• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
خخخخخخخخخخخخخخ

رئال خود ساخته شرمنده ايم شرمنده

@نويتي

کم پيدايي پسر

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
تا میتونید خالی ............کنید

هیچ چیزی از رئال کم نمیشه

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
kv6kq93at2a35fdl75iw.jpg

این لیستی از گران ترین بازیکن های منچستر البته به پوند.
جالبه، جز 2 بازیکن که خیلی وقته تو این تیم نیستن و برباتوفی که نیمکت نشینش کردن و این فصل رفت بقیه الان واسه من یو بازی میکنن،

یه آمار از سال ٢٠٠١ تا سال ٢٠١١ آوردی که ده تا بازیکن خریدیم. مثلا سالی یه بازیکن خریدن خیلی زیاده اونم واسه ثروتمندترین باشگاه جهان!!
فکر کنم فصل گذشته نزدیک ٨٠ میلیون فقط بابت سانچز و فابرگاس پول دادن.
ملت رو اسکل کردن با لاماسیا
الوز- ماسکرانو_سانگ_سانچز-ویا_اتوو-ابراهیموویچ- هلب_گودجانسن- زامبروتا_تورام-رونالدینیو- امانوئل پتی_ تیری انری و کلی دیگه که یادم نیست همه از محصولات لاماسیا در چند سال اخیر هستند.
یه آماری از پول اینا بگیرید قضیه روشن میشه
اگه البته جزو طرفداری بارسا از زمان مثلا حداقل ده سال گذشته باشید که بعید میدونم. اتوو رو دادند با کلی پول هم روش ابراهیموویچ رو خریدن. فکر کنم پولش نصف قرارداد های ١٠ سال اخیر یونایتد رو جواب میداد.
این است منطق بارسا. بی‌خیال بابا یه چی بگو خنده ام نگیره
منچستر سالی یه بازیکن میگیره درحد ٢٠-٣٠ و چندتا در حد ٤–٥ تا
رونالدینیو بین بارسا و یونایتد مونده بود که بارسا با رقم بیشتر خریدش .٢٣ ملیون
منچستر بیست تا میداد.
پارسال سر قضیه سانچز هم همین شد.
خلاصه یه چی بگو خنده ام نگیره

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
من ضد بارسام

تازه ما رئالی ها باید ممنون فرگوسنتون باشیم که رونالدو وبکهام رو از تون خریداری کردیم با چه قیمتی

بعدشم شما منچستری ها باید سپاس گذار ما مادرید ی ها باشی بخاطر خریدن بازیکن اونم با چه قیمتی

که از ورشکستگی نجاتتون میدیم:دی

جانم؟؟؟
ورشکستگی!!!!!!!!!!!!!
یکم مجله های اقتصادی مثل فوربز بخون برات خوبه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جانم؟؟؟
ورشکستگی!!!!!!!!!!!!!
یکم مجله های اقتصادی مثل فوربز بخون برات خوبه.

زیاد صحبتهای ایشون رو جدی نگیر. ورشکستگی منچستر !! ثروتمندترین باشگاه جهان :)

از طرف من به ایشون بگو که یه کم مطالعه اش رو بیشتر کنه.

دفعه قبل هم گفت گواردیولا نژاد پرسته ، کاتالان ها رو میذاره تو بارسلونا ، خارجی ها رو بازی نمیده. حالا این خارجی ها مثل مسی و الکسیس و توره و ابیدال و الوز و ادریانو کلا انگار تامرئی هستند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من ضد بارسام

تازه ما رئالی ها باید ممنون فرگوسنتون باشیم که رونالدو وبکهام رو از تون خریداری کردیم با چه قیمتی

بعدشم شما منچستری ها باید سپاس گذار ما مادرید ی ها باشی بخاطر خریدن بازیکن اونم با چه قیمتی

که از ورشکستگی نجاتتون میدیم:دی

جک سال 2013

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
زیاد صحبتهای ایشون رو جدی نگیر. ورشکستگی منچستر !! ثروتمندترین باشگاه جهان :)

از طرف من به ایشون بگو که یه کم مطالعه اش رو بیشتر کنه.

