• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
فکر کنم الان همه ارزش مورینیو رو فهمیده باشن. دو فصل پیش که تیمش همه رو درو کرد و اگر اون بازی با بایرن نبود می تونست قهرمان هم بشه. فصل پیش هم با اینکه خیلی ها داشتن تیم رو خراب می کردن خداییش از این تیم آنجلوتی بهتر بود. مربی گری کردن تو رئال خیلی سخته.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
فکر کنم الان همه ارزش مورینیو رو فهمیده باشن. دو فصل پیش که تیمش همه رو درو کرد و اگر اون بازی با بایرن نبود می تونست قهرمان هم بشه. فصل پیش هم با اینکه خیلی ها داشتن تیم رو خراب می کردن خداییش از این تیم آنجلوتی بهتر بود. مربی گری کردن تو رئال خیلی سخته.

سال اولش هم میگفتی که بازی با بارسا در لیگ قهرمانان اخراج پپه وهنرنمایی الوز

جایزه اسکار سال 2011 بایستی به دنی الوز تعلق میگرفت

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

سختیش بخاطر عدم ثُبات هستش. همین ثبات باعث میشه فرگوسن، فرگوسن بشه، یا ونگر به این درجه برسه، یا بارسا چندین سال موفق باشه و امروز بایرن این شرایط رو همراه با ثبات کلی تجربه میکنه.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351

آره.
گل سوم رو زد رئال. چه باز بازی ای شدههههههههههههههههههههههههههههههههه. موراتا عالی بازی می کنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی سختی شد برای رئال. اصلا فکر نمیکردم لوانته اینقدر اذیت کنه. ولی در دقیقه پایانی رونالدو ضربه خودش رو زد.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بازی سختی شد برای رئال. اصلا فکر نمیکردم لوانته اینقدر اذیت کنه. ولی در دقیقه پایانی رونالدو ضربه خودش رو زد.
موراتا بازیکن خیلی خوبیه. رئال می تونه ازش بیشتر استفاده کنه

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
روم چه تیمی شده!
1392/07/13 22:15
live2.gif
88'

اينترميلان0 - 3آاس رم

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
تو PES 2013 و ورژنهای قبلیش اکثرا یا رئال رو انتخاب میکردن یا بارسا. بخاطر سرعت 2 تا بازیکن. اما تو فیفا اینطوری نیست. من که شخصا منچستر رو انتخاب میکنم.

البته PES2013 یانوزای نداره.

مال من که داره :دي

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

سال اولش = بزرگترین شکست عمرش : 5-0. با اینکه مربی خوبی هست ولی آمارش جلوی پپ افتضاح هستش.

سال آخرش = جلوی یه تیم بدون مربی و بدون دفاع با اختلاف n امتیاز باخت.

mhyavari90

Registered User
لایک‌ها
31
تو PES 2013 و ورژنهای قبلیش اکثرا یا رئال رو انتخاب میکردن یا بارسا. بخاطر سرعت 2 تا بازیکن. اما تو فیفا اینطوری نیست. من که شخصا منچستر رو انتخاب میکنم.

البته PES2013 یانوزای نداره.

برای منم داره :D

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
میگم دوستان این همه طرفداره یه تیم هستید ایا تو پی اس یا فیفا هم تیمه محبوبتون رو انتخاب میکنید؟
اخه یجا کاپ گذاشته بودن همه طرفداره دو اتیشه یه تیمی بودن اما فقط رئال رو انتخاب میکردن تو بازی
من فقط با لیورپول بازی میکنم،بارسا رو هم خیلی کم برمیدارم!!!(البته معنیش این نیست که لیورپول رو خیلی بیشتر از بارسا دوست دارم!چون برام قدرت بدنی خیلی مهمه و بارساییها اکثرا ندارن نمیتونم با بارسا بازی کنم!!!)
اگه کسی تو لایو فیفا 14 بازی میکنه منو اد کنه: AliHitman47
ولی تا حالا هر چی فیفا بازی کردم!چه 11 چه 12 و چه 13 و چه حالا که 14 بازی میکنم 70 80% حریفام ریال رو برمیداشتن،اونقدر ریال رو بردم دیگه برام عادی شده!!!:D(امسال به لطف باگ سر زنی طرفدارای پاریس سن ژرمن هم تو فیفا 14 بیداد میکنن!!!)
امروز صبح هم یه م ن چ س ت ر ی رو 3-0 بردم!:D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دیگو کاستا بازم 2 گل زد :eek:

این پسر بد اخلاق عجب بازی ای میکنه. تعصبش بدجور یاد آور دوران بازی سیمئونه هستش

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
دیگو کاستا بازم 2 گل زد :eek:

این پسر بد اخلاق عجب بازی ای میکنه. تعصبش بدجور یاد آور دوران بازی سیمئونه هستش

فقط حیف این اسکولاری دعوتش نکرد و می خواد برای اسپانیا بازی کنه... اسپانیا با کاستا قدرتش دو برابر می شه. از اون بازیکن هایی هست که با تمام وجودش بازی میکنه...

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
یوونتوس - میلان

بعد از هفته ها میخوام بشینم فوتبال ببینم :)

اینجا یوونتوسیا بیشترن فک کنم.
یعنی به شخصه میلانی فعال ندیدم.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
نه میلانیم نه یونتوسی.
بسم الله رحمن رحیم و گل. گل برای میلان.:D

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
یوونتوس - میلان

بعد از هفته ها میخوام بشینم فوتبال ببینم :)

اینجا یوونتوسیا بیشترن فک کنم.
یعنی به شخصه میلانی فعال ندیدم.

یوونتوس ک فقط پیرلو
میلانی ها یه کاکا داشتن
اونم اومد رئال ک بازی بهش نرسید اونجوری
روزگاره دیگه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یووه که فعلا زده ترکونده میلان رو. 3 1 نیمه دوم جلو افتاده

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفم واست
واقعا تو هوادار میلانی؟
ظاهرنمایی هم حدی داره

ظاهر نمایی برای چی ؟ نیمه اول گل اول رو هنوز دقیقه 1 نشده زدیم. بعد 20 دقیقه تیم زیر فشار حملات اونا قرار گرفت. تو همین 20 دقیقه 3 تا شوت زدن که اگه ابیاتی نبود احتمالا یک گل رو خورده بودیم.

بازیکنا میدونن که یکی مثل پیرلو تو اون تیم هست. بازی هم در زمین حریفه. چرا اینقدر راحت خطا میدادن. حریف یووه هست و داوری هم که اخیرا زیاد برای این تیم پوئن مثبت داشت. اونم تو ورزشگاه حریف :(

روی گل اولی که پیرلو زد به نظر من ابیاتی هم مقصر بود که جاگیریش بد بود. چون توپ پیرلو از بقل دفاعی اومد که خود ابیاتی تنظیم کرده بودش.

از این طرف روبینیو گل دوم رو میتونست بزنه که نزد. از اونور به محض اینکه جووینکو اومد گل زد. گل سوم هم که بازم حرکت پیرلو بود.

درسته کاکا مصدوم بود. اما واقعا این بالوتلی چرا باید یه حرکتی کنه که تو بازیهای بزرگ فصل نباشه ؟ دفعه قبل هم فکر کنم جلو یووه نبود.

و در اخر لعنت به اون برلوسکونی احمق که میلان رو به این روز انداخت که دفاعی مثل مکسس بی فکر تو مرکز خط دفاعش باشه و اینقدر راحت سوتی بده و خطا کنه و اخراج شه.

میلان یه زمانی خط دفاعی ای داشت که کسی ازش رد نمیشد. و الان :(

من میلان رو دوست دارم. اما دفاع تیم واقعا در حد نام میلان نیست. دریبلی که مدافع میلان روی گل دوم خورد رو دیدی ؟ (زاپاتا بود یا کنستانت) به قول مزدک میرزایی نابودش کرد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مدیرعاملی که توی 70 سالگی با دختر بچه زیر سن قانونی بخوابه معلومه سر چنین باشگاهی این بلا رو میاره. برلوسکونی کلا توی همه ی زمینه ها read، از سیاست بگیر، تا مسائل شخصی و باشگاه داری. قصدم کل کل نبود اما واقعا ناراحت کنندست که یه آدم میتونه چنین بلایی سر این همه هوادار بیاره و یه باشگاه معتبر رو تا این حد تضعیف کنه.

بالا