• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
ای اقا کاش مدرسه میتونسیم بریم زمان خودش حیف ترک تحصیل کردیم
دوستان حالا سعی براین بشه فقط کل کل در حده تیم محبوبمون باشه و بس
بحث خارج نشه و شخصی بشه ارزش نداره اعصابمون بهم بریزه

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
ای اقا کاش مدرسه میتونسیم بریم زمان خودش حیف ترک تحصیل کردیم
دوستان حالا سعی براین بشه فقط کل کل در حده تیم محبوبمون باشه و بس
بحث خارج نشه و شخصی بشه ارزش نداره اعصابمون بهم بریزه

دوست عزيز اينکه يکي بشينه رو يه چيزي که معلومه الکي و چرت و پرت هست کليد کنه هم اعصاب ساير اعضا رو به هم ميريزه

من نميدونم تعريف شما کل از کل کل چيه ولي در هر صورت وقتي توي هر بحثي منطق وجود نداشته باشه فايده اي در تکرارش وجود نداره

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
برادر خوب هرکی داره عقاید خودش رو میگه و مطرح میکنه دلیلی نداره یکی چون خوشش نمیاد این بحثا راجب تیمش بشه اعصابش بهم بریزه اون یه چیز راجب تیم فلان میگه منم در مقابل مطالبی رو راجب تیمش میگم من منظورم اینه کل کل تا همین حد باشه نه اینکه مثلا بگیم تو نیمفهمی **من کارشناسم و توهیچی بارت نیست از این حرفها به قول شما یه چیزی رو داره اشتباه میگه بیاد با یه جواب منطقی جواب بده نه اینکه دیگه بحث رو شخصی کنن
اینجا میای بادلیل و مدرک میگی چقدر داوریها به نفع فلان تیم بوده زیره بار نمیرن خوب پس ببینین اصلا زیره بار نمیرن چون نمیخوان قبول کنن همچین چیزی شده بعد صحبتهایی که خودشون میکنن میگن حقیقت اینه و شکی درش نیست پس حرفه ماها علکیه اینجا حرف اونا حقه ..........

Last edited:

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
ميگن انسان يک دروغي رو از بس تکرار ميکنه خودش هم باورش ميشه

کدوم دليل و مدرک؟ يه تيکه شروع کردي سوزنت گير کرده روي داوري داوري داوري يه بار عکس و فيلم و توضيح گذاشتي؟

حالا گيرم که در چندين سال اخير چند بازي هم همين اتفاق افتاده باشه دليل ميشه که کل افتخارات يک تيم رو زير سوال برد؟

الان اين همه که گفته ميشه بارسا با داوري بالا رفته ممکنه اين اتفاق توي چند بازي افتاده باشه ولي نميشه تمام افتخاراتش رو زير سوال برد و گفت فقط با داوري جام آورده

کما اينکه مقابل بايرن که 5 تا خورد يکي دو گل بايرن مورد داشت ولي دليل نميشه که بايرن رو زير سوال ببريم؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اولا اینکه یکم خوبه ادم ادب و حرمت و احترام رو رعایت کنه که بدونه چجور باطرف مقابل صحبت کنه سوزنت گیر کرده یعنی چی من به شما بی احترامی کردم با این لحن صحبت میکنید عکسو فیلمو داوری نمیخواد که همه چی با یه سرچ قابل بررسی هست گرچه خوده داورم بیارن بگه اشتباه کردم شما زیره بار نمیرین اره تیمه شما اصلا پاکترین تیم خوب نیست ادم خودشو گول بزنه و چشم رو حقایق ببنده
تیم ها فقط تو لیگ خودشون دستشون به داوری میرسه خوبیش اینه تو اروپا اینجور نمیتونن تبانی کنن اونوقت خداعالم هست که چی میشد
بازی رفت پارسال باچلسی متن خوبی زدن و گفتن منچستر 14نفره چلسی 9نفره رو برد 11نفر+3داور
و دو فصل پیش هم بازی رفت و هم برگشت باناداوری تمام چلسی برد و مساوی کرد و دروغ چرا از هر 10تا بازی 7اشو بابازی خوبش میبره 3تاشو باداوری خوب به نفعش
اینم یه خاطره از اون سالی که یاره داوزدهم منچستر زیاد به دادش میرسید و بعد اعتراف میکرد جای شکرش باقیه مردونگی کرد و گفت و بازی برگشت داورش که چلسی 3برصفر جلو بود و باپنالتیهای من دراوردی منچستر رو به تساوی رسوند اعتراف نکرد http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900628000629
حالا بازیهای دیگه هم هست منتها هوادارنشون بیان بیان کنن که چجور حقشون در مقابل منچستر ضایع شده این بحث به جایی نمیرسه و همه چی مشخص و واضح هست پس علکی خودمو خسته نمیکنم یاحق