دفعه قبل هم گفت گواردیولا نژاد پرسته ، کاتالان ها رو میذاره تو بارسلونا ، خارجی ها رو بازی نمیده. حالا این خارجی ها مثل مسی و الکسیس و توره و ابیدال و الوز و ادریانو کلا انگار تامرئی هستند.

شما لااقل طرفدار ی تیم باش نه همه ی تیم ها

هر لیگی 7و8و10تیمی داری شما

از بارساوچلسیومیلانومنچسترو........

شما طرفدر تیمی های هستی که میبرن مثل بارسا که تو 4سال اخیر شما بهش گرایش رفتید

ی تیم رو طرفدار باش که باهات کل کل کنیم

در ضمن که از ورشکستگی نجاتتون میدیم:دی اینو اط شوخی نوشتم اخرش هم متوجه میشی

اون سوال نزاد پرستانه مربی تون هم درسته

به خاطر بازی رسیدن به سرجیوبوستکس بازیگرهالیوود یایا توره رو بیرون کشید

وبقیه بازیکنا هم همینطور بجز دو سه نفر

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما لااقل طرفدار ی تیم باش نه همه ی تیم ها

هر لیگی 7و8و10تیمی داری شما

از بارساوچلسیومیلانومنچسترو........

شما طرفدر تیمی های هستی که میبرن مثل بارسا که تو 4سال اخیر شما بهش گرایش رفتید

ی تیم رو طرفدار باش که باهات کل کل کنیم

در ضمن که از ورشکستگی نجاتتون میدیم:دی اینو اط شوخی نوشتم اخرش هم متوجه میشی

اون سوال نزاد پرستانه مربی تون هم درسته

به خاطر بازی رسیدن به سرجیوبوستکس بازیگرهالیوود یایا توره رو بیرون کشید

وبقیه بازیکنا هم همینطور بجز دو سه نفر

شما اولا به عنوان یک کوچکتر مواظب صحبت هات باش که از دایره ادب خارج نشی.

دوما هر شوخی ای جایی داره. مواظب باش که با هر چیزی شوخی نکنی . چون یا ممکنه بی مزه باشه. یا اینکه ببخشید جسارت نشه ممکنه شوخی بیجا باشه و باهات برخورد بشه.

در ضمن اون قسمت نژاد پرستانه هم محترمانه میگم ، به درد کسی نمیخوره. اتفاقا صحبتت رو برای چند نفر مطرح کردم و همشون عکس العمل مشترکی داشتند. (لبخند)

در ضمن فکر نمیکنم اینکه من طرفدار چه تیمهایی باشم به شما کوچکترین ارتباطی داشته باشه.

همه میدونن من طرفدار چه تیمهایی هستم. شما یا ندیدی (باید بگردی در فروم) یا میدونی و خودت رو زدی به ندونستن. که اصلا هم مهم نیست.

من راستش اصلا حال و حوصله ندارم که بخوام با شما کل کل کنم. چون نه از نظر سنی و نه از نظر درک و منطق در یک سطح نیستیم.

من طرفدار تیمهایی هستم از حدود 25 سال پیش. شاید اون موقع شما اصلا بدنیا نیومده بودی. طرفداری من اصلا ربطی به برد و باخت اونها نداره. چه بسا الان میلان داره داغون میشه اما یکی از تیمهای محبوب من هست.

بارسلونا هم سالها پیش اصلا در این حد و اندازه نبود اما ما طرفدارش بودیم. اون زمان که نادال و زوبی زارتا در بارسلونا بودند و رئال یکه تاز بود. نمیدونم اون زمان رو دیدی یا نه. اون زمان بازی مستقیم نبود. من یادمه ما کیهان ورزشی و مجله دنیای ورزش میخریدیم.

