• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اون عواملی که شما فرمودید باعث جذب طرفدار میشه یه روزی هم باعث عدم طرفداری میشه.
حذب باد بودن یعنی این.
پشتوانه ملی و فرهنگی اسپانیا هم هیچ ربطی به هواداری خارجی پیدا نمیکنه. شاید منظور شما از پشتوانه ملی و فرهنگی برای حذب طرفداران بارسا رونالدینیو برزیلی و مسی آرژانتینی هستند.

تاکید شما برای نادیده گرفتن کاریزمای تیمی مثل بارسلونا قابل تحسینه،:)
مطمئن باشید تیمی که در 100 سال قدمتش از اسپانسر مالی استفاده نکرده و ورزشگاهش سمبل تجمعات مردمیش بوده و علت رقابتش با تیم مطرح دیگه ی کشور چیزی فراتر از فوتبال هستش واسه هر شخصی جذابیتی دو چندان داره. فاکتوری که در هیچ لیگ دیگه ایی حداقل در اروپا نمیتونید ببینید، (البته سلتیک و گلاسکو رو هم نباید فراموش کرد) متاسفانه من توان بیدار کردن اشخاصی که نمیخوان بیدار بشن رو ندارم:).
فابرگاس محصول بارسلوناست یا ونگر؟

نتیجه میگیریم از حرف های شما که ونگر تو معرفی بازیکن خیلی موفق عمل کرده البته به جز فابرگاس! فابرگاس محصول بارسلوناست!!!

ونگر این حرف شما رو بشنوه دق می کنه:دی

من از اون دسته افرادی نیستم که میان میگن طرفدارای فلان تیم همشون اینجورین و اونجورین .
اما امروز افتخار آشنای با دو طرفدار منچستر رو داشتم که نثر صریح من رو اونجوری که دوست دارن میخونن بعد کوتیشن میکنن.:graduated
پست من مشتمل بر چند جمله بود اما بصورت کاملا انتزاعی شما برداشت خودتون رو انجام دادی
مثلا یه نفر بیاد بنویسه
هوا بسیاری صاف و آفتابی بود، مثل همیشه با خودم چتر برده بودم با این تفکر که شاید امروز هم هوا بارانی است.
شما خیلی خشنگ اومدی امروز هم هوا بارانی است رو از حرفای من در اوردی بقیشو هم فرستادی قاطی باقالیا.:lol:

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
Snatch عزیز ، ارزشهای اخلاقی و زیباییهایی که ذات بشر بهش علاقه داره در حصار جغرافیا نیست ؛
اگه بازیکن خوش اخلاقی رو تو تیم خارجی ببینید بهش علاقمند نمیشید ؟
اگه بارسلونا برای دهن کجی به سلطه ی پادشاهی اسپانیا و اعتراض به جنایات ژنرال فرانکو شکل میگیره ارزشمند نیست ؟ آزادی خواهی زیبا نیست ؟
اگه هنوز بعد از اینهمه سال به اون ارزشها پایبند هستن قابل تحسین نیست ؟ حالا تو کشور اسپانیا یا هر جای دیگه ای باشه ، فرقی داره ؟!
اگه اغلب بازیکنان این تیم بی حاشیه و از نظر فنی تاپ هستن این تیم رو نباید تحسین کرد ؟
و ...

از همه مهمتر چرا میخواهید برای اثبات x ، y رو پاک کنید ؟
قبول حقایق باشگاه بارسلونا ، باعث کاهش افتخارات منچستر یونایتد خواهد شد ؟؟؟؟؟

البته این حرفها جاش اینجا نیست چون فضای اینجا "کل کل" و کری خونی هست و خیلی با مباحث منطقی کاری نداره ولی خواستم تلنگری زده باشم .

از دوست عزیزم rms محمد عزیز هم که حق مطلب رو ادا کردن کمال تشکر رو دارم .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام ...خوبی

منظورم اینه که این بازیکن تو16سالگی بهش بازی میداد ونگر

ولی تو بارسا چون جوان بود بخاطر همین فروختنش تا پخته تر بشه

چون همه ی مربی ها مثل ارسن که نیستن به ی نوجوون 16ساله بازی بده اونم تو لیگی که

حرف اول رو میزنه از نظر تماشاگر و...

