• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

برنده ی 3 جام امسال : chelsea

با ژوره مورینیو فقط در چلسی میتوان 3 جام را کسب کرد
مربی ای که بازیکنان پولکی فصل پیش قدرش را ندانستند

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

عمرا:
به ترتیب برا جام قهرمانان اروپا شانس قهرمانیو به این تیما میدم:
1-دورتموند
2-بایرن مونیخ
3-رئال

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عمرا:
1-دورتموند
2-بایرن مونیخ
3-رئال

به نظر من امسال قهرمان یا آلمانی هست یا اسپانیایی

بایرن دورتموند بارسلونا رئال مادرید

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

• Like
Reactions: rms

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
والا به این چیزهایی که میبینم به نظرم شانس رئال مادرید برای قهرمانی در چمپیونز لیگ از همه بیشتره امسال رئال سعی کرد یه تیم متعادل در همه پستها داشته باشه دقیقا مثل دورتموند پارسال اول فصل هم که با چلسی بازی کردواقعا عالی بودن به نظرم 10 بار دیگه هم بازی کنن بازم برنده بازی رئال هست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والا به این چیزهایی که میبینم به نظرم شانس رئال مادرید برای قهرمانی در چمپیونز لیگ از همه بیشتره امسال رئال سعی کرد یه تیم متعادل در همه پستها داشته باشه دقیقا مثل دورتموند پارسال اول فصل هم که با چلسی بازی کردواقعا عالی بودن به نظرم 10 بار دیگه هم بازی کنن بازم برنده بازی رئال هست

یه دلیل مهم که باعث میشه من رئال رو یه شانس بدونم حضور کارلو آنجلوتی هست

متخصص چمپیونز لیگ

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوستان هیچ چیز مشخص نیست باور کنید کی فکرشو میکرد پارسال دورتموند طوفانی ازگروه سخت بیاد بیرون و به فینال برسه غیره قابل پیش بینی هست هیچ یادم نمیره اون سالی پورتو قهرمان شد و اگه اشتباه نکنم یه تیم خوب دیگه هم بود موناکو چجور درو کرد تیم های بزرگ رو و به فینال رسیدن تو فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینی نیست اصلا هیچ کس فکر نمیکرد پورتو و موناکو فینال بیان اونم زمانی که تیم ها بهترین بازیکنان رو در اختیار داشتن
درکل بازم معتقدم امسالم یه فینالی رقم خواهد خورد که کمتر کسی اونو میتونه پیش بینی کنه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
عمرا:
1-دورتموند
2-بایرن مونیخ
3-رئال

شما هر سال از این کری ها هم برا تیمت و هم تیمای دیگه میخونی

دورتموند امسال هیچ شانسی نداره
رئال فقط اگر گرت بیل بیاد میتونه
بایرن هم که جز مدعیان هر ساله ست

4 تیم چلسی . بایرن . بارسا و رئال جز مدعیان امسالند
رئال اگر گرت بیل با اون رقم عجیب که میگن نیاد حتی تو خود لالیگا هم شانسی نداره

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236

شما هر سال از این کری ها هم برا تیمت و هم تیمای دیگه میخونی

دورتموند امسال هیچ شانسی نداره
رئال فقط اگر گرت بیل بیاد میتونه
بایرن هم که جز مدعیان هر ساله ست

4 تیم چلسی . بایرن . بارسا و رئال جز مدعیان امسالند
رئال اگر گرت بیل با اون رقم عجیب که میگن نیاد حتی تو خود لالیگا هم شانسی نداره

خداییش هیشکی نمیتونه مثل شوما اول فصل کری بخونه بعد تا آخر فصل و شروع فصل جدید بازیها پیداش نشه :D
چلسی امسال مدعی هستش ولی رئال اگه بیل رو نگیره مدعی نیست؟؟؟
بازی های پیش فصل رو دنبال نکردی گویا.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بایرن پارسال خیلی قویتر از این بایرن به نظر میرسه، حداقل اول فصل اینطور به نظر میاد.

یووه و بایرن بیشترین شانس رو روی کاغذ دارن. اما خوب بارسا و رئال هم همیشه جز 4 مدعی اصلی هستند(گرچه در بازی اول رئال شاهد یک رئال متوسط بودیم و در بازی بارسا - اتلتیکو هم بارسای قدرتمندی ندیدیم) از انگلیس و جزیره چلسی بیشترین شانس رو در چمپیونزلیگ داره.

