• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فن پرسی هم اونقدر بازیکن بزرگی نیست که اینطوری در موردش صحبت میکنید، بیشتر بازیش گرفته تو این چند فصل، والا من چندتا مصاحبه در مورد علاقه ی فن پرسی به بارسلونا خونده بودم، همینطور مصاحبه های از فن درفارت و وسلی اسنایدر که علاقه ی کودکیشون رفتن به بارسا بود اما از جاهای دیگه سر در اوردن. مربی مثل فرگوسن با اینکه کارنامه ی خیلی موفقی داره اما بازیکن ها واسش مثل برده میمونن، یه جورایی نگاهش به بازیکن با نگاه مورینیو تو این زمینه برابره، ابزار موفقیت و دستمال کاغذی هستش.
کلا منچستر تو این ده سال اخیر هیچ حرکت مثبتی در تولید بازیکن نداشته، مشخصا منظورم آکادمی فوتبال هستش.( رافائل و اخویش و رونی و خیلی های دیگه که شاید بخواین نام ببرین رو پر واضح از تیم های دیگه خریداری کرده، شاید بشه گفت تیم استعداد یاب خوبی دارن ) بدون اینکه طرفدار آرسنال یا منچستر باشم، ونگر رو موفق تر میبینم، چون با پشتوانه های مالی کمتر، هر سال با یه سری بازیکن جدید و گمنام تیمش واقعا زیبا بازی میکنه، واقعا خیلی بازیکن معرفی کرده، امثال مورینیو، فرگوسن و حتی شاید بشه پپ گواردیولا مربیان محافظه کاری هستند. اما یکی مثل ونگر هرسال ستاره هاشو از دست میده. مطمئن باشید اگر ونگر تو همین مدتی که فرگوسن مربی منچستره، مربی این تیم بود، بازی های به مراتب زیباتر و موفقیات بسیار بیشتری کسب میکرد.

منم معتقدم منچستر تیم خیلی خوش شانسیه، اما از جانب داوری نه آنچنان، تیمش دقیقه ی 89 عقبه، یه دفعه بازی رو میبرن، با اینکه اون بازی فاجعه بودن، خدایش هیچ تیمی رو ندیدم تو ازدحام دم دروازه توپاش اینطور تو گل بره :D

در نهایت اظافه کنم که با دیدن بازی دیشب به این نتیجه رسیدم که میتونن رئال رو ببرن و علی عمرآ بتونن جلو بارسا موفق باشن، دفاعشون نابود میشه جلو خط هافبک و خط حمله ی بارسا

یه نکته ی دیگه هم در مورد بازگشت رونالدو به منچستر باید بگم که، محبوبیت رونالدو معیار موفقیتش نیست، اخه طرفدار فوتبال تو چین یا هند باعث این آمار شدن، البته فوتبال دوستاش نه، دختر پسرای تین ایجرشون.
رونالدو میخواد از زیر فشاری که اسم رئال واسش ایجاد کرده خارج بشه، چون کاملا قافیه رو به مسی باخته، میدونه که تو این دوئل کاملا بازنده بوده، حداقل تو لیگ برتر هم میتونه قهرمان بشه هم اینکه بازیکنی در سطح خودش رو واسه رقابت نمیبینه

این مسئله بهش کمک میکنه که شاید بتونه بهترین بازیکن بشه و توپ طلا رو ببره، چون وقتی دوتا بازیکن توی یه لیگ بازی کنن و گلها و پاس گلها و کیفیت بازیشون در یک لیگ سنجیده بشه به راحتی میشه قضاوت کرد کدوم یکی بهتره اما وقتی شما در دو لیگ مختلف باشی رقابت عوض میشه و احتمال موفقیتت بیشتر میشه،
حالا شما فرض کن رونالدو تو منچستر کارای 2-3 فصل اخیر رو انجام میداد، مطمئن باشید احتمال موفقیتش بیشتر بود چون هم از نظر گل زنی صدرنشین لیگ برتر بود هم از نظر کیفیت بازی یکه تاز لیگ برتر میشد. اما الان کاملا زیر سایه ی مسی هستش البته اگه نخوایم اینیستا رو هم به این قضیه اظافه کنیم

