• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اقا بنظرم تیم ها باید برای ماها که انقدر هواشونو داریم باید یه مبلغی در نظر بگیرن انصافا این بحث و کارشناسی که انجام میدیم خیلی براش وقت و حوصله گذاشته شده حالا استرس بردو باخت که بماند و چه خواهد شد بیشتر ازخودشون ماها براشون دلسوزی میکنیم

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بنده هار مطلبی که در تاپیک رئال زدم یا هر تاپیک دیگه ای صرفا سوال یا طرح مساله و موضوعی در مورد همون تیم بوده
بنده به هیچ وجه طرفدار رئال نیستم اما اخیرا در اون تاپیک پستهای بیشتری دادم که دلیلش هم مربوط به قضیه نقل و انتقالات هست
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
اون پستهایی که گفتم ارتباطی با این مسائلی که شما گفتی نداشت, ولی همونطور که خواستی بحث رو کش نمیدم.
ولی حداقل دیگه امسال اگه یونایتد تو لیگ قهرمانان به رئال خورد دیگه عکس چاکر و... نذار تو تاپیک, چون آنجلوتی رو دیگه خودت تو تاپیک رئال گفتی متخصص لیگ قهرمانانه.

یاد ضرب المثلی در همین حوالی شدم :
از آن نترس که های و هو دارد / از آن بترس که سر به تو دارد
راستی ســـــــلام !!!!!!
سلام! اینو خودم نوشته بودم اتفاقا ولی ویرایشش کردم.

Last edited:

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
1231314_10151907712498974_1915971979_n.jpg

کارتون روز؛ دی لورنتیس، کابوس آمبولانس ها

راننده های آمبولانس، مراقب باشید که آئورلیو دی لورنتیس، مالک ناپولی دارد می آید.

پس از آنکه گونزالو ایگواین، ستاره ی این باشگاه، در اثر شیرجه از روی یک قایق اجاره ای، به سنگ های زیر آب برخورد کرد و مجروح شد، رئیس پارتینوپی (لقب باشگاه ناپولی) خواستار غرامت سنگین 86 میلیون پوندی (معادل 100 میلیون یورو) شده است.

دی لورنتیس، از مراقبت های پزشکی به عمل آمده از ملی پوش آرژانتینی، ناراضی است. این مبلغ به اندازه ای است که در صورت دریافت، می توان با آن گرت بیل را خرید، اما او در نظر دارد که این پول را به خیریه بدهد.

در همین رابطه (ناپولی و تقاضای 100 میلیون یورو غرامت از بیمارستان محل بستری شدن ایگواین)؛ ناپولی و تقاضای 100 میلیون یورو غرامت از بیمارستان محل بستری شدن ایگواین - Goal.com

منبع: گل بریتانیا

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
یه سوال فنی:از الان مشخصه که تیم اول کدوم گروه ها به تیم دوم کدوم گروه ها میخورن یا قرعه کشی میشه؟کلا یه توضیحی بدید که چه جوری تیما به هم میخورن ممنون میشم.فکر کنم اگه قرعه کشی باشه تیمای اول سید1 میشن تیمای دوم سید 2 یعنی تیمای اول به هم نمیخورن و تیمای دوم هم به هم نمیخورن دیگه؟درسته؟
ممنون

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
مشاهده پیوست 441727

کارتون روز؛ دی لورنتیس، کابوس آمبولانس ها

راننده های آمبولانس، مراقب باشید که آئورلیو دی لورنتیس، مالک ناپولی دارد می آید.

پس از آنکه گونزالو ایگواین، ستاره ی این باشگاه، در اثر شیرجه از روی یک قایق اجاره ای، به سنگ های زیر آب برخورد کرد و مجروح شد، رئیس پارتینوپی (لقب باشگاه ناپولی) خواستار غرامت سنگین 86 میلیون پوندی (معادل 100 میلیون یورو) شده است.

دی لورنتیس، از مراقبت های پزشکی به عمل آمده از ملی پوش آرژانتینی، ناراضی است. این مبلغ به اندازه ای است که در صورت دریافت، می توان با آن گرت بیل را خرید، اما او در نظر دارد که این پول را به خیریه بدهد.

