• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
  • Like
Reactions: rms

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
حرف جناب مهرداد کاملا درسته دلیل نمیشه من طرفدار چلسی هستم جنای مهرداد منچستر من بیام بهش توهین کنم دقت کنید زده کل کل از نوع جام جهانی نه کل کل ازنوع شخصی اصلا ارزش نداره اعصاب خودمونو و طرف مقابل رو خورد کنیم یکی دیگه میاد 200هزار پوند در هفته میگیره اونوقت منو شمایه هموطن بیایم توهین کنیم بخدا ارزششو نداره دوستیهاو خوبیهاست که میمونه

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
اینجا همه ادعای منطقشون میشه ولی پستاشونو که نیگا میندازیم میبینیم فقط تو جو هستن فقط جو.

هرکی طرفدار هر تیمی هستش میاد جو میده ما قهرمانیم.
رئال ؟؟ اصلا شانس نداره!!!!:blink:رونالدو؟؟؟ آخرای عمر بازیشه!!! :wacko: بیل هم بازیکن خوبی نیست (رضا عنایتی بهتره :D)

تیمهای انگلیسی فراموش میکنن بازیارو.
گویا اصلا متوجه نیستن هواداران پریمر لیگ که تیماشون برای رئال زنگ تفریحی بیش نیستن.
ما هم نشستیم به حرص خوردن یه سریا میخندیم /

حالا یک مدیری همکاری پیدا میشه اینو پاک میکنه.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
جو رو که شما رئالی ها استادشین اول هر فصل میاید میگید جام ها رو درو میکنیم رئال قدرتمنده رئال فلانه اخر هر فصل جز 2 3 تاتون بقیتون پیداتون نیست : ))

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
اتفاقا ما تا آخر فصل توی دوتا جام شاتس قهرمانی داشتیم ولی یه سری تیما از وسطای فصل وضعیتشون مشخص شده بود.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
طرفدار واقعی اونی هست که تیمش رو چه وقتی برد و چه وقتی باخت تنها نزاره واز حمایت تیمش دست نکشه نه اینکه بره سراغ تیم دیگه
یه شعار معروف هست میگه اول بشی اخر بشی دوست داریم

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اين بيل اخرش رفت رئال يا نه؟

خبر مبري نيس؟

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
اینجا همه ادعای منطقشون میشه ولی پستاشونو که نیگا میندازیم میبینیم فقط تو جو هستن فقط جو.

هرکی طرفدار هر تیمی هستش میاد جو میده ما قهرمانیم.
رئال ؟؟ اصلا شانس نداره!!!!:blink:رونالدو؟؟؟ آخرای عمر بازیشه!!! :wacko: بیل هم بازیکن خوبی نیست (رضا عنایتی بهتره :D)

تیمهای انگلیسی فراموش میکنن بازیارو.
گویا اصلا متوجه نیستن هواداران پریمر لیگ که تیماشون برای رئال زنگ تفریحی بیش نیستن.
ما هم نشستیم به حرص خوردن یه سریا میخندیم /

حالا یک مدیری همکاری پیدا میشه اینو پاک میکنه.

خداییش چند سالته دوست عزیز؟
تیم های انگلیسی زنگ تفریح رئالند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همین چند سال پیش نبود لیورپول (که ما اصلا تو جزیره تیم حسابش نمی کنیم) رئال رو تحقیر کرد. اونم 4-0
فکر کنم یه تاتنهام رو بردین اونم با اخراج کراوچ همون دقایق اول، فکر میکنید خیلی شاخید؟
خداییش حالم بهم می خوره نظرات غیر منطقی می خونم. 10 ساله هنوز یه فینال اروپایی نرفتید. تو اسپانیا هنوز مدعی اول نیستید که هیچ هر چند سال یه بار جام میگیرید.
بسه دیگه نظرات مسخره و غیر منطقی
کل کل کنید چون طرفدار تیمتون هستید و این طبیعیه. اگه من طرفدار اورتون هم بودم بازم برای تیمم کل کل می کردم. اما غیر منطقی نباشید.
منچستر رو بردید؟؟؟ نوش جونتون. اما اخرش جام گرفتین؟
تو این چند فصل که منچستر و بارسا و بایرن فینال اروپارو بین خودشون تقسیم میکردند کسی رئال رو حساب نمی کرد. حالا تو بیا بگو ما نه تا جام داریم. اصلا یکیش رو یادت میاد.
هرچی ادم میخواد حرف نزنه این بی منطق ها نمی زارند. بیخود نیست که دیگه تو این تاپیک پست نمی زنم.شاید ماهی یکی دوتا. آدم حالش بد میشه نظرات بعضی هارو میخونه
اصلا چرا باید با تیمی کل کل کنیم که تنها دلخوشیش هر سال جام حذفی کشورشه. دو سال پشت هم لیگ بگیرید بعد بیاین کل کل. حالا لیگ قهرمانان پیشکشتون