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
فن پرسی هم اونقدر بازیکن بزرگی نیست که اینطوری در موردش صحبت میکنید، بیشتر بازیش گرفته تو این چند فصل، والا من چندتا مصاحبه در مورد علاقه ی فن پرسی به بارسلونا خونده بودم، همینطور مصاحبه های از فن درفارت و وسلی اسنایدر که علاقه ی کودکیشون رفتن به بارسا بود اما از جاهای دیگه سر در اوردن. مربی مثل فرگوسن با اینکه کارنامه ی خیلی موفقی داره اما بازیکن ها واسش مثل برده میمونن، یه جورایی نگاهش به بازیکن با نگاه مورینیو تو این زمینه برابره، ابزار موفقیت و دستمال کاغذی هستش.
کلا منچستر تو این ده سال اخیر هیچ حرکت مثبتی در تولید بازیکن نداشته، مشخصا منظورم آکادمی فوتبال هستش.( رافائل و اخویش و رونی و خیلی های دیگه که شاید بخواین نام ببرین رو پر واضح از تیم های دیگه خریداری کرده، شاید بشه گفت تیم استعداد یاب خوبی دارن ) بدون اینکه طرفدار آرسنال یا منچستر باشم، ونگر رو موفق تر میبینم، چون با پشتوانه های مالی کمتر، هر سال با یه سری بازیکن جدید و گمنام تیمش واقعا زیبا بازی میکنه، واقعا خیلی بازیکن معرفی کرده، امثال مورینیو، فرگوسن و حتی شاید بشه پپ گواردیولا مربیان محافظه کاری هستند. اما یکی مثل ونگر هرسال ستاره هاشو از دست میده. مطمئن باشید اگر ونگر تو همین مدتی که فرگوسن مربی منچستره، مربی این تیم بود، بازی های به مراتب زیباتر و موفقیات بسیار بیشتری کسب میکرد.

منم معتقدم منچستر تیم خیلی خوش شانسیه، اما از جانب داوری نه آنچنان، تیمش دقیقه ی 89 عقبه، یه دفعه بازی رو میبرن، با اینکه اون بازی فاجعه بودن، خدایش هیچ تیمی رو ندیدم تو ازدحام دم دروازه توپاش اینطور تو گل بره :D

در نهایت اظافه کنم که با دیدن بازی دیشب به این نتیجه رسیدم که میتونن رئال رو ببرن و علی عمرآ بتونن جلو بارسا موفق باشن، دفاعشون نابود میشه جلو خط هافبک و خط حمله ی بارسا

با اینکه بارسایی هستی حرفت رو قبول دارم

وین رونی رو از اورتون گرفتن بیش از40میلیون یورو

بقیه بماند

استعدادیاب فقظ ارسن ونگر

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

بله از نظر شما کلا همه بازیکنا خودشونو واسه اومدن به تیمتون میکشن!

مربی مثل فرگوسن با اینکه کارنامه ی خیلی موفقی داره اما بازیکن ها واسش مثل برده میمونن، یه جورایی نگاهش به بازیکن با نگاه مورینیو تو این زمینه برابره، ابزار موفقیت و دستمال کاغذی هستش.

فرگوسن به بازیکن رو نمیده که فردا برای تیم تعیین و تکلیف کنه ;) وگرنه بازیکنا رو مثل پسراش میدونه

عجب از تیم رقیبتون بپرسید طی 10 سال اخیر بازیکنای تاپشون از کجا اومدن

ارسنال هم استعداد یاب های خوبی داره نه اکادمی

پشتوانه مالی کمتر؟ تا اونجایی که من میدونم ارسنال همیشه جزو 5 تیم برتر از نظر در امد بوده فرگوسن همیشه بخاطر مدیر های پول پرست تیم دستش بسته بوده

رابین تنها خرید پر سر و صدای ما طی چند سال اخیر بوده همین فصل ارسنال کازورلا پودولسکی و جیرود اقای گل فرانسه رو خریده پس در مورد ارسنال مظلوم نمایی نکنید

من به ونگر احترام میذارم ولی از نظر فنی فرگی نسبت بهش برتری داره

ونگر هم مدت زیادیه تو ارسناله

چقدر فوتبالی داریم اینجا !!!! گل زدن یه تیم از روی تاکتیک شده شانس !!! میخواید یونایتد دیگه گل نزنه خیالتون راحت بشه؟

یه سوال

دنی الوز سانگ داوید ویا سانچز ماسچرانو ابیدال

اینا حاصل اکادمی بارسا بودن؟

بقیه بماند

استعدادیاب فقظ ارسن ونگر

:lol:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
والا نظر من نیست، اگر بتونم متن مصاحبه ها رو از یک سایت معتبر پیدا کنم حتما میذارم. نباید فراموش کنیم که در یک بازه ی زمانی پیکره ی اصلی تیم ملی هلند از بازیکن های هلندی شاغل در بارسا ساخته شده بود.

