• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پس اخراج پپه که بازی تو دست رئال بود اخراجشکردن یه ارپا تو چنگ رئال بود رو از دست دادیم

وبازی چلسی که واقعا گریه میکنه هرکی دوباره ببینه بازی رو راحت گوشش رو بریدن

این دوتا اروپا راحت گرفتید مبارکتون

با دوتا اروپا میشه دوتا سوپر کاپ اروپا ودوتا فهرمانی جهان گرفت که میشن 6جام

دیگه باهات کاری ندارم. کم اوردی قضیه اصلی رو که خودت مطرح کردی ول کردی و زدی تو خط داوری..

بچه ها گفتن کل کل نکن. بهت احترام میذارم اما خب شما رو در حد کل کل و مباحثه با خودم نمیبینم. (اینو رک میگم) مرد باید حرف میزنه روی حرفش وایسه.

در نهایت همه ما فوتبال رو دوست داریم چون لذت میبریم ازش. ارزو میکنم که همیشه از موفقیت ها و بیش از اون بازیهای زیبا و هیجان انگیز تیمهای مورد علاقت لذت ببری. چون واقعا یه هوادار شایسته این هست.

اینقدر گرفتاری و مشغله زیاده. یکی از دلخوشیهای ما همین مسابقات فوتبال (البته خارجی) هست.

در نهایت هم دوستی بین بچه ها فارغ از رنگ و تیم و نژاد و .... مهمترین مساله است
من میگم چی شما میگید چی

هر وقت این سوال ها رو از بارسایی ها میپرسم جوابی واسش ندارن باید هم نداشته باشن

موفق باشی

شما اول صحبتهایی که خودت کردی رو اثبات کن . بعدا بیا هر چقدر دلت میخواد سوال بپرس پسر خوب. من باید برم استراحت کنم. دوستان اگه دوست داشته باشند پاسخ میدن بهت.

و در نهایت به قول اسنچ عزیز.
WE ARE UNITED

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خب منم شنیدم این خبر رو گفتم که وظیفه اصلی پپ بازی دادن به بازیکنای بومی

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
19 قهرمانی در لیگ جزیره شانسی بوده
دو جام قهرمانان در 12 سال اخیر شانسی بوده
هیچ وقت نمیشه منکر 19 قهرمانی شد، اما مثلا اگه تری سر نمیخورد الانم میشد گفت منچستر 2 تا جام داره؟خداییش شانس اوردین دیگه، با ما تعارف دارید با خودتون نداشته باشید. یا اون بازی که بایرن واقعا سر تر بود اگه نخوایم حماقت ممت شول یا ضربه باسلر رو به تیر دروازه به عنوان موقعیت نگاه کنیم اونا تو شوک گل اول، گل دوم رو خوردن، هر دو فینال اروپایی رو با سلام صلوات بردید
قوی بودین دوبار تو فینال لوله نمیشدید :D .اونم بی پنالتی بی آفساید بی اخراج و بی هیچ حاشیه ایی.

اون 19 بار هم توضیح میدم، لیگ برتر یه جورایی لیگ خوش شانسیه بخاطر تیم های قوی و نسبتا هم ترازی که توش هست. اما تو اون برهه ی زمانی، لیورپول که میدونید چه بلایی سرش اومد. و به راحتی از دور خارجش کردن، منچستر بود و آرسنال
.خوب نباید از نسل طلایی منچستر هم غافل شد. الانشم که ارسنال چپ و راست ستاره هاش میرن، به تعداد انگشت های دست تیم های ظهور کردن که حالا با مخارج سنگین تونستن قهرمان لیگ بشن اما اصالت کافی رو نداشتن. حتی همین چلسی اصالتی مثل لیورپول یا منچستر یا آرسنال رو نداره، من سیتی که جای خود، در این سالها تیم های فوق العاده ای مثل لیدزیونایتد دیوید اولری جلوه شدند که عمرشون بابت خیلی مسائل حاشیه ای و مادی کفاف نداد،
پس میدونی نتیجش چی میشه؟
تو شهری که کلانتر نباشه، اونی که نباید، هفت تیر کش میشه.
وقتی لیورپول محو شده، آرسنال درب های خروجش چهار طاق بازه، منچستر قهرمان نشه باید بره چیکار کنه اونوقت؟

میدونی نمونه ی خیلی نزدیکش چه مثالیه؟
اینتر بعد از کالچو پلی، میلان و یونتوس که قاطی باقالیا رفتن، لاتزیو که ورشکسته ی مالی بود، پارما هم به همین شکل، فیورنتینا که رفت سری ب، یه رم موند اونم زورش به اینتر نرسید فقط میرفت فینال جام حذفی جلوی اینتر، چیزی که بارها و بارها و بارها بین منچستر و آرسنال اتفاق افتاد
اما تمام این دلایل باعث نمیشه موفقیت و عملکرد فرگوسن و منچستر زیر سوال بره، فقط میشه بهش گیر داد، که اگه شرایط یه جور دیگه ایی بود این اتفاقا نمی افتاد، اما موفقیت تیمش این بود که در بیشتر مواقع تیم روند نزولی زیادی نداشت و هیچ وقت به بحران نرسید.

WWE رسما رو مخی،:happy: اخه پسر خوب، همون بازی رفت با اینتر، گل افساید میلیتو باعث بروز همه ی مشکلات بود، دوست داشتی دانلودش میکنم اینجا آپ میکنم واستون.
وگرنه اگه بازی گیریم 2-1 میشد با گلی که بازی برگشت زدیم رفته بودیم فینال، اونجا واقعا حق تیم خورده شد، تو یه آفساید شدیدا واضح

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
واقعا خندم میگیره وقتی یه تیمی مثل اتلتیکو میاد منچستر رو حذف میکنه تو لیگ اروپا

تفاوت رو ببینید

آبردین! که مطمئنا خیلی ها اسمشو نشنیدن با سرمربی گری فرگوسن سال 83 رئال رو 2-1 برد و قهرمان جام در جام اروپا شد!

تفاوت رو دیدیم:دی

هیچ وقت نمیشه منکر 19 قهرمانی شد، اما مثلا اگه تری سر نمیخورد الانم میشد گفت منچستر 2 تا جام داره؟خداییش شانس اوردین دیگه، با ما تعارف دارید با خودتون نداشته باشید. یا اون بازی که بایرن واقعا سر تر بود اگه نخوایم حماقت ممت شول یا ضربه باسلر رو به تیر دروازه به عنوان موقعیت نگاه کنیم اونا تو شوک گل اول، گل دوم رو خوردن، هر دو فینال اروپایی رو با سلام صلوات بردید
قوی بودین دوبار تو فینال لوله نمیشدید :D .اونم بی پنالتی بی آفساید بی اخراج و بی هیچ حاشیه ایی.

اون 19 بار هم توضیح میدم، لیگ برتر یه جورایی لیگ خوش شانسیه بخاطر تیم های قوی و نسبتا هم ترازی که توش هست. اما تو اون برهه ی زمانی، لیورپول که میدونید چه بلایی سرش اومد. و به راحتی از دور خارجش کردن، منچستر بود و آرسنال
.خوب نباید از نسل طلایی منچستر هم غافل شد. الانشم که ارسنال چپ و راست ستاره هاش میرن، به تعداد انگشت های دست تیم های ظهور کردن که حالا با مخارج سنگین تونستن قهرمان لیگ بشن اما اصالت کافی رو نداشتن. حتی همین چلسی اصالتی مثل لیورپول یا منچستر یا آرسنال رو نداره، من سیتی که جای خود، در این سالها تیم های فوق العاده ای مثل لیدزیونایتد دیوید اولری جلوه شدند که عمرشون بابت خیلی مسائل حاشیه ای و مادی کفاف نداد،
پس میدونی نتیجش چی میشه؟
تو شهری که کلانتر نباشه، اونی که نباید، هفت تیر کش میشه.
وقتی لیورپول محو شده، آرسنال درب های خروجش چهار طاق بازه، منچستر قهرمان نشه باید بره چیکار کنه اونوقت؟

میدونی نمونه ی خیلی نزدیکش چه مثالیه؟
اینتر بعد از کالچو پلی، میلان و یونتوس که قاطی باقالیا رفتن، لاتزیو که ورشکسته ی مالی بود، پارما هم به همین شکل، فیورنتینا که رفت سری ب، یه رم موند اونم زورش به اینتر نرسید فقط میرفت فینال جام حذفی جلوی اینتر، چیزی که بارها و بارها و بارها بین منچستر و آرسنال اتفاق افتاد
اما تمام این دلایل باعث نمیشه موفقیت و عملکرد فرگوسن و منچستر زیر سوال بره، فقط میشه بهش گیر داد، که اگه شرایط یه جور دیگه ایی بود این اتفاقا نمی افتاد، اما موفقیت تیمش این بود که در بیشتر مواقع تیم روند نزولی زیادی نداشت و هیچ وقت به بحران نرسید.

جواب ندادید، فابرگاس محصول بارسلوناست یا ونگر؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پر واضح هستش که کامبینیشنی از بارسا ونگر، اما نباید فراموش کنیم توی چه پروسه ای ونگر این بازیکن رو خرید و میدونست دست روی چه کسی گذاشته، اما طبعا ونگر نقش مهمی داشته اما بدون شک محصول آکادمی فوتبال لاماسیاست

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
آبردین! که مطمئنا خیلی ها اسمشو نشنیدن با سرمربی گری فرگوسن سال 83 رئال رو 2-1 برد و قهرمان جام در جام اروپا شد!

تفاوت رو دیدیم:دی

6-5 هت ریک رونالدو در اوترافوردو عشقه

غوغا کردیم اونجا به اتش میکشیم دوباره اوترافورد رو

مثل کاکا با میلان یادته که چیکارتون که نکرد

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
گهی زین به پشت و گهی پشت به زین
دوتا فینال اروپایی مارو لوله کردین؟؟؟؟؟؟؟؟
فینال رم که یه بازی خواب آور بود که فقط تنها فرق بارسا و منچستر دو تا گل بود که بارسا زد. همچی میگین لوله انگار شیش تا زدین 10 تا نزدین
فینال ومبلی هم بدترین فینال منچستر بود تا اونجاییکه یادم میاد و حق مسلم ما باخت بود و حرفی توش نیست.
اما قضیه هفت تیرکشو درست نفهمیدم
لیگ انگلیس همیشه 3 تا سهمیه تو چهارتای نهایی اروپا داشت. لا اقل چندسال اخیر که اینجور بوده و حالا من متوجه نمیشم تو همچین لیگی قهرمان شدن یعنی شانسی قهرمان شدن. بهتر از لالیگای دو تیمه هست.نیست؟؟؟؟
هر وقت کم آوردین نگین شانس. منچستر بازی با نیوکاسل توپ ریخت رو دروازه و گل زد.پس چجوری باید گل زد؟؟؟؟؟ همه شماها از اینکه منچستر تا دقیقه آخر میجنگه و گل میزنه ناراحتین. چراشو نمیدونم
ما از فوتبال لذت میبریم و به تیممون افتخار میکنیم. از همون اول عمرمون که شناختیمش نه مثل خیلی از طرفدارای بارسا از زمانی که رونالدینیو اومد و بعدش مسی.

