احسانبزرگي
Registered User
دوست عزیز بله این برای فصل پیش بود و کلا قبلش هم دوبازی منچستر و چلسی با ناداوری تمام چلسی رو بازنده کردن که گراهام پل خودش اعتراف کرد و اون بازی که چلسی 3بر صفر جلو بود و پنالتیهای عجیب داور بازی به تساوی کشیده شد تو بازیهای دیگه هم که 2تا درمیون حال چلسی رو میگیرندوست عزیز تنها بازی که داوری به نفع منچستر تموم شد بازی فصل قبل چلسی -یونایتد بود که داور تورس رو اخراج کرد وگرنه گل هرناندز درست بود (بخاطر اینکه تو یه بازی دیگه داور دقیقا همین مورد رو برای ارسنال گل گرفت) .بخوایم حساب کنیم تو بازی های رو در رو خیلی بیشتر به نفع چلسی گرفته شده
بازی تاتنهام هم که هر دو بازی رفت و برگشت تابلو بود داور میخواست منچستر نبره که به هدفشم رسید حتی انقدر بازی رفت تابلو بود که فرستادنش دسته 1 (فکر میکنم کریس فوی بود)
درکل نمیگم منچستر تیم بدیه جام های متعدد داره مبارکشم باشه
بعد جالبه میگن داور تو بازی دیگه مقابل ارسنال عین همین صحنه گل اعلام کرده چون اون داورم درست اعلام این گل هرناندز صحیح بوده برادر من از این گلهای افساید زیاد جلویه چلسی داور به نفع منچستر اعلام کرده یکی دوتا نیست گفتم میتونی با یه سرچ از سایتهای معتبر پیداشون کنی امیدواریم تو بعضی بازیها داور دیگه یاره 12تیم منچستر نباشه امسال
Last edited: