- نوشتهها
- 5,666
- لایکها
- 6,608
ماشالله عمو
خدا به همرات
نتيجه اش رو فهميدي به ما ندا بده
کار هر کسي نيست 24 ساعت زودتر نتيجه ها رو بفهمه
يه دونه هشت پا به نام پل بود که خدا بيامرز عمرش رو داد به شما
مشاهده پیوست 439840
امشب کانال 3 میخواد یه فوتبال از لیگ فرانسه نشون بده تعجب کردم یا اسپانیا بوده یا انگلیس یا ایتالیا تا الان پخش زنده نشون میدادن
paris angerman us nantes
از وقتی کاوانی رفته توش مهم شده
خدا بخیر کنه هرباشگاهی که مالکش عرب بوده باعث شده قیمت بازیکنای تیمش فضایی بشه کاوانی 64 ملیون یورو رفت به این تیم فرانسوی پس از پایان قراردادش حالا ببینین زیره 120 ملیون یورو زیره بار نمیره
برادر خوب بازی چلسی و منچستر هم بلاخره یکی از بازیهایی هست که مثل دربی خودمون هست قرار نیست که چلسی ببره یا منچستر دست ازکری خوندن برداریم همه چی که بابازی امشب به پایان نمیرسه یابیام همدیگرو ضایع کنیم که فقط امیدوارم یه داور خوب انشالله بزارن که حرفی و حدیثی باقی نگزاره وفقط بحث کارشناسی بازی رو انجام بدیم
بازم میگم درسته روتیمهامون تعصب داریم و1بارم گفتم نه تا این حد که شخصیت هم توهین کنیم یکی دیگه اونور دنیا داره به پول ما400 ملیون در هفته میگیره اونوقت ما بیایم به جون هم بیفتیم
طرفداری و تعصب به یه تیم حدو مرز داره دیگه نباید از خط قرمز پامونو اونورتر بزاریم
بخدا دوستان یه مسئله که همیشه اعصابمو بهم میریزه اینه که خیلی به فوتبالیستها بها میدن پولهایی که به اینها میدن نمیدونم رو چه دلیل و منطقی هست
همینجور دارن قیمت بازیکنان و دستمزد هفتگی اینها رو به حدی میرسونن که دود از سره ادم بلند میشه همین باعث میشه که یه باشگاه جوانگرا بخواد یه مهاجم باتجربه اضافه کنه نتونه از عهده خرید مهاجم مد نظرش بربیاد چون قیمتش از سال قبلش خیلی نجومی شده درصورتی که واقعا درست نیست
یه نگاه به دستمزد*مسی و رونالدو ورونی وتورسو غیره بندازین متوجه میشین حرفمو که زحمت کش ترین قشر یه جامعه پولی که اینا تو 1سال میگرن رو تو عمرشون نگرفتن برای همین میگم اعصابمونو زیاد خورد کردن برای اینها خوب نیست
برادر خوب بازی چلسی و منچستر هم بلاخره یکی از بازیهایی هست که مثل دربی خودمون هست قرار نیست که چلسی ببره یا منچستر دست ازکری خوندن برداریم همه چی که بابازی امشب به پایان نمیرسه یابیام همدیگرو ضایع کنیم که فقط امیدوارم یه داور خوب انشالله بزارن که حرفی و حدیثی باقی نگزاره وفقط بحث کارشناسی بازی رو انجام بدیم
بازم میگم درسته روتیمهامون تعصب داریم و1بارم گفتم نه تا این حد که شخصیت هم توهین کنیم یکی دیگه اونور دنیا داره به پول ما400 ملیون در هفته میگیره اونوقت ما بیایم به جون هم بیفتیم
طرفداری و تعصب به یه تیم حدو مرز داره دیگه نباید از خط قرمز پامونو اونورتر بزاریم