کلا با توجه به تغییر سرمربیان بارسا، رئال، بایرن، چلسی، منچستر و حتی پی اس جی و ... الان نمیشه چیزی رو با قطعیت پیش بینی کرد. چند هفته ای زمان میبره.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
حال میکنم مویس سه گانه رو کسب کنه اونوقت قیافه ها دیدن داره :lol:

خداییش هیشکی نمیتونه مثل شوما اول فصل کری بخونه بعد تا آخر فصل و شروع فصل جدید بازیها پیداش نشه :D
.

همچنین تیم عوص کنه !
ایشون اول فصل طرفدار چلسی بودن وسط فصل چلسیو بوسیدن گذاشتن کنار بخاطر نتایج درخشانش و رفتن سمت بارسا اخر فصل که چلسی به فینال لیگ اروپا رسید یهو دوباره طرفدار چلسی شدن!:دی

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
حال میکنم مویس سه گانه رو کسب کنه اونوقت قیافه ها دیدن داره :lol:

همچنین تیم عوص کنه !
ایشون اول فصل طرفدار چلسی بودن وسط فصل چلسیو بوسیدن گذاشتن کنار بخاطر نتایج درخشانش و رفتن سمت بارسا اخر فصل که چلسی به فینال لیگ اروپا رسید یهو دوباره طرفدار چلسی شدن!:دی

کی رفت سمت بارسا ؟/
شما بهتره تاپیک طرفداران چلسی و از پارسال بخونی میبینی 70 درصد پست ها رو من و سعادت و جناب khooraj زدیم

بنده تیمم چلسی هست

فقط در لالیگا بازی های بارسا رو دوست دارم ببره و در آلمان بایرن

وقتی بازی مثلن در بوندس لیگاست میتونم بگم چلسی ببره تا خوشحال شم

هر کسی دوست داره در یه بازی یهتیمی ببره و این دال بر اینکه اون تیمش هست نیست

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
چلسی امسال مدعی هستش ولی رئال اگه بیل رو نگیره مدعی نیست؟؟؟
بازی های پیش فصل رو دنبال نکردی گویا.

ما همیشه بودیم
ببخشیدا تیم ما چلسی 2 تا بازی کرده و 2 تاش هم اعلام حضور کردیم

لیگ جزیره وقتی تعطیله ما هم استراحت میکنیم

نه ریال فقط اگر بیل بیاد میتونه دوباره در اروپا اظهار فضل کنه چون دوران افرادی مانند کریس رو به افول هست
البته ایشون احتمال زیاد بهترین بازیکن میشند اما این آخرین سال شکوفایی این شخص هست

