متاسفم واست
واقعا تو هوادار میلانی؟
ظاهرنمایی هم حدی داره
ظاهر نمایی برای چی ؟ نیمه اول گل اول رو هنوز دقیقه 1 نشده زدیم. بعد 20 دقیقه تیم زیر فشار حملات اونا قرار گرفت. تو همین 20 دقیقه 3 تا شوت زدن که اگه ابیاتی نبود احتمالا یک گل رو خورده بودیم.
بازیکنا میدونن که یکی مثل پیرلو تو اون تیم هست. بازی هم در زمین حریفه. چرا اینقدر راحت خطا میدادن. حریف یووه هست و داوری هم که اخیرا زیاد برای این تیم پوئن مثبت داشت. اونم تو ورزشگاه حریف
روی گل اولی که پیرلو زد به نظر من ابیاتی هم مقصر بود که جاگیریش بد بود. چون توپ پیرلو از بقل دفاعی اومد که خود ابیاتی تنظیم کرده بودش.
از این طرف روبینیو گل دوم رو میتونست بزنه که نزد. از اونور به محض اینکه جووینکو اومد گل زد. گل سوم هم که بازم حرکت پیرلو بود.
درسته کاکا مصدوم بود. اما واقعا این بالوتلی چرا باید یه حرکتی کنه که تو بازیهای بزرگ فصل نباشه ؟ دفعه قبل هم فکر کنم جلو یووه نبود.
و در اخر لعنت به اون برلوسکونی احمق که میلان رو به این روز انداخت که دفاعی مثل مکسس بی فکر تو مرکز خط دفاعش باشه و اینقدر راحت سوتی بده و خطا کنه و اخراج شه.
میلان یه زمانی خط دفاعی ای داشت که کسی ازش رد نمیشد. و الان
من میلان رو دوست دارم. اما دفاع تیم واقعا در حد نام میلان نیست. دریبلی که مدافع میلان روی گل دوم خورد رو دیدی ؟ (زاپاتا بود یا کنستانت) به قول مزدک میرزایی نابودش کرد.