منچستر رو هم از 7 سالگی طرفدارش هستم. بخاطر سر الکس و اریک کانتونا ، دنیس اروین ، گری نویل ، اندی کول ، دوایت یورک ، تدی شرینگهام ، اولگنار سولکسشر ،

بایرن رو بخاطر الیورکان و اوتمار هیتسفلد دوست دارم اونم از خیلی سالهای پیش.

اون زمان روزنامه هم فقط اطلاعات و کیهان بود. اصلا سایت و اینترنت نبود.

در نهایت همیشه حواست باشه با بزرگترت درست صحبت کنی. (منظورم این نبود که اینجا بد صحبت کردی) به عنوان یک بزرگتر این نصیحت رو بهت کردم.

موفق باشی اقا

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
منچستر رو هم از 7 سالگی طرفدارش هستم. بخاطر سر الکس و اریک کانتونا ، دنیس اروین ، گری نویل ، اندی کول ، دوایت یورک ، تدی شرینگهام ، اولگنار سولکسشر ،

بایرن رو بخاطر الیورکان و اوتمار هیتسفلد دوست دارم اونم از خیلی سالهای پیش.

اون زمان روزنامه هم فقط اطلاعات و کیهان بود. اصلا سایت و اینترنت نبود.

در نهایت همیشه حواست باشه با بزرگترت درست صحبت کنی. (منظورم این نبود که اینجا بد صحبت کردی) به عنوان یک بزرگتر این نصیحت رو بهت کردم.

موفق باشی اقا

حالا مهرداد جان از این حرفا و بحثا بگذریم، یه سوال ذهن من رو مشغول کرد، شما چطور 25 ساله طرفدار منچستری وقتی این بازیکن ها از سال 92 به بعد تو تیم بازی میکنن :blush:.
البته منم تو همون سال ها فوتبال دوست شدم، اما گفتم بحث رو عوض کنم شاید فضا تلطیف بشه :happy:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یه آمار از سال ٢٠٠١ تا سال ٢٠١١ آوردی که ده تا بازیکن خریدیم. مثلا سالی یه بازیکن خریدن خیلی زیاده اونم واسه ثروتمندترین باشگاه جهان!!
فکر کنم فصل گذشته نزدیک ٨٠ میلیون فقط بابت سانچز و فابرگاس پول دادن.
ملت رو اسکل کردن با لاماسیا
الوز- ماسکرانو_سانگ_سانچز-ویا_اتوو-ابراهیموویچ- هلب_گودجانسن- زامبروتا_تورام-رونالدینیو- امانوئل پتی_ تیری انری و کلی دیگه که یادم نیست همه از محصولات لاماسیا در چند سال اخیر هستند.
یه آماری از پول اینا بگیرید قضیه روشن میشه
اگه البته جزو طرفداری بارسا از زمان مثلا حداقل ده سال گذشته باشید که بعید میدونم. اتوو رو دادند با کلی پول هم روش ابراهیموویچ رو خریدن. فکر کنم پولش نصف قرارداد های ١٠ سال اخیر یونایتد رو جواب میداد.
این است منطق بارسا. بی‌خیال بابا یه چی بگو خنده ام نگیره
منچستر سالی یه بازیکن میگیره درحد ٢٠-٣٠ و چندتا در حد ٤–٥ تا
رونالدینیو بین بارسا و یونایتد مونده بود که بارسا با رقم بیشتر خریدش .٢٣ ملیون
منچستر بیست تا میداد.
پارسال سر قضیه سانچز هم همین شد.
خلاصه یه چی بگو خنده ام نگیره

شما چه روحیه ایی دارید خداییش، چطوری بارسا رو با منچستر قیاس میکنید؟ دو تا فینال مشتی کافی نبود :D
اگر که یک دهم بارسلونا به زیبایی فوتبال و جذب تماشاچی و اسپانسر به فوتبال کمک کرده بودید یه حرفی، آخه کی اومده گفته منچستر اون سال رو یادتون هست، چه تیمی بود؟ والا من نشنیدم، معرفی کنید آشنا بشیم :D

