عمرا:
برنده ی 3 جام امسال : chelsea
با ژوره مورینیو فقط در چلسی میتوان 3 جام را کسب کرد
مربی ای که بازیکنان پولکی فصل پیش قدرش را ندانستند
عمرا:
به ترتیب برا جام قهرمانان اروپا شانس قهرمانیو به این تیما میدم:
1-دورتموند
2-بایرن مونیخ
3-رئال
والا به این چیزهایی که میبینم به نظرم شانس رئال مادرید برای قهرمانی در چمپیونز لیگ از همه بیشتره امسال رئال سعی کرد یه تیم متعادل در همه پستها داشته باشه دقیقا مثل دورتموند پارسال اول فصل هم که با چلسی بازی کردواقعا عالی بودن به نظرم 10 بار دیگه هم بازی کنن بازم برنده بازی رئال هست
عمرا:
به ترتیب برا جام قهرمانان اروپا شانس قهرمانیو به این تیما میدم:
1-دورتموند
2-بایرن مونیخ
3-رئال
شما هر سال از این کری ها هم برا تیمت و هم تیمای دیگه میخونی
دورتموند امسال هیچ شانسی نداره
رئال فقط اگر گرت بیل بیاد میتونه
بایرن هم که جز مدعیان هر ساله ست
4 تیم چلسی . بایرن . بارسا و رئال جز مدعیان امسالند
رئال اگر گرت بیل با اون رقم عجیب که میگن نیاد حتی تو خود لالیگا هم شانسی نداره
برنده ی 3 جام امسال : chelsea
با ژوره مورینیو فقط در چلسی میتوان 3 جام را کسب کرد
مربی ای که بازیکنان پولکی فصل پیش قدرش را ندانستند
خداییش هیشکی نمیتونه مثل شوما اول فصل کری بخونه بعد تا آخر فصل و شروع فصل جدید بازیها پیداش نشه
.
حال میکنم مویس سه گانه رو کسب کنه اونوقت قیافه ها دیدن داره :lol:
همچنین تیم عوص کنه !
ایشون اول فصل طرفدار چلسی بودن وسط فصل چلسیو بوسیدن گذاشتن کنار بخاطر نتایج درخشانش و رفتن سمت بارسا اخر فصل که چلسی به فینال لیگ اروپا رسید یهو دوباره طرفدار چلسی شدن!:دی
خداییش هیشکی نمیتونه مثل شوما اول فصل کری بخونه بعد تا آخر فصل و شروع فصل جدید بازیها پیداش نشه
چلسی امسال مدعی هستش ولی رئال اگه بیل رو نگیره مدعی نیست؟؟؟
بازی های پیش فصل رو دنبال نکردی گویا.
فکر کنم منظورتون تاپیک منچستریونایتده
من هم چند وقت متوجه ی این مساله شدم ولی نمی خواستم در موردش صحبت کنم
جالبه که یکی از دوستان اون تاپیک همیشه رئال رو به خاطر خرید رونالدو "لاشخور" خطاب می کنه
همون طور که می دونید شیوه ی غدا خوردن لاشخور به این صورت هستش که وقتی یک حیوان قوی مثل شیر و پلنگ و ... شکار می کنه، لاشخورها منتظر می مونن تا اون حیوون قوی غداش رو بخوره، وقتی تموم کرد لاشخورها میان سراغ پس مونده ی اون غذا
حالا قضاوت به عهده ی دوستان، شیوه ی کدوم تیم بیشتر به "لاشخور" ها شباهت داره ؟
ما دست روی هر بازیکنی بزاریم خیلی راحت می تونیم خریداریش کنیم، یکی به خاطر اینکه قدرت بلامنازع اروپا چه از نظر اقتصادی و چه از نظر فوتبالی هستیم، دوم هم به خاطر اینکه هر بازیکنی ارزوش اینه که در رئال بازی کنه به همین خاطر نیازی به رفتارهای لاشخور وار نداریم (اونقدر قدرت داریم که تونستیم کاپیتان بارسلونا رو بخریم، رونالدو و گرت بیل که جای خود دارن)
یه مساله ی دیگه هم قضیه ی داوری پارسال هستش که می بینم هنوز بعضی ها توی تاپیک کل کل ازش صحبت می کنن، من فقط به خاطر اینکه فضای تاپیک کل کل یک فضای مسموم و لمپن هستش اونجا دیگه پست نمی زارم
مثل اینکه دوستان فراموش کردن که اگه پارسال با یه نتیجه ی ابرومندانه توسط رئال حذف شدن فقط و فقط از صدقه سری داور بوده، دو تا گل زدن که هر دوش افساید بوده و حالا به هر دلیلی! داور قبول کرده
مدافعشون ضربه ی سر هیگواین رو با دست از دروازه بیرون کشید که خودش جریمه ی پنالتی-اخراج داشت که باز هم داور ندید! گرفت، خطای پنالتی روی دیماریا هم ندید! گرفته شد
حسابش رو بکنید اگه این اشتباهات داوری نبود چه نتیجه ی مفتضحانه ای رقم می خورد
...................
