• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
هر چی باشه بهتره خریدهای شماست سانچز رو اوردی 30خورده ای میلیون یورو که حاصل ثمره اش اینه............

داوید ویا هم که 40میلیون اوردی اینم اینه..................

بقیه بماند

ولی رئال مادرید مارسلو سال2006اورده که چلسی روشه ده برابر قیمتی که خریدیمش

بنزما که چلسی ومنچستر دنبالشن

هیگوایین الپیتا که کل تیم ها دنبالش بودن

بقیه هم که هست میبینی

ودر ضمن لالیگایی که فصل قبل بردیم 100امتیازی وهمه ی تیم ها رو5تایی کردیم

ومثلث اتشین که 130 گل در یک فصل زدن!!!!!!!!!!!!!!!!

خرید های ما خیلی هم خوب بودن!

انتظار نداری که در حضور مسی اون دو تا بتونن خوش بدرخشن!؟

سانچز خیلی هم خوب بوده! باید چی کار کنه؟ ویا هم کا عالی کار کرده !

1 ساله که یکم وضعیتش بد شده اونم به خاطر شکستن پاش بوده که 8 ماه دور بوده!

ولی در عوض رئال بعد از این همه خرج فقط تونست یه لالیگا و یه کوپا دل ری رو بدست بیاره :D

هنوز خیلی مونده ، 200 تا خرج کنید تا شاید بتونید کوپا دل ری رو امسال بدست بیارید!!!! البته دیدار برگشت هنوز نرسیده اگه نتونید ببرید حذف میشید!!! تیم کهکشانی!!!!!!

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
اینم بگو که رئال چندتا از بازیکنای معروف اون دوران رو مثل بوشکاش ودی استافنو رو رایگان میخواست بهتون بده ولی به دلایل نمیدونم چی لغو شد

وهمه ی تیم ها هم کمکتون کردن

تا اونجایی که من میدونم بیشترین کمکو خود مردم انگلیس کردن

به شما توصیه میکنم فیلم united رو ببینید

یه سوال

طرفدار رئالی یا مورینیو؟

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خرید های ما خیلی هم خوب بودن!

انتظار نداری که در حضور مسی اون دو تا بتونن خوش بدرخشن!؟

سانچز خیلی هم خوب بوده! باید چی کار کنه؟ ویا هم کا عالی کار کرده !

1 ساله که یکم وضعیتش بد شده اونم به خاطر شکستن پاش بوده که 8 ماه دور بوده!

ولی در عوض رئال بعد از این همه خرج فقط تونست یه لالیگا و یه کوپا دل ری رو بدست بیاره :D

هنوز خیلی مونده ، 200 تا خرج کنید تا شاید بتونید کوپا دل ری رو امسال بدست بیارید!!!! البته دیدار برگشت هنوز نرسیده اگه نتونید ببرید حذف میشید!!! تیم کهکشانی!!!!!!

سوپر کاپ رو هم از چنگتون در اورد چی .....:D

نه همین ها کافی دهمی رو میبینی دیگه موزه برنابئو جا نداره که جام اضافه کنیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سوپر کاپ رو هم از چنگتون در اورد چی .....:D

نه همین ها کافی دهمی رو میبینی دیگه موزه برنابئو جا نداره که جام اضافه کنیم

خیلی تند میری بابا

یه جوری میگی سوپر کاپ رو از چنگتون در اورد انگار مثلا 5 0 ما رو بردید !!

سوپر کاپ رو والدز بهتون هدیه داد نه اینکه شما بگیریدش.

اگه اون احمق اون اشتباه مسخره رو نمیکرد و اون گل مفت رو نمیخورد سوپر کاپ هم مال بارسلونا بود.

