• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
باز اینا کردن تو داوری :D،باووو الان تو این بازی مگه مشکل داوری دیدین شما؟بگین ما هم بدونیم حداقل

ولشون کن اشتباه منه با تیم هایی که در حد ما نیستن کل کل میکنم :دی بذار لیگ قهرمانان شروع بشه حداقل با طرفدارای دو تا باشگاه درست و حسابی کل کل کنیم:دی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
غصه نداره 5هفته اول قرعه سخت به نامتون خورده هواتونو از جای دیگه دارن
خیلی جالبه اصلا در کل قبول نمیکنین داوریها به نفعتون بوده

برادر چلسی هرچی هم باشه فصل قبل هرچی بازی داشت با منچستر برد و فقط منچستر بازی رفت لیگ رو اونم دیگه با زور داوری برد

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چلسی هم انقدر بزرگ هست تا بعضی تیم هارو در حده خودش ندونه اینو توزمین بابازی خوبش در مقابل رقیبش ثابت کرده تیم بهتره قضیه کش پیدا نکنه چون همه مستندات موجوده و بهتره خودمونو گول نزنیم و از زبون خوده داور هم اشتباهات نقل شد ولی دوستداران تیمشون زیره بار نمیرن چیزی که عیان است*چه حاجت به بیان است

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
در مورد اون دسته از دوستان ارسنالی یا هوادار هر تیم دیگه ای که منچستر رو متهم به تبانی و داوری میکنند، اینکه تو هفته اول لیگ حرف از داوری میزنید و زمین و زمان رو به هم میبافید که باخت تیم خودتون رو توجیه کنید و برد تیم رقیب رو لوث نشونه ضعف تیم شماست. که اونم دلایل زیادی داره که ای بحثش در تاپیک خود ارسناله.

البته در مورد ارسنال من شخصا از این قضیه ناراحتم چون ونگر واقعا حقش این مدیران نیست. ارسنال رو دوست دارم چون تیم با اصالت و با ریشه ایه و همانند یونایتد یه تاریخ پشت سرش هست.

و اما در مورد چلسی. خب مسلما وضعیت چلسی از ارسنال به مراتب بهتره. کادر فنی خیلی خوبی داره و مهره های بزرگی هم داره. از نظر مالی هم که مشکلی نداره.

اما خب نمیشه از الان با قاطعیت گفت قهرمان لیگه. همونطور که ما منچستریها هم نمیتونیم در مورد تیممون همچین ادعایی بکنیم.

به نظر من قهرمان بین یونایتد ، چلسی ، سیتی و ارسنال خواهد بود. هر 4 تای اینها تیمهای بزرگی هستند و از اون طرف هم لیگ برتر لیگ قابل پیش بینی ای نیست. خود من اصلا فکر نمیکردم ارسنال امروز تو زمین خودش مغلوب بشه.

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
در مورد دوستان ارسنالی، اینکه تو هفته اول لیگ حرف از داوری میزنید و زمین و زمان رو به هم میبافید که باخت تیم خودتون رو توجیه کنید و برد تیم رقیب رو لوث نشونه ضعف تیم شماست. که اونم دلایل زیادی داره که ای بحثش در تاپیک خود ارسناله..

داداشی شما نفست از جای گرم میاد داوریا همیشه به نفعتون بوده برای همینه که اینو میگی شوما یه بازی جلوی مادرید داور به اشتباه نانی رو اخراج کرد زمین و زمان رو بهم زدین بس که گفتین بعد ارسنال ما که تقریبا هربازی یکی دو تا اشتباه تاثیر گزار داوری علیهش هست میخوای هیچی نگیم در موردش
بازم غمی نیست افتخار ارسنالیا به همینه که اگه اولن اگه اخرن هر چی دارن از خودشونه نه از الطاف داوری و امداد غیبی
Only Arsenal

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
در مورد اون دسته از دوستان ارسنالی یا هوادار هر تیم دیگه ای که منچستر رو متهم به تبانی و داوری میکنند، اینکه تو هفته اول لیگ حرف از داوری میزنید و زمین و زمان رو به هم میبافید که باخت تیم خودتون رو توجیه کنید و برد تیم رقیب رو لوث نشونه ضعف تیم شماست. که اونم دلایل زیادی داره که ای بحثش در تاپیک خود ارسناله.
خدا وکیلی بازی رو ببین ببین حداقل10جا به ضرر ما شد.حالا یا پنالتی یا کارت الکی یا ...
اصلا کوشیلنی نباید اخراج میشد.هر2پنالتی اشتباه بود.ولی من قبول دارم که تیم دیروز خیلی بد بازی کرد.
کی ما طرفدارای آرسنال از داوری حرف زدیم؟

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
خدا وکیلی بازی رو ببین ببین حداقل10جا به ضرر ما شد.حالا یا پنالتی یا کارت الکی یا ...
اصلا کوشیلنی نباید اخراج میشد.هر2پنالتی اشتباه بود.ولی من قبول دارم که تیم دیروز خیلی بد بازی کرد.

