• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این چه حرفیه حقیقت رو فقط شما و بقیه هم رکابیها میگین البته سوای جناب مهرداد طرفداری باشخصیت که هم ادب رو به جا میاره هم چشم رو حقایق نمیبنده ای کاش حرفه هیچ کسم قبول ندارین نیست که ماشالله همگی درجات بالای کارشناسی بازی و داوری دارین وفقطم صحنه هایی که به نفعتون نیست از نگاه تیز بینتون میگزره و انگار تو بازی وجود نداشته خوش باشین که حقیقت رو فقط شما میگین و بقیه دروغ بازی هم تموم شده فکره اینده باشین که چه خواهد شد

منکه گفتم بازی تمام شده و رفته. به نظر من والنسیا و کول باید اخراج میشدن.

اون پنالتی هم پنالتی بود.

اما خب این نظر منه.

اما از اول هم گفتم. این اتکینسون سابقه خوبی نداره. اکثر سوتهاش (نمیگیم عمدا) به ضرر منچستر بوده. تو بازی منچستر چلسی ... نمیدونم چرا اکثر بازیهای مهم منچستر رو میدن دست این بابا

در مورد این بازی دیگه حرفی نمونده. من منکر ضعف تیممون نیستم.

همینکه ما دیشب جلوی خط میانه پر ستاره چلسی طوری بازی کردیم که اخر بازی مورینیو داشت تعویض میکرد که وقت بگذره برای ما نمره قبولی هست. اما باید بازیکن شاخص جذب کنیم.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
بنده که بازي رو نديدم عمو که بخواهم اظهار نظر کنم

df.JPG

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
اتفاقا نظر منم همینه. :blush:
داورا همش به ضرر منچستر کار میکنن.(مخصوصا هاوارد وب) 291.gif
منچستر سالهاست داره تو اروپا و انگلیس چوب داوری های بد رو میخوره. 128fs81179.gif
اون بازی چلسی منچستر هم خاطره شد که داور فرت و فرت بازیکنای چلسی رو اخراج میکرد آخرشم گل آفساید قبول کرد و بالا و پایین میپرید خودشم. مشاهده پیوست 441084

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
متاسفانه به جز چند کاربر بقیه تو این تاپیک فقط بچه بازی در میارن
کل کل بی منطق کار بیهوده ایه

من به عنوان یه کاربر بی طرف در مورد مورینیو میگم که آقا شما خودتو بذار جای مورینیو...در مورد جایگزینی با آلکس فرگوسن چه حسی داری؟ تصمیمت چیه؟
مورینیو درسته رفتارهاش بعضا شبیه آدم نیست و خیلی چرت و پرت میگه ولی انصافا مربی بزرگیه، جایگزینی رقیبی مثل آلکس برای مورینیو دقیقا مثل قبول یه شکسته...اگر غیر از اینه بفرمایید
مصاحبه جیمی کرگر بازیکن سابق لیورپول و تیم ملی انگلیس با mirror و dailymail هم این قضیه رو تایید میکنه - به یاد داشته باشید که کرگر به عنوان یه لیورپولی هرگز نمیتونسته رابطه خوبی با کسی مثل مورینیو داشته باشه

دیگه اینقدر پست اضافه و الکی چرا؟ اصلا باشه منشستر شما هم تیم بزرگیه ما فهمیدیم، ولی این راهش نیست!

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

من به عنوان یه کاربر بی طرف در مورد مورینیو میگم که آقا شما خودتو بذار جای مورینیو...در مورد جایگزینی با آلکس فرگوسن چه حسی داری؟ تصمیمت چیه؟
مورینیو درسته رفتارهاش بعضا شبیه آدم نیست و خیلی چرت و پرت میگه ولی انصافا مربی بزرگیه، جایگزینی رقیبی مثل آلکس برای مورینیو دقیقا مثل قبول یه شکسته...اگر غیر از اینه بفرمایید
مصاحبه جیمی کرگر بازیکن سابق لیورپول و تیم ملی انگلیس با mirror و dailymail هم این قضیه رو تایید میکنه - به یاد داشته باشید که کرگر به عنوان یه لیورپولی هرگز نمیتونسته رابطه خوبی با کسی مثل مورینیو داشته باشه

دیگه اینقدر پست اضافه و الکی چرا؟ اصلا باشه منشستر شما هم تیم بزرگیه ما فهمیدیم، ولی این راهش نیست!

