کدوم الکس؟
دل پیرو؟ اون که خیلی بدشانسه همه شوتاش میخورن به تیر!
نه منظورم الکس رودریگو دیاز دا کاستاست :blink:
Alex Rodrigo Dias da Costa - Wikipedia, the free encyclopedia
ایشون که ضربات ایستگاهی سنگینی میزنن.
کدوم الکس؟
دل پیرو؟ اون که خیلی بدشانسه همه شوتاش میخورن به تیر!
نه منظورم الکس رودریگو دیاز دا کاستاست :blink:
Alex Rodrigo Dias da Costa - Wikipedia, the free encyclopedia
ایشون که ضربات ایستگاهی سنگینی میزنن.
اینجا همه ادعای منطقشون میشه ولی پستاشونو که نیگا میندازیم میبینیم فقط تو جو هستن فقط جو.
هرکی طرفدار هر تیمی هستش میاد جو میده ما قهرمانیم.
رئال ؟؟ اصلا شانس نداره!!!!:blink:رونالدو؟؟؟ آخرای عمر بازیشه!!! :wacko: بیل هم بازیکن خوبی نیست (رضا عنایتی بهتره)
تیمهای انگلیسی فراموش میکنن بازیارو.
گویا اصلا متوجه نیستن هواداران پریمر لیگ که تیماشون برای رئال زنگ تفریحی بیش نیستن.
ما هم نشستیم به حرص خوردن یه سریا میخندیم /
حالا یک مدیری همکاری پیدا میشه اینو پاک میکنه.
دو سال پشت هم لیگ بگیرید بعد بیاین کل کل
خداییش چند سالته دوست عزیز؟
تیم های انگلیسی زنگ تفریح رئالند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همین چند سال پیش نبود لیورپول (که ما اصلا تو جزیره تیم حسابش نمی کنیم) رئال رو تحقیر کرد. اونم 4-0
فکر کنم یه تاتنهام رو بردین اونم با اخراج کراوچ همون دقایق اول، فکر میکنید خیلی شاخید؟
خداییش حالم بهم می خوره نظرات غیر منطقی می خونم. 10 ساله هنوز یه فینال اروپایی نرفتید. تو اسپانیا هنوز مدعی اول نیستید که هیچ هر چند سال یه بار جام میگیرید.
بسه دیگه نظرات مسخره و غیر منطقی
کل کل کنید چون طرفدار تیمتون هستید و این طبیعیه. اگه من طرفدار اورتون هم بودم بازم برای تیمم کل کل می کردم. اما غیر منطقی نباشید.
منچستر رو بردید؟؟؟ نوش جونتون. اما اخرش جام گرفتین؟
تو این چند فصل که منچستر و بارسا و بایرن فینال اروپارو بین خودشون تقسیم میکردند کسی رئال رو حساب نمی کرد. حالا تو بیا بگو ما نه تا جام داریم. اصلا یکیش رو یادت میاد.
هرچی ادم میخواد حرف نزنه این بی منطق ها نمی زارند. بیخود نیست که دیگه تو این تاپیک پست نمی زنم.شاید ماهی یکی دوتا. آدم حالش بد میشه نظرات بعضی هارو میخونه
اصلا چرا باید با تیمی کل کل کنیم که تنها دلخوشیش هر سال جام حذفی کشورشه. دو سال پشت هم لیگ بگیرید بعد بیاین کل کل. حالا لیگ قهرمانان پیشکشتون
اینکه یک کاربر به کاربری دیگه توهین کنه کار پسندیده ای نیست.
اینکه یک کاربر پستی سراسر دروغ بر علیه مورینیو رو با شوق و ذوق تو تاپیک رئال ارسال کنه و بعد از اینکه متوجه کذب بودن اون مطالب شد تو تاپیک رئال اشاره ای به کذب بودن مطالب نکنه هم خیلی زشته.
اینکه یک کاربر در تاپیک رئال از اینکه شالکه برای رائول مراسمی ترتیب میده اظهار تاسف میکنه و مورینیو رو مقصر این موضوع میدونه هم خیلی زشته.
اینکه یک کاربر در روزی که مراسم رائول در مادرید برگزار میشه میاد پستی از ال پائیس بر علیه مورینیو در تاپیک رئال ارسال میکنه و هیچ اشاره ای به مراسم رائول که اونقدر نگرانش بود نمیکنه هم خیلی زشته.
همه اینها وقتی زشت تر میشه که پستی از این کاربر در تاپیک رئال ببینیم که در اون پست مورینیو رو تحسین میکنه و اعلام میکنه خیلی دوست داره بعد از فرگوسن, مورینیو رو روی نیمکت منچستر یونایتد ببینه.
میلاد بدون تردید تو یکی از افرادی هستی که باید ازش تشکر کرد, هیچوقت باین پستها توجه نکردی و اولین کسی که در مورد اون مطالب کذب لینک از سایت رسمی باشگاه گذاشته بود خود تو بودی.ممنون از پستت
فک کنم همه دیگه متوجه شدن با کی بوده!