هموني که قبل شما پست داده

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
هموني که قبل شما پست داده
برا این بازی که خودمم دارم میگم.
منظورم اینه ما اینطوری نیستیم باختا رو با داوری توجیه کنیم ولی دیروز داوری افتضاح بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

ببین به نظر من آرسنال دیروز خوب شروع کرد اما هر چی از بازی گذشت صلابتش کمتر و کمتر شد

به نظر من پنالتی اولی درست بود اما روی دومیش به نظر من اول توپ زده شد و بعد پای بازیکن حریف

ولی شما ببین ضعف خلط میانه آرسنال چطور باعث شد اون توپ به اون شکل بیاد رو دروازه. پاس گاری اشتباه استارت اون حرکت بود

بعد از رفتن فابرگاس واقعا آرسنال تو این بخش زمین دچار مشکل شد و ضعف رو هم برطرف نکردند

تیمی که تو زمین خودش سه تا میخوره بالاخره یه مشکلی داره.
نمیشه که همه چیز رو به گردن داوری انداخت

منچستر ما هم الان در خط دفاعی و بخصوص تو خط میانه و مشکل جدی داره و باید بازیکن جذب کنن

به هر حال من به عنوان یه منچستری برای آرسنال و هوادارانش و شخص ونگر همیشه احترام قائل هستم

ونگر بعد از سر الکس فرگوسن کبیر باسابقه و با ثبات ترین مربی لیگ برتر هست

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ببین به نظر من آرسنال دیروز خوب شروع کرد اما هر چی از بازی گذشت صلابتش کمتر و کمتر شد

به نظر من پنالتی اولی درست بود اما روی دومیش به نظر من اول توپ زده شد و بعد پای بازیکن حریف

ولی شما ببین ضعف خلط میانه آرسنال چطور باعث شد اون توپ به اون شکل بیاد رو دروازه. پاس گاری اشتباه استارت اون حرکت بود

بعد از رفتن فابرگاس واقعا آرسنال تو این بخش زمین دچار مشکل شد و ضعف رو هم برطرف نکردند

منچستر ما هم الان در خط دفاعی و بخصوص تو خط میانه و مشکل جدی داره و باید بازیکن جذب کنن

به هر حال من به عنوان یه منچستری برای آرسنال و هوادارانش و شخص ونگر همیشه احترام قائل هستم

اتفاقا ضعف هم داریم و باید خرید بشه ولی این نتیجه به هبچ وجه عادلانه نبود.
به هر حال فوتباله و این چیزا.کلا آرسنال 4تا دفاع نداره بزاره جلو فنرباغچه
جدی میگم همشون مصدومن.
فقط اینا سالمن:مرتساکر کوشیلنی
و البته جنکینسون که تعویضیه و اصلا بازیکن نیست
بقیه مصدومن
ونگرو همه چیشو قبول دارم ولی تو بازیکن نخریدن شورشو درمیاره

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351

آرسنال ضعف داشت. تیمی که قویه اینقدر توپ تو محوطه جریمش نمیاد.
اما یک سوال از شما:
اگر آرسنال 3 سال پشت سر هم بدون شکست قهرمان بشه، بازم میای بگی واسه این تیم احترام قائلم؟ و میگی آرسنال رو دوست دارم و تیم با ریشه ایه؟ یا چون آزارش به هیشکی نمیرسه اینو میگی؟
مطمئنن همه چی عوض میشه. ماهیت فوتبال همینه. همونطور که بارسا 6 سال هیچ جامی نگرفت و حتی سهمیه جام باشگاه های اروپا رو هم نگرفت، اما این چند ساله انقدر جام گرفت که دیگه حالشون از جام بهم خورد. صبر میکنیم...

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
باز جای شکرش باقیه یک پنالتی رو قبول کردین اشتباه بوده دقیقا اون صحنه برای امیرحسین صادقی اتفاق افتاد اول پاش به توپ خورد بعد پای بازیکن روزد ولی شعور داور ایرانی بالاتر از داور انگلیسی بود و باتیز هوشی فهمید که پنالتی نبوده حالا بازی اول بود گذشت دیگه شاهد این نباشیم داوری از این اشتباهات بکنه و شاهد یه لیگ پاک در لیگ جزیره در فصل جدید باشیم و اتفاقاتی که در فصل های قبل برای تیم خاص افتاد تکرار نشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باز جای شکرش باقیه یک پنالتی رو قبول کردین اشتباه بوده دقیقا اون صحنه برای امیرحسین صادقی اتفاق افتاد اول پاش به توپ خورد بعد پای بازیکن روزد ولی شعور داور ایرانی بالاتر از داور انگلیسی بود و باتیز هوشی فهمید که پنالتی نبوده حالا بازی اول بود گذشت دیگه شاهد این نباشیم داوری از این اشتباهات بکنه و شاهد یه لیگ پاک در لیگ جزیره در فصل جدید باشیم و اتفاقاتی که در فصل های قبل برای تیم خاص افتاد تکرار نشه

اینا توجیه هست. شما همش میخواید موفقیت های تیم ما رو ببرید زیر سایه داوری ها که ناکامی های تیم خودتون رو توجیه کنید.

من منکر این نیستم که داوری گاهی به نفع تیم ما بوده اما شده که داور به نفع تیم شما هم قضاوت اشتباه داشته باشه.

در ضمن دوستان چلسی همش داوری بازی قبل منچستر چلسی رو مثال میزنن. ما هم میتونیم نمونه های زیادی بیاریم تو بازی منچستر چلسی که به ضرر تیم منچستر گرفته شده.

دیگه در این مورد بحثی ندارم.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
اونا که فوتبال بازی نمیکردن
اسمش دقیقا نمیدونم فک کنم راگبی بازی میکردن
پنالتی اول: اول آوانتاژ میدن بعدش که نتیجه نمیده پنالتی میگیرن!
اقا اصلا قوانین آوانتاژ چیه؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اونا که فوتبال بازی نمیکردن
اسمش دقیقا نمیدونم فک کنم راگبی بازی میکردن
پنالتی اول: اول آوانتاژ میدن بعدش که نتیجه نمیده پنالتی میگیرن!
اقا اصلا قوانین آوانتاژ چیه؟
برادر خوب قوانین در بازیهای خاص کلا یجور دیگه اجرا میشه ودوستداران بعضی تیم ها یه سریشون چشمشون رو به حقایق بستن هزارتا داوری به نفعشون گرفته میشه مثل زمان جناب الکس فرگوسن صداشون در نمیاد و وقتی 1دونه اشتباه به ضررشون گرفته میشد جناب فرگوسن میخواست داور رو خفه کنه دقتم کرده باشین تااخر بازی مخ داورا رو میخورد حالا یکی نبود بگه موقعی که داوری فقط به طرف تیمت سکته میکرد چرا صدات در نمیومد خوشبختانه منچستر در اروپا دستش به داوری نمیرسه وگرنه شاهد قهرمانی پیاپی منچستر در اروپا بودیم

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
اینا توجیه هست. شما همش میخواید موفقیت های تیم ما رو ببرید زیر سایه داوری ها که ناکامی های تیم خودتون رو توجیه کنید.

من منکر این نیستم که داوری گاهی به نفع تیم ما بوده اما شده که داور به نفع تیم شما هم قضاوت اشتباه داشته باشه.

در ضمن دوستان چلسی همش داوری بازی قبل منچستر چلسی رو مثال میزنن. ما هم میتونیم نمونه های زیادی بیاریم تو بازی منچستر چلسی که به ضرر تیم منچستر گرفته شده.

دیگه در این مورد بحثی ندارم.
برادر بازی فقط با چلسی نبوده خیلی تیم های دیگه هم بودن که خودتونم میدونید کدوم بازیها به قوله معروف بحث به جایی نمیرسه
دراخرم میگم چلسی بیشتر ازاون که به نفعش باشه به ضررش سوت زدن

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

عزیزم شما که هوادار چلسی هستی نمی خواد زیاد خودتو برای آرسنال ناراحت کنی و از طرفشون بلندگو دست بگیری و جار بزنی ..... داوری
پنالتی اول کاملا صحیح بود + دروازه بان آرسنال هم باید کارت قرمز مستقیم می گرفت
پنالتی دوم هم روی زیرکی بازیکن استون ویلا گرفته شد > نقشش رو قشنگ بازی کرد

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
عزیزم شما که هوادار چلسی هستی نمی خواد زیاد خودتو برای آرسنال ناراحت کنی و از طرفشون بلندگو دست بگیری و جار بزنی ..... داوری
پنالتی اول کاملا صحیح بود + دروازه بان آرسنال هم باید کارت قرمز مستقیم می گرفت
پنالتی دوم هم روی زیرکی بازیکن استون ویلا گرفته شد > نقشش رو قشنگ بازی کرد
پنالتی اول داور آوانتاژ داد و توپشون هم داشت گل میشد ولی توپ که رفت بیرون نقطه پنالتی رو نشون داد.یا آوانتاژ یا خطا.
پنالتی دوم هم چون اون زیرکی کرده پس پنالتیش درسته دیگه!جونم استدلال

بالا