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
6-5 هت ریک رونالدو در اوترافوردو عشقه

غوغا کردیم اونجا به اتش میکشیم دوباره اوترافورد رو

مثل کاکا با میلان یادته که چیکارتون که نکرد

متاسفانه فهمیدن اینکه شما طرفدار چی هستی خیلی سخته
میلان-آرسنال و مورینیو چه ربطی به هم دارند؟؟
میلان 2007 مارو در مجموع 5-3 برد و دو سال پیش در مجموع 7-2 باخت. انتقام که میگن ظاهرا همینه.
بقیه هم بماند

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
متاسفانه فهمیدن اینکه شما طرفدار چی هستی خیلی سخته
میلان-آرسنال و مورینیو چه ربطی به هم دارند؟؟
میلان 2007 مارو در مجموع 5-3 برد و دو سال پیش در مجموع 7-2 باخت. انتقام که میگن ظاهرا همینه.
بقیه هم بماند

من رئالی هستم متوجه شدی دیگه

کاکا هم الان ماله رئاله واسه همین میگم خدا کنه کاکا همون کاکای میلان بشه که مورینیو جون ازش استفاده کنه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فینال رم که یه بازی خواب آور بود که فقط تنها فرق بارسا و منچستر دو تا گل بود که بارسا زد. همچی میگین لوله انگار شیش تا زدین 10 تا نزدین
فینال ومبلی هم بدترین فینال منچستر بود تا اونجاییکه یادم میاد و حق مسلم ما باخت بود و حرفی توش نیست.
لیگ انگلیس همیشه 3 تا سهمیه تو چهارتای نهایی اروپا داشت. لا اقل چندسال اخیر که اینجور بوده و حالا من متوجه نمیشم تو همچین لیگی قهرمان شدن یعنی شانسی قهرمان شدن. بهتر از لالیگای دو تیمه هست.نیست؟؟؟؟
هر وقت کم آوردین نگین شانس. منچستر بازی با نیوکاسل توپ ریخت رو دروازه و گل زد.پس چجوری باید گل زد؟؟؟؟؟ همه شماها از اینکه منچستر تا دقیقه آخر میجنگه و گل میزنه ناراحتین. چراشو نمیدونم
ما از فوتبال لذت میبریم و به تیممون افتخار میکنیم. از همون اول عمرمون که شناختیمش نه مثل خیلی از طرفدارای بارسا از زمانی که رونالدینیو اومد و بعدش مسی.

دوست خوبم چرا احساستی میشین.
مطمئن باش حرف شما در مورد برخی طرفدار های بارسا درسته، چون فاکتور های بازی زیبا، موفقیت، اخلاق و ویژگی های تیمی، اصالت و پشتوانه ی فرهنگی ملی یک تیم عوامل جذب طرفدار هستن و این مطلب در چند ساله ی اخیر خیل طرفدار هارو
به سمت این تیم سرازیر کرده
در مورد خودم باید عرض کنم، بنده ی نوعی طرفدار از زمان باکرو، سرجی بارخوان، عموی همین نادال خودمون میگوئل آنخل نادال، روماریو، سانی اندرسون هستیم و زمان های افول بارسا و حضور لورنس سرافرر، کارلوس رکساچ، رادومیر آنتیچ هم این تیم، تیم اولمون بود، با بازیکن های معمولی مثل روبرتو بونانو، جووانی، فابیو روچمباک، فلیپ کریستانوال و ....:)
در پایان امیدوارم این منچستر بتونه رئال رو ببره چون اونوقت نه ما میتونیم پامون رو تو این تاپیک بذاریم و نه شما :D

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
WWE رسما رو مخی،:happy: اخه پسر خوب، همون بازی رفت با اینتر، گل افساید میلیتو باعث بروز همه ی مشکلات بود، دوست داشتی دانلودش میکنم اینجا آپ میکنم واستون.
وگرنه اگه بازی گیریم 2-1 میشد با گلی که بازی برگشت زدیم رفته بودیم فینال، اونجا واقعا حق تیم خورده شد، تو یه آفساید شدیدا واضح

خوب این باشه افساید
پس اخراج تیاگو موتا که سرجیو بوسکتس رو زمین دراز کشیده چشاش رو باز کرد ببینه داور چه کارتی به موتا داده

