• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
این خبر رو بخونید تا ببینید کدوم تیم با کمک داور دیشب 2-1 برده!

Premier League - Ivanovic nets Chelsea winner as referee decisions cost Villa - Yahoo! Eurosport UK

یه پنالتی برای استون ویلا گرفته نشده. ایوانوویچ هم باید قبل از زدن گل با کارت قرمز اخراح میشده.

گزارشگر بازی هم تو گزارشش به اینا اشاره کرده :
Chelsea v Aston Villa | Result | Premier League 2013-2014 - Yahoo Eurosport UK

گزارشگر اسکای هم به هر دو صحنه اشاره کرده :
Chelsea v A Villa - 21st Aug 2013 | Commentary | Barclays Prem | Sky Sports Football

اگه اخراج میشد مقابل منچستریونایتد هم محروم بود.

اینا یعنی الطاف داور که هنوز فصل شروع نشده داره به چلسی حال میده.

این همه خرج میکنن آخر سر باز هم دست به دامن داور میشن.
چون خیلی به یورو اسپرت علاقه داری به نقل این 2 کامنت از دوستان یورو اسپرتی بسنده میکنم:

1.jpg2.jpg

اینم میدونم خیلی تحملش براتون سخته ولی چاره ای جز تحمل ندارید:

Jose Mourinho : Terry's was a free-kick against Aston Villa. When somebody pushes an opponent, especially in the box in dangerous areas, it is free-kick against you

mourinho.jpg

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
این جان تری چرا نرفت والیبالیست بشه؟

خوشحالم یه عده بدجور ضایع شدن

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
چلسي هيترز :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

خيلي اين ادا ها بده خدايي :دي توي اسپانيا خيلي رايجه نميدونم چرا :(

iUAgR2cxzA96H.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کسی برادر همه چیز رو قاطی نمیکنه طرف داره میاد میگه به نقل از گزارشکر چنان بوده چنین بوده همین دوستان اصلا زیره باره حرف بقیه نمیرن ایشون میفرمایند ایوانویچ اخراج میشد مقابل تیم ما محروم بود منم یاداوری کردم ایوانویچ که نبود هیچ از پس چلسی 9نفره هم بر نیومدین حالا محروم نشدن ایوانویچ رو وسط میکشین

گزاشگرو ولش کن.

خودت بازی رو ببین. به نظرت داوری در برد چلسی تاثیر گذار بود یا نه.

در ضمن ایوانویچ همون بازیکنیه که گل برتری رو در فینال یورو لیگ براتون زد. مسلما نبودش خیلی موثره تو بازی چلسی.

بگذریم. بهتره در مورد داوری بحث نکنیم. ما یه نظر داریم. شما یه نظر. همدیگرو که نمیتونیم قانع کنیم. به فرض قانع هم بکنیم بازی تمام شده و رفته. نتیجه اش هم ثبت شده.

فعلا شما با یه بازی بیشتر صدر نشین هستید.

اما من فکر میکنم این چلسی نمیتونم مثل اون چلسی قدیمی باشه چون امثال لمپارد و دروگبا و تری دیگه توی چلسی تکرار نمیشن. الان لمپارد هنوز موثره اما تری دیگه افت کرده. مقصر هم نیستند . پا به سن دارن میذارن.

داوید لوئیز هم که یه دلش با بارسلوناست و از نظر فنی هم در حد تری (البته تری اماده) نیست.

باید صبر کرد و دید در اینده چی میشه. ولی خب این نکته هم انکار ناپذیره که چلسی یکی از شانسهای قهرمانی هست.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
گزاشگرو ولش کن.

خودت بازی رو ببین. به نظرت داوری در برد چلسی تاثیر گذار بود یا نه.

در ضمن ایوانویچ همون بازیکنیه که گل برتری رو در فینال یورو لیگ براتون زد. مسلما نبودش خیلی موثره تو بازی چلسی.

بگذریم. بهتره در مورد داوری بحث نکنیم. ما یه نظر داریم. شما یه نظر. همدیگرو که نمیتونیم قانع کنیم. به فرض قانع هم بکنیم بازی تمام شده و رفته. نتیجه اش هم ثبت شده.

فعلا شما با یه بازی بیشتر صدر نشین هستید.

اما من فکر میکنم این چلسی نمیتونم مثل اون چلسی قدیمی باشه چون امثال لمپارد و دروگبا و تری دیگه توی چلسی تکرار نمیشن. الان لمپارد هنوز موثره اما تری دیگه افت کرده. مقصر هم نیستند . پا به سن دارن میذارن.