دوست عزیز دقیقا به خاطر پخته شدن نفروختنش چون تو بارسا که بهتر از ارسنال میتونست پخته تر بشه

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
مطمئن باشید تیمی که در 100 سال قدمتش از اسپانسر مالی استفاده نکرده و ورزشگاهش سمبل تجمعات مردمیش بوده و علت رقابتش با تیم مطرح دیگه ی کشور چیزی فراتر از فوتبال هستش واسه هر شخصی جذابیتی دو چندان داره. فاکتوری که در هیچ لیگ دیگه ایی حداقل در اروپا نمیتونید ببینید، (البته سلتیک و گلاسکو رو هم نباید فراموش کرد) متاسفانه من توان بیدار کردن اشخاصی که نمیخوان بیدار بشن رو ندارم

میتونم بپرسم دقیقا در امد باشگاهتون از کجا میاد؟ !!!!!!!! این همه خرید + حقوق های بالا که بعید میدونم بازیکنا در راه رضای خدا بازی کنن!:دی

شما اومدی تیم من رو کوبیدی سر همون دلیل تنفر ! منم از تیم شما بدم میاد ولی منکر بازی خوبشون نمیشم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من از اون دسته افرادی نیستم که میان میگن طرفدارای فلان تیم همشون اینجورین و اونجورین .
اما امروز افتخار آشنای با دو طرفدار منچستر رو داشتم که نثر صریح من رو اونجوری که دوست دارن میخونن بعد کوتیشن میکنن.:graduated
پست من مشتمل بر چند جمله بود اما بصورت کاملا انتزاعی شما برداشت خودتون رو انجام دادی
مثلا یه نفر بیاد بنویسه
هوا بسیاری صاف و آفتابی بود، مثل همیشه با خودم چتر برده بودم با این تفکر که شاید امروز هم هوا بارانی است.
شما خیلی خشنگ اومدی امروز هم هوا بارانی است رو از حرفای من در اوردی بقیشو هم فرستادی قاطی باقالیا.:lol:

من کل پست دومت رو کوت کردم. از پست اول هم اون قسمتی که مرتبط بود کوت کردم! لزومی نداشت صحبت هات در مورد مقایسه فرگوسن با ونگر رو کوت کنم.
شما اگه دوست داری با فرافکنی از زیر جواب دادن در بری مشکلی نیست;)

-------------------------------------------

قبول حقایق باشگاه بارسلونا ، باعث کاهش افتخارات منچستر یونایتد خواهد شد ؟؟؟؟؟

چه افتخاراتی؟ کل 40 تا جامی که تو 25 سال اخیر گرفتیم شانسی بوده;)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
میتونم بپرسم دقیقا در امد باشگاهتون از کجا میاد؟ !!!!!!!! این همه خرید + حقوق های بالا که بعید میدونم بازیکنا در راه رضای خدا بازی کنن!:دی

شما اومدی تیم من رو کوبیدی سر همون دلیل تنفر ! منم از تیم شما بدم میاد ولی منکر بازی خوبشون نمیشم

باشگاه ما سال 1999 یکصد ساله شد، تا اون زمان اسپانسری نداشتیم، مخارج باشگاه از فروش پیراهن، بلیط فروشی، تبلیغات کنار زمین، پخش تلویزیونی و کمک های مردمی حاصل میشده. من فقط از رئال مادرید متنفرم، صرفا کل کل بود، تو تمام پست هام تو این تاپیک که در مورد منچستر بود در نهایت هر کدومشون اشاره کردم که هیچ کدوم این حرفا از ارزشهای تیمی و افتخارات منچستر کم نمیکنه، اسناد موجود است مراجعه کنید :upsided:

من کل پست دومت رو کوت کردم. از پست اول هم اون قسمتی که مرتبط بود کوت کردم! لزومی نداشت صحبت هات در مورد مقایسه فرگوسن با ونگر رو کوت کنم.
شما اگه دوست داری با فرافکنی از زیر جواب دادن در بری مشکلی نیست;)

-------------------------------------------

چه افتخاراتی؟ کل 40 تا جامی که تو 25 سال اخیر گرفتیم شانسی بوده;)
شما کل پست رو کوت کردی اما یه بخشیش رو مورد توجه قرار دادی.:)

cnlsffzpnix8u2zk7fa.jpg

پست من دقیقا میگفت که از نظر آکادمیک سسک فابرگاس محصول لاماسیاست،(این جمله چه مشکلی داره؟شما تحصیل کرده ی دانشگاه آزاد رودهن باشید باید قبول کنید که از آکادمی رودهن خارج شدید، حالا تو هر مقطعی) ونگر در پیشرفت این بازیکن نقش بدون انکاری داره، اما من و شما نمیتونیم تاریخ رو پاک کنیم. هنوزم معتقدم در اعتلای بازی سسک فابرگاس، مکتب لاماسیا و شخص ونگر نقش اصلی رو ایفا میکنند.
مطمئن باشید سسک مثلا به منچستر میرفت هیچ وقت به این درجه نمیرسید، چون آرسنال ونگر در بین تیم های اروپایی بیشترین شباهت رو به سبک بازی بارسا داره. و خرید سسک هم از جانب ونگر به این خاطر بود که در قالبی پرورش یافته بود که مشابه بازی آرسنال بوده.

