فقط امیدوارم زودتر مدارس باز گشایی بشه
سید میدونه منظورم چیه:دی
نمایش مشخصات: differentboy1994 - PersianTools Forumsفقط امیدوارم زودتر مدارس باز گشایی بشهسید میدونه منظورم چیه:دی
پنالتی اول داور آوانتاژ داد و توپشون هم داشت گل میشد ولی توپ که رفت بیرون نقطه پنالتی رو نشون داد.یا آوانتاژ یا خطا.
پنالتی دوم هم چون اون زیرکی کرده پس پنالتیش درسته دیگه!جونم استدلال
این معمولا رایجه توی فوتبالپنالتی اول داور آوانتاژ داد و توپشون هم داشت گل میشد ولی توپ که رفت بیرون نقطه پنالتی رو نشون داد.یا آوانتاژ یا خطا.
پنالتی دوم هم چون اون زیرکی کرده پس پنالتیش درسته دیگه!جونم استدلال
دیگه چاره ای جز این ندارن قبلا که منچستر کام بکهای فوق العاده ای به نمایش می گذاشت جار می زدن شانس الان هم که برد بدون کام بک میاریم میگن آی داوریاینا توجیه هست. شما همش میخواید موفقیت های تیم ما رو ببرید زیر سایه داوری ها که ناکامی های تیم خودتون رو توجیه کنید.
من منکر این نیستم که داوری گاهی به نفع تیم ما بوده اما شده که داور به نفع تیم شما هم قضاوت اشتباه داشته باشه.
در ضمن دوستان چلسی همش داوری بازی قبل منچستر چلسی رو مثال میزنن. ما هم میتونیم نمونه های زیادی بیاریم تو بازی منچستر چلسی که به ضرر تیم منچستر گرفته شده.
دیگه در این مورد بحثی ندارم.
ولی تیم از آوانتاژ استفاده کرد و توپو شوت هم زد و توپ رفت بیرون.مدت زمانش هم کوتاه نبود.معمولا وقتی اوانتاژ میگیرن و تیم نمیتونه ازش استفاده کنه بلافاصله خطا رو اعلام میکنن
البته به شرط اینکه تو فاصله زمانی کوتاه این اتفاق بیفته که به نظر من تو پنالتی اول بازی آرسنال داور درست عمل کرد
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
جواب اولی تو پست قبلیم تو این تاپیکاین معمولا رایجه توی فوتبال
آوانتاژی داده میشه توپ به حریف می رسه داور خطا رو اعلام می کنه
در صحنه ی دوم هم صحنه سازی قشنگ بازیکن استون ویلا باعث فریب داور شد! منم نگفتم پنالتیش درسته ولی این صحنه ها اجتناب ناپذیره
بازیکن پا به توپ استون ویلا توسط دروازه بان آرسنال سرنگون شد بازیکن دیگر استون ویلا در موقعیت حمله قرار داشت و توپ 2 , 3 متر بیشتر طی نکرده توسط همین بازیکن شوت و به اوت زده شده > مدت زمان بسیار کوتاه بودولی تیم از آوانتاژ استفاده کرد و توپو شوت هم زد و توپ رفت بیرون.مدت زمانش هم کوتاه نبود.
نادرسته.
وقتی آوانتاژ میده و تیم از اون موقعیت استفاده میکنه دیگه نباید خطا اعلام بشه.اونام استفاده کردن نزدیک بود گل هم بزنن.زمانش کجا خیلی کوتاه بود؟بازیکن پا به توپ استون ویلا توسط دروازه بان آرسنال سرنگون شد بازیکن دیگر استون ویلا در موقعیت حمله قرار داشت و توپ 2 , 3 متر بیشتر طی نکرده توسط همین بازیکن شوت و به اوت زده شده > مدت زمان بسیار کوتاه بود
داور نباید بازی رو ادامه می داد ولی بخاطر حفظ سرعت بازی رای به ادامه داد > عدالت توقف بازی اعلام پنالتی و اخراج دروازه بان آرسنال بود
برادر انقدر داوریهایی که به نفع منچستر شده بود رو گفتیم خسته شدیم گفتیم یه بارم بیایم داوری که به ضرر تیمه دیگه شده بگیم که تنوعی بشه
برادر شما که خودتو بزرگ و اهل فن میدونی اینجا کل کل برای تیمهاست حق نداری توهین کنی به کاربرا دارن نظراتشون رو میگن
نمایش مشخصات: differentboy1994 - PersianTools Forums
نام کاربری مشخصه که ما دوران مدرسمون تموم شده.
