باز اینا کردن تو داوری،باووو الان تو این بازی مگه مشکل داوری دیدین شما؟بگین ما هم بدونیم حداقل
ولشون کن اشتباه منه با تیم هایی که در حد ما نیستن کل کل میکنم :دی بذار لیگ قهرمانان شروع بشه حداقل با طرفدارای دو تا باشگاه درست و حسابی کل کل کنیم:دی
باز اینا کردن تو داوری،باووو الان تو این بازی مگه مشکل داوری دیدین شما؟بگین ما هم بدونیم حداقل
در مورد دوستان ارسنالی، اینکه تو هفته اول لیگ حرف از داوری میزنید و زمین و زمان رو به هم میبافید که باخت تیم خودتون رو توجیه کنید و برد تیم رقیب رو لوث نشونه ضعف تیم شماست. که اونم دلایل زیادی داره که ای بحثش در تاپیک خود ارسناله..
خدا وکیلی بازی رو ببین ببین حداقل10جا به ضرر ما شد.حالا یا پنالتی یا کارت الکی یا ...در مورد اون دسته از دوستان ارسنالی یا هوادار هر تیم دیگه ای که منچستر رو متهم به تبانی و داوری میکنند، اینکه تو هفته اول لیگ حرف از داوری میزنید و زمین و زمان رو به هم میبافید که باخت تیم خودتون رو توجیه کنید و برد تیم رقیب رو لوث نشونه ضعف تیم شماست. که اونم دلایل زیادی داره که ای بحثش در تاپیک خود ارسناله.
خدا وکیلی بازی رو ببین ببین حداقل10جا به ضرر ما شد.حالا یا پنالتی یا کارت الکی یا ...
اصلا کوشیلنی نباید اخراج میشد.هر2پنالتی اشتباه بود.ولی من قبول دارم که تیم دیروز خیلی بد بازی کرد.
کی ما طرفدارای آرسنال از داوری حرف زدیم؟
برا این بازی که خودمم دارم میگم.هموني که قبل شما پست داده
خدا وکیلی بازی رو ببین ببین حداقل10جا به ضرر ما شد.حالا یا پنالتی یا کارت الکی یا ...
اصلا کوشیلنی نباید اخراج میشد.هر2پنالتی اشتباه بود.ولی من قبول دارم که تیم دیروز خیلی بد بازی کرد.
کی ما طرفدارای آرسنال از داوری حرف زدیم؟
اتفاقا ضعف هم داریم و باید خرید بشه ولی این نتیجه به هبچ وجه عادلانه نبود.ببین به نظر من آرسنال دیروز خوب شروع کرد اما هر چی از بازی گذشت صلابتش کمتر و کمتر شد
به نظر من پنالتی اولی درست بود اما روی دومیش به نظر من اول توپ زده شد و بعد پای بازیکن حریف
ولی شما ببین ضعف خلط میانه آرسنال چطور باعث شد اون توپ به اون شکل بیاد رو دروازه. پاس گاری اشتباه استارت اون حرکت بود
بعد از رفتن فابرگاس واقعا آرسنال تو این بخش زمین دچار مشکل شد و ضعف رو هم برطرف نکردند
تیمی که تو زمین خودش سه تا میخوره بالاخره یه مشکلی داره.
نمیشه که همه چیز رو به گردن داوری انداخت
منچستر ما هم الان در خط دفاعی و بخصوص تو خط میانه و مشکل جدی داره و باید بازیکن جذب کنن
به هر حال من به عنوان یه منچستری برای آرسنال و هوادارانش و شخص ونگر همیشه احترام قائل هستم
ونگر بعد از سر الکس فرگوسن کبیر باسابقه و با ثبات ترین مربی لیگ برتر هست
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
آرسنال ضعف داشت. تیمی که قویه اینقدر توپ تو محوطه جریمش نمیاد.ببین به نظر من آرسنال دیروز خوب شروع کرد اما هر چی از بازی گذشت صلابتش کمتر و کمتر شد
به نظر من پنالتی اولی درست بود اما روی دومیش به نظر من اول توپ زده شد و بعد پای بازیکن حریف
ولی شما ببین ضعف خلط میانه آرسنال چطور باعث شد اون توپ به اون شکل بیاد رو دروازه. پاس گاری اشتباه استارت اون حرکت بود
بعد از رفتن فابرگاس واقعا آرسنال تو این بخش زمین دچار مشکل شد و ضعف رو هم برطرف نکردند
تیمی که تو زمین خودش سه تا میخوره بالاخره یه مشکلی داره.
نمیشه که همه چیز رو به گردن داوری انداخت
منچستر ما هم الان در خط دفاعی و بخصوص تو خط میانه و مشکل جدی داره و باید بازیکن جذب کنن
به هر حال من به عنوان یه منچستری برای آرسنال و هوادارانش و شخص ونگر همیشه احترام قائل هستم
ونگر بعد از سر الکس فرگوسن کبیر باسابقه و با ثبات ترین مربی لیگ برتر هست
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
باز جای شکرش باقیه یک پنالتی رو قبول کردین اشتباه بوده دقیقا اون صحنه برای امیرحسین صادقی اتفاق افتاد اول پاش به توپ خورد بعد پای بازیکن روزد ولی شعور داور ایرانی بالاتر از داور انگلیسی بود و باتیز هوشی فهمید که پنالتی نبوده حالا بازی اول بود گذشت دیگه شاهد این نباشیم داوری از این اشتباهات بکنه و شاهد یه لیگ پاک در لیگ جزیره در فصل جدید باشیم و اتفاقاتی که در فصل های قبل برای تیم خاص افتاد تکرار نشه
اونا که فوتبال بازی نمیکردنباز جای شکرش باقیه یک پنالتی رو قبول کردین اشتباه بوده دقیقا اون صحنه برای امیرحسین صادقی اتفاق افتاد اول پاش به توپ خورد بعد پای بازیکن روزد ولی شعور داور ایرانی بالاتر از داور انگلیسی بود و باتیز هوشی فهمید که پنالتی نبوده حالا بازی اول بود گذشت دیگه شاهد این نباشیم داوری از این اشتباهات بکنه و شاهد یه لیگ پاک در لیگ جزیره در فصل جدید باشیم و اتفاقاتی که در فصل های قبل برای تیم خاص افتاد تکرار نشه
برادر خوب قوانین در بازیهای خاص کلا یجور دیگه اجرا میشه ودوستداران بعضی تیم ها یه سریشون چشمشون رو به حقایق بستن هزارتا داوری به نفعشون گرفته میشه مثل زمان جناب الکس فرگوسن صداشون در نمیاد و وقتی 1دونه اشتباه به ضررشون گرفته میشد جناب فرگوسن میخواست داور رو خفه کنه دقتم کرده باشین تااخر بازی مخ داورا رو میخورد حالا یکی نبود بگه موقعی که داوری فقط به طرف تیمت سکته میکرد چرا صدات در نمیومد خوشبختانه منچستر در اروپا دستش به داوری نمیرسه وگرنه شاهد قهرمانی پیاپی منچستر در اروپا بودیماونا که فوتبال بازی نمیکردن
اسمش دقیقا نمیدونم فک کنم راگبی بازی میکردن
پنالتی اول: اول آوانتاژ میدن بعدش که نتیجه نمیده پنالتی میگیرن!
اقا اصلا قوانین آوانتاژ چیه؟
برادر بازی فقط با چلسی نبوده خیلی تیم های دیگه هم بودن که خودتونم میدونید کدوم بازیها به قوله معروف بحث به جایی نمیرسهاینا توجیه هست. شما همش میخواید موفقیت های تیم ما رو ببرید زیر سایه داوری ها که ناکامی های تیم خودتون رو توجیه کنید.
من منکر این نیستم که داوری گاهی به نفع تیم ما بوده اما شده که داور به نفع تیم شما هم قضاوت اشتباه داشته باشه.
در ضمن دوستان چلسی همش داوری بازی قبل منچستر چلسی رو مثال میزنن. ما هم میتونیم نمونه های زیادی بیاریم تو بازی منچستر چلسی که به ضرر تیم منچستر گرفته شده.
دیگه در این مورد بحثی ندارم.
باز جای شکرش باقیه یک پنالتی رو قبول کردین اشتباه بوده دقیقا اون صحنه برای امیرحسین صادقی اتفاق افتاد اول پاش به توپ خورد بعد پای بازیکن روزد ولی شعور داور ایرانی بالاتر از داور انگلیسی بود و باتیز هوشی فهمید که پنالتی نبوده حالا بازی اول بود گذشت دیگه شاهد این نباشیم داوری از این اشتباهات بکنه و شاهد یه لیگ پاک در لیگ جزیره در فصل جدید باشیم و اتفاقاتی که در فصل های قبل برای تیم خاص افتاد تکرار نشه
پنالتی اول داور آوانتاژ داد و توپشون هم داشت گل میشد ولی توپ که رفت بیرون نقطه پنالتی رو نشون داد.یا آوانتاژ یا خطا.عزیزم شما که هوادار چلسی هستی نمی خواد زیاد خودتو برای آرسنال ناراحت کنی و از طرفشون بلندگو دست بگیری و جار بزنی ..... داوری
پنالتی اول کاملا صحیح بود + دروازه بان آرسنال هم باید کارت قرمز مستقیم می گرفت
پنالتی دوم هم روی زیرکی بازیکن استون ویلا گرفته شد > نقشش رو قشنگ بازی کرد