داوید لوئیز هم که یه دلش با بارسلوناست و از نظر فنی هم در حد تری (البته تری اماده) نیست.

باید صبر کرد و دید در اینده چی میشه. ولی خب این نکته هم انکار ناپذیره که چلسی یکی از شانسهای قهرمانی هست.
من به شخصه برای شما احترام زیادی قائلم حرمت وادب رو در مقابل طرف مقابلتون بجا میارین لاغل تنها کسی هستین که واقعیت رو نفع تیمتون میشه قبول دارین این خوب هست به قول خودتون سره داوری بحثی نمیکنیم که به جایی نمیرسه

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چون خیلی به یورو اسپرت علاقه داری به نقل این 2 کامنت از دوستان یورو اسپرتی بسنده میکنم:

اینم میدونم خیلی تحملش براتون سخته ولی چاره ای جز تحمل ندارید:

Jose Mourinho : Terry's was a free-kick against Aston Villa. When somebody pushes an opponent, especially in the box in dangerous areas, it is free-kick against you

برادر یه سری از این طرفدارا میگم خودشونو خیلی اهل فن و صاحب نظر میدونن و فقط میگن حرف مادرسته انگار هر هندی پنالتی هست بد نیست قانون هند رو بخونن بعضیا که فرق هند عمد و غیره عمد رو بتونن تشخیص بدن طلا که پاکه چه منتش به خاکه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من به شخصه برای شما احترام زیادی قائلم حرمت وادب رو در مقابل طرف مقابلتون بجا میارین لاغل تنها کسی هستین که واقعیت رو نفع تیمتون میشه قبول دارین این خوب هست به قول خودتون سره داوری بحثی نمیکنیم که به جایی نمیرسه

ما مخلص همه بچه های فوتبال دوست هستیم

هدف هم اینه که در کنار هم لذت ببریم از فوتبال

مسلما به همون اندازه که بردن و قهرمانی لذت بخش هست, باختن و ناکامی هم لازمه به مواقعی

اصل رقابت و هیجان به همینه که تیمها هم قدرت باشن که بازی های بیشتری زیباتر باشه

نه مثل لالیگا که دو قطبی شده و ضررش رو هم اسپانیا تو جام کنفدراسیونها دید

برای همینه که من لیگ برتر جزیره رو دوست دارم

من از چلسی و سیتی خوشم نمیاد اما این دلیل نمیشه که با هوادارانش مشکل داشته باشیم و بهشون بی احترامی کنیم یا ارزشهای فنی تیم حریف رو زیر سوال ببریم

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
چلسي هيترز :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
تاپیک CHELSEA haters در پرشین تولز با بیش از 1000 صفحه: http://forum.persiantools.com/t62514.html

پست اول تاپیک چلسی:

6.jpg

قسمتی از پست اول تاپیک یونایتد ( در ادامه این پست تقریبا تمام پستها راجع به مورینیو و چلسی هست ):

"چلسی هم با افکار مضحک مورینیو یه برد 1-0 دیگه آورد تا معلوم نشه این همه ستاره دارند چه غلطی می کنند."
وقتی این جمله تو پست اول تاپیک هواداران یه باشگاه باشه دیگه ببین مورینیو چطور اون باشگاه رو OVERWHELM کرده.

این جمله که یا از مورینیو خوشت میاد یا ازش متنفر میشی رو آخرین بار نزدیک 1 سال پیش از کارلوس کی روش ( همین کارلوس خودمونا که چند سال تو یونایتد بود ) شنیدم.

5.jpg4.jpg

البته من این عبارت manchester united haters!!!!! رو هم شنیدم ولی فقط از زبان دوستان فعالمون تو این تاپیک.

laugh.jpg

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
پست 2006 تاپيک رو رو ميکني خوشحالي ؟ :دي

ضمنا پست اول دليل نميشه بر همه چيز يک تاپيک

من از مورينيو خوشم مياد :D برخلاف تصور شما

ولي خوب چلسي درسته چند ساله خوب نتيجه ميگيره ولي در حد اينکه هيترز بخواد داشته باشه نيست هنو :D

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
پست 2006 تاپيک رو رو ميکني خوشحالي ؟ :دي

ضمنا پست اول دليل نميشه بر همه چيز يک تاپيک

من از مورينيو خوشم مياد :D برخلاف تصور شما

ولي خوب چلسي درسته چند ساله خوب نتيجه ميگيره ولي در حد اينکه هيترز بخواد داشته باشه نيست هنو :D