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
فکر کنم منظورتون تاپیک منچستریونایتده
من هم چند وقت متوجه ی این مساله شدم ولی نمی خواستم در موردش صحبت کنم
جالبه که یکی از دوستان اون تاپیک همیشه رئال رو به خاطر خرید رونالدو "لاشخور" خطاب می کنه
همون طور که می دونید شیوه ی غدا خوردن لاشخور به این صورت هستش که وقتی یک حیوان قوی مثل شیر و پلنگ و ... شکار می کنه، لاشخورها منتظر می مونن تا اون حیوون قوی غداش رو بخوره، وقتی تموم کرد لاشخورها میان سراغ پس مونده ی اون غذا
حالا قضاوت به عهده ی دوستان، شیوه ی کدوم تیم بیشتر به "لاشخور" ها شباهت داره ؟
ما دست روی هر بازیکنی بزاریم خیلی راحت می تونیم خریداریش کنیم، یکی به خاطر اینکه قدرت بلامنازع اروپا چه از نظر اقتصادی و چه از نظر فوتبالی هستیم، دوم هم به خاطر اینکه هر بازیکنی ارزوش اینه که در رئال بازی کنه به همین خاطر نیازی به رفتارهای لاشخور وار نداریم (اونقدر قدرت داریم که تونستیم کاپیتان بارسلونا رو بخریم، رونالدو و گرت بیل که جای خود دارن)
یه مساله ی دیگه هم قضیه ی داوری پارسال هستش که می بینم هنوز بعضی ها توی تاپیک کل کل ازش صحبت می کنن، من فقط به خاطر اینکه فضای تاپیک کل کل یک فضای مسموم و لمپن هستش اونجا دیگه پست نمی زارم
مثل اینکه دوستان فراموش کردن که اگه پارسال با یه نتیجه ی ابرومندانه توسط رئال حذف شدن فقط و فقط از صدقه سری داور بوده، دو تا گل زدن که هر دوش افساید بوده و حالا به هر دلیلی! داور قبول کرده
مدافعشون ضربه ی سر هیگواین رو با دست از دروازه بیرون کشید که خودش جریمه ی پنالتی-اخراج داشت که باز هم داور ندید! گرفت، خطای پنالتی روی دیماریا هم ندید! گرفته شد
حسابش رو بکنید اگه این اشتباهات داوری نبود چه نتیجه ی مفتضحانه ای رقم می خورد
...................
این صحبت ها رو عرض کردم که دوستان بدونن ما انچنان بی زبون هم نیستیم، فقط اگه پاسخی نمی دیم بیشتر به خاطر متانت مونه که از ارزش های اصیل رئال و رئالی هاست وگرنه اگه قرار باشه باشگاهی "لاشخور" خطاب بشه و یا گفته بشه که از کمک های داوری سود می بره، همه می دونن چه باشگاهی شایسته تره (چنانکه توی لیگ برتر همه ی تیم ها صحبت از کمک های داوری به نفع منچستر یونایتد می کنن)
..................
خدمت مدیران عرض کنم اگه قراره این پست من رو پاک کنید بهتره پستهایی که بر علیه رئال زده میشه هم پاک بشن.

شیوه ی کدوم تیم ها لاشخوری هست؟ میشه روشن کنید؟

تا جایی که من به یاد دارم همیشه رئال مادرید محتاج منچستر یونایتد بوده و ستاره هاشو هوایی کرده .نمونه های بارزش دیوید بکهام رود فن نیستلروی کریس رونالدو

بعضیا یه جوری حرف میزنن انگار رونالدو تو رئال رونالدو شد خنده دار هست واقعا! رونالدو با منچستر دو بار به فینال لیگ قهرمانان رسید و یکبار قهرمان شد و تونست بهترین بازیکن جهان و اروپا بشه
با رئال به کدوم یکی از این افتخار ها رسیده؟

از نظر فوتبالی که همه فصل پیش دیدیم چقدر از نظر فنی قوی هستید!!!!!!!!!!! در مورد داوری هم نظر طرفدارای رئال ذره ای برام ارزش نداره همین که سرمربیتون و کارشناس مارکا موافق بودن کافیه! خرید های پر سر و صدا دلیلی بر قدرت اقتصادی نیست

صفحه پیش گفتم متاسفم واسه اون باشگاهی که اینجور خرج کردن ها رو باب کرد مشخصه منظورم کدوم تیم بوده

ارزش های رئالیتون رو هم تو دو پست پایینی دیدیم!

فکر میکنن رئال از اون باشگاه هاس که ازش بزخری کنن .

از وقتی که گذاشتین و این مطلب رو نوشتین ممنون.
اینا الان میان یکم آتیش میگیرن و بعدش میرن واسه جوابیه فکر کنن.

Hala Madrid

!!!!!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوست عزیز ما اصولا و کلا هیچوقت نمیگیم طرفدارای رئال بی زبون هستن شما اصولا خوب نشون میدین خودتون رو .بعضی از دوستان کلا فقط توهین کردن بلدن تیمشون هم هرچقدر گند بازی کنه در یه بازی میان اسمون ریسمون میبافن جالب اینجاست که اخرت اطلاعات و منطق هم میدونن خودشون رو.
بعضی از دوستان بیزبون نیستن اتفاقا زبونی با متراژ بالا هم دارن منتها اون زبون بوسیله نورون ها و رشته های عصبی به جایی وصل نیست و به صورت منطقه خود مختار عمل میکنه

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

کی رفت سمت بارسا ؟/
شما بهتره تاپیک طرفداران چلسی و از پارسال بخونی میبینی 70 درصد پست ها رو من و سعادت و جناب khooraj زدیم

بنده تیمم چلسی هست

فقط در لالیگا بازی های بارسا رو دوست دارم ببره و در آلمان بایرن

وقتی بازی مثلن در بوندس لیگاست میتونم بگم چلسی ببره تا خوشحال شم

هر کسی دوست داره در یه بازی یهتیمی ببره و این دال بر اینکه اون تیمش هست نیست
فرزاد جان من کجا کسوت شما و بقیه دوستان تو تاپیک چلسی کجا, از پستهات مشخصه عاشق چلسی هستی و حتی با اون پستی که در رابطه با بازی سال 2000 چلسی و بارسا زدی ثابت کردی که قبل از اومدن آبراموویچ هم هوادار چلسی بودی, شما یکی از هواداران خاص و "Number One" چلسی هستی.

SPECIAL1.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست عزیز ما اصولا و کلا هیچوقت نمیگیم طرفدارای رئال بی زبون هستن شما اصولا خوب نشون میدین خودتون رو .بعضی از دوستان کلا فقط توهین کردن بلدن تیمشون هم هرچقدر گند بازی کنه در یه بازی میان اسمون ریسمون میبافن جالب اینجاست که اخرت اطلاعات و منطق هم میدونن خودشون رو.
بعضی از دوستان بیزبون نیستن اتفاقا زبونی با متراژ بالا هم دارن منتها اون زبون بوسیله نورون ها و رشته های عصبی به جایی وصل نیست و به صورت منطقه خود مختار عمل میکنه

دوست عزیز

توهین از طرف هر کسی فارغ از اینکه طرفدار چه تیمی هست کار نادرستیه.

شوخی با توهین فرق داره. میلاد خان یک عکس فتوشاپی میذاره از منچستر ، خب ما هم یه عکس از چاکر میذاریم. این کل کل و شوخی هست و هیچ ایرادی هم نداره. اتفاقا خود من کلی خندیدم به اون عکسه.

اما بعضی از دوستان از دایره شوخی خارج میشن. متاسفانه تعدادشون هم معمولا بیشتر میشه و کمتر نمیشه. فکر میکنن با تیکه پرونی و چهار تا اسمایل کار خوفی انجام دادن. این گونه افراد رو بهتره بایکوت کرد.

من از امروز یه سری از این یوزرها رو بردم تو لیست ایگنور که اصلا پستشون رو نبینم. چون یوزر بی نزاکت ارزش وقت صرف کردن رو نداره. چه منچستری (اول گفتم منچستری چون خودمم منچستری هستم) چه بارسایی ، چه رئالی و چه هر تیم دیگه.....

راستی امروز گل لمپارد رو دیدم. ضربه اش فوق العاده بود. این برنامه فوتبال 120 هم برنامه خوبیه. دیدنش رو به دوستان پیشنهاد میکنم. برنامه ای هست که جمعه ها ساعت فکر کنم 22 از شبکه ورزش پخش میشه. فردوسی پور و دوستانش برنامه رو نهیه کردن. ارزش دیدن رو داره.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خوشبختانه فرصت شد منم دیدم، برنامه ی خوبیه اما از ماها که همه چیز رو سریعا چک میکنم خیلی عقبه :D اما دیدن گلهای تمام بازی ها خالی از لطف نیست.

ولی گل لمپارد وحشتناک بود، دروازه بان هم اشتباه کرد اما شوتش از اون شوتایی بود که الکس میزنه. از 100 نمرش 100 بود

برنامش من رو یاد مجله ی جام باشگاه های اروپا انداخت که 11-10 سال پیش پخش میشد. کار قشنگیه!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
خوشبختانه فرصت شد منم دیدم، برنامه ی خوبیه اما از ماها که همه چیز رو سریعا چک میکنم خیلی عقبه :D اما دیدن گلهای تمام بازی ها خالی از لطف نیست.

ولی گل لمپارد وحشتناک بود، دروازه بان هم اشتباه کرد اما شوتش از اون شوتایی بود که الکس میزنه. از 100 نمرش 100 بود

برنامش من رو یاد مجله ی جام باشگاه های اروپا انداخت که 11-10 سال پیش پخش میشد. کار قشنگیه!

کدوم الکس؟
دل پیرو؟ اون که خیلی بدشانسه همه شوتاش میخورن به تیر!

• Like
Reactions: rms
بالا