نکته جالب اينه که هيچکي در مورد صحت حرفش چيزي نگفته اينجا

يعني لاکن کسي زياد اهميت به اين چيزا نميده

چون مربي انتخاب شده رفته پي کارش حالا چه اون بخواد يا نخواد کاري نميشه کرد

در کل ميشه حس کرد يه چيزي پروندي تا اون جمله آخر رو بگي

ولي از تلاشت براي مسموم کردن جو ازت متشکرم عمو

مشاهده پیوست 441134

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

مشاهده پیوست 441134

سید از شوما بعیده بخوای با یه لوزرپولی کل کل کنی

به اندازه بلکبرن تو لیگ برتر قهرمانی ندارن میان کل کل میکنن:D

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

مشاهده پیوست 441134
دیروز تو تاپیک یونایتد این پست زده شده:

در راستای دُرافشانی های جدید مورینیو:

روزی شیخ در زیر مجسمه سرآلکس فرگوسن نشسته بودندی و در باب تاریخچه حماسه سازی های منچستر مدیحه سرایی می‌کردندی. به ناگاه یکی از مریدان سراسیمه وارد شد و گفت یا شیخ خبری دارم. گفت بگو ملعون چیست؟! گفت یا شیخ مورینیو امروز گفت:
"من هرگز رویای مربیگری در الدترافورد را نداشته‌ام"
چه جوابی باید به او بدهم؟!
مریدان که همه چهراهایشان با حالت "کوتی" در آمده بود منتظر پاسخ شیخ ماندند. شیخ نیز که این را شنید دستی بر محاسن کشید سپس چشم بر مجسمه سر آلکس دوخت و پس از آن لبخندی دخترکش بزد و با دلبری به مرید گفت:
برو به مورینیو سلام ما را برسان و بگو از سرآلکس به شیخ وحی رسید که ایشان فرمودند: "ارواح عمه‌ات"
مریدان تا این سخن بشنیدند خشتک ها دریدند و بر روی دست ها راه افتادند تا استمفوردبریج را به آتش بکشند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
khooraj عزیز

یه مساله رو الان روشن کن

شما طرفدار تیم هستی یا طرفدار شخص مورینیو ؟؟

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
دیروز تو تاپیک یونایتد این پست زده شده:

ضمن قدرداني از اين تلاش فراوان شما در راستاي مطالعه تمامي تاپيک ها و استفاده مفيد از دوران فراغت و 3 ماه تعطيلي

بايد بگم دوست عزيزمون بيان کردن در تاپيک کل کل نه منچستر

لاکن همان جوابيه شيخ کفاف کار رو ميکرد :دي

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

حالا اونا یه چیزی گفتن شما که بزرگ و بزرگواری چرا...;).
جدای از شوخی دمت گرم, هر چی باشه هوادار تیم ملی انگلستان هستی دیگه.
کرگر هم تو همون متنش گفته چقدر با مورینیو درگیر بودن.

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
حالا اونا یه چیزی گفتن شما که بزرگ و بزرگواری چرا...;).
جدای از شوخی دمت گرم, هر چی باشه هوادار تیم ملی انگلستان هستی دیگه.
کرگر هم تو همون متنش گفته چقدر با مورینیو درگیر بودن.
داداش من حرف حقُ زدم
لق هرکی نمیخواد قبول کنه

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
khooraj عزیز

یه مساله رو الان روشن کن

شما طرفدار تیم هستی یا طرفدار شخص مورینیو ؟؟
از پرداختن به حاشیه پرهیز کن.
در شان کاربر فعال ورزش نیست باون شکل پست ارسال کنه.

ضمن قدرداني از اين تلاش فراوان شما در راستاي مطالعه تمامي تاپيک ها و استفاده مفيد از دوران فراغت و 3 ماه تعطيلي
میخواستم اسکرین شات از لایکت بزارم تو تاپیک چلسی گفتم 1 ماهه دیگه میشه 23 سالت بیخیال شدم. تولدت پیشاپیش مبارک عزیزم.

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

میخواستم اسکرین شات از لایکت بزارم تو تاپیک چلسی گفتم 1 ماهه دیگه میشه 23 سالت بیخیال شدم. تولدت پیشاپیش مبارک عزیزم.

خيلي ممنون عمو

اره منم بيکار ميشم همين تاپيک ها خارجي رو ميخونم

فوتبال ايران زياد چالش برانگيز نيست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

این پاسخت رو میذارم رو حساب اینکه جوابی نداری به من بدی :) یا علاقه نداری جواب بدی. پس دیگه این سوال رو مطرح نمیکنم.

چون اگه طرفدار شخص مورینیو هستی یه بحثه و اگه طرفدار تیم هستی خب مساله یه صورت دیگه داره.

به هر حال بگذریم.

سوال بدی نپرسیدم که مساله شان و اینها رو مطرح کردی. شمار اندکی از دوستانی که طرفدار گزینه مورد علاقه شما هستند چندین بار با ادبیات بسیار توهین امیز و سخیف برخورد کردند که خب ارزش پرداختن نداره.

اما خیلی خوب میشه که خود شما هم به عنوان کسی که در اونطرف خط در کنار اونها قرار دارید (البته فقط به جهت هواداری از یک فرد یا تیم-نه از نظر منش و رفتار (جسارت به شما نمیکنم) جایگاه مهم شان و منزلت رو به این دوستان در مواردی که میبینید متذکر بشید.

Mamali0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
دوستان یکم از این حرفها دور شیم بازار نقل و انتقالات در چه وضعه اونایی که قطعی شدن رو بگین؟

کرستیانو رونالدو رفت رئال مادرید و قراره شماره 9 رو بپوشه چون رائول شماره 7 رو بهش نمیده ..!!!!!!!!!
اینم بقیه :
فوتبال اروپا - خبرهای نقل و انتقالات 2009-2008

58.gif

Last edited:

Mamali0511

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
اُه - یادم رفت بگم گرت بیل هم راهی اسپانیا شد تا قراردادش رو با رئال نهایی کنه ...
(راستی قابل توجه دوستان من فیلم های زمان شاهی زیاد نیگا میکنم اگه از نقل و انتقالات جدید چند روزی عقب تر گفتم، حالا شوما مارو عفو کنید..!!)
58.gif

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
این پاسخت رو میذارم رو حساب اینکه جوابی نداری به من بدی :) یا علاقه نداری جواب بدی. پس دیگه این سوال رو مطرح نمیکنم.

چون اگه طرفدار شخص مورینیو هستی یه بحثه و اگه طرفدار تیم هستی خب مساله یه صورت دیگه داره.

به هر حال بگذریم.

سوال بدی نپرسیدم که مساله شان و اینها رو مطرح کردی. شمار اندکی از دوستانی که طرفدار گزینه مورد علاقه شما هستند چندین بار با ادبیات بسیار توهین امیز و سخیف برخورد کردند که خب ارزش پرداختن نداره.

اما خیلی خوب میشه که خود شما هم به عنوان کسی که در اونطرف خط در کنار اونها قرار دارید (البته فقط به جهت هواداری از یک فرد یا تیم-نه از نظر منش و رفتار (جسارت به شما نمیکنم) جایگاه مهم شان و منزلت رو به این دوستان در مواردی که میبینید متذکر بشید.
حالا که علاقه داری به بحث ادامه بدی لطفا بجای پیچوندن مساله و پرسیدن سوال کاملا بی ربط که جوابش مشخص هست (بی ربط نسبت به مطالبی که من قبلا عنوان کرده بودم), علت ارسال اون مطالب تو تاپیک رئال رو عنوان کن.
در مورد مطلب کرگر بحثی ندارم چون 3 روز پیش مطرح شده و خیلی ها بجز شما راجع به این شایعه صحبت میکردن.
بحث من فقط راجع به اون پستم در مورد مطالبی که تو تاپیک رئال عنوان میکنی هست. اگه میخوای باین پست پاسخ بدی لطف کن فقط راجع به اون مطلب پاسخ بده و مطالب بی ربط رو برای پیچوندن قضیه بیان نکن.

zedelong

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
حالا که علاقه داری به بحث ادامه بدی لطفا بجای پیچوندن مساله و پرسیدن سوال کاملا بی ربط که جوابش مشخص هست (بی ربط نسبت به مطالبی که من قبلا عنوان کرده بودم), علت ارسال اون مطالب تو تاپیک رئال رو عنوان کن.
در مورد مطلب کرگر بحثی ندارم چون 3 روز پیش مطرح شده و خیلی ها بجز شما راجع به این شایعه صحبت میکردن.
بحث من فقط راجع به اون پستم در مورد مطالبی که تو تاپیک رئال عنوان میکنی هست. اگه میخوای باین پست پاسخ بدی لطف کن فقط راجع به اون مطلب پاسخ بده و مطالب بی ربط رو برای پیچوندن قضیه بیان نکن.

یاد ضرب المثلی در همین حوالی شدم :
از آن نترس که های و هو دارد / از آن بترس که سر به تو دارد
راستی ســـــــلام !!!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بنده هار مطلبی که در تاپیک رئال زدم یا هر تاپیک دیگه ای صرفا سوال یا طرح مساله و موضوعی در مورد همون تیم بوده

بنده به هیچ وجه طرفدار رئال نیستم اما اخیرا در اون تاپیک پستهای بیشتری دادم که دلیلش هم مربوط به قضیه نقل و انتقالات هست و اینکه احتمال میدم شاید تیم ما یعنی منچستر بخواد با بتونه از رئال بازیکنی بگیره که خب احتمالش درسته که کم هست ولی خب غیر ممکن نیست

مطمئن باشید با پایان یافتن نقل و انتقالات حضور بنده هم در تاپیک تیم رقیب بسیار کمتر خواهد شد

مسأله کرگر رو بنده در جریان نیستم

و اینکه من یه سوال پرسیدم که خب شما دوست نداشتی جواب بدی و مجبور هم نیستی جواب سوال بقیه رو بدی

بهتر بود رک می گفتی نمیخوام به سوال جواب بدم

به من گفتی شان رو رعایت کنم. منم میگم باشه اما شما به انگشت شماری از دوستان طرفدار مورینیو , چلسی یا رئال هم مسأله رعایت شان رو متذکر بشید بد نیست همینطور که به امثال بنده تذکر میدید

این فکر نکنم به پستی که شما گذاشتید بی ارتباط باشه

و بهتره که بحث رو کشش ندیم چون من واقعا ادعایی ندارم

اگه شما از بنده ناراحتی یا من حرفی زدم که نادرست بوده از شما معذرت میخوام

و اگه پست های من شما رو اذیت میکنه خب یوزر بنده رو بذار توی ایگنور لیست. من خودم راستش تحمل صحبتهای بعضیها رو ندارم ناچارا از این ابزار استفاده میکنم

کل کل قوه جوانی میخواد که دیگه بنده مثل بقیه بچه ها ندارم

فوتبال میبینیم که لذت ببریم که البته اون ممکنه بزودی از من بگیرن

ما هم بکاپ گرفتن سایتهامون تمامشد

با اجازه شما ببریم بخوابیم

شبتون بخیر

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

بالا