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
به عنوان یک بی طرف منچستر از لطف داوری کمی برخوددارهست حالا به دلایلی.............

پ ن::)

87986835940855801053.jpg

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
الان اين بازي قبلي که منچستر و چلسي با هم داشتن داور به اشتباه و به خاطر تمارض داويد لوييز بازيگن منچستر رو اخراج نکرد؟

با دو بازي که نميشه همه چيز رو زير سوال برد

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
الان اين بازي قبلي که منچستر و چلسي با هم داشتن داور به اشتباه و به خاطر تمارض داويد لوييز بازيگن منچستر رو اخراج نکرد؟
با دو بازي که نميشه همه چيز رو زير سوال برد
خوب جوابتونو دوستتون دو صفحه قبل دادن، بازیکن چلسی به خاطر اینکه خوب نقششو بازیکرد تونست بازیکن یونایتد رو اخراج کنه دقیقا مثه بازیکن آستون ویلا:دی

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
خوب جوابتونو دوستتون دو صفحه قبل دادن، بازیکن چلسی به خاطر اینکه خوب نقششو بازیکرد تونست بازیکن یونایتد رو اخراج کنه دقیقا مثه بازیکن آستون ویلا:دی

manteghi be nazar mires - Copy.JPG

:دي

در کل فعلا هستيم در خدمت دوستان ببينيم اين فصل چي ميشه :دي

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خدا کنه این فصل شاهد یه لیگ پاک در لیگ جزیره باشیم همه دوست داریم شاهد بازی خوب تیم ها باشیم و انشالله که داوری ضعیف جزیره یکم تو تصمیم هایی که میگیرن بهتر عمل کنن تا بیشتر اینجا به نقطه ضعف وقوت تیم ها بپردازیم نه داوریها

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این خبر رو بخونید تا ببینید کدوم تیم با کمک داور دیشب 2-1 برده!

Premier League - Ivanovic nets Chelsea winner as referee decisions cost Villa - Yahoo! Eurosport UK

یه پنالتی برای استون ویلا گرفته نشده. ایوانوویچ هم باید قبل از زدن گل با کارت قرمز اخراح میشده.

گزارشگر بازی هم تو گزارشش به اینا اشاره کرده :
Chelsea v Aston Villa | Result | Premier League 2013-2014 - Yahoo Eurosport UK

گزارشگر اسکای هم به هر دو صحنه اشاره کرده :
Chelsea v A Villa - 21st Aug 2013 | Commentary | Barclays Prem | Sky Sports Football

اگه اخراج میشد مقابل منچستریونایتد هم محروم بود.

اینا یعنی الطاف داور که هنوز فصل شروع نشده داره به چلسی حال میده.

این همه خرج میکنن آخر سر باز هم دست به دامن داور میشن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این خبر رو بخونید تا ببینید کدوم تیم با کمک داور دیشب 2-1 برده!

Premier League - Ivanovic nets Chelsea winner as referee decisions cost Villa - Yahoo! Eurosport UK

یه پنالتی برای استون ویلا گرفته نشده. ایوانوویچ هم باید قبل از زدن گل با کارت قرمز اخراح میشده.

گزارشگر بازی هم تو گزارشش به اینا اشاره کرده :
Chelsea v Aston Villa | Result | Premier League 2013-2014 - Yahoo Eurosport UK

گزارشگر اسکای هم به هر دو صحنه اشاره کرده :
Chelsea v A Villa - 21st Aug 2013 | Commentary | Barclays Prem | Sky Sports Football

اگه اخراج میشد مقابل منچستریونایتد هم محروم بود.

اینا یعنی الطاف داور که هنوز فصل شروع نشده داره به چلسی حال میده.

این همه خرج میکنن آخر سر باز هم دست به دامن داور میشن.

صبر کن الان توجیهات شروع میشه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
تیره چراغ برقو تو چشم تیم خودشون نمیبینن اما یه خار تو چشم تیم مارو میبینن
مگه هرتوپی که به دست بخوره پنالتی هست غیره عمد بود بیخود حاشیه وجوسازی نکنید خطای ایوانویچ هم کارت زردم زیادش بود
سال پیش یادشون رفته تورس بیچاره روش خطا کردن وداور جای بازیکن منچستر اونو اخراج کرد به قول معروف تصمیمات داوری که به نفع خودتون گرفته میشه نمیبینید مال تیم مارو زیره ذره بین قرار میدید
حالا چیزی نشده الطاف داوری 3فصل هست که کامل شامل حال شما شده و کم سود نبردین
حالا بازی باچلسی معلوم میشه الطاف داوری شامل حال کدوم تیم شده

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
سال پیش از پس چلسی 9نفره بر نیومدین اخرشم باگل افساید هرناندز بردین بازی رو بعد میگین ایوانویچ باید اخراج میشد و درمقابل تیم ما دیگه محروم بود چلسی 9نفره اشکه منچسترو دراورددراورد وبه زور گل افساید بردن فرگوسن هم انچنان خوشحالی میکرد انگار به حق بردن بازیو 11بازیکن+3داور منتهی 100تایکی بازی به ضررش سوت میزدن تااخر بازی مخ داوررا میخورد
فصل هنوز خیلی مونده خواهیم دید داوری به کدوم سمت سوق داده میشه چلسی انقدر بازیکن خوب داره که اگه بازیکن محروم داشته باشه جایگزین کنه
انگار هرتوپی بدست بخوره دیگه هند هست و پنالتی باید گرفته میشد خوبه یه بار دیگه اون صحنه رو ببینید باچشم باز
ماتوفصل های قبل منکر این نشدیم چلسی داوری به نفعش بوده منتها از هر 10 بازی 5تا بهضررش بود یکی به نفعش
ماشالله تیم شما حسابش از دست ادم در میره شماها که کارشناسید به قول خودتون بازی خوب چلسی رو با توجیه علکی زیره سوال نبرین

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ماشالله تیم شما حسابش از دست ادم در میره شماها که کارشناسید به قول خودتون بازی خوب چلسی رو با توجیه علکی زیره سوال نبرین

نمیدونستم اینقدر کم سن و سال هستید که هنوز دیکته درست لغات رو نمیدونید وگرنه هیچ وقت اون پست رو نمیزدم!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سال پیش از پس چلسی 9نفره بر نیومدین اخرشم باگل افساید هرناندز بردین بازی رو بعد میگین ایوانویچ باید اخراج میشد و درمقابل تیم ما دیگه محروم بود چلسی 9نفره اشکه منچسترو دراورددراورد وبه زور گل افساید بردن فرگوسن هم انچنان خوشحالی میکرد انگار به حق بردن بازیو 11بازیکن+3داور منتهی 100تایکی بازی به ضررش سوت میزدن تااخر بازی مخ داوررا میخورد
فصل هنوز خیلی مونده خواهیم دید داوری به کدوم سمت سوق داده میشه چلسی انقدر بازیکن خوب داره که اگه بازیکن محروم داشته باشه جایگزین کنه
انگار هرتوپی بدست بخوره دیگه هند هست و پنالتی باید گرفته میشد خوبه یه بار دیگه اون صحنه رو ببینید باچشم باز
ماتوفصل های قبل منکر این نشدیم چلسی داوری به نفعش بوده منتها از هر 10 بازی 5تا بهضررش بود یکی به نفعش

دوست عزیز چرا همه چی رو با هم قاطی میکنی.

مگه ما گفتیم گل هرناندز صحیح بود ؟ اون بازی هم اشتباه داوری بود و منم قبول دارم عادلانه باید بازی مساوی میشد. اما منم بازی چلسی یونایتد واست گل افساید دروگبا رو میارم.

اشتباه داوری هست. هم به نفع چلسی. هم به ضررش. هم به نفع یونایتد هم به ضررش.

منتها من میدونم مشکل شما و بقیه چیه. شما تحمل اون اختلاف امتیاز سنگین رو نداشتید. یونایتد فصل قبل با اون اختلاف امتیازی که ایجاد کرده بود از چند هفته قبل قهرمانیش مشخص شده بود. حالا شما هر چقدر تلاش کنید که اینها رو ربط بدید به داوری بازم فایده نداره.

همه حتی رقبای درجه یک فرگی در فصل قبل مثل ونگر ، مانچینی اذعان داشتند که فصل قبل قهرمانی حق یونایتد بود و به حقش هم رسید. درسته یه بازیهایی داوری به نفعش بود اما به نفع حریفانش هم بود.

این بازی هم من گل اولش رو فقط دیدم که روی چاشنی شانس گل بخودی شد. چلسی مسلما در اینده بهتر خواهد شد اما ضعف هاش و قدرت تیم حریف رو نیاید با داوری قاطی کنید.

حالا ما اینجا از داوری بازی چلسی و استون ویلا حرف میزنیم شما هی میاید میگید یونایتد پارسال گل افساید زد به ما. من فکر کنم هر اتفاقی بیفته شما همین هرناندز رو میکشید وسط.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
نمیدونستم اینقدر کم سن و سال هستید که هنوز دیکته درست لغات رو نمیدونید وگرنه هیچ وقت اون پست رو نمیزدم!

خوش به حال شما که خدای سواد و ادب وکرامات هستید
دیگه تند تند تاپپ میکنن اشتباه املایی توش هست خیلیها باسابقه هم هستن این اشتباهات تایپی هست شماهم اصل موضوع رو ول کردی چسبیدی به جزئیات افرین به شما نمره 20 رو گرفتی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوست عزیز چرا همه چی رو با هم قاطی میکنی.

مگه ما گفتیم گل هرناندز صحیح بود ؟ اون بازی هم اشتباه داوری بود و منم قبول دارم عادلانه باید بازی مساوی میشد. اما منم بازی چلسی یونایتد واست گل افساید دروگبا رو میارم.

اشتباه داوری هست. هم به نفع چلسی. هم به ضررش. هم به نفع یونایتد هم به ضررش.

منتها من میدونم مشکل شما و بقیه چیه. شما تحمل اون اختلاف امتیاز سنگین رو نداشتید. یونایتد فصل قبل با اون اختلاف امتیازی که ایجاد کرده بود از چند هفته قبل قهرمانیش مشخص شده بود. حالا شما هر چقدر تلاش کنید که اینها رو ربط بدید به داوری بازم فایده نداره.

همه حتی رقبای درجه یک فرگی در فصل قبل مثل ونگر ، مانچینی اذعان داشتند که فصل قبل قهرمانی حق یونایتد بود و به حقش هم رسید. درسته یه بازیهایی داوری به نفعش بود اما به نفع حریفانش هم بود.

این بازی هم من گل اولش رو فقط دیدم که روی چاشنی شانس گل بخودی شد. چلسی مسلما در اینده بهتر خواهد شد اما ضعف هاش و قدرت تیم حریف رو نیاید با داوری قاطی کنید.

حالا ما اینجا از داوری بازی چلسی و استون ویلا حرف میزنیم شما هی میاید میگید یونایتد پارسال گل افساید زد به ما. من فکر کنم هر اتفاقی بیفته شما همین هرناندز رو میکشید وسط.
کسی برادر همه چیز رو قاطی نمیکنه طرف داره میاد میگه به نقل از گزارشکر چنان بوده چنین بوده همین دوستان اصلا زیره باره حرف بقیه نمیرن ایشون میفرمایند ایوانویچ اخراج میشد مقابل تیم ما محروم بود منم یاداوری کردم ایوانویچ که نبود هیچ از پس چلسی 9نفره هم بر نیومدین حالا محروم نشدن ایوانویچ رو وسط میکشین

Last edited:
بالا