در همین رابطه (ناپولی و تقاضای 100 میلیون یورو غرامت از بیمارستان محل بستری شدن ایگواین)؛ ناپولی و تقاضای 100 میلیون یورو غرامت از بیمارستان محل بستری شدن ایگواین - Goal.com

منبع: گل بریتانیا

این بنده خدا یا مریضه یا تو اب شنگولیش چیزی ریختن :دی

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
[h=1]مدير برنامه‌هاي پوگبا: او دو برابر بيل مي‌ارزد[/h]
[h=2] مينو رايولا، مدير برنامه هاي پل پوگبا، هافبک فرانسوي يوونتوس، اعلام کرد که اين بازيکن دوبرابر گرت بيل مي ارزد.[/h]

اين ستاره 20 ساله فرانسوي را بسياري يکي از آينده دارترين بازيکنان دنيا مي دانند و رايولا مطمئن است که اين بازيکن ارزش بيشتري از ستاره ولزي تاتنهام دارد.

به گزارش گل، او به اسکاي اسپورت گفت:" پوگبا چقدر خوب است؟ او مطمئن از گرت بيل ارزش بيشتري دارد.

اگر بيل 100 ميليون مي ارزد، ارزش او حداقل دوبرابر است.

اين تقصير من نيست که فلورنتينو پرس مي خواهد براي گرت بيل 100 ميليون يورو بدهد. به نظر من، پوگبا، مثل سالواتور دالي است زيرا مهم و ارزشمند است."

پوگبا در سال 2012 از منچستريونايتد به يوونتوس پيوست و خيلي زود به يکي از بازيکنان اصلي تيم کونته تبديل شد.

-----------------------------------

پ ن : دیگه همه واسه خودشون دور برداشتن.
همین فردا پس فرداست که رویانیان بیاد بگه دهنوی سه برابر بیل میرزه (300 میلیون یورو) :p

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
ونگربعدازقرعه

NBdc.jpg

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
امیدوارم امسال 4 تیم جزیره بترکونن مخصوصا آرسنال.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
این دلقک میرزایی امار بیشترین فروش پیراهن تورس تو لیگ برتر رو از کجاش در اورده؟

عادل هم تو این برنامه 120 خودشو کشت با لوزرپول:دی حالا خوبه مجریه منچستری هست:دی

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

عادل هم تو این برنامه 120 خودشو کشت با لوزرپول:دی حالا خوبه مجریه منچستری هست:دی

امشب 120 بود فکر کنم که موفق نشدم ببینم. فردوسی پور میگفت لوزرپول؟ عادل که طرفدار 2 آتشه ی لیورپوله :blink:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
امشب 120 بود فکر کنم که موفق نشدم ببینم. فردوسی پور میگفت لوزرپول؟ عادل که طرفدار 2 آتشه ی لیورپوله :blink:

نه لوزرو رو من گفتم:دی خودشو کشت واسه تیمش:دی

-------------

بیشترین فروش پیراهن در این فصل

1. Robin van Persie (Manchester United)
2. Wayne Rooney (Manchester United)
3. Shinji Kagawa (Manchester United)
4. Sergio Aguero (Manchester City)
5. Fernando Torres (Chelsea)
6. Eden Hazard (Chelsea)
7. Luis Suarez (Liverpool)
8. Jack Wilshere (Arsenal)
9. Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal)
10. Santi Cazorla (Arsenal)

Y! SPORTS

Rooney shirt most popular in League history

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

يه بازي ديگه هم از چلسي پخش ميکرد خودش رو جر داد از بس از راميرز تعريف کرد

يه گل هم زدن تو اون بازي ان تا پاس قبلش رو راميرز داده بود ازش تعربف ميکرد که شروع کننده گل بوده خخخخخخخ

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
يه بازي ديگه هم از چلسي پخش ميکرد خودش رو جر داد از بس از راميرز تعريف کرد

يه گل هم زدن تو اون بازي ان تا پاس قبلش رو راميرز داده بود ازش تعربف ميکرد که شروع کننده گل بوده خخخخخخخ

این رامیرز که زد پای طرف رو له کرد. شانس ورد گوتزه پاش نشکست.

چلسی کلا زیر فشار بود اما 2 3 تا حمله که کرد واقعا خطرناک بود حملاتش.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
این تاتنهام لعنتی حداقل نذاشت ما تو فیفا بتونیم دو تا بازیکن با استعداد و اینده دار رو بخریم همه رو گرفت!!!!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
این رامیرز که زد پای طرف رو له کرد. شانس ورد گوتزه پاش نشکست.

چلسی کلا زیر فشار بود اما 2 3 تا حمله که کرد واقعا خطرناک بود حملاتش.

اصن بايرن يه جوري بازي ميکنه

مثل پارسال زهر دار نيست حس ميکنم :دي

بالا