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
عوامل اصلی تالار افتخارات رئال :دی (حداقل در برهه ای از تاریخ)

1- حکومت فرانکو مهربون و علاقش به رئال مادرید :blush:
2- تبدیل یک تورنومنت بین باشگاهی خودمونی به چمپیونز لیگ و شمرده شدن اون 6 تا جام که بصورت میانگین واسه هر جامش فقط 4 تا بازی انجام داد :D

عامل حاشیه ای که میشه از تبعات مورد اول نام برد ازش:
3- سرقت آلفردو دی استفانو در روز روشن از بارسلونا در حالیکه با بارسا قرارداد داشت و بصورت خودجوش فدراسیون فوتبال اسپانیا قرارداد ایشون رو با بارسا لغو کرده و بازیکن رئال اعلامش کرد :)

پ.ن:

سید جان گرث الان در ساحل ماربیا هستش و یجورایی منتظر انتشار خبر رسمیه که خودش رو به مادرید برسونه! مثل اینکه از دیروز هم برنابئو در حال آماده سازی برای معرفی یک بازیکن جدید هستش.

فکر میکنم انتقال رو باید نهایی دونست، مگر اتفاق نادری بیوفته و قضیه ای مشابه قضیه ی بکهام پیش بیاد که نیوکمپ و فرودگاه بارسلون همه آماده ی نشستن هواپیمای بکهام بودند که به لطف ساندرو

روسل هواپیمای ایشون در مادرید لندینگ کردند.

امیدوارم اومدن ستاره هایی مثل بیل سطح لالیگا رو بالاتر ببره، این فصل با این هجمه ی خروج بازیکنان اسپانیایی سطح لالیگا افول کرده و اگر همینطوری ادامه پیدا کنه در حد فاجعه میشه. به بچه های رئال

هم تبریک میگم. امیدوارم موفق بشه و شرایط کاکا، نوری شاهین و ,,, رو تجربه نکنه چون ورای اینکه من نوعی طرفدار بارسا هستم دوست دارم بازی زیبای این بازیکنان رو همیشه در بهترین سطح ببینم حتی در تیم رقیب.

عکس:
فقط اندکی مورد منکراتی داره- شرمنده
http://img02.mundodeportivo.com/201...l-sol-est_54378763149_51356729138_352_256.jpg

Last edited:

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
دو سال پشت هم لیگ بگیرید بعد بیاین کل کل

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

خدا بود اين جمله

پ.ن : اقا دمت گرم :دي صحنه را ديديم پسنديديم :دي

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
خداییش چند سالته دوست عزیز؟
تیم های انگلیسی زنگ تفریح رئالند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همین چند سال پیش نبود لیورپول (که ما اصلا تو جزیره تیم حسابش نمی کنیم) رئال رو تحقیر کرد. اونم 4-0
فکر کنم یه تاتنهام رو بردین اونم با اخراج کراوچ همون دقایق اول، فکر میکنید خیلی شاخید؟
خداییش حالم بهم می خوره نظرات غیر منطقی می خونم. 10 ساله هنوز یه فینال اروپایی نرفتید. تو اسپانیا هنوز مدعی اول نیستید که هیچ هر چند سال یه بار جام میگیرید.
بسه دیگه نظرات مسخره و غیر منطقی
کل کل کنید چون طرفدار تیمتون هستید و این طبیعیه. اگه من طرفدار اورتون هم بودم بازم برای تیمم کل کل می کردم. اما غیر منطقی نباشید.
منچستر رو بردید؟؟؟ نوش جونتون. اما اخرش جام گرفتین؟
تو این چند فصل که منچستر و بارسا و بایرن فینال اروپارو بین خودشون تقسیم میکردند کسی رئال رو حساب نمی کرد. حالا تو بیا بگو ما نه تا جام داریم. اصلا یکیش رو یادت میاد.
هرچی ادم میخواد حرف نزنه این بی منطق ها نمی زارند. بیخود نیست که دیگه تو این تاپیک پست نمی زنم.شاید ماهی یکی دوتا. آدم حالش بد میشه نظرات بعضی هارو میخونه
اصلا چرا باید با تیمی کل کل کنیم که تنها دلخوشیش هر سال جام حذفی کشورشه. دو سال پشت هم لیگ بگیرید بعد بیاین کل کل. حالا لیگ قهرمانان پیشکشتون

بحث منطق شد.
ما تا صد ساله دیگه هم یک کاپ نگیریم هر ساله به عنوان یکی از دو مدعی اصلی اروپا کل دنیا بازیای تیممونو نیگا میکنن.
شما چی؟ شما کجارو گرفتین؟؟ منچستر امسال هم بیاد اروپا رو بگیره باز سال بعد قاطی نخودیا به حساب میارنش ولی رئال چی؟؟
ساروخان عزیز خیلی خوب جواب//بعد باخت منچستر مقابل مادرید میگفتید رو داد.
چیو میخوای ثابت کنی؟؟ برو تاپیکتونو بخون. منتظرید رونالدو بازیکن آزاد شه بگیریدش. اوووووووووووووخی :D

دیگه صحبتی ندارم.

Last edited by a moderator:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اسنچ جان این ایگنور لیست چیز خیلی خوبیه

یکی از بچه ها به من پیشنهاد کرد

از روزی که فعال کردمش خیلی از این پستهای اسپم رو باهاش میشه مخفی کرد.

پیشنهاد میکنم ازش استفاده کنی

اینطوری دیگه اعصابت هم از دیدن پست هایی که اذیتت میکنه خورد نمیشه.

Last edited:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
اینکه یک کاربر به کاربری دیگه توهین کنه کار پسندیده ای نیست.
اینکه یک کاربر پستی سراسر دروغ بر علیه مورینیو رو با شوق و ذوق تو تاپیک رئال ارسال کنه و بعد از اینکه متوجه کذب بودن اون مطالب شد تو تاپیک رئال اشاره ای به کذب بودن مطالب نکنه هم خیلی زشته.
اینکه یک کاربر در تاپیک رئال از اینکه شالکه برای رائول مراسمی ترتیب میده اظهار تاسف میکنه و مورینیو رو مقصر این موضوع میدونه هم خیلی زشته.
اینکه یک کاربر در روزی که مراسم رائول در مادرید برگزار میشه میاد پستی از ال پائیس بر علیه مورینیو در تاپیک رئال ارسال میکنه و هیچ اشاره ای به مراسم رائول که اونقدر نگرانش بود نمیکنه هم خیلی زشته.
همه اینها وقتی زشت تر میشه که پستی از این کاربر در تاپیک رئال ببینیم که در اون پست مورینیو رو تحسین میکنه و اعلام میکنه خیلی دوست داره بعد از فرگوسن, مورینیو رو روی نیمکت منچستر یونایتد ببینه.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
امشب دوس دارم بازی منچستر چلسی رو کامل تماشا کنم ببینم انقدر کری که رد و بدل میشه بین هواداران مخصوصا تو پی تی نتیجش چه خواهد شد!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اینکه یک کاربر به کاربری دیگه توهین کنه کار پسندیده ای نیست.
اینکه یک کاربر پستی سراسر دروغ بر علیه مورینیو رو با شوق و ذوق تو تاپیک رئال ارسال کنه و بعد از اینکه متوجه کذب بودن اون مطالب شد تو تاپیک رئال اشاره ای به کذب بودن مطالب نکنه هم خیلی زشته.
اینکه یک کاربر در تاپیک رئال از اینکه شالکه برای رائول مراسمی ترتیب میده اظهار تاسف میکنه و مورینیو رو مقصر این موضوع میدونه هم خیلی زشته.
اینکه یک کاربر در روزی که مراسم رائول در مادرید برگزار میشه میاد پستی از ال پائیس بر علیه مورینیو در تاپیک رئال ارسال میکنه و هیچ اشاره ای به مراسم رائول که اونقدر نگرانش بود نمیکنه هم خیلی زشته.
همه اینها وقتی زشت تر میشه که پستی از این کاربر در تاپیک رئال ببینیم که در اون پست مورینیو رو تحسین میکنه و اعلام میکنه خیلی دوست داره بعد از فرگوسن, مورینیو رو روی نیمکت منچستر یونایتد ببینه.

ممنون از پستت

فک کنم همه دیگه متوجه شدن با کی بوده!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
فکر کنم اون کاربر ارزوش رو بگور ببره مورینیو هیچوقت سرمربی یونایتد نخواهد شد این عدم علاقه کاملا دو طرفه هست

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
ممنون از پستت

فک کنم همه دیگه متوجه شدن با کی بوده!
میلاد بدون تردید تو یکی از افرادی هستی که باید ازش تشکر کرد, هیچوقت باین پستها توجه نکردی و اولین کسی که در مورد اون مطالب کذب لینک از سایت رسمی باشگاه گذاشته بود خود تو بودی.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
امشب کانال 3 میخواد یه فوتبال از لیگ فرانسه نشون بده تعجب کردم یا اسپانیا بوده یا انگلیس یا ایتالیا تا الان پخش زنده نشون میدادن
paris angerman us nantes
از وقتی کاوانی رفته توش مهم شده
خدا بخیر کنه هرباشگاهی که مالکش عرب بوده باعث شده قیمت بازیکنای تیمش فضایی بشه کاوانی 64 ملیون یورو رفت به این تیم فرانسوی پس از پایان قراردادش حالا ببینین زیره 120 ملیون یورو زیره بار نمیره

Last edited:
بالا