فرگوسن به بازیکن رو نمیده که فردا برای تیم تعیین و تکلیف کنه وگرنه بازیکنا رو مثل پسراش میدونه
والا من یادم نمیاد پدرم کفشای استوک دار رو به سمت صورتم پرت کنه، اونم توی رخت کن :blush: اونم جلوی اون همه بازیکن

خودشون جوابگو هستند. فن نیستلروی، بکهام و کریس
رابین تنها خرید پر سر و صدای ما طی چند سال اخیر بوده همین فصل ارسنال کازورلا پودولسکی و جیرود اقای گل فرانسه رو خریده پس در مورد ارسنال مظلوم نمایی نکنید
یکم با هم صادق باشیم متوجه میشیم که این خرید های این فصل بخاطر فروش بازیکن های کلیدیش در چند سال اخیر بوده. امثال آنری، پت ویرا، سس فابرگاس، رابین فنپرسی، گائل کلیشی، سمیر نصری ، فلامینی، سندروس .....
یه سوال

پس ویدیچ؟ فردیناند؟اورا؟رافائل و اخویش؟ والنسیا؟نانی؟رونالدو؟رونی؟فنپرسی؟کرک؟اندرسون؟ اینا که حتما محصولا آکادمی بودن البته به علاوه ی دخه ئا

کل بازیکن های تیم رو منهای اون چندتا بکنی بازیکن های آکادمیمون به راحتی بدست میان

از نظر تاکتیکی سخت بشه دو مربی رو قیاس کرد اما شاید با توجه به یه سری کلیات و شبیه سازی شرایط و مقایسه شرایط بشه گفت ونگر واقعا به مراتب روند سخت تری رو در این چند سال طی کرده.
منچستر تیم منفوری نیست اما مطمئن باشید با اومدن احتمالی مو، خیلی منفور میشین، البته فکر کنم مو دیگه اون موقع خیلی آروم باشه، چون هدف اصلیش نشستن روی نیمکت منچستره

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
یجوری میگین بازگشت رونالدو به خونش انگار مثلا مادرید براش زندان بوده !
محبوبیت و شخصیتی که تو مادرید پیدا کرده رو هیچ جا نمیتونست پیدا کنه !
دوتا مثل همین بازیکن بنیان رئال رو به هم ریختن !

برگشتش به شانچستر دوباره اونو منفور میکنه !

همون بازیکنی که همیشه با این و اون درگیر بود !

اتفاقا دوران اوجی که تو منچستر داشت تو رئال نداشت
منم نمیگم که مادرید براش زندان بوده
ولی قبول کن که تو منچستر خعلی بهتر از رئال بازی میکرد....

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
والا من یادم نمیاد پدرم کفشای استوک دار رو به سمت صورتم پرت کنه، اونم توی رخت کن :blush: اونم جلوی اون همه بازیکن

قسمت اول اون حرفمو یکبار دیگه بخونید

بکهام خودشم میدونه برای چی فرگی اون کار رو کرد هنوزم به فرگی احترام میذاره

یکم با هم صادق باشیم متوجه میشیم که این خرید های این فصل بخاطر فروش بازیکن های کلیدیش در چند سال اخیر بوده. امثال آنری، پت ویرا، سس فابرگاس، رابین فنپرسی، گائل کلیشی، سمیر نصری ، فلامینی، سندروس .....

یونایتد هم همینطوره دوست عزیز ولی به اندازه ارسنال بازیکناشو از دست نداده

پس ویدیچ؟ فردیناند؟اورا؟رافائل و اخویش؟ والنسیا؟نانی؟رونالدو؟رونی؟فنپرسی؟کرک؟اندرسون؟ اینا که حتما محصولا آکادمی بودن البته به علاوه ی دخه ئا

کل بازیکن های تیم رو منهای اون چندتا بکنی بازیکن های آکادمیمون به راحتی بدست میان

منم میگم که ادعایی رو وضعیت فعلی اکادمی باشگاه ندارم

دهه نود یه نسل طلایی رو فرگی به فوتبال معرفی کرد که هنوزم از دو تاشون داره استفاده میکنه

حالا دوباره داره یه نسلو اماده میکنه

اینو هم در نظر بگیرید اکادمی خیلی مهم نیست این که بازیکن تو چه تیمی پیشرفت میکنه مهمه

همین جناب رونالدو اوایل بازیش تو یونایتد توپو روی خط دروازه میزد تو اوت!