تو نیوکمپ خواستن گوش اینتر مورینیو رو ببرین ولی خدا نذاشت ودر اخر هم که دیدی مورینیو بعد بازی اومد تو وسط زمین چیکار کرد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خوب این باشه افساید
پس اخراج تیاگو موتا که سرجیو بوسکتس رو زمین دراز کشیده چشاش رو باز کرد ببینه داور چه کارتی به موتا داده

تو نیوکمپ خواستن گوش اینتر مورینیو رو ببرین ولی خدا نذاشت ودر اخر هم که دیدی مورینیو بعد بازی اومد تو وسط زمین چیکار کرد

آره دیدم وسط راه یادش اومد بارونی و چترش رو باهاش نیوورده :lol:

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
دوست خوبم چرا احساستی میشین.
مطمئن باش حرف شما در مورد برخی طرفدار های بارسا درسته، چون فاکتور های بازی زیبا، موفقیت، اخلاق و ویژگی های تیمی، اصالت و پشتوانه ی فرهنگی ملی یک تیم عوامل جذب طرفدار هستن و این مطلب در چند ساله ی اخیر خیل طرفدار هارو
به سمت این تیم سرازیر کرده
در مورد خودم باید عرض کنم، بنده ی نوعی طرفدار از زمان باکرو، سرجی بارخوان، عموی همین نادال خودمون میگوئل آنخل نادال، روماریو، سانی اندرسون هستیم و زمان های افول بارسا و حضور لورنس سرافرر، کارلوس رکساچ، رادومیر آنتیچ هم این تیم، تیم اولمون بود، با بازیکن های معمولی مثل روبرتو بونانو، جووانی، فابیو روچمباک، فلیپ کریستانوال و ....:)
در پایان امیدوارم این منچستر بتونه رئال رو ببره چون اونوقت نه ما میتونیم پامون رو تو این تاپیک بذاریم و نه شما :D

اون عواملی که شما فرمودید باعث جذب طرفدار میشه یه روزی هم باعث عدم طرفداری میشه.
حذب باد بودن یعنی این.
پشتوانه ملی و فرهنگی اسپانیا هم هیچ ربطی به هواداری خارجی پیدا نمیکنه. شاید منظور شما از پشتوانه ملی و فرهنگی برای حذب طرفداران بارسا رونالدینیو برزیلی و مسی آرژانتینی هستند.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
یادم نبود شما رو باید با بازل و بیلبائو مقایسه کرد ! . در مورد سیاست مالک ها حرفی نزدم در مورد مخارج باشگاهها مقایسه کرده بودن !

فراموش نشه آرسنال الان ورزشگاه اختصاصی درجه 1 داره . اگه یونایتد بخواد همچین چیزی داشته باشه باید 10 سال خودشو نابود کنه . تا قبل از ساختن ورزشگاه جدید آرسنال (شروع به کارش) قهرمان کی بود ؟!

قهرمان پر اوازه و همیشگی لیگ کی بود؟ کی بود؟

الدترافورد با بیش از 100 سال قدمت بعد ومبلی دومین ورزشگاه انگلیس هست ;) در ضمن ماله خود یونایتد هست با سیتی شریک نیست سن سیرو یا جوزپه مه اتزایی عزیز:happy:

خوشحالم که سران منچستر مثل سران آرسنال اونقدر پول پرست نیستن که هی ستاره هاشون رو بفروشن بعد اسمش رو بذارن درآمد زایی و سر هوادار رو گول بمالن!!
خوشحالم که بازیکن های منچستر اونقدر ناامید از گرفتن جام نیستن تا خودشونو به خروج از تیم به آب و آتیش بزنن و حتی یه مبلغی از قراردشون رو هم بدن!!!
خوشحالم که با تمام اون خریدهایی که گفتی هنوز هر سال کلی درآمد خالص برای باشگاه میمونه.چرا؟ چون هم کم و مفید خرج می کنیم و هم اونقدر موفقیت بدست میاریم که ازش درآمد حاصل کنیم.

