• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
فقط امیدوارم زودتر مدارس باز گشایی بشه:D سید میدونه منظورم چیه:دی

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پنالتی اول داور آوانتاژ داد و توپشون هم داشت گل میشد ولی توپ که رفت بیرون نقطه پنالتی رو نشون داد.یا آوانتاژ یا خطا.
پنالتی دوم هم چون اون زیرکی کرده پس پنالتیش درسته دیگه!جونم استدلال

معمولا وقتی اوانتاژ میگیرن و تیم نمیتونه ازش استفاده کنه بلافاصله خطا رو اعلام میکنن

البته به شرط اینکه تو فاصله زمانی کوتاه این اتفاق بیفته که به نظر من تو پنالتی اول بازی آرسنال داور درست عمل کرد

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
پنالتی اول داور آوانتاژ داد و توپشون هم داشت گل میشد ولی توپ که رفت بیرون نقطه پنالتی رو نشون داد.یا آوانتاژ یا خطا.
پنالتی دوم هم چون اون زیرکی کرده پس پنالتیش درسته دیگه!جونم استدلال
این معمولا رایجه توی فوتبال
آوانتاژی داده میشه توپ به حریف می رسه داور خطا رو اعلام می کنه
در صحنه ی دوم هم صحنه سازی قشنگ بازیکن استون ویلا باعث فریب داور شد! منم نگفتم پنالتیش درسته ولی این صحنه ها اجتناب ناپذیره

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اینا توجیه هست. شما همش میخواید موفقیت های تیم ما رو ببرید زیر سایه داوری ها که ناکامی های تیم خودتون رو توجیه کنید.
من منکر این نیستم که داوری گاهی به نفع تیم ما بوده اما شده که داور به نفع تیم شما هم قضاوت اشتباه داشته باشه.
در ضمن دوستان چلسی همش داوری بازی قبل منچستر چلسی رو مثال میزنن. ما هم میتونیم نمونه های زیادی بیاریم تو بازی منچستر چلسی که به ضرر تیم منچستر گرفته شده.
دیگه در این مورد بحثی ندارم.
دیگه چاره ای جز این ندارن قبلا که منچستر کام بکهای فوق العاده ای به نمایش می گذاشت جار می زدن شانس الان هم که برد بدون کام بک میاریم میگن آی داوری
این حرکات و این حرفهای خاله زنکی تداعی کننده ی وضع یک پیر زن عاجز و درمانده ایه که کاری از دستش برنمیاد و نشسته یه گوشه و از زمان و روزگار گله می کنه
اگه به این ایراد گرفتن های داوری باشه منم به 2 پنالتی که داور در جام اتحادیه به نفع چلسی گرفت و باعث حذف تیم ما شد معترضم

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
معمولا وقتی اوانتاژ میگیرن و تیم نمیتونه ازش استفاده کنه بلافاصله خطا رو اعلام میکنن

البته به شرط اینکه تو فاصله زمانی کوتاه این اتفاق بیفته که به نظر من تو پنالتی اول بازی آرسنال داور درست عمل کرد

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
ولی تیم از آوانتاژ استفاده کرد و توپو شوت هم زد و توپ رفت بیرون.مدت زمانش هم کوتاه نبود.
نادرسته.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
این معمولا رایجه توی فوتبال
آوانتاژی داده میشه توپ به حریف می رسه داور خطا رو اعلام می کنه
در صحنه ی دوم هم صحنه سازی قشنگ بازیکن استون ویلا باعث فریب داور شد! منم نگفتم پنالتیش درسته ولی این صحنه ها اجتناب ناپذیره
جواب اولی تو پست قبلیم تو این تاپیک

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ولی تیم از آوانتاژ استفاده کرد و توپو شوت هم زد و توپ رفت بیرون.مدت زمانش هم کوتاه نبود.
نادرسته.
بازیکن پا به توپ استون ویلا توسط دروازه بان آرسنال سرنگون شد بازیکن دیگر استون ویلا در موقعیت حمله قرار داشت و توپ 2 , 3 متر بیشتر طی نکرده توسط همین بازیکن شوت و به اوت زده شده > مدت زمان بسیار کوتاه بود
داور نباید بازی رو ادامه می داد ولی بخاطر حفظ سرعت بازی رای به ادامه داد > عدالت توقف بازی اعلام پنالتی و اخراج دروازه بان آرسنال بود