تا حالا که می گفتین ما پرطرفدارین تیم دنیاییم
حالا به هیترزاتون مینازید؟ :lol:
اگه داشتن هیترز نشانه بزرگی تیماست الان هیچ تیمی اندازه بارسا هیترز نداره چون از بس این سال ها مقتدر بوده و همه تیما رو از دم تیغ گذرونده دشمناش سر به فلک کشیدن مخصوصا منچستریها ;)

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
تا حالا که می گفتین ما پرطرفدارین تیم دنیاییم
حالا به هیترزاتون مینازید؟ :lol:
اگه داشتن هیترز نشانه بزرگی تیماست الان هیچ تیمی اندازه بارسا هیترز نداره چون از بس این سال ها مقتدر بوده و همه تیما رو از دم تیغ گذرونده دشمناش سر به فلک کشیدن مخصوصا منچستریها ;)

من نفهميدم اين نتيجه گيري رو بر اساس خوندن چه پستي کردي

و من الله توفيق

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
من نفهميدم اين نتيجه گيري رو بر اساس خوندن چه پستي کردي

و من الله توفيق

شما می خوای بگی چلسی هیترز نداره؟
خیلی ها از این تیم بدشون میاد
خیلی از منچستریها به این تیم به چشم رقیب نگاه می کنن و تنفر دارن و همینطور طرفداران تیم های دیگه
منم از این تیم خوشم نمیاد چون با پول می خواد اعتبار و افتخار بخره و همچنین پیارسال هم با ضدفوتبال و اتوبوس دوطبقه قهرمان اروپا شد.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
نه اینکه طرفداران تیم های دیگه عاشق منچستر هستند شما از چلسی خوشت نمیاد صحبت خودتون رو جمع نبندید با دیگران این نظر شماست تیم ها وطرفداراشون هم دله خوشی از منچستر ندارن
ضده فوتبال رو از کجا دراوردی بلاخره حقیقت تلخ هست و نمیخواید شما قبول کنی مشکل خودته بازی خوب چلسی رو تو لیگ اروپا اون سال رو باچند حرف بی پایه واساس میخوای زیره سوال ببری

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
یحیی توره: هدف این فصل سیتی، قهرمانی در چمپیونزلیگ است - Goal.com

همین که از مرحله گروهی بتونین صعود کنید خودش به منزله قهرمانیه :دی

ویلاس بواس: تاتنهام مدعی قهرمانی در لیگ برتر نیست - Goal.com

سایت گل- آندره ویلاس بواس، سرمربی تاتنهام، معتقد است که علی رغم هزینه 100 میلیون یورویی در بازار نقل و انتقالات، تیمش هنوز مدعی قهرمانی نیست.

تاتنهامی ها که در این تابستان با خرید پائولینیو و روبرتو سولدادو، دو بار رکورد نقل و انتقالات باشگاه را شکستند، اکنون آماده اند تا با پرداخت 70 میلیون یورو برای ویلیان، مهاجم آنژی و اریک لاملا، ستاره آرژانتینی رم، برای بار سوم در این تابستان رکوردشکنی کنند.

متاسفم واسه اون باشگاهی که اینجور خرج کردن رو باب کرد

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
یحیی توره: هدف این فصل سیتی، قهرمانی در چمپیونزلیگ است - Goal.com

همین که از مرحله گروهی بتونین صعود کنید خودش به منزله قهرمانیه :دی

ویلاس بواس: تاتنهام مدعی قهرمانی در لیگ برتر نیست - Goal.com

متاسفم واسه اون باشگاهی که اینجور خرج کردن رو باب کرد
حالا هی تیم مارو مسخره کن. سگش شرف داره به این تیم هایی که گند زدن به بازار نقل و انتقالات که قیمتا شده این، تیم های ریشه دار همه نابود شدن و فقط چند تا تیم کله گنده تو اروپا هر سال همه تیم ها رو درو می کنن و هیچ اثری از آژاکس و اون تیم های تاریخی نیست....

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
انصافا من فقط موندم قیمت گرت بیل چرا انقدر بالا رفت و بنده خدارو سره پیوستن به رئال تهدیدش کرده بودن
دستهای پشت پرده چه سوده کلانی از فروش این بازیکنها میبرند یابهتر اونهایی که این قیمت فضایی رو برای بازیکنان رقم میزنند

بالا