مقایسه؟ ترجیح میدم هیچ شباهتی بین منچستر و آرسنال نباشه وگرنه هر سال باید برای چهارم شدن بجنگیم و سال بعد 7 بازی تو CL انجام بدیم و حذف شیم و دوباره برای چهارم شدن بجنگیم و ... خلاصه بیفتیم تو یه لوپ بی حاصل.

دمت گرم:lol:

اقا نتیجه که من بهش رسیدم این هست که کلا دو تا تیم اصلی تو دنیا وجود داره یکی man united هست اون یکی man united haters

این تیم دومی بازیکناشو پخش کرده بین یه سری تیم فرعی:D

هر وقت کم آوردین نگین شانس. منچستر بازی با نیوکاسل توپ ریخت رو دروازه و گل زد.پس چجوری باید گل زد؟؟؟؟؟ همه شماها از اینکه منچستر تا دقیقه آخر میجنگه و گل میزنه ناراحتین. چراشو نمیدونمما از فوتبال لذت میبریم و به تیممون افتخار میکنیم. از همون اول عمرمون که شناختیمش نه مثل خیلی از طرفدارای بارسا از زمانی که رونالدینیو اومد و بعدش مسی.

چراشو من بهت میگم داداش

این عکس اشاره به هیچ فرد خاصی نداره

68088_165238896951481_1746070231_n.jpg

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بدون اینکه طرفدار آرسنال یا منچستر باشم، ونگر رو موفق تر میبینم، چون با پشتوانه های مالی کمتر، هر سال با یه سری بازیکن جدید و گمنام تیمش واقعا زیبا بازی میکنه، واقعا خیلی بازیکن معرفی کرده،

فابرگاس محصول بارسلوناست یا ونگر؟
پر واضح هستش که کامبینیشنی از بارسا ونگر، اما نباید فراموش کنیم توی چه پروسه ای ونگر این بازیکن رو خرید و میدونست دست روی چه کسی گذاشته، اما طبعا ونگر نقش مهمی داشته اما بدون شک محصول آکادمی فوتبال لاماسیاست

نتیجه میگیریم از حرف های شما که ونگر تو معرفی بازیکن خیلی موفق عمل کرده البته به جز فابرگاس! فابرگاس محصول بارسلوناست!!!

ونگر این حرف شما رو بشنوه دق می کنه:دی

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
فابرگاس خودش استعداد داشت

نمونه اش تو جام جهانی نوجوانان سال2002 که بازی های خوبی انجام داد داقای گل هم شد

بعد ونگر خریدش استعدادش رو شکوفا کرد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
فابرگاس خودش استعداد داشت

نمونه اش تو جام جهانی نوجوانان سال2002 که بازی های خوبی انجام داد داقای گل هم شد

بعد ونگر خریدش استعدادش رو شکوفا کرد

چرا جک میگی عمو جان مگه میشه بازیکنی که استعداد نداره رو شوکوفا کرد استعدادش رو؟؟؟
من کاری به کل کل هاتون ندارم ولی ما فرض کن یکی هیچ استعدادی تو فوتبال نداشته باشه و بعد بیاد تاپ بشه اصلاً اسم پیدا کردن بازیکن استعداد یابیه مگرنه چه فرقی میکنه آدم میره تو کوچه چند نفر و میاره رندوم میکنه بازیکن فوتبال..........

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
سلام ...خوبی

منظورم اینه که این بازیکن تو16سالگی بهش بازی میداد ونگر

ولی تو بارسا چون جوان بود بخاطر همین فروختنش تا پخته تر بشه

چون همه ی مربی ها مثل ارسن که نیستن به ی نوجوون 16ساله بازی بده اونم تو لیگی که

حرف اول رو میزنه از نظر تماشاگر و...

بالا