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بازیکن پا به توپ استون ویلا توسط دروازه بان آرسنال سرنگون شد بازیکن دیگر استون ویلا در موقعیت حمله قرار داشت و توپ 2 , 3 متر بیشتر طی نکرده توسط همین بازیکن شوت و به اوت زده شده > مدت زمان بسیار کوتاه بود
داور نباید بازی رو ادامه می داد ولی بخاطر حفظ سرعت بازی رای به ادامه داد > عدالت توقف بازی اعلام پنالتی و اخراج دروازه بان آرسنال بود
وقتی آوانتاژ میده و تیم از اون موقعیت استفاده میکنه دیگه نباید خطا اعلام بشه.اونام استفاده کردن نزدیک بود گل هم بزنن.زمانش کجا خیلی کوتاه بود؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
برادر انقدر داوریهایی که به نفع منچستر شده بود رو گفتیم خسته شدیم گفتیم یه بارم بیایم داوری که به ضرر تیمه دیگه شده بگیم که تنوعی بشه
برادر شما که خودتو بزرگ و اهل فن میدونی اینجا کل کل برای تیمهاست حق نداری توهین کنی به کاربرا دارن نظراتشون رو میگن

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
برادر انقدر داوریهایی که به نفع منچستر شده بود رو گفتیم خسته شدیم گفتیم یه بارم بیایم داوری که به ضرر تیمه دیگه شده بگیم که تنوعی بشه
برادر شما که خودتو بزرگ و اهل فن میدونی اینجا کل کل برای تیمهاست حق نداری توهین کنی به کاربرا دارن نظراتشون رو میگن

نمایش مشخصات: differentboy1994 - PersianTools Forums
نام کاربری مشخصه که ما دوران مدرسمون تموم شده.
یه تفریق سادست به خدا:
2013-1994=19

من به شخص خاصی اشاره کردم؟ :D

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
من به شخص خاصی اشاره کردم؟ :D

ميگن فحش رو بنداز صاحبش مياد خودش برميداره :D
خود شمام بودید فکر میکردید مخاطب شمایید بخاطر اینکه:
پست بلافاصله بعد از پست من بود
و اینکه پست من در جواب دوست دیگر منچستری بود مثل noel gallagher گفتم حتما خواستید ازش حمایت کنید.
این2 عامل در کنار مخاطب قرار ندادن شخص خاصی باعث شد فکر کنم مخاطب منم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
وقتی آوانتاژ میده و تیم از اون موقعیت استفاده میکنه دیگه نباید خطا اعلام بشه.اونام استفاده کردن نزدیک بود گل هم بزنن.زمانش کجا خیلی کوتاه بود؟
داور در اصل آوانتاژی نداد به دستهاش دقت کن
در ضمن شما به یک ثانیه میگی زمان زیاد؟ درست در تایم 20:32 مهاجم استون ویلا توسط دروازه بان آرسنال سرنگون میشه در تایم 20:33 هم بازیکن دیگه همون توپ رو شوت می زنه!

x92_arsenal_1_3_astonvil.jpg

n9567_arsenal_1_3_astonvil.jpg

تنها پنالتی رو با تاخیر 3 ثانیه ای اعلام کرد که این یه چیز معموله توی فوتبال

v6658_arsenal_1_3_astonvil.jpg

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
داور در اصل آوانتاژی نداد به دستهاش دقت کن
در ضمن شما به یک ثانیه میگی زمان زیاد؟ درست در تایم 20:32 مهاجم استون ویلا توسط دروازه بان آرسنال سرنگون میشه در تایم 20:33 هم بازیکن دیگه همون توپ رو شوت می زنه!

مشاهده پیوست 436271

مشاهده پیوست 436272

تنها پنالتی رو با تاخیر 3 ثانیه ای اعلام کرد که این یه چیز معموله توی فوتبال

مشاهده پیوست 436273
وقتی خطا نمیگیره یعنی آوانتاژ داده حتی 3-4ثانیه.زمانشم فکر کنم4ثانیه باشه.از اول 20:32تا آخر20:35.چهار ثانیه تو فوتبال زمان کمی نیست.داور میخواست خطا بگیره نهایت2ثانیه بعد باید میگرفت.من میگم نمیشه اونا هم از آوانتاژ استفاده کنن هم پنالتی.یعنی اونا به هر صورتی چیزی رو از دست ندن که نمیشه.اونا از آوانتاژ استفاده کردن ولی توپ به بیرون رفت.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
وقتی خطا نمیگیره یعنی آوانتاژ داده حتی 3-4ثانیه.زمانشم فکر کنم4ثانیه باشه.از اول 20:32تا آخر20:35.چهار ثانیه تو فوتبال زمان کمی نیست.داور میخواست خطا بگیره نهایت2ثانیه بعد باید میگرفت.من میگم نمیشه اونا هم از آوانتاژ استفاده کنن هم پنالتی.یعنی اونا به هر صورتی چیزی رو از دست ندن که نمیشه.اونا از آوانتاژ استفاده کردن ولی توپ به بیرون رفت.
والا ما که ندیدیم داور با دستش اعلام به آوانتاژ کنه حتی اگه منظورش آوانتاژ هم باشه مدت آوانتاژ نهایت 1.9 ثانیه ست که زمان کمیه از اول ثانیه ی 32 تا اواخر ثانیه 33 و داور می تونه خطا رو اعلام کنه
خیلی وقت هم پیش میاد وقتی بعد از آوانتاژ توپ رو از دست میدن خطا می گیرن و دوباره توپ رو در اختیارشون قرار میدن