دختر خوب، اگر توی اسپانیا شونصد جام برگزار میشد، خوب معلوم بود جای 40 تا 400 تا گرفته بودیم :happy:.(البته بازم نمیخوام بگم منچستر مسیر ساده ای در بدست اوردن این جامها داشته)، از این جهت میگم که اسپانیا یه جام حذفی داره یه لیگ داره یه سوپر جام، خوب انگلستان تعداد جام های بیشتری هم داره، این رو هم قبول کن.
برخی از دلایلی که باعث شده منچستر تو این 25 سال یکه تازی کنه رو در این پست ذکر کردم http://forum.persiantools.com/t193028-page45.html#post6238339

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
شما کل پست رو کوت کردی اما یه بخشیش رو مورد توجه قرار دادی.:)

پست من دقیقا میگفت که از نظر آکادمیک سسک فابرگاس محصول لاماسیاست،(این جمله چه مشکلی داره؟شما تحصیل کرده ی دانشگاه آزاد رودهن باشید باید قبول کنید که از آکادمی رودهن خارج شدید، حالا تو هر مقطعی) ونگر در پیشرفت این بازیکن نقش بدون انکاری داره، اما من و شما نمیتونیم تاریخ رو پاک کنیم. هنوزم معتقدم در اعتلای بازی سسک فابرگاس، مکتب لاماسیا و شخص ونگر نقش اصلی رو ایفا میکنند.
مطمئن باشید سسک مثلا به منچستر میرفت هیچ وقت به این درجه نمیرسید، چون آرسنال ونگر در بین تیم های اروپایی بیشترین شباهت رو به سبک بازی بارسا داره. و خرید سسک هم از جانب ونگر به این خاطر بود که در قالبی پرورش یافته بود که مشابه بازی آرسنال بوده.

دختر خوب، اگر توی اسپانیا شونصد جام برگزار میشد، خوب معلوم بود جای 40 تا 400 تا گرفته بودیم :happy:.(البته بازم نمیخوام بگم منچستر مسیر ساده ای در بدست اوردن این جامها داشته)، از این جهت میگم که اسپانیا یه جام حذفی داره یه لیگ داره یه سوپر جام، خوب انگلستان تعداد جام های بیشتری هم داره، این رو هم قبول کن.
برخی از دلایلی که باعث شده منچستر تو این 25 سال یکه تازی کنه رو در این پست ذکر کردم http://forum.persiantools.com/t193028-page45.html#post6238339

آخه شما تو اون پست صحبت کردید از آکادمی فوتبال و بازیکن هایی که ونگر معرفی کرده :
کلا منچستر تو این ده سال اخیر هیچ حرکت مثبتی در تولید بازیکن نداشته، مشخصا منظورم آکادمی فوتبال هستش.( رافائل و اخویش و رونی و خیلی های دیگه که شاید بخواین نام ببرین رو پر واضح از تیم های دیگه خریداری کرده، شاید بشه گفت تیم استعداد یاب خوبی دارن ) بدون اینکه طرفدار آرسنال یا منچستر باشم، ونگر رو موفق تر میبینم، چون با پشتوانه های مالی کمتر، هر سال با یه سری بازیکن جدید و گمنام تیمش واقعا زیبا بازی میکنه، واقعا خیلی بازیکن معرفی کرده،

پس فابرگاس شامل اون خیلی بازیکنی که ونگر معرفی کرده نمیشه چون محصول آکادمی لاماسیاست. درست گفتم؟

انگلیس هم یه لیگ داره یه جذفی یه کامیونیتی شیلد که مشابه سوپرجام اسپانیاست. انگلیس یه جام اتحادیه بیشتر داره. فقط یک جام در سال نه شونصدتایی که فرمودید!

تو اون پست گفتید لیگ انگلیس لیگ خوش شانسیه و ... . نصف جام هایی که بارسا تو 25 سال گذشته بدست آورده به لطف مسی بوده. شما خوش شانسید که مسی تا حالا مثلا برای 2 ماه مصدوم نشده وگرنه تعداد قهرمانی هاتون این تعداد نبود;)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
آخه شما تو اون پست صحبت کردید از آکادمی فوتبال و بازیکن هایی که ونگر معرفی کرده :

پس فابرگاس شامل اون خیلی بازیکنی که ونگر معرفی کرده نمیشه چون محصول آکادمی لاماسیاست. درست گفتم؟

انگلیس هم یه لیگ داره یه جذفی یه کامیونیتی شیلد که مشابه سوپرجام اسپانیاست. انگلیس یه جام اتحادیه بیشتر داره. فقط یک جام در سال نه شونصدتایی که فرمودید!

تو اون پست گفتید لیگ انگلیس لیگ خوش شانسیه و ... . نصف جام هایی که بارسا تو 25 سال گذشته بدست آورده به لطف مسی بوده. شما خوش شانسید که مسی تا حالا مثلا برای 2 ماه مصدوم نشده وگرنه تعداد قهرمانی هاتون این تعداد نبود;)
پرورش ستاره و ارائه ی اونها شانس نیست، نتیجــــه ی تــلاشه.
مطمئن باشید مسی بتون اتکای بازیکن های پشت سرش تا این حد موفق نمیشد. فراموش نکنید که هر بازیکنی که پیشانی این خط حمله قرار گرفت موفق بوده، از اتوئو گرفته تا ویا تا حتی زلاتان.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
WWE رسما رو مخی،:happy: اخه پسر خوب، همون بازی رفت با اینتر، گل افساید میلیتو باعث بروز همه ی مشکلات بود، دوست داشتی دانلودش میکنم اینجا آپ میکنم واستون.
وگرنه اگه بازی گیریم 2-1 میشد با گلی که بازی برگشت زدیم رفته بودیم فینال، اونجا واقعا حق تیم خورده شد، تو یه آفساید شدیدا واضح

پس افساید میلیتو که به اشتباه افساید گرفت ی lتر بازیکن جلوتر مبلبتو بود میشد 4-1

کلیپ ها موجوده اگه خواستی اپ میکنم

این سوال ها خیلی وقته تو ذهنمه !!!!!!!!!!!!!!!!!

اخراچ پپه

اخراج فن پرسی

اخراج تیاگو موتا

دوپنالتی در ده دقیقه روبرو میلان

وبازی درامتیک با چلسی که بیش از 5پنالتی واسش نگرفتن

و.................................

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
پرورش ستاره و ارائه ی اونها شانس نیست، نتیجــــه ی تــلاشه.
مطمئن باشید مسی بتون اتکای بازیکن های پشت سرش تا این حد موفق نمیشد. فراموش نکنید که هر بازیکنی که پیشانی این خط حمله قرار گرفت موفق بوده، از اتوئو گرفته تا ویا تا حتی زلاتان.

اگه مسی نبود کی می خواست به کوردوبا دسته دومی گل بزنه:)
همین که تو همه بازی ها ازش استفاده می کنید نشون میده چقدر بهش وابسته اید.

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
جالبه که اینجا بعضی ها چیزی جز تفکرات خودش رو قبول نمی کنند . جتی ذره ای به حرف های دیگران فکر هم نمی کنند و نتیجش میشه مدام از این شاخه به اون شاخه پریدن و یا صحبت های تکراری!!

آقا جان شما گویا خودت رو زدی به خواب و قصد بیدار شدن هم نداری, هیچ رابطه ی یک طرفه ای بین بارسا و مسی وجود نداره, اگر بارسا چیزی رو مدیون مسی باشه قطعا خود مسی هزاران بار بیشتر مدیون بارسلوناست, چه در فوتبال و چه در زندگی!
اصلا ما هم مثل شما خودمون رو به خواب می زنیم و قبول می کنیم بارسا به مسی وابسته است و خیلی از پیروزی ها رو مدیون این بازیکنه! باشه! حالا شما بگو چرا وابسته نباشه؟ باشگاه کلی هزینه می کنه و این بازیکن ها رو پرورش میده تا در همچین روزی تفاوت رو با با سایر تیم ها رقم بزنند و داریم می بینیم که این پروسه در مورد مسی به بهترین شکل جواب داده! اگر این اسمش وابستگی باشه من به عنوان یک هوادار می خوام با صدای بلند به همه اعلام کنم که آقایون ;

بارسا به لئو مسی وابسته است!
بارسا به ژاوی وابسته است !
بارسا به اینیستا وابسته است!
.
.
.
بارسا به ویکتور والدس وابسته است!
(دیگه از این بالاتر :دی)

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

چه ربطی داره دوست عزیز
هر بازی از زاوی و اینیستا و والدز و .... استفاده میشه ینی به اون ها هم وابسته ان؟؟
مگه به غیر مسی گلزن دیگه نداریم؟؟

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
کم مونده که آث میلان هم بیاد واسه بارسا کری بخونه:D
راستی نوید جان تیم شما چندم جدوله؟؟

اینم حرفیه
تیم ما اخر جدول ولی هنوزم که هنوز پرافتخارترین تیم جهانه و شناسنامه لیگ قهرمانان
میلان همیشه میلانه حتی اگه ضعیف ترین میلان تاریخ باشه;)

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
اینم حرفیه
تیم ما اخر جدول ولی هنوزم که هنوز پرافتخارترین تیم جهانه و شناسنامه لیگ قهرمانان
میلان همیشه میلانه حتی اگه ضعیف ترین میلان تاریخ باشه;)
رئال تیم اوله بعدش میلان !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بالا