دوست عزیز دست کم گرفتن چیه؟ فوتبال حرفه ایه و دست کم گرفتن معنا نداره!!!!!!!!!!!!!!!! این حرفا چیه!!! بازی رفت اونا از ما خیلی بهتر بودن و بازی برگشت ما از اونا خیلی بهتر!!! ما ازشون خواستیم دست کم بگیرن!!!! بازی خوب آرسنال رو تو اون بازی با کلمه دست کم گرفتن و این حرفا خراب نکنید!!!!!!!!!!!!!!!!! من یه نفر رو ندیدم بگه آرسنال اون بازی خوب بود و بایرن رو بسته بود. همه می گن بایرن دست کم گرفت!!!!!!!!!!! اوکی بایرن 10 دقیقه اول دست کم گرفت! 80 دقیقه بعد چرا کاری نکرد وقتی گل اول رو خورد؟ بایرن 60 70 تا بازی کرد فصل پیش هیچ کدوم رو دست کم نگرفت فقط بازی آرسنال دست کم گرفت؟!!!
بایرن فصل پیش فوق العاده بود اما 3 بازی ضعیف داشت و حریف هاش بهتر کار کردن. بازی با باته. بازی با لورکوزن و بازی با آرسنال. اما این که بگی دست کم گرفت واقعا کم لطفی کردی در حق اون سه تا تیم..
در مورد اون هوادار بایرن که گفت:
دوست عزیز زیاد تند نرو! فوتبال 2 رو داره. شما که اینطوری حرف میزنی امیدوارم در شرایط سخت هم حضور پررنگ داشته باشی... والا ما فصل پیش چند تا دوست بارسایی داشتیم بعد از 7-0 غیب شدن اصلا دیگه خبری ازشون نشد. حتی مشخصاتشون رو به کلانتری ها هم دادیم نتونستن پیداشون کنن. الان دوباره کم کم دارن از سوراخ میزنن بیرون. امیدوارم شما اینطوری نباشی...
ببین اینکه ارسنال خوب بازی کرد در بازی برگشت شکی در اون نیست. اما این خوب بازی کردن ارسنال 1 دلیل مهم داشت و اون بد بازی کردن بایرن بود.
همینطور در بازی رفت. ارسنال خوب بازی نکرد که بایرن بازی رو در اختیار گرفت.
البته خب باید مهره های دو تیم رو هم با هم مقایسه کرد. کسی نمیتونه منکر بشه که بایرن از نظر مقایسه فردی بازیکناش در سطح بالاتری نسبت به ارسنال بوده.
در بازی برگشت به نظر من بایرن در باد پیروزی بازی رفت خوابیده بود. از اونجاییکه در بازی رفت براحتی پیروز شدند فکر میکردن که ارسنال در بازی برگشت حرفی برای گفتن نداشته باشه که خب پیش بینی هاشون اشتباه از اب در اومد.
قبول داری که بایرن بازی برگشت اصلا در حد بایرن بازی رفت نبود. حالا این بد بودن بایرن بخشیش به دلیل غرور بازیکناش بود. بخشیش به خاطر بازی خوب ارسنال وگرنه اگه بایرن همون بازی رفت رو انجام میداد به نظرت ارسنالی که تو زمین خودش شکست خورده بود چقدر شانس پیروزی در زمین حریف رو داشت.
به نظر من ارسنال اگه بازی رفت رو مثل بازی برگشت بازی میکرد بایرن در بهترین حالتش میتونست مساوی بگیره. اونوقت بازی برگشت بسیار متفاوت میشد. در کل ارسنال تیم شایسته ای بود اما شایسته تر از دورتموند و بایرن برای حضور در فینال نبود.
حالا امسال وضعیت فرق کرده. ارسنال به مراتب بهتر از پارساله و به نظر من یکی از شانس های حضور در مراحل بالای سی ال هست.