شما چند سالته ؟!؟! ناراحت نشی ها اما یه جاهایی تو کل کل هات به حاشیه میری :)

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوستان من چرا خودتون رو در گیر همچین مسائلی می کنید, اول طرف مقابل رو بشناسید بعد اگه ارزشش رو داشت بحث کنید.... خود من اگر واقعا یک هوادار مادریدی در کار بود خیلی منطقی وارد بحث می شدم اما کسی که مقابل شماست در زمینه هواداری بی هویته! من فکر می کنم یک بخشی از شخصیت ایشون با دیدن حرکات و رفتار های مترجم ارضا می شه و به همین دلیل کاملا مطالبی که می نویسه هم در محتوا و هم در فرم تقلیدی مبتدیانه و خنده دار (البته در شمایلی کوچکتر) از رفتار های همون آقایی هست که نمی خوام اسمشو به زبون بیارم و طبیعتا به تقلید از اون شخص منطق هیچ جایگاهی در این صحبت ها نخواهد داشت...

در بعضی موارد بی تفاوتی نه تنها ضرری نداره بلکه بسیار هم مفید خواهد بود!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خیلی تند میری بابا

یه جوری میگی سوپر کاپ رو از چنگتون در اورد انگار مثلا 5 0 ما رو بردید !!

سوپر کاپ رو والدز بهتون هدیه داد نه اینکه شما بگیریدش.

اگه اون احمق اون اشتباه مسخره رو نمیکرد و اون گل مفت رو نمیخورد سوپر کاپ هم مال بارسلونا بود.

شما چند سالته ؟!؟! ناراحت نشی ها اما یه جاهایی تو کل کل هات به حاشیه میری :)

سن من به اندازه ی شما نیست ما کوچیکتر شمایم

ولی اندازه خودم چیزی سرم میاد از فوتبال

Gift Super Star

Registered User
لایک‌ها
2,671
حالا خوبه این مورینیو که این همه سنگشو به سینه میزنید از مکتب بارسلونا آدم شده و رئال هم که مثل همیشه نقش یه مصرف کننده رو تو فوتبال بازی کرده، داره ازش استفاده میکنه...

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دوستان من چرا خودتون رو در گیر همچین مسائلی می کنید, اول طرف مقابل رو بشناسید بعد اگه ارزشش رو داشت بحث کنید.... خود من اگر واقعا یک هوادار مادریدی در کار بود خیلی منطقی وارد بحث می شدم اما کسی که مقابل شماست در زمینه هواداری بی هویته! من فکر می کنم یک بخشی از شخصیت ایشون با دیدن حرکات و رفتار های مترجم ارضا می شه و به همین دلیل کاملا مطالبی که می نویسه هم در محتوا و هم در فرم تقلیدی مبتدیانه و خنده دار (البته در شمایلی کوچکتر) از رفتار های همون آقایی هست که نمی خوام اسمشو به زبون بیارم و طبیعتا به تقلید از اون شخص منطق هیچ جایگاهی در این صحبت ها نخواهد داشت...

در بعضی موارد بی تفاوتی نه تنها ضرری نداره بلکه بسیار هم مفید خواهد بود!

مراقب حرف زدنت باش دوست عزیز

اون مترجم هم اسم کاملش بنویس دیگه ترس نداره اخه
José Mário dos Santos Mourinho Félix

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سن من به اندازه ی شما نیست ما کوچیکتر شمایم

ولی اندازه خودم چیزی سرم میاد از فوتبال

امیدوارم که همیشه موفق باشی.

من حس میکنم شما خیلی جوانتر از بنده هستی. مدل کل کل کردنت هیجانیه :) معمولا وقتی ادم هیجانیه خیلی روی اصول و منطق برخورد نمیکنه و صرفا طرفداری از تیم مورد علاقه اش با چنگ زدن به هر ریسمانی ولو خیالبافی براش مهم هست.

البته اینا رو که گفتم قصد جسارت به شما رو نداشتم.