• Like
Reactions: rms

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

فرگوسن به بازیکن رو نمیده که فردا برای تیم تعیین و تکلیف کنه ;) وگرنه بازیکنا رو مثل پسراش میدونه

ارسنال هم استعداد یاب های خوبی داره نه اکادمی

پشتوانه مالی کمتر؟ تا اونجایی که من میدونم ارسنال همیشه جزو 5 تیم برتر از نظر در امد بوده فرگوسن همیشه بخاطر مدیر های پول پرست تیم دستش بسته بوده

من به ونگر احترام میذارم ولی از نظر فنی فرگی نسبت بهش برتری داره

ونگر هم مدت زیادیه تو ارسناله

چقدر فوتبالی داریم اینجا !!!! گل زدن یه تیم از روی تاکتیک شده شانس !!! میخواید یونایتد دیگه گل نزنه خیالتون راحت بشه؟

یه سوال

:lol:

پس قبول داری که :p

ونگر واقعا استعدادیاب ماهری یه تیری انری رو کشف کرد بهترین بازیکن 30سال اخیر لیگ جزیزه شد

پاتریک ویرا ساخت بهترین هافبک دفاعی لیگ جزیزه بود

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
به اعتقاد من رونالدو اگر برنابئو رو ترک کنه به سود رئال خواهد بود !
رونالدو نشون داده که نمیشه زیاد روش حساب باز کرد ! خیلی افت و رفت داره !
با پول فروشش میشه 2-3تا بازیکن تاپ آورد تو تیم که وقتی یکیشون بد بازی کرد اون دوتا جورش رو بکشن !

بار ها گفتم که من یه آرسنالی رئالی هستم ولی اگر مسی رئال بود من اون رو میپرستیدم کاری که الان رونالدو رو شایستش نمیدونم !

با این همه حاشیه ای که داره میسازه برا تیم همون بهتر حاشیه ها به تیم حریف انتقال پیدا کنه با انتقالش :)

زیاد زحمت کشیده ولی الان دیگه داره خودشو خراب میکنه !

تاریخچه رئال بازیکن های بزرگ تر از رونالدو رو هم بخودش دیده ! اونم زیاد ! پس رفتن یا موندن رونالدو تاثیر زیادی تو تیم نداره...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بدون اینکه طرفدار آرسنال یا منچستر باشم، ونگر رو موفق تر میبینم، چون با پشتوانه های مالی کمتر، هر سال با یه سری بازیکن جدید و گمنام تیمش واقعا زیبا بازی میکنه، واقعا خیلی بازیکن معرفی کرده،

مثل فابرگاس؟

بقیه بماند

استعدادیاب فقظ ارسن ونگر

رئال آکادمی پویایی داره. طی 3 سال گذشته فقط 380 میلیون پوند خرج کرده!
تعدادشون هم خیلی زیاد نبوده! :
رونالدو
بنزما
اوزیل
شاهین
مودریچ
کوئنترائو
واران
کایخون
آلتین تاپ
کاروالیو
دی ماریا
خدیرا
آلونسو
کاکا
آلبیول
آربلوا

کل تیم اصلی فعلی رئال رو همینا تشکیل میدن:دی

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
مثل فابرگاس؟

رئال آکادمی پویایی داره. طی 3 سال گذشته فقط 380 میلیون پوند خرج کرده!
تعدادشون هم خیلی زیاد نبوده! :
رونالدو
بنزما
اوزیل
شاهین
مودریچ
کوئنترائو
واران
کایخون
آلتین تاپ
کاروالیو
دی ماریا
خدیرا
آلونسو
کاکا
آلبیول
آربلوا

اینم اضافه کن که رئال اکادمی کمک به تیم های دیگه میکنه

همین خوان ماتا رو که دیدی چه بازیکنیه مال رئال مادرید بوده ونگردو که تو والنسیا

و........خیلی های دیگه

مگه اکادمی به اینه که توتیم اصلی باید بازی بهشون بدن

رئال پول داره بازیکن میخره

ودر ضمن تا چند سال پیش نصف بیشتر بازیکنای تیم اسپانیا مال رئال بودن مثل رائول گونزالس کبیر وکاسیاس وسالگادو وهیرو و.........................................................

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
مثل فابرگاس؟

رونالدو
بنزما
اوزیل
شاهین
مودریچ
کوئنترائو
واران
کایخون
آلتین تاپ
کاروالیو
دی ماریا
خدیرا
آلونسو
کاکا
آلبیول
آربلوا

کل تیم اصلی فعلی رئال رو همینا تشکیل میدن:دی
اربلوا که مال اکادمی رئال بوده :D

کایخون هم همچنین

التین توب که رایگان اومده رئال بعدش 5میلیون سود کرد باشگاه!!!!!!!!!

وبقیه بازیکنا بجز رونالدو ومودریچ وکاکا
همه زیر 30میلیون یورو هر کدوم خریداری شده بهتره اینه که ی بازیکن 18 ساله رو 50میلیون بخری که

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

کایخون هم همچنین

همه زیر 30میلیون یورو هر کدوم خریداری شده بهتره اینه که ی بازیکن 18 ساله رو 50میلیون بخری که

رائول گنزالس که محصول اتلتیکو مادرید بوده
فرناندو ائیه رو هم که بازیکن وایادولید بوده اول بعدا به رئال پیوسته
میشل سالگادو هم که بازیکن سلتاویگو بوده و در تیم های پایه ای اون تیم بازی کرده بعد به سالامانکا رفتش و بعد به رئال

کاسیاس اصالتش از همه بیشتره منم خیلی دوسش دارم چون بازیکن منطقی و با فرهنگیه، تازه جوون هم بوده با دوچرخه میرفته سر تمرین، به عنوان یه بارسلونایی دوسش میدارم.

ادیت:
محض اطلاعاتون بنزما با مبلغ 35 میلیون یورو به رئال اومد
فابیو کونترائو هم 30 میلیون یورو
باقیشو یادم نمیاد

ادیت 2: یه چیز باحالتر،
ژابی آلونسو با مبلغ ناقابل 30 میلیون پوند یعنی یه چیزی تو مایه های 42 تا 45 میلیون یورو به رئال پیوست:eek:

بقیشو بگم؟بگـــــــــــم؟ بـــــــــــگـــــــــم؟;)

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
یه بار میگی 40 تا ، یه بار 50 تا! دفعه بعد حتما میره روی 100 !!! :lol:

حالا 480 تا خرج کردید چند تا جام بردید؟ :lol:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

کایخون هم همچنین

:lol: باز گفتی؟ این رقمو از کجا اوردی؟:lol:

دوستمون جوابو داد

رائول گنزالس که محصول اتلتیکو مادرید بوده
فرناندو ائیه رو هم که بازیکن وایادولید بوده اول بعدا به رئال پیوسته
میشل سالگادو هم که بازیکن سلتاویگو بوده و در تیم های پایه ای اون تیم بازی کرده بعد به سالامانکا رفتش و بعد به رئال

کاسیاس اصالتش از همه بیشتره منم خیلی دوسش دارم چون بازیکن منطقی و با فرهنگیه، تازه جوون هم بوده با دوچرخه میرفته سر تمرین، به عنوان یه بارسلونایی دوسش میدارم.

ادیت:
محض اطلاعاتون بنزما با مبلغ 35 میلیون یورو به رئال اومد
فابیو کونترائو هم 30 میلیون یورو
باقیشو یادم نمیاد

ادیت 2: یه چیز باحالتر،
ژابی آلونسو با مبلغ ناقابل 30 میلیون پوند یعنی یه چیزی تو مایه های 42 تا 45 میلیون یورو به رئال پیوست:eek:

بقیشو بگم؟بگـــــــــــم؟ بـــــــــــگـــــــــم؟;)

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
miladwwe عزیز

وقتی صحبتی میکنی لطفا مستند حرف بزن. رو هوا حرف نزن :)

همه میدونن که رئال مادرید در سالهای اخیر یکی از تیمهایی بوده که بیشترین خرج ها رو کرده برای تیمش. خروجی این خرجها هم خیلی دندونگیر نبوده.

البته رئال پولشو از فوتبال در میاره. بر خلاف تیمهایی مثل سیتی و چلسی و پی اس جی

اما تو خرج کردن همشون مثل همن. ستاره میخرن. اونم بیش از یکی. شما خرید بازیکنی مثل رونالدو یا زیدان که گرانترین بازیکنای عصر خودشون بودت رو با ابیدال و الوز و ویا مقایسه میکنید ؟

رئال همیشه گرونترین بازیکنای تاریخ رو در اختیار داشته.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
خنده ام میگیره از حرف های شانسی یونایتد !

