hamedovic5405
Registered User
یادم میمونه!!!جوجه رو اخر پاییز میشمرن هنوز دو تا بازی بردین
کلاً سریالها فصل جدیدش تو ژانویه میاد ، مگر اینکه خلافش ثابت شه!!نه هنوز خبری نشده
فصل چهارمش تو بهار 2014 میاد
یادم میمونه!!!جوجه رو اخر پاییز میشمرن هنوز دو تا بازی بردین
کلاً سریالها فصل جدیدش تو ژانویه میاد ، مگر اینکه خلافش ثابت شه!!نه هنوز خبری نشده
فصل چهارمش تو بهار 2014 میاد
:lol::lol::lol:مورینیو تو این بازی جواب منتقدا رو داد و تو یک بازی کاملا هجومی 2بر0فولام رو برد
بازهم درخشش اسکار و اولین گل میکل نتیجه این بازی رو رقم زد
شیوه بازی چلسی ضد حمله هستش.اونوقت چجوری هجومی بازی کرد؟مورینیو تو این بازی جواب منتقدا رو داد و تو یک بازی کاملا هجومی 2بر0فولام رو برد
بازهم درخشش اسکار و اولین گل میکل نتیجه این بازی رو رقم زد
شما بایرنیها رو که بد سوزوند تو فینال اروپا بایدم اینو بگینشیوه بازی چلسی ضد حمله هستش.اونوقت چجوری هجومی بازی کرد؟
دیروز خوب گفت یکی ارسنال قهرمان جز 8تیم بمان:lol::lol::lol:
:دیدیروز خوب گفت یکی ارسنال قهرمان جز 8تیم بمان
به زوره اوزیل بعده سالها شاید بتونین اتحادیه رو بگیرین
بنده خدا همیشه چشم میدوزه به تیمهای دیگه و تا اخرین بازی دعا دعا میکنه فلان تیم ببیازه که اینا بتونن برن قهرمانان اروپا
شما بایرنیها رو که بد سوزوند تو فینال اروپا بایدم اینو بگین
یه نگاه به تیمت کن یه نگاه به اون دوتا تیم کن، اونا بازیکن میسازن شما میخرید :دی همینه که بدهی باشگاه تون سر به فلک کشیده:دیدیروز خوب گفت یکی ارسنال قهرمان جز 8تیم بمان
به زوره اوزیل بعده سالها شاید بتونین اتحادیه رو بگیرین
بنده خدا همیشه چشم میدوزه به تیمهای دیگه و تا اخرین بازی دعا دعا میکنه فلان تیم ببیازه که اینا بتونن برن قهرمانان اروپا
تو پنالتیا شانسی بردید افتخار میکنید؟شما بایرنیها رو که بد سوزوند تو فینال اروپا بایدم اینو بگین
درست صحبت کنتا اسم چلسی میاد همتون گر میگیرین میان اینجا کامنت میزارین
همتونم کارشناس درجه یک بینل ماشالله با مدرک رسمی از سازمان من در اوردی
برای اینکه چلسی عشقه تا ابدم طرفدارش خواهم موند
مثل بعضیا که اینجا تند تند تیم عوض کردن نیستم
به خیال خودتون که چلسی ضد فوتبال هست و دفاعی بازی کنه
میگم جوری گر گرفتین که همینجوری هی برای خودتون بگین خوش باشین باهم
شما میشه سبک بازی تیمتو بگی؟من توهین نکردم برای اینکه حرفاتون بی دلیل و منطقه چند وقته چلسی میبره یه جور میبازه یجور جوسازی میکنین فقط هم اینو یاد گرفتین اتوبوسی فلان خوب بنظرت به این بحث کارشناسی میگن که هر دفعه میان همین حرفهای کلیشه ای رو میگن
برادر خواهشا یه بار حرف جدید بزن هردفعه ما میایم اینجا کامنت میدیم شما همون صحبتهای قبلیتون رو تکرار میکنید:دی
عزیز خو جملت خنده داره ، چی کار کنم ؟؟؟
شما با فولهام تو خونه خودتون بازی داشتین ، بعد توقع داشتی 10 نفره دفاع کنین؟؟؟ خوب باید هجومی بازی کنید!
دفاع 10 نفره شما مربوط به بازی های سخت که حریف قوی تر هست میشه نه همه بازیها!!!
اگر جلو بارسا و بایرن که هجومی بازی میکنن دفاع نکردین حرفه!!!
فکر کنم شما هم تو لیگ یه 5.6 سالی میشه فقط میرید به قهرمانان اروپا!!!!
برادر من نمیگم به این سبک بازی نکرده چلسی منتها تو بعضی از بازیها ب یه ریسک هست گاهی و تیم مجبور میشه به این سبک بازی کنهشما میشه سبک بازی تیمتو بگی؟
مگه غیر از سبکی که میگم هستش؟
شما که همیشه تیمتون رو پایه کار کرده عزیز فقط مونده چی بگم2003 : ماکه له له ، هرنان کرسپو
2004 : آرین روبن
2005 : مایکل اسیین
2006 : میشاییل بالاک ، آندری شوچنکو ، اشلی کول (مرد اخلاق :دی)
2007 : کلودیو پیزارو ، فلورنت مالودا
2008 : دکو
2010 : رامیرس
2011 : خوان ماتا
2012 : ادن هازارد ، اسکار
2013 : ویلیان ، آندره شورله ، ساموئل اتوئو
اینا اصلا محبوب نبودن! به هیچ وجه!:دی
ادن آزارد ، اسکار و امسال اینها شناخته شده بودن و برای تیم ملی شون بازی میکردن!!!شما که همیشه تیمتون رو پایه کار کرده عزیز فقط مونده چی بگم
اسکار هازارد تا تو چلسی اومدن اسمشون بود به اون صورت بنظرت
اون تیم شماست که فقط دنبال غذای اماده میگرده
هیچ وقت سعی نکرده دستپخت خودشو بخوره
خودتم میدونی چه بازیکنهای خامی و جوانی گرفته دیگه بحثو کش ندیم بهتره