یه تفریق سادست به خدا:
2013-1994=19
من به شخص خاصی اشاره کردم؟![]()
من به شخص خاصی اشاره کردم؟![]()
خود شمام بودید فکر میکردید مخاطب شمایید بخاطر اینکه:ميگن فحش رو بنداز صاحبش مياد خودش برميداره![]()
داور در اصل آوانتاژی نداد به دستهاش دقت کنوقتی آوانتاژ میده و تیم از اون موقعیت استفاده میکنه دیگه نباید خطا اعلام بشه.اونام استفاده کردن نزدیک بود گل هم بزنن.زمانش کجا خیلی کوتاه بود؟
وقتی خطا نمیگیره یعنی آوانتاژ داده حتی 3-4ثانیه.زمانشم فکر کنم4ثانیه باشه.از اول 20:32تا آخر20:35.چهار ثانیه تو فوتبال زمان کمی نیست.داور میخواست خطا بگیره نهایت2ثانیه بعد باید میگرفت.من میگم نمیشه اونا هم از آوانتاژ استفاده کنن هم پنالتی.یعنی اونا به هر صورتی چیزی رو از دست ندن که نمیشه.اونا از آوانتاژ استفاده کردن ولی توپ به بیرون رفت.داور در اصل آوانتاژی نداد به دستهاش دقت کن
در ضمن شما به یک ثانیه میگی زمان زیاد؟ درست در تایم 20:32 مهاجم استون ویلا توسط دروازه بان آرسنال سرنگون میشه در تایم 20:33 هم بازیکن دیگه همون توپ رو شوت می زنه!
مشاهده پیوست 436271
مشاهده پیوست 436272
تنها پنالتی رو با تاخیر 3 ثانیه ای اعلام کرد که این یه چیز معموله توی فوتبال
مشاهده پیوست 436273
والا ما که ندیدیم داور با دستش اعلام به آوانتاژ کنه حتی اگه منظورش آوانتاژ هم باشه مدت آوانتاژ نهایت 1.9 ثانیه ست که زمان کمیه از اول ثانیه ی 32 تا اواخر ثانیه 33 و داور می تونه خطا رو اعلام کنهوقتی خطا نمیگیره یعنی آوانتاژ داده حتی 3-4ثانیه.زمانشم فکر کنم4ثانیه باشه.از اول 20:32تا آخر20:35.چهار ثانیه تو فوتبال زمان کمی نیست.داور میخواست خطا بگیره نهایت2ثانیه بعد باید میگرفت.من میگم نمیشه اونا هم از آوانتاژ استفاده کنن هم پنالتی.یعنی اونا به هر صورتی چیزی رو از دست ندن که نمیشه.اونا از آوانتاژ استفاده کردن ولی توپ به بیرون رفت.
آوانتاژ در قانون فوتبال مادهای است که به داور این اختیار را میدهد تا به بازی اجازه دنبال شدن در زمانی مثل ارتکاب خطا (foul) را بدهد، در شرایطی که اگر بازی به دلیل خطا متوقف شود، به ضرر تیمی که در حال حملهاست و خطا برروی آن انجام شده باشد. برای مثال، تیمی که در موقعیت گل است را فرض کنید که برروی یکی از بازیکنان آنها خطا انجام میشود ولی توپ همچنان برای بازیکنی دیگر از آن تیم در موقعیت گل قرار دارد. اگر داور خطا اعلام کند، در اصل تیمی که برروی آن خطا شده را تنبیه کردهاست. این ماده همچنین به داور این امکان را میدهد تا حتی بعد از دادن آوانتاژ و به حدر رفتن موقعیت آن، خطا را اعلام کند.
ملاک برای برگرداندن آوانتاژ توسط داور حد فاصل زمان وقوع خطا تا از دست رفتن موقعیت توسط مهاجم است نه اینکه ( زمان بین وقوع خطا تا اعلام مجدد خطا توسط داور)
در یک مسابقه خارج از کشور بین دو تیم قرمز و سفید که شاهد آن بودم در دقیقه 27 بازیکن شماره 31 از تیم قرمز بر روی بازیکن شماره 11 سفید پس از ورود به محوطه جریمه خطا کرد هر چند او توپ را به همدسته خود شماره 19 پاس داد داور در این صحنه بدرستی و بموقع آوانتاز داد ولی بعدا در سوتش دمید و بازی را بدلیل خطای انجام شده بر روی بازیکن شماره 11 متوقف کرد زیرا متوجه شد که بازیکن شماره 19 سفید نمیتواند توپ را گل کند در حقیقت شماره 19 توپش را هم به سوی دروازه شلیک کرد و توپ وارد دروازه نمیشد و در اینجا بود که داور در سوتش دمید و چنانچه آن توپ وارد دروازه میشد آوانتاژ واقعی و درست داده شده بود و گل قبول بود
ميگن فحش رو بنداز صاحبش مياد خودش برميداره![]()