در جایگاه طرفدار آرسنال این آمار کوچیک رو از آرسنال میذارم تا ببینید این ونگر مادر مرده چی کشیده
kfwcxluhzdy246hyfhgl.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حالا مهرداد جان از این حرفا و بحثا بگذریم، یه سوال ذهن من رو مشغول کرد، شما چطور 25 ساله طرفدار منچستری وقتی این بازیکن ها از سال 92 به بعد تو تیم بازی میکنن :blush:.
البته منم تو همون سال ها فوتبال دوست شدم، اما گفتم بحث رو عوض کنم شاید فضا تلطیف بشه :happy:

واسه اینکه خیلی از بازیکنای قدیمی رو به اون صورت ندیدم که چیزی ازشون در ذهنم باشه. مثلا صحنه گل زدن خاصی. یعنی اون زمان من یادمه ما شبکه یک و دو داشتیم. تازه اونم بصورت پاره وقت. فقط عکس بازیکنا بود.

شبکه یک که ساعت 12 برنامه هاش تموم میشد.

اصلا چیزی به اسم پخش زنده و اینا وجود نداشت که ما چیزی ببینیم. الان من گل اندی کول به یووه تو اون بازی منچستر - یووه که منچستر 3 2 بازی رو برد. (روی کین هم گل زد. اون موقع کچل نشده بود) رو یادمه.

یا مثلا المپیک 92 بارسلونا

یا جام جهانی 90 که زلزله اومد رو من یادمه. جام جهانی 94 رو که کلا یادمه. یاد اون شوت مائورو سیلوا بخیر که خورد به تیر دروازه پابلیوکا و پابلیوکا تیر دروازه رو بوسید.

چیزهایی که دیدم یادمه. اما خب چیزهایی که تی وی ای نبود که ببینیم و تنها چیزی که داشتیم روزنامه بود و روزنامه. و مجلات. اونم به صورت خیلی محدود. ما زمان بچگیهامون با کارت بازیکنا بازی میکردیم. کارت ماشین هم داشتیم. مرسدس 280

اون زمان رو اصلا با الان نمیشه مقایسه کرد.

در مورد منچستر هم بله .اون بازیکنا بعدها به منچستر اضافه شدند اما استارت اشنایی من با منچستر فوتبال دستی ای بود که پدرم خریده بود و من با خواهر بزرگترم بازی میکردیم. اون میگفت این بازی بین لیورپول و منچستره. اون لیورپول میشد. من منچستر . از همون موقع من از لیورپول بدم میومد :)

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
شما چه روحیه ایی دارید خداییش، چطوری بارسا رو با منچستر قیاس میکنید؟ دو تا فینال مشتی کافی نبود :D
اگر که یک دهم بارسلونا به زیبایی فوتبال و جذب تماشاچی و اسپانسر به فوتبال کمک کرده بودید یه حرفی، آخه کی اومده گفته منچستر اون سال رو یادتون هست، چه تیمی بود؟ والا من نشنیدم، معرفی کنید آشنا بشیم :D

در جایگاه طرفدار آرسنال این آمار کوچیک رو از آرسنال میذارم تا ببینید این ونگر مادر مرده چی کشیده
kfwcxluhzdy246hyfhgl.jpg

لول جک سال این پسته مهرداد جان :lol:

فکر میکنم فینال 99 برای کل تاریخ باشگاهتون کافی باشه

این امار دادنت منو یاد یه اقایی میندازه!:دی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
یادتونه ساتمپتون رو 3-2 با گل دقایق آخر رابین بردیم چه حرفا که نزدن؟ حریف تیم کوچیکی بوده، اسمشو تا حالا نشنیدم! ، زوری بردن و ...

امروز خودشون 1-1 مساوی کردن هیچ، گل رو هم خودشون نزدن! هیچ، فقط یه شوت تو چارچوب داشتن!!! :lol:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

تو همون سال نه شما از پس تیم ما بر اومدید نه بایرن، مثلا همگروه بودیم
قبلا در مورد اون فینال کلی صحبت شده صحبت اظافه میشه تجلیه جمله ی نرود میخ آهنین در سنگ :(

اختیار داری، اوشون آمار تولید میکنند، ما فقط کپی پیست میکنیم
در کل خاطر همه ی دوستان رو میخوایم، دلگیر نشید :blush:

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
یادتونه ساتمپتون رو 3-2 با گل دقایق آخر رابین بردیم چه حرفا که نزدن؟ حریف تیم کوچیکی بوده، اسمشو تا حالا نشنیدم! ، زوری بردن و ...

امروز خودشون 1-1 مساوی کردن هیچ، گل رو هم خودشون نزدن! هیچ، فقط یه شوت تو چارچوب داشتن!!! :lol:

عمو 20 امتيار عقبن ولشون کن :دي

اون دوس عزيز هدفون به دست هم که ميگن تا حالا کسي نگفته منچستر فلان سال و اينا بهشون خرده نگيرين اينا نسل جديد طرفدارن تازه چن ساله با فوتبال آشنا شدن گناه دارن

با تشکر

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
عمو 20 امتيار عقبن ولشون کن :دي

اون دوس عزيز هدفون به دست هم که ميگن تا حالا کسي نگفته منچستر فلان سال و اينا بهشون خرده نگيرين اينا نسل جديد طرفدارن تازه چن ساله با فوتبال آشنا شدن گناه دارن

با تشکر
سلام عمو :p
والا الان که مشاهدات تاریخی رو با عمو مهرداد چک کردم متوجه شدم قدمت فوتبالیم به همون دوره ی تاریخی بر میگرده، شاید بگید طرف حزب باد باشه، اما یه رزومه ی هواداری میگم خندتون میگیره
در دوران طفولیت طرفدار بارسا و میلان و منچستر بودم، تا سال 2004 میلان و 2003 منچستر
در عین ناباوری بخاطر برخی مسائل در ایتالیا به یونتوس علاقه مند شدم دقیقا بعد از کالچوپولی قبلش تیم مورد تنفرم بود
در انگلیس هم از آرسنال بدم میمومد و از لیورپول متنفر. اما الان از منچستر خوشم نمیاد، از لیورپول متنفر و آرسنال رو هم دوست میدارم. در کل یکم طرفدارای منچستر احساساتی هستن منم زیادی صراحت لهجه دارم،
هرچقدر منچستر یخه و دوسش نداریم ، اما این دلیل نمیشه که طرفداراش دوست داشتنی نباشن :D:wub:

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
سلام عمو :p
والا الان که مشاهدات تاریخی رو با عمو مهرداد چک کردم متوجه شدم قدمت فوتبالیم به همون دوره ی تاریخی بر میگرده، شاید بگید طرف حزب باد باشه، اما یه رزومه ی هواداری میگم خندتون میگیره
در دوران طفولیت طرفدار بارسا و میلان و منچستر بودم، تا سال 2004 میلان و 2003 منچستر
در عین ناباوری بخاطر برخی مسائل در ایتالیا به یونتوس علاقه مند شدم دقیقا بعد از کالچوپولی قبلش تیم مورد تنفرم بود
در انگلیس هم از آرسنال بدم میمومد و از لیورپول متنفر. اما الان از منچستر خوشم نمیاد، از لیورپول متنفر و آرسنال رو هم دوست میدارم. در کل یکم طرفدارای منچستر احساساتی هستن منم زیادی صراحت لهجه دارم،
هرچقدر منچستر یخه و دوسش نداریم ، اما این دلیل نمیشه که طرفداراش دوست داشتنی نباشن :D:wub:

نوغرم عمو

لاکن من اين تاپيک رو خيلي دوس دارم چون آدم هاي توش اکثرا باحال اند و پايه و زير بناي حرفها رو رفاقته واسه همين جوريه که ادم رو ناراحت نميکنه مث تاپيک کل کل ليگ برتر
در کل عمو اين دور هم بودنا عشقه :دي

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

صراحