- نوشتهها
- 5,666
- لایکها
- 6,608
فحش چرا؟:دی من دارم راجب مدرسه رفتن خودمون حرف میزنم اقایون بهشون بر میخوره:دی
نه من ضرب المثلش رو گفتم :دي
فحش چرا؟:دی من دارم راجب مدرسه رفتن خودمون حرف میزنم اقایون بهشون بر میخوره:دی
ای اقا کاش مدرسه میتونسیم بریم زمان خودش حیف ترک تحصیل کردیم
دوستان حالا سعی براین بشه فقط کل کل در حده تیم محبوبمون باشه و بس
بحث خارج نشه و شخصی بشه ارزش نداره اعصابمون بهم بریزه
خوب جوابتونو دوستتون دو صفحه قبل دادن، بازیکن چلسی به خاطر اینکه خوب نقششو بازیکرد تونست بازیکن یونایتد رو اخراج کنه دقیقا مثه بازیکن آستون ویلا:دیالان اين بازي قبلي که منچستر و چلسي با هم داشتن داور به اشتباه و به خاطر تمارض داويد لوييز بازيگن منچستر رو اخراج نکرد؟
با دو بازي که نميشه همه چيز رو زير سوال برد
این خبر رو بخونید تا ببینید کدوم تیم با کمک داور دیشب 2-1 برده!
Premier League - Ivanovic nets Chelsea winner as referee decisions cost Villa - Yahoo! Eurosport UK
یه پنالتی برای استون ویلا گرفته نشده. ایوانوویچ هم باید قبل از زدن گل با کارت قرمز اخراح میشده.
گزارشگر بازی هم تو گزارشش به اینا اشاره کرده :
Chelsea v Aston Villa | Result | Premier League 2013-2014 - Yahoo Eurosport UK
گزارشگر اسکای هم به هر دو صحنه اشاره کرده :
Chelsea v A Villa - 21st Aug 2013 | Commentary | Barclays Prem | Sky Sports Football
اگه اخراج میشد مقابل منچستریونایتد هم محروم بود.
اینا یعنی الطاف داور که هنوز فصل شروع نشده داره به چلسی حال میده.
این همه خرج میکنن آخر سر باز هم دست به دامن داور میشن.
صبر کن الان توجیهات شروع میشه
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
ماشالله تیم شما حسابش از دست ادم در میره شماها که کارشناسید به قول خودتون بازی خوب چلسی رو با توجیه علکی زیره سوال نبرین
سال پیش از پس چلسی 9نفره بر نیومدین اخرشم باگل افساید هرناندز بردین بازی رو بعد میگین ایوانویچ باید اخراج میشد و درمقابل تیم ما دیگه محروم بود چلسی 9نفره اشکه منچسترو دراورددراورد وبه زور گل افساید بردن فرگوسن هم انچنان خوشحالی میکرد انگار به حق بردن بازیو 11بازیکن+3داور منتهی 100تایکی بازی به ضررش سوت میزدن تااخر بازی مخ داوررا میخورد
فصل هنوز خیلی مونده خواهیم دید داوری به کدوم سمت سوق داده میشه چلسی انقدر بازیکن خوب داره که اگه بازیکن محروم داشته باشه جایگزین کنه
انگار هرتوپی بدست بخوره دیگه هند هست و پنالتی باید گرفته میشد خوبه یه بار دیگه اون صحنه رو ببینید باچشم باز
ماتوفصل های قبل منکر این نشدیم چلسی داوری به نفعش بوده منتها از هر 10 بازی 5تا بهضررش بود یکی به نفعش
ماشالله تیم شما حسابش از دست ادم در میره شماها که کارشناسید به قول خودتون بازی خوب چلسی رو با توجیه علکی زیره سوال نبرین
نمیدونستم اینقدر کم سن و سال هستید که هنوز دیکته درست لغات رو نمیدونید وگرنه هیچ وقت اون پست رو نمیزدم!
کسی برادر همه چیز رو قاطی نمیکنه طرف داره میاد میگه به نقل از گزارشکر چنان بوده چنین بوده همین دوستان اصلا زیره باره حرف بقیه نمیرن ایشون میفرمایند ایوانویچ اخراج میشد مقابل تیم ما محروم بود منم یاداوری کردم ایوانویچ که نبود هیچ از پس چلسی 9نفره هم بر نیومدین حالا محروم نشدن ایوانویچ رو وسط میکشیندوست عزیز چرا همه چی رو با هم قاطی میکنی.
مگه ما گفتیم گل هرناندز صحیح بود ؟ اون بازی هم اشتباه داوری بود و منم قبول دارم عادلانه باید بازی مساوی میشد. اما منم بازی چلسی یونایتد واست گل افساید دروگبا رو میارم.
اشتباه داوری هست. هم به نفع چلسی. هم به ضررش. هم به نفع یونایتد هم به ضررش.
منتها من میدونم مشکل شما و بقیه چیه. شما تحمل اون اختلاف امتیاز سنگین رو نداشتید. یونایتد فصل قبل با اون اختلاف امتیازی که ایجاد کرده بود از چند هفته قبل قهرمانیش مشخص شده بود. حالا شما هر چقدر تلاش کنید که اینها رو ربط بدید به داوری بازم فایده نداره.
همه حتی رقبای درجه یک فرگی در فصل قبل مثل ونگر ، مانچینی اذعان داشتند که فصل قبل قهرمانی حق یونایتد بود و به حقش هم رسید. درسته یه بازیهایی داوری به نفعش بود اما به نفع حریفانش هم بود.
این بازی هم من گل اولش رو فقط دیدم که روی چاشنی شانس گل بخودی شد. چلسی مسلما در اینده بهتر خواهد شد اما ضعف هاش و قدرت تیم حریف رو نیاید با داوری قاطی کنید.
حالا ما اینجا از داوری بازی چلسی و استون ویلا حرف میزنیم شما هی میاید میگید یونایتد پارسال گل افساید زد به ما. من فکر کنم هر اتفاقی بیفته شما همین هرناندز رو میکشید وسط.