خودم هم وقتی جوون بودم با بچه ها که کل کل میکردیم کلی داستان داشتیم :)

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
یه گل افساید

یه خطا پشت محوطه و یه پنالتی گرفته نشده همه اینا تو یه نیمه

دیگه راجع به داوری یونایتد حرف مفت نزنید لطفا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یونایتد کبیر همیشه یونایتد کبیره :) به امید بازگشت رونالدو به خونش.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
رئاليا از الان گرم کنن خودشون رو :دي

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
یجوری میگین بازگشت رونالدو به خونش انگار مثلا مادرید براش زندان بوده !
محبوبیت و شخصیتی که تو مادرید پیدا کرده رو هیچ جا نمیتونست پیدا کنه !
دوتا مثل همین بازیکن بنیان رئال رو به هم ریختن !

برگشتش به شانچستر دوباره اونو منفور میکنه !

همون بازیکنی که همیشه با این و اون درگیر بود !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یجوری میگین بازگشت رونالدو به خونش انگار مثلا مادرید براش زندان بوده !
محبوبیت و شخصیتی که تو مادرید پیدا کرده رو هیچ جا نمیتونست پیدا کنه !
دوتا مثل همین بازیکن بنیان رئال رو به هم ریختن !

برگشتش به شانچستر دوباره اونو منفور میکنه !

همون بازیکنی که همیشه با این و اون درگیر بود !

البته که مادرید براش زندان نبوده صادق جان.

پیشرفت زیادی هم کرده.

اما با این بخش از صحبتت در مورد محبوبیت موافق نیستم. رونالدو در منچستر محبوب تر بود. حتی اون قضیه دعوای رونی و رونالدو در جریان مسابقات ملی هم رونالدو رو پیش هوادارا خراب نکرد.

شکی نیست رونالدو در منچستر خوشحال تر بود. نسبت به وضعیت فعلی ای که در مادرید داره. اما خب از نظر فنی به نظر من در رئال چیزهای جدیدتری یاد گرفته و کامل تر شده.

شما نگرانش نباش. برگشتنش به یونایتد البته به وقتش، نه اینکه بذار دیر بشه. اونو محبوب تر میکنه.

ذات لیگ انگلیس بازی فیزیکی و درگیری هست. کل کل هم هست. لالیگا رو با لیگ برتر اصلا مقایسه نکن. لالیگا از نظر سختی بازیها و هیجانش نصف لیگ برتر هم نیست.

فکر میکنم رئالیها نگران شدن که نکنه رونالدو از تیمشون بره :) واقعا اگه رونالدو از رئال بره ، خیلی سخت رئال بتونه قدرتش رو حذف کنه. پیدا کردن جایگزین برای رونالدو خیلی سخت و شاید در زمان فعلی محال باشه.

foodix

Registered User
لایک‌ها
38
قربونش برم رئال همین الانش وضعیت خوبی نداره!
اگه رونالدو هم به تیم محبوب منچستر بره که دیگه بنظره من حرفیبرای گفتن نداره رئال البته اینم بگم مشکل جدی که رئال داره اینه که خیلی کم شده که رونالدو تو بازی حضورنداشته باشه..
باید تیم رئال بدون این بازیکن هم به میدان بره تا شخصیت های دیگه هم بتونن بخوبی خودشونو نشون بدن!

لیگ برتر و کلا کشور انگلستان سبک و علاقشون به فوتبال و بازی کردنشون زمین تا آسمون با لالیگا فرق داره!
رونالدو تویه رئال براحتی توونست محبوبیتشو دو چندان کنه بخاطر اینکه میتونست دوندگی بیشتری داشته باشه و از سرعت خودش استفاده بکنه!_اگه بازی هاش رو در رئال و منچستر مقایسه کنید میبینید همون اوایل ورودش به رئال خیلی خووب سرعتش رو به رخ همگان کشید)
ولی توویه تیم ها انگلیسی خیلی کم این امر مشاهده میشه و بیشتر تیم ها بازی هایی دقیق از روی برنامه ریزی انجام میدن!(برا همینه همه ما از بازی های لیگ برتر انگلستان لذتشو میبریم)
درحالی که لالیگا اینطور نیست و تیم ها خودشونو به آبو آتیش میزنن توو زمین!برای گل زدن

من یکی بشخصه اصلا دوست ندارم درحال حاضر رئال رو ترک کنه!!!!!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
امشب بازی منچستر نیوکاسل را دیدم دمبا عالیه پا به توپش قدرت فیزیکی و قلدریش و حفظ توپ و شوت زنیش و در کل به درد تیم میخوره البته اگه بیاد.
منچسترم با خرشانسی برد اعصابم خرد شد.

من خوش شانستر از یونایتد جایی سراغ ندارم. خط دفاع شون که تعطیل هست . اگر ون پرسی رو نداشتن الان اون بالاها نبودن. خط حملشون عالی هست و جور خط دفاع رو میکشه. یک شانس دیگم که داران این هست که همیشه یه جورایی اواخر بازیهاشون گل‌ میزنن. من احساس میکنم یونایتد تیم برتری نیست بلکه تیمای دیگه در سطح خودشون نیستن و این باعث شده که یونایتد خودی نشون بده و با داشتن دفاع بد فاصلشو با دیگر تیمها زیاد کنه.

روزی که فرگوسن بگه دیگه بسه ، روزی خواهد بود که رویای تسلط یونایتد پایان میپذیره. کمایی که این اتفاق برای لیورپول افتاد. لک لک‌ها تیم برتر دهه ۷۰ و ۸۰ جزیره بودند و هیچکس نمیتونست بهشون نزدیک بشه. مربی‌های خوبی‌ نظیر کنی داگلیش و باب پیزلی داشتند و بعد از رفتنشون لیورپول از سال ۱۹۹۰ تا حالا هیچ بار قهرمان نشد. اتفاقا تو این ۲ دهه یونایتد یک تیم ۷ الی‌ ۸ می‌‌ بود که حتی یک قهرمانی هم تو لیگ نیاورد. یک نمونه دیگش هم آرسنال دهه ۳۰ هست که اون تیمو هربرت چاپمن بنیان نهاد و هیتلر فاتحشو خوند (جنگ جهانی‌ دوم ).

هرچی‌ میره بالا ، یه روز میاد پائین .

چرا حرفی از داوری دیشب و یا بازی های قبل نمیزنین؟

ما همیشه با شانس و داور! قهرمان میشیم شما بخاطر بد شانسی و ناداوری! همیشه برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان تا هفته اخر خودتونو به اب و اتیش میزنین

پس کی میخواید به سطح واقعی خیالیتون برسید بابا خسته شدیم بخدا:دی

جملتونو تصحیح میکنم دوست عزیز

یونایتد بعضی مواقع تو سطح خودش نیست که تیمای دیگه مثل چلسی قهرمان میشن (یا سیتی با تبانی و تفاضل گل)

من خوش شانستر از یونایتد جایی سراغ ندارم

اتفاقا من خوش شانس تر از ارسنال سراغ ندارم پارسال اگر شانس نداشتید حداقل 12 تا میخوردید;)

همیشه یه جوری طرفدارای ارسنال در مورد یونایتد حرف میزنن که انگار اونا 19 تا قهرمانی دارن!

اما در مورد فن پرسی

قبل ارسنال یونایتد دنبالش بود که به خاطر مسائلی از خریدش منصرف شدن

من احساس میکنم رابین همیشه تو قلبش یونایتد رو دوست داشته و انتقالش به یونایتد خواسته خودش بوده و 100% با فرگی در موردش صحبت کرده وگرنه فرگی برای خرید بازیکنی مستقیما با باشگاهش مذاکره نمیکنه اونم تیم رقیب

رابین اگر دنبال پول بود الان کنار نصری و کلیچی برای سیتی بازی می کرد یا میرفت به لیگای دیگه

بالا