اون عواملی که شما فرمودید باعث جذب طرفدار میشه یه روزی هم باعث عدم طرفداری میشه.
حذب باد بودن یعنی این.
پشتوانه ملی و فرهنگی اسپانیا هم هیچ ربطی به هواداری خارجی پیدا نمیکنه. شاید منظور شما از پشتوانه ملی و فرهنگی برای حذب طرفداران بارسا رونالدینیو برزیلی و مسی آرژانتینی هستند.
تاکید شما برای نادیده گرفتن کاریزمای تیمی مثل بارسلونا قابل تحسینه،
مطمئن باشید تیمی که در 100 سال قدمتش از اسپانسر مالی استفاده نکرده و ورزشگاهش سمبل تجمعات مردمیش بوده و علت رقابتش با تیم مطرح دیگه ی کشور چیزی فراتر از فوتبال هستش واسه هر شخصی جذابیتی دو چندان داره. فاکتوری که در هیچ لیگ دیگه ایی حداقل در اروپا نمیتونید ببینید، (البته سلتیک و گلاسکو رو هم نباید فراموش کرد) متاسفانه من توان بیدار کردن اشخاصی که نمیخوان بیدار بشن رو ندارم.
فابرگاس محصول بارسلوناست یا ونگر؟
نتیجه میگیریم از حرف های شما که ونگر تو معرفی بازیکن خیلی موفق عمل کرده البته به جز فابرگاس! فابرگاس محصول بارسلوناست!!!
ونگر این حرف شما رو بشنوه دق می کنه:دی
من از اون دسته افرادی نیستم که میان میگن طرفدارای فلان تیم همشون اینجورین و اونجورین .
اما امروز افتخار آشنای با دو طرفدار منچستر رو داشتم که نثر صریح من رو اونجوری که دوست دارن میخونن بعد کوتیشن میکنن.:graduated
پست من مشتمل بر چند جمله بود اما بصورت کاملا انتزاعی شما برداشت خودتون رو انجام دادی
مثلا یه نفر بیاد بنویسه
هوا بسیاری صاف و آفتابی بود، مثل همیشه با خودم چتر برده بودم با این تفکر که شاید امروز هم هوا بارانی است.
شما خیلی خشنگ اومدی امروز هم هوا بارانی است رو از حرفای من در اوردی بقیشو هم فرستادی قاطی باقالیا.:lol:
Last edited: