر بود والا این توپ رو دروازه بان های کمتر از نویر هم میگرفتن در حالی که چک بدون اشتباه بود حالا ازش تعریف میکنن شما ناراحت میشی؟رامیرز با همون یه خطا هم میتونست مستقیم اخراج شه این مدل خطاها پای یارو رو میشکنه 10 نفره شدن چلسی تقصیر هیچکس غیر از خود بازیکن نیست بعد ما بیایم بگیم نه اگه 10 نفره نبودیم میترکوندیمشون خب اگه اتوئو بودذ جای تورس بازی میکرد شما از کجا مطمئنی همون یه گل تورس رو میزد؟واقعیت اینه که اگه چلسی این دفاع فوق العاده رو نداشت و البته چک رو تو 90 دقیقه بازنده بود چون میانه زمیت و توپ مال بایرن بود و چلسی ضد حمله میزد و روی توپ های ایستگاهی عالی بود اونم باز بواسطه مدافعین عالیش در حال حاظر چلسی از نظر مدافعین و دروازه بان اگه بهترین دنیا نباشه جزء 5 تیم اول هست اما در خطوط میانی و حمله اصلا اینطور نیست

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
به گزارش ايسنا، رده بندي برترين تيم‌هاي باشگاهي فوتبال جهان از سوي پايگاه footballdatabase اعلام شد که در اين رده بندي بايرن‌ مونيخ هم چنان برترين تيم جهان است. پس از تيم بايرن‌ مونيخ، رئال مادريد و بارسلونا در رده‌هاي دوم تا سوم قرار دارند.

** رده بندي 10 تيم برتر باشگاه‌هاي فوتبال جهان به اين شرح است:

1- بايرن‌ مونيخ (آلمان)

2- رئال مادريد (اسپانيا)

3- بارسلونا (اسپانيا)

4- بوروسيادورتموند (آلمان)

5- چلسي (انگليس)

6- منچستر يونايتد (انگليس)

7- پورتو (پرتغال)

8- يوونتوس (ايتاليا)

9- پاري سن ژرمن (فرانسه)

10- آرسنال (انگليس)

پورتو چی میگه این وسط!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آرسنال بعد از یووه باید هشتم میبود سن ژرمن از ما ضعیفتره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا برای یه سری متاسف میشه که اینجور نظر میدن و همیشه هم تاتونستن بی پایه و اساس جوسازی علیه چلسی کردن سوای جناب مهرداد
واقعا چلسی تیم 10 نفره بازی زیبایی رو ارائه داد
دجناب مهرداد برادر شما میای میگی اگه چک نبود چلسی زودتر میباخت پس چلسی خوب بازی نکرد بنظرت اینم بگین نویر و تیرک بایرن هم نبود چلسی قبله وقت اضافه کارو تموم کرده بود
تک به تک اسکارو گرفت و ایوانویچ توپش به تیرک خورد وتوپ لوئیز هم نویر دراستانه ورود به دروازه مهار کرد و چند موقعیت دیگه که چلسی از دست داد
تیم 10 نفره بود و چلسی هم تو پنالتی بازی رو واگذار کرد که به قول مجری یر به یر شدن باچلسی چون چلسی تو همین ضربات پنالتی بایرن رو برد دوسال پیش البته اون فینال کجا این کجا
حال قدرت دو چندان چلسی با اتوئو و ویلیان رو همگان خواهند دید منبعد

دوست من

فرض کن اون دو موقعیت چلسی گل میشد

تعداد فرصتهای گل رو ببین

فقط تو نیمه دوم وقت اضافه چک ۴ ۵ تا سیو داشت که من یادم مونده

در ضمن ویلیان بیاد جای کی میاد ؟ جا اشلی کول که نمیاد

یا هازارد. رو میذاره بیرون یا اسکار یا رامیرز

اتوئو هم جا تورس

صبر میکنیم ببینیم

من قبلا هم گفتم موقعیت های گل چلسی کم بود اما خطرناک بود

ولی سیستم اتوبوسی رو پیاده میکرد. دفاع ،دفاع ، ضد حمله

اما به قول یکی از دوستان بایرن، بارسا نبود.

با سانتر کردن نتیجه رو برگردوندن

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
برادر حالت خوبه کی از داور حالا گفت و این چیزا که شما میگی چه ربطی داشت به فیلم جدایی نادر از سیمین
ماهم نگفتیم اتوئو بود دیشب فلان میشد گفتیم منبعد چلسی رو با بازیکنهای جدیدش میبینید اینا خیالات شماست که اینجا نوشتین
ما گفتیم چلسی واقعا 10 نفره جنگید وبازی خوب به نمایش گذاشت حالا شما چه حرصی از چلسی داری که اینجور میگی دیگه بماند به شما باشه میگید چلسی دیشب اصلا خوب نبود ماشالله همه هم درجات کارشناسی تو همه ضمینه فوتبال دارن
اتوئو خیلی بهتر از تورس و دمبابا هست عملا این دو به این ستاره نمیرسن

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
هر چقدر هم در لیگ برتر از چلسی بدم میاد ولی در رقابتهای اروپایی ازش حمایت می کنم دیشب چلسی جانانه بازی کرد تا آخرین ثانیه ها هم 10 نفره بایرن رو برده بودن پنالتی رو هم در آخریش از دست دادن
چلسی بزگوارانه شکست خورد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برادر حالت خوبه کی از داور حالا گفت و این چیزا که شما میگی چه ربطی داشت به فیلم جدایی نادر از سیمین
ماهم نگفتیم اتوئو بود دیشب فلان میشد گفتیم منبعد چلسی رو با بازیکنهای جدیدش میبینید اینا خیالات شماست که اینجا نوشتین
ما گفتیم چلسی واقعا 10 نفره جنگید وبازی خوب به نمایش گذاشت حالا شما چه حرصی از چلسی داری که اینجور میگی دیگه بماند به شما باشه میگید چلسی دیشب اصلا خوب نبود ماشالله همه هم درجات کارشناسی تو همه ضمینه فوتبال دارن
اتوئو خیلی بهتر از تورس و دمبابا هست عملا این دو به این ستاره نمیرسن

شما مگه نگفتی قدرت دو چندان چلسی رو با اومدن ویلیان و اتوئو خواهیم دید

۱۳ نفر که نمیرن تو زمین

این دو تا بازی کنن دو تا دیگه میرن ذخیره

شما دو تا بازیکنی که به نظرت با اومدن این دو تا میان بیرون کیا هستند که میگی قدرت تیم ما دو چندان میشه

در ضمن اتوئو بازیکن خوبی بود اما باید دید بازی کردن تو لیگ درجه دو روسیه چقدر روش تاثیر گذاشته

شاید بهتر شده باشه شایدم بدتر

باید صبر کنیم ببینیم

اتوئو مهاجم سرعتی بود و تو سرعت عنصر جوانی خیلی مهمه

الان هم اتوئو پیر نیست اما خب از نظر سن و سال اون بازیکن زمان بارسا نیست

همین تورس که میزنید تو سرش قهرمانی یورو و حضورتون در سوپرجام رو مدیون اونید. گلهایی که پارسال براتون زده رو فراموش کردید

ما هم کارشناس نیستیم. با عقل ناقص خودمون نظر میدیم.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
من توسره تورس نزدم بله گل های حساسی زده
هازارد که تکلیفش مشخصه فیکس هست و واقعا عالیه اتوئو هم در کنار هازارد عالی میشن و واقعا به یه مهاجم باتجربه نیاز داشتیم که یکم توزدن توپهای اخر دقت بیشتری داشته باشن
ویلیان هم احتمالابلاخره یاجایگزین اسکار یا شورله یارامیرس خواهد شد بلاخره این بازیکن شک نکنید برای نیمکت نشینی و به عنوان بازیکن دوم استفاده کردن ازش به تیم فراخونده نشده
من به شخصه دیشب بابازی اسکارزیاد حال نکردم خیلی راحت میتونست اون توپ رو گل کنه

البته جناب مهرداد من اون پست قبلیم منظورم به شخص شما نبود

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
داداش اگه منظورت با منه که مفصل خدمتت عرض کنم والا ما که تو این تایپیک به این نتیجه رسیدم که کارشناس تر از طرفدارای چلسی وجودنداره هیچکی دیگه فرق فوتبال و اسب دوانی رو نمیفهمه .اولا وقتی شما میای میگی چرا نمیگی 10 نفره بودیم یعنی الان بایرن باعث شده بود 10 نفره بشین؟ تو بازی چلسی و منچستر که لوییز الکی خودشو انداخت و داسیلوا اخراج شد ما گفتیم فابیو جوونه اشتباه کرد بعد بازیکن شما دیشب مغز استخون ساق پای یارو رو ریخت رو چمن خوب بازیکن خودتون اشتباه کرد میبایست اشتباه نکنه اینجوری اگه باشه که میشه گفت اگه نویر اشتباه نکرده بود که شما گل دوم رو نمیزدین.من مطمئنم روزی که اسکار رو خریدین مثل همین ویلیان فکر کردین بعد چطور الان شد بازیکنی که باید بره رو نیمکت ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من توسره تورس نزدم بله گل های حساسی زده
هازارد که تکلیفش مشخصه فیکس هست و واقعا عالیه اتوئو هم در کنار هازارد عالی میشن و واقعا به یه مهاجم باتجربه نیاز داشتیم که یکم توزدن توپهای اخر دقت بیشتری داشته باشن
ویلیان هم احتمالابلاخره یاجایگزین اسکار یا شورله یارامیرس خواهد شد بلاخره این بازیکن شک نکنید برای نیمکت نشینی و به عنوان بازیکن دوم استفاده کردن ازش به تیم فراخونده نشده
من به شخصه دیشب بابازی اسکارزیاد حال نکردم خیلی راحت میتونست اون توپ رو گل کنه

البته جناب مهرداد من اون پست قبلیم منظورم به شخص شما نبود

احسان جان

مساله اینه که چلسی ایا قدرتمند تر از این میشه یا نه رو نمیشه گفت چون یه بازیکن اومده پس کار تمامه.

چلسی بازیکن های خوب زیادی رو در اختیار داره. هازارد ، اسکار ، رامیرز ، ویلیان ، شورله ، خود لمپارد . از اون طرف تو خط حمله دمبابا ، اتوئو ، تورس ، همین لوکاکا و اون ویکتور موزس که نمیدونم کجاست

بالاخره همه اینا که نمیتونن بازی کنن. باید بعضیها بیرون باشن. من که سرمربی گری بلد نیستم اما منیج کردن این ستاره ها کار مشکلیه

و مشخص هم نیست ترکیب اینا چطور جواب میده. اون رو مورینیو باید پیدا کنه.

من نظر شخصیم اینه که چلسی هیچوقت نمیتونه اون چلسی زمان دروگبا و تری اماده بشه. نه این بازیکنا مثل اون بازیکنا هستند و نه مورینیو اون مورینیوی سابق هست.

اسکار خیلی جوونه ولی بازیکن قابلیه. این بازیکنا بخصوص برزیلیا خودشون رو به اب و اتیس میزنن که تو سال منتهی به جام جهانی بهترین بازیها رو انجام بدن و برن جام جهانی. خیلی امیدوارم این ویلیان بخوبی تعریفهایی که ازش میشه باشه. که اونم بره تیم ملی . (من طرفدار پر و پا قرص تیم ملی برزیل هستم)

=====================================
دیشب صدر حرف جالبی میزد. میگفت زمانیکه مورینیو اومد به چلسی این تیم 50 سال قهرمان جزیره نشده بود. مورینیو چلسی رو قهرمان کرد. تو اروپا هم درسته خودش موفق نبود اما دی ماتئو بالاخره چلسی رو قهرمان چمپیونز لیگ کرد.
حالا الان باید دید ایا مورینیو فقط برای راحتی و شهر لندن و تحصیل بچه هاش اومده یا اینکه نه میخواد خودشو دوباره ثابت کنه.

البته در جاه طلبی مورینیو شکی نیست اما خب هر کسی یه حد اشباع داره یاخسته میشه. یکی مثل گواردیولا 1 سال کلا دور از فوتبال میگذرونه. یکی مثل سر الکس فرگوسن بعد این همه سال و کسب این همه افتخار بازنشسته میشه.
مورینیو هنوز خیلی جا داره اما خب این احتمال هم هست که خسته شده باشه یا اون انگیزه و اشتیاق سالهای قبلش رو نداشته باشه.

شاید اگه تیم دیگه ای رفته بود که قبلا نرفته انگیزه اش این بود که دوباره یه قهرمانی جدید بدست بیاره و رکورد خودش رو دست نیافتنی تر بکنه. (مثلا قهرمانی در لیگ فرانسه)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
داداش اگه منظورت با منه که مفصل خدمتت عرض کنم والا ما که تو این تایپیک به این نتیجه رسیدم که کارشناس تر از طرفدارای چلسی وجودنداره هیچکی دیگه فرق فوتبال و اسب دوانی رو نمیفهمه .اولا وقتی شما میای میگی چرا نمیگی 10 نفره بودیم یعنی الان بایرن باعث شده بود 10 نفره بشین؟ تو بازی چلسی و منچستر که لوییز الکی خودشو انداخت و داسیلوا اخراج شد ما گفتیم فابیو جوونه اشتباه کرد بعد بازیکن شما دیشب مغز استخون ساق پای یارو رو ریخت رو چمن خوب بازیکن خودتون اشتباه کرد میبایست اشتباه نکنه اینجوری اگه باشه که میشه گفت اگه نویر اشتباه نکرده بود که شما گل دوم رو نمیزدین.من مطمئنم روزی که اسکار رو خریدین مثل همین ویلیان فکر کردین بعد چطور الان شد بازیکنی که باید بره رو نیمکت ؟
خدا نکنه طرفدارایه منچستر هستن که ماشالله خودشونو عالم میدونن کارشناسی میکنن و تازگیا یکی هم به جمعتون پیوسته بود که پیشگوئی هم میکرد و میگفت اون توپ اگه به فلان بازیکن چلسی نمیخورد گل میشد تازه به گفته ایشون 4تابازیکن چلسی هم باید اخراج میشد الحمدلله ظرفیت کارشناسهاتون تکمیله راجب بازی چلسی و منچستر نگو برادر سابقه منچستر خیلی خرابتره گفتیم منتها دوستان منچستری این چیزا از نگاه تیزبینشون رد شده ندیدن و به قوله جناب مهرداد این بحث داوری به جایی نمیرسه و ادامه ندیم بهتره کاش یخورده ادب و طرز کامنت گذاشتن در اینجارو از جناب مهرداد هم یاد بگیرن بقیه دوستان خوبه
زیاد هم اعصاب خودتونو خورد نکنین راجب خرید ویلیان و اتوئو
خدارو شکره خریدهای منچستر همشون طلائی هست و بقیه تیمها خریدهاشون اشتباه
بعد باز شما رفتی سره داوری ما نگفتیم رامیرس نباید اخراج میشد ما میگیم چلسی 10 نفره جنگید مقابل بایرن کسی باخت رو گردن بایرن ننداخت میگم شما چیزی که تو ذهنیات خودتون میگزره رو به حرف من نسبت ندین شما فقط داری میگی چلسی رو اشتباه نویر گل زده و ااصل حرفت اینه اصلا خوب بازی نکرده خدارو شکر زیره بار نمیرین و هرچی بگیم فایده نداره پس علکی وقت خودمونو نمیزاریم سره این قضیه
کسی نگفت چون اسکار بده باید نیمکت نشین بشه ماگفتیم از این 3تا بازیکن یکی جاشو باید بده به ویلیان بعد جناب مهرداد شک نکن چلسی قدرتمند تر از این میشه وخوزه هم برای هرچه بهتر کردن تیم اومده وبه همگان ثابت خواهد شد

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خط دفاعی چلسی فوق العادست. اما خط هافبکش اون کیفیت تدافعی زمان حضور اسین یا ماکلله رو نداره. کیهیل، لوییز و تری، کول، همه عالی هستند. بنظرم بهترین خط دفاع دنیا رو داره.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
احسان خان دست رو خریدهای منچستر نذارکه دل ما خونه

من الان به کاکا هم راضیم

کاکا بازیکن بزرگ و خوش فکریه

در رئال واقعا به حقش نرسید

واسه جام جهانی هم انگیزه داره

ما راضی هستیم اقلا اینو بگیرن

امسال چلسی ، رئال مادرید ، بایرن مونیخ واقعا خریدهای خوبی داشتن

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
گل دوم چلسی

31396844857184902789.jpg

ولی واقعا حق چلسی نبود اونا 9 نفره بودن و بایرن 11 نفره:دی
نویر واقعا به عنوان دفاع آخر فوق العاده بود لعنتی:دی

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خط دفاعی چلسی فوق العادست. اما خط هافبکش اون کیفیت تدافعی زمان حضور اسین یا ماکلله رو نداره. کیهیل، لوییز و تری، کول، همه عالی هستند. بنظرم بهترین خط دفاع دنیا رو داره.

دروازه بان کاملی هم دارن انصافا پیتر چک یه سر و گردن بهتر از نویر بود مشکلی اصلی چلسی بنظرم جای خالی دروگباست یا یک بازیکن هم تراز
کول رو هم یکی از بهترین مدافعان جهان می دونم دیشب هر چی توپ بود رو جمع کرد کلا چلسی بسیار سر سختانه بازی کرد در پنالتی هم مورینیو اشتباه کرد لوکاکو با توجه به سن کمش گزینه ی مناسبی برای زدن پنالتی در چنین لحظه ی حساسی نبود وقتی که پشت توپ اومد و چهره ی مضطرب و پریشانش رو دیدم بدون اغراق بگم جام رو در دستان بازیکنان بایرن دیدم
البته از یک مورد تاثیر گذار هم نمیشه گذشت که هواداران بایرن درست پشت دروازه ای بودن که ضربات پنالتی زده شد

tiamor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
از باخت انگلیسیها به شدت لذت بردم.
ایشالا همیشه ببازن مخصوصا شرکت اتوبوسرانی دوطبقه لندن

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

نویر و دفاع بایرن باید 2 سال پیش بهترین دفاع جهان و دروازه بان جهان چک شاگردی و نوکری کنند
انصافی بهترین دفاع جهان بی هیچ تعصبی از آن چلسی هست

بهترین کاپیتان جهان فرانک لمپارد هست

این تساوی 10 نفره و شکست اونم به خاطر جوان گرایی آقای خاص رو باید به فال نیک گرفت

بایرن بازی رو 10 نفره و در پنالتی برده
در بازی برابر چلسی پیروز شد

ادن هازارد رو گل دوم گلی که زد بازیکن بایرن مثله مترسک چوبی داشت نگاهش میکرد
نویر هم که ..

چلسی 2 گل خورد در صورتی که چه حملات ی رو دفع کرد . اما بایرن ترکید رو 3-4 تا حمله

لیگ قهرمانان اروپا و لیگ جزیره مال چلسی امسال هست
حاضرم از الان پیش شرط ببندم

ببخشیدا آقای ریبزی با اون پای کجش شاید 10 تا توپ بزنه بیرون این شد حمله؟
حمله یعنی مختصر و مفید

مثله کسی که یه امتحانو بشینه از جایی درس بخونه 3 روز که امتحان نیست
اما یکی هم نصف مطالب و که باید بخونه دقیق میخونه و نمره شو بگیرید

انتقام تساوی ( شکست در پنالتی دیشب ) رو چند ماه دیگه در فینال لیگ قهرمانان 2013-2014 خواهد دید بایرن

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

این تساوی 10 نفره و شکست اونم به خاطر جوان گرایی آقای خاص رو باید به فال نیک گرفت

چلسی که تقریبا همون ترکیب فصل پیشش رو به زمین فرستاده بود، البته به غیر از ماتا و تری.

بالا