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
کلا معنای آوانتاژ رو با خاک یکسان کردین دوستان منچستری
آوانتاژ اینه که خطایی روی مهاجم اتفاق بیفته اما یار هم دسته در موقعیت تصاحب توپ باشه برای زدن ضربه نهایی
حالا اگه مدافع نزاره توپ به مهاجم برسه اونوقته که داور میتونه بازی رو نگه داره و اعلام خطا کنه نه اینکه توپ به مهاجم رسیده دروازه هم خالی بوده زده اوت بعد داور اعلام خطا کنه
هر چند اعتراض ما بیشتر رو پنالتی دوم و خطاهای مکرر بازیکنای استون ویلا هست که اگه خطا هم میگرفت کارت نمیداد و اگر قرار بود عادلانه سوت بزنه میتونست دوتا شون رو راحت اخراج کنه
به هر حال بیخیال دوستان اینم گذشت هفته بعد هم همین آش و همین کاسست

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
تعريف آوانتاژ :
آوانتاژ در قانون فوتبال ماده‌ای است که به داور این اختیار را می‌دهد تا به بازی اجازه دنبال شدن در زمانی مثل ارتکاب خطا (foul) را بدهد، در شرایطی که اگر بازی به دلیل خطا متوقف شود، به ضرر تیمی که در حال حمله‌است و خطا برروی آن انجام شده باشد. برای مثال، تیمی که در موقعیت گل است را فرض کنید که برروی یکی از بازیکنان آنها خطا انجام می‌شود ولی توپ همچنان برای بازیکنی دیگر از آن تیم در موقعیت گل قرار دارد. اگر داور خطا اعلام کند، در اصل تیمی که برروی آن خطا شده را تنبیه کرده‌است. این ماده همچنین به داور این امکان را می‌دهد تا حتی بعد از دادن آوانتاژ و به حدر رفتن موقعیت آن، خطا را اعلام کند.

و طبق قوانينش :
ملاک برای برگرداندن آوانتاژ توسط داور حد فاصل زمان وقوع خطا تا از دست رفتن موقعیت توسط مهاجم است نه اینکه ( زمان بین وقوع خطا تا اعلام مجدد خطا توسط داور)

حالا اين تعريفيه که ويکي پديا ارائه داده

اينم لينک فروم داوران و تاپيکيه که در اين باره زده شده :

اصولا چه باشه چه نباشه فرقي نداره چون ديگه زمان برنميگرده به عقب ولي مبنا اين بود که اوانتاژ يکم بحثش باز شه ببينيم چيه در اصل

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اگر مبحث آوانتاژ در محوطه جريمه رو مطالعه کنين مي بينين که توش اشاره کرده در صورتي توي محوطه آوانتاژ داده ميشه که توپ 100 % گل شه و اگه نشه يعني توپ زده بشه بره بيرون يا بازيکن شوت نزنه و مثلا پاس به عقب بده بلافاصله داور بايد خطاي پنالتي رو بگيره
و توصيه ميشه که يه تيکه پنالتي بگيرن و زياد سعي در آوانتاژ نداشته باشن

يکي از داورا نوشته که توي خارج آموزش ميديده به نظرم:

در یک مسابقه خارج از کشور بین دو تیم قرمز و سفید که شاهد آن بودم در دقیقه 27 بازیکن شماره 31 از تیم قرمز بر روی بازیکن شماره 11 سفید پس از ورود به محوطه جریمه خطا کرد هر چند او توپ را به همدسته خود شماره 19 پاس داد داور در این صحنه بدرستی و بموقع آوانتاز داد ولی بعدا در سوتش دمید و بازی را بدلیل خطای انجام شده بر روی بازیکن شماره 11 متوقف کرد زیرا متوجه شد که بازیکن شماره 19 سفید نمیتواند توپ را گل کند در حقیقت شماره 19 توپش را هم به سوی دروازه شلیک کرد و توپ وارد دروازه نمیشد و در اینجا بود که داور در سوتش دمید و چنانچه آن توپ وارد دروازه میشد آوانتاژ واقعی و درست داده شده بود و گل قبول بود

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
بالا