این صحبت ها رو عرض کردم که دوستان بدونن ما انچنان بی زبون هم نیستیم، فقط اگه پاسخی نمی دیم بیشتر به خاطر متانت مونه که از ارزش های اصیل رئال و رئالی هاست وگرنه اگه قرار باشه باشگاهی "لاشخور" خطاب بشه و یا گفته بشه که از کمک های داوری سود می بره، همه می دونن چه باشگاهی شایسته تره (چنانکه توی لیگ برتر همه ی تیم ها صحبت از کمک های داوری به نفع منچستر یونایتد می کنن)
..................
خدمت مدیران عرض کنم اگه قراره این پست من رو پاک کنید بهتره پستهایی که بر علیه رئال زده میشه هم پاک بشن.
فکر میکنن رئال از اون باشگاه هاس که ازش بزخری کنن .
از وقتی که گذاشتین و این مطلب رو نوشتین ممنون.
اینا الان میان یکم آتیش میگیرن و بعدش میرن واسه جوابیه فکر کنن.
Hala Madrid
فرزاد جان من کجا کسوت شما و بقیه دوستان تو تاپیک چلسی کجا, از پستهات مشخصه عاشق چلسی هستی و حتی با اون پستی که در رابطه با بازی سال 2000 چلسی و بارسا زدی ثابت کردی که قبل از اومدن آبراموویچ هم هوادار چلسی بودی, شما یکی از هواداران خاص و "Number One" چلسی هستی.
کی رفت سمت بارسا ؟/
شما بهتره تاپیک طرفداران چلسی و از پارسال بخونی میبینی 70 درصد پست ها رو من و سعادت و جناب khooraj زدیم
بنده تیمم چلسی هست
فقط در لالیگا بازی های بارسا رو دوست دارم ببره و در آلمان بایرن
وقتی بازی مثلن در بوندس لیگاست میتونم بگم چلسی ببره تا خوشحال شم
هر کسی دوست داره در یه بازی یهتیمی ببره و این دال بر اینکه اون تیمش هست نیست
دوست عزیز ما اصولا و کلا هیچوقت نمیگیم طرفدارای رئال بی زبون هستن شما اصولا خوب نشون میدین خودتون رو .بعضی از دوستان کلا فقط توهین کردن بلدن تیمشون هم هرچقدر گند بازی کنه در یه بازی میان اسمون ریسمون میبافن جالب اینجاست که اخرت اطلاعات و منطق هم میدونن خودشون رو.
بعضی از دوستان بیزبون نیستن اتفاقا زبونی با متراژ بالا هم دارن منتها اون زبون بوسیله نورون ها و رشته های عصبی به جایی وصل نیست و به صورت منطقه خود مختار عمل میکنه
خوشبختانه فرصت شد منم دیدم، برنامه ی خوبیه اما از ماها که همه چیز رو سریعا چک میکنم خیلی عقبهاما دیدن گلهای تمام بازی ها خالی از لطف نیست.
ولی گل لمپارد وحشتناک بود، دروازه بان هم اشتباه کرد اما شوتش از اون شوتایی بود که الکس میزنه. از 100 نمرش 100 بود
برنامش من رو یاد مجله ی جام باشگاه های اروپا انداخت که 11-10 سال پیش پخش میشد. کار قشنگیه!