برای همین اندرسون !!1 27 میلیوند پوند دادن ! برای استاااد کریک 24 میلیوند پوند ! بعله پوند ! برای هارگیریوز که فکر کنم 1 فصل بازی کرد نهایت 2 فصل 23 میلیون پوند ! 34 میلیون برای برباتوف !!!! فیل جونز و اشلی یانگ هم 17 و 16 میلیون ! فردیناند هم که 40 میلیون پوند بوده ! (اووه )

کل فروش به درد بخورشون هم تو چندین سال اخیر 1 دونه کریس بوده !

خودتونو با آرسنال مقایسه میکنید ؟!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خنده ام میگیره از حرف های شانسی یونایتد !

برای همین اندرسون !!1 27 میلیوند پوند دادن ! برای استاااد کریک 24 میلیوند پوند ! بعله پوند ! برای هارگیریوز که فکر کنم 1 فصل بازی کرد نهایت 2 فصل 23 میلیون پوند ! 34 میلیون برای برباتوف !!!! فیل جونز و اشلی یانگ هم 17 و 16 میلیون ! فردیناند هم که 40 میلیون پوند بوده ! (اووه )

کل فروش به درد بخورشون هم تو چندین سال اخیر 1 دونه کریس بوده !

خودتونو با آرسنال مقایسه میکنید ؟!

از نظر فروش بازیکن و کسب درامد هیچ باشگاهی با ارسنال قابل مقایسه نیست.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
واقعا کمر رئال مادرید رو شکوندین :دی
شما باید به عنوان یه منتقد بسیار جذاب و جالب ببرن صندلی های وی آی پی نیوکمپ بنشونن ! حقتون رو خوردن...

درآمدزایی که رئال مادرید داره با مدیریت پرز رو هیچ باشگاهی نداره ! قابل توجه دوستان بارسلونی منتقد خرج های رئال ! آقا نداری خرج کنی دیگه انتقاد از رئال چیه ؟! :دی

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
واقعا کمر رئال مادرید رو شکوندین :دی
شما باید به عنوان یه منتقد بسیار جذاب و جالب ببرن صندلی های وی آی پی نیوکمپ بنشونن ! حقتون رو خوردن...

درآمدزایی که رئال مادرید داره با مدیریت پرز رو هیچ باشگاهی نداره ! قابل توجه دوستان بارسلونی منتقد خرج های رئال ! آقا نداری خرج کنی دیگه انتقاد از رئال چیه ؟! :دی
چه نوع در آمد زایی؟ بازار چین؟هنگ کنگ و...؟ استفاده از بازیکن جهت تبلیغات؟ خوب سلبریتی شو برگذار کنه با این وضعیت
با نهایت احترام یه زمانی کارلس رکساچ گفته بود که پرس یه سیرک واسه نمایش آماده کرده.
سیاست های مالی پرس خوبه اما کار عجیبی نمیکنه، فروش پیراهن بازیکن های خریداری شده و درامد های اینچنینی، ایکاش فقط خرج بود

لیست بازیکنایی که رئال خرید، خراب کرد و فروخت، حالا بعضیاشون احیا شدن بعضیاشون هم به اقما رفتن:
لویس فیگو(56)، جاناتان وودگیت، مایکل اوون، آرین روبن(37)،وسلی اسنایدر(27)، کریستف متزلدر، سیسینیو، روبینیو، کاکا، خولیو باپتیستا(20)، آنتونیو کاسانو، والتر ساموئل(25)، دیارا(26)، لاسانا دیارا(20)، خوان آنتونیو ریس، گابریل هاینزه(12)، کلاس یان هونتلار(20)، فرناندو گاگو (20)، رافائل فندرفارت(13)و ....
تمام بازیکن های بالا، بازیکن های اصلی و تاثیر گذار تیم های ملی و محور تیم های باشگاهیشون بودند.
برای مثلا بازیکنایی مثل فرناندو گاگو یا هونتلار واسه خرید هر کدومشون 20 میلیون یورو هزینه شد، ما بقی که جای خود دارن
دربرابر این صرف هزینه بدست اوردن جام توجیه داره، بی زحمت چندتا جام تو 10 سال اخیر اوردن؟ خوب این باعث میشه که زیر سوال برن.

بالا