• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوست عزیز تنها بازی که داوری به نفع منچستر تموم شد بازی فصل قبل چلسی -یونایتد بود که داور تورس رو اخراج کرد وگرنه گل هرناندز درست بود (بخاطر اینکه تو یه بازی دیگه داور دقیقا همین مورد رو برای ارسنال گل گرفت) .بخوایم حساب کنیم تو بازی های رو در رو خیلی بیشتر به نفع چلسی گرفته شده

بازی تاتنهام هم که هر دو بازی رفت و برگشت تابلو بود داور میخواست منچستر نبره که به هدفشم رسید حتی انقدر بازی رفت تابلو بود که فرستادنش دسته 1 (فکر میکنم کریس فوی بود)
دوست عزیز بله این برای فصل پیش بود و کلا قبلش هم دوبازی منچستر و چلسی با ناداوری تمام چلسی رو بازنده کردن که گراهام پل خودش اعتراف کرد و اون بازی که چلسی 3بر صفر جلو بود و پنالتیهای عجیب داور بازی به تساوی کشیده شد تو بازیهای دیگه هم که 2تا درمیون حال چلسی رو میگیرن
درکل نمیگم منچستر تیم بدیه جام های متعدد داره مبارکشم باشه
بعد جالبه میگن داور تو بازی دیگه مقابل ارسنال عین همین صحنه گل اعلام کرده چون اون داورم درست اعلام این گل هرناندز صحیح بوده برادر من از این گلهای افساید زیاد جلویه چلسی داور به نفع منچستر اعلام کرده یکی دوتا نیست گفتم میتونی با یه سرچ از سایتهای معتبر پیداشون کنی امیدواریم تو بعضی بازیها داور دیگه یاره 12تیم منچستر نباشه امسال

Last edited:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اخ گفتی 8 منو یاد یه بازی انداختی خاطرت هست که ؟:lol:

بله 100% این ما هستیم که هر فصل دعا دعا میکنیم تاتنهام بازی های اخر فصلشو ببازه تا سهمیه بگیریم

کلا ارسنالی ها اینطورین

اول فصل ادعای قهرمانی دارن

وسط فصل با اطمینان میگن جزو سه تای اولیم

اخر فصل دعا دعا میکنن تاتنهام بازی هاشو ببازه تا بتونن بزور هفته اخر سهمیه بگیرن:lol:
یاد اون 8-2که میفتم ناخودآگاه یاد اون 6 تا گلی که توی بازی با سیتی خوردید هم میفتم.باز ما حالا از یه تیم با ریشه با اختلاف 6تا باختیم شما که از همشهری گمنام خودتون6 تا خوردید.تیمی که همیشه مثل آسانسور بود هی میرفت دسته 1 میومد لیگ برتر و تازه 2-3سالیه میشه بهش گفت تیم.6تا؟ از سیتی!!!؟:lol:
بله اگه آخر فصل به چلسی نباخته بودید ما سوم بودیم.تاتنهامم که با یه بیل شده تاتنهام یعنی بیلو نداشتن بعد از لیورپول بودن.اون توانی تاتنهام جلو من سیتی فصل قبل که تو 3 دقیقه بازی باخته رو بردن هم بی تاثیر نبود.
کلا یه فصل بود که ما برا سهمیه جام باشگاهها داشتیم به مشکل میخوردیم اونم امسال بود.
ببینم شما امسال یورو لیگو میتونید بگیرید سهمیشو
هیچ آرسنالی هیچ موقع ادعای قهرمانی نداشته و اصلا براش مهم نیست چون بازی زیبا و چشم نواز خیلی بهتر از جام و پاس های بلند و سانتره.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
این منچستر خیلی به ضررش سوت میزنن آخی!
پارسال یه بازیو 3-0بردید که انگار بیشتر کارشناسا میگفتن هر3 گل اشتباه و مردود بوده.
کلا تیم شما 12 نفره برا همینه همیشه مدعی جامید اونم چه یار قوی ای:هاوارد وب

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
این منچستر خیلی به ضررش سوت میزنن آخی!
پارسال یه بازیو 3-0بردید که انگار بیشتر کارشناسا میگفتن هر3 گل اشتباه و مردود بوده.
کلا تیم شما 12 نفره برا همینه همیشه مدعی جامید اونم چه یار قوی ای:هاوارد وب

بازم این مسئله رو میگم

نه تنها تو ایران بلکه تو کل دنیا فوتبالی ها به دوسته تقسیم میشن

من یونایتد لاورز - من یونایتد هیترز اون کارشناس هایی که میگی هم جزو دسته دوم بودن

تو همه برنامه ها از روی حسادت به یونایتد تیکه میندازن از جمله تخت گاز :D بابا خب تیم خودتون در پیته عوضش کنید دیگه این بچه بازیا چیه:D

یاد اون 8-2که میفتم ناخودآگاه یاد اون 6 تا گلی که توی بازی با سیتی خوردید هم میفتم.باز ما حالا از یه تیم با ریشه با اختلاف 6تا باختیم شما که از همشهری گمنام خودتون6 تا خوردید.تیمی که همیشه مثل آسانسور بود هی میرفت دسته 1 میومد لیگ برتر و تازه 2-3سالیه میشه بهش گفت تیم.6تا؟ از سیتی!!!؟:lol:
بله اگه آخر فصل به چلسی نباخته بودید ما سوم بودیم.تاتنهامم که با یه بیل شده تاتنهام یعنی بیلو نداشتن بعد از لیورپول بودن.اون توانی تاتنهام جلو من سیتی فصل قبل که تو 3 دقیقه بازی باخته رو بردن هم بی تاثیر نبود.
کلا یه فصل بود که ما برا سهمیه جام باشگاهها داشتیم به مشکل میخوردیم اونم امسال بود.
ببینم شما امسال یورو لیگو میتونید بگیرید سهمیشو
هیچ آرسنالی هیچ موقع ادعای قهرمانی نداشته و اصلا براش مهم نیست چون بازی زیبا و چشم نواز خیلی بهتر از جام و پاس های بلند و سانتره.

اخه چرا از خودتون مایه نمیذارید؟ خب البته چیزی ندارید که بگید:lol: در ضمن ما 10 نفره در حالی که چند تا از بازیکنای اصلیمونو نداشتیم باختیم

فعلا که همین گمنام ها چند فصلی هست بالای شما قرار میگیرن و حداقل چند تا جام بردن تو این چند سال بر خلاف شما

بله دقیقا بخاطر همین بازی زیبا تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان چند فصل پیش طرفداراتون دقیقه 20 تو امارات بلند شدن رفتن وقتی گل سومو دریافت کردید:D

انصافا با چه رویی طرفدارای تیمای دیگه انگلیسی با ما کل کل میکنن؟:دی

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
84956605810277661532.jpg

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بازم این مسئله رو میگم

نه تنها تو ایران بلکه تو کل دنیا فوتبالی ها به دوسته تقسیم میشن

من یونایتد لاورز - من یونایتد هیترز اون کارشناس هایی که میگی هم جزو دسته دوم بودن

تو همه برنامه ها از روی حسادت به یونایتد تیکه میندازن از جمله تخت گاز :D بابا خب تیم خودتون در پیته عوضش کنید دیگه این بچه بازیا چیه:D

اخه چرا از خودتون مایه نمیذارید؟ خب البته چیزی ندارید که بگید:lol: در ضمن ما 10 نفره در حالی که چند تا از بازیکنای اصلیمونو نداشتیم باختیم

فعلا که همین گمنام ها چند فصلی هست بالای شما قرار میگیرن و حداقل چند تا جام بردن تو این چند سال بر خلاف شما

بله دقیقا بخاطر همین بازی زیبا تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان چند فصل پیش طرفداراتون دقیقه 20 تو امارات بلند شدن رفتن وقتی گل سومو دریافت کردید:D

انصافا با چه رویی طرفدارای تیمای دیگه انگلیسی با ما کل کل میکنن؟:دی
چه استدلالیه؟فوتبال دوستا یا باید منچسترو دوست داشته باشن یا ازش متنفر باشن؟
من نه دوستش دارم نه ازش بدم میاد 1000تا مثل خودم هم میشناسم.
به هر حال فیلمای اون بازی هست.همه چی روشنه.همه تیما درپیتن فقط منچستر خوبه؟
دورتموند بایرن رئال بارسا سن ژرمن چلسی یووه آرسنال ناپولی میلان ... کشکن؟

چرا خیلی چیزا داریم که بگیم.49بازی بدون شکست سال 2003-2004 در سخت ترین لیگ دنیا با وجود تیم های قدری مثل یونایتد لیورپول چلسی تاتنهام و ...-کلین شیت یا گل نخوردن از اول مسابقات تا فینال جام باشگاه های اروپا-خوب نتیجه گرفتن با بازیکن های درجه 2-زیباترین نوع بازی فوتبال که به صورت پاس های سریع و رو به جلو و بازی کاملا هجومی که به ونگربال معروفه:ارائه فوتبال خیره كننده توسط بازیكنان آرسنال
هیچ تیمی تو تاریخ وجود نداشته که به زیبایی آرسنال بازی کنه
بازی جام باشگاههای اروپا 2006 آرسنال با ویارئال زیباترین بازی ای هست که من تو کل عمرم دیدم فقط یادم نیست که رفت بود یا برگشت کسی ازش خاطره داره ممنون میشم بیاد بگه.
و ...

ما هم همون سال کلی بازیکن از دست داده بودیم و تیم از هم پاشیده بود

ما اگه 1پنجم اونا خرج میکردیم از اونا بهتر بودیم.همین الانم از سیتی بهتریم ولی از چلسی خیلی ضعیفتر نیستیم و فاصله کمی داریم.

هر طرفداری ممکنه به خاطر عصبانیت مخالفت خودشو با تیم اعلام کنه نمونش شما که تو کلوپ هواداران تیمتون به فرگوسن فحش داده بودید و یکی از دوستان هم تو این تاپیک مطلب را کوت کرد.
دیدی که بازی برگشت چیکارشون کردیم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
واقعا آرسنال با این پتانسیل مالی اگر یکم سیاست های مدیریت تیمی اش متفاوت بود شرایط تا این حد واسه منچستر راحت نمیشد! بنظرم شرایط آرسنال جزئی از بخت و اقبال منچستر بوده هرچند که واسه موفقیت هم بخت و اقبال مهمه و هم توانایی های فنی

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بابا با این یونایتدیا جروبحث نکنید بزارید خوش باشن!
من که هنوز یادمه بازی های آخر فصل پارسال بعد از قهرمانی رو ، و واکنش طرافدارای دو آتششو صفحه 300 (303) به بعد همین تاپیک چند نمونه رو مشاهده خواهید کرد!
البته من یه مشکلی برام پیش اومده، میخوام مدیران برام ابهام زدایی کنند. آخه یه جواب درس درمون که میدی پستت باید اونجوری بشه؟ پست 5181 صفحه قبل مال خودم! (فک کردم مرورگرم کرش کرد ولی اینجوری نبود! مشکل از پی تی ه)

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
نه عمو ما بايد با شما کل کل نکنيم

شما بهترين بازي رو در تاريخ ارائه ميدين شما بهترين نتيجه رو ميگيرين اصن اقاي ليگ انگليسين اصن منچسترين خوب شد ؟ :دي

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بعد از رفتن مو همه چیز چقدر فانتزی شده :D

همه چی آرومه ....:)

13920521000006_PhotoL.jpg

امضاهای روی پیراهن:

ویتور بایا، بودو ایلگنر، پتریک کلایورت، جیانلوکا زامبروتا، جولیانو بلتی، گایزکا مندیتا :wub:، مایکل اوون

تا دیروز بارسا و رئال توی اورشلیم کمپین دوستی و صلح راه میانداختن، الان واسه خودشون از این کمپین ها منیج میکنن :D

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
واقعا بهترین لیگ دنیا سطح داوریش نباید اینجوری باشه.همه تیما از داوری ضربه خوردن.

مخصوصا منچستر بنده خدا :دی

بازی آخرم که دیگه همه چی لو رفته بود 3تا گل آفساید زدن !:lol:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
جالب اینجاست داوراه جزیره انقدر سر سخت پنالتی میگیرن ولی تو بازی اون تیم های خاص کافیه اشاره رو بازیکن بشه اونوقته که دردم سوت میزنه و پنالتی اعلام میکنن کمک داورهاشم که افساید میلیمتری رو میگیرن تو اون بازی اون تیم ها طرف کلا تو افسایده انگار نه انگار میگم خداکنه دیگه امسال اونجوری دیگه داور حال اساسی نده به اون تیم.........

بالا