Since Liverpool last won the league, David de Gea has been born, grown up, signed for Manchester United and won the league himself
:lol:
:lol:
17 بازیکن فروختن یکی خریدن اونوقت میگی تیم بستن؟!ماشالله آرسنال معلومه امسال تيم رو واسه قهرماني بستن :lol:
ماشالله آرسنال معلومه امسال تيم رو واسه قهرماني بستن :lol:
17 بازیکن فروختن یکی خریدن اونوقت میگی تیم بستن؟!
17 بازیکن فروختن یکی خریدن اونوقت میگی تیم بستن؟!
ماشالا مصدوم کم نداشتیم + داوری که دیگه معلومه طرف کدوم تیم بود:دی
لیگ که مال پیگرینی و من سیتی هستش، بقیه باید برای نایب قهرمانی بجنگن!
آرسنال هم خودم میگم اگه خرید نکنن 6 ام هم نمیشیم!
آره دیگه داورا باعث پیروزی بعضی تیما میشن تو بعضی بازیها(یونایتد3-0) تو بعضی بازیها هم سر یه تیمو میبرن(3-1آرسنال).ماشالله آرسنال معلومه امسال تيم رو واسه قهرماني بستن :lol:
![]()
17 میشن دیگه؟
کدوم ادعاها؟
آره دیگه داورا باعث پیروزی بعضی تیما میشن تو بعضی بازیها(یونایتد3-0) تو بعضی بازیها هم سر یه تیمو میبرن(3-1آرسنال).
تا حالا ندیده بودم داور اینقدر ضایع به نفع یه تیم بگیره.
خلاصه بازیا دانلود کن تا بگیری قضیه رو
اینا همشون ستاره بودن؟! اصلا ببشترشون رو میشناسی خود شما؟
باز الکی گیر دادن به داور اون صحنه تابلو بود که پنالتیه(پنالتی دوم چون اولی رو ندیدم ) من نمیدونم شماها تا کی میخواید خودتونو گول بزنید
قرار بود 4-5 تا ستاره بیارن جاشون!اینا همشون ستاره بودن؟! اصلا ببشترشون رو میشناسی خود شما؟
پنالتی اول:داور آوانتاژ داد و سوت نزد و شانس گل داشتن بعد که توپ از کنار دروازه رفت بیرون و 10ثانیه ای از خطا گذشته بود سوت زد و پنالتی گرفتاینا همشون ستاره بودن؟! اصلا ببشترشون رو میشناسی خود شما؟
باز الکی گیر دادن به داور اون صحنه تابلو بود که پنالتیه(پنالتی دوم چون اولی رو ندیدم ) من نمیدونم شماها تا کی میخواید خودتونو گول بزنید
مث مال منندارم عمويعني دلمون به ورزش 3 خوشه فقط
اونم نتايج زنده اش
![]()
پنالتی اول:داور آوانتاژ داد و سوت نزد و شانس گل داشتن بعد که توپ از کنار دروازه رفت بیرون و 10ثانیه ای از خطا گذشته بود سوت زد و پنالتی گرفت
پنالتی دوم:اصلا پاش به طرف خورد؟
کارت زرد اول کوشیلنی:کاملا اشتباه بود یعنی اگه اونو میخواست کارت بده اونا3تا اخراجی میدادن از بس وحشی بازی درمیاوردن.
10-20تا خطای خطرناک که همشون کارت میخواست فقط به بعضیاشون کارت داد.westwood یه تکل خیلی خشن رفت داور بهش نداد که اگه اون زرد را گرفته بود دقیقه 65اخراج بود:فقط این یه نمونش
کلا داوری افتضاح.
من نمیگم خوب بودیم: ولی نه در حد شکست.حداقل تساوی عادلانه بود برا این بازی