مهم نیت عملهعمو جان برای بار دوم میگم اون 3 تا حساب نیست!
بواتنگ هم دوگل تو میلان زد یه گل تو شالکه ... (اگه قرار بود حساب باشه نمیتونست واسه شالکه تو cl بازی کنه!)
مهم نیت عملهعمو جان برای بار دوم میگم اون 3 تا حساب نیست!
بواتنگ هم دوگل تو میلان زد یه گل تو شالکه ... (اگه قرار بود حساب باشه نمیتونست واسه شالکه تو cl بازی کنه!)
واقعآ جا داره یه تشکر ویژه هم از زحمات ویکی بکنیم،خیلی داره خوب بازی میکنه و به نظرم یه جورایی داره خودشو واسه دروازه بانی شماره 1 اسپانیا تو جام جهانی آماده میکنه...این بازی و طرز گل زدن مسی یک آرامشی به آدم میده! والدزم که عالیه!
تا اینجا آقای گل ucl نه مسیه نه رونالدو هافبک ولزی آرسنال آرون رمسی با 4 گل زده
فعلا که شروع طوفانی داشته
سر هر چیزی که گفتی . یجوری هم باشه که بشه شرعی شو و دور زد
قبول میکنی ؟ مرد باش بیا شرط ببندیم
من میگم چلسی جز 4 تاست . شما میگی نه
تا 30.000 باشه خوبه ؟؟ یا 300.000 ؟ یا .. ؟/
اتفاقآ دقیقا برعکس!رونالدو اگه دیشب یه گل قشنگ زد امشب هر 3 گل مسی فوق العاده بود!مخصوصآ گل سوم!(تازه یکی رو هم با زانو زد که اگه گل میشد از اونها گلها بود!!!حیف شد...)گل آخر کریس به گالا ؛ به اندازه 3 تا گل مسی ارزش داشت
اتفاقآ دقیقا برعکس!رونالدو اگه دیشب یه گل قشنگ زد امشب هر 3 گل مسی فوق العاده بود!مخصوصآ گل سوم!
گل سوم مسی رو ببین بعد خودت فضاوت کن!!!یه کاری کرد دروازه بان و مدافعان حریف کلا گیج شدن!!!واقعآ بیخودی نیست بهترین و تیز هوشترین فوتبالیست تاریخه...:heart:
دادا چون مسی بود این توپ به این راحتی گل شد!باور کن کریس یا هرکس دیگه ای تو این موقعیت بود یا توپو میکوبید به بدن مدافع یا دست دروازه بان و یا میزد بیرون!اتفاقا من گل 1 و 2 رو ندیده بودم !!
گل سوم فقط 2 نفر جلوش بود .... ( اگر اشتباه نکنم و یادم باشه ) یکی دوبار سر توپ زد بعد شوت زد ! کار خاصی ازش ندیدم ولی ضربه آخرش خدایی خوب بود
مدافع و گلر هم مثل ماست اونجا وایستاده بودن و تکون نمی خوردن
ولی کریس 3 نفر رو دریبل زد بعد با یه شوت محکم گرفت گل زد ! برادر یه طرفه به قاضی نرو !
فعلا که شروع طوفانی داشته
عاقا شارژمونو بده بریم پی کارمون
چلسی هم تمام بازی دستش بود و بازل 2تا موقعیت داشت که هر دوشم گل کرد والی همش دفاع میکرده
دادا چون مسی بود این توپ به این راحتی گل شد!باور کن کریس یا هرکس دیگه ای تو این موقعیت بود یا توپو میکوبید به بدن مدافع یا دست دروازه بان و یا میزد بیرون!
با توپ چنان حرکت ساده ای کرد که 3 4 نفر راحت فریبشو خوردن و بعد از گل هم دیدن عکس العملشون جالب بود!مخصوصآ دروازه بان!
به این راحتی فریب دادن هنر میخواد عزیز من!بدون اینکه یک بار هم پا عوض کنه!قبول کنین این بازیکن فرق داره...
گل رونالدو هم فوق العاده بود ولی با دربیل و یه شوت محکم که اکثر موقعها میزنه به بیرون اینبار رفت تو گل!
اتفاقا من گل 1 و 2 رو ندیده بودم !!
گل سوم فقط 2 نفر جلوش بود .... ( اگر اشتباه نکنم و یادم باشه ) یکی دوبار سر توپ زد بعد شوت زد ! کار خاصی ازش ندیدم ولی ضربه آخرش خدایی خوب بود
مدافع و گلر هم مثل ماست اونجا وایستاده بودن و تکون نمی خوردن
ولی کریس 3 نفر رو دریبل زد بعد با یه شوت محکم گرفت گل زد ! برادر یه طرفه به قاضی نرو !
کم سر این مسی و کریس دعوا کنین
گل اخری هر دوتاشون قشنگ بود
گل کریس هم تکنیک داشت هم قدرت ولی مسی فقط تیکنیکی بود :happy:
اینکه چلسی اون سبک بازی میکنه نظره شماستيعني سبک چلسي رو روي خودش پياده کرده؟ :دي دمش گرم
چیزی که عیان است *چه حاجت به بیان استقبلا هم گفتم،چلسی داره چوب اون بازی هایی که خودش اتوبوسی دفاع میکرد رو میخوره،اصن مورینیو این سبک بازی رو باب کرد،دیگه چرا اعتراض میکنین تیما همش دفاع میکنن؟!!!
داداش شما که طرفدار چلسی ای بگو سبکش چجوریه؟؟؟اینکه چلسی اون سبک بازی میکنه نظره شماست
چه چلسی ببره چه ببازه شما میاین یه چیز میگین ویجور میکوبین تیم رو
برادر درست نیست علکی تیم رو زیره سوال برد
چیزی که عیان است *چه حاجت به بیان است
شما و بقیه دوستان علیه چلسی همیشه جو سازی کردین
و همه بازی خوب چلسی رو دیدن و فقط چند تا بازی حالا دفاعی بازی کرده و شما کله بازیهای چلسی رو جمع میبندین که به این صورت بازی میکرده
لئوناردو وقتی سرمربی میلان شد اعلام کرد که تفکرات هجومی داره و تیمش فوتبال تهاجمی ارائه میکنه. از سیستم 3-1-2-4 استفاده کرد که لقب 4-2-fantasy رو به سیستمش دادن. با همین سیستم تو لیگ قهرمانان 7تا از یونایتد خورد و حذف شد.بدیش اینجاس که شالکه رفت و برگشت میبرشون:دی
آخه شالکه استاد ترکوندن سبک اتوبوسی هست:دی
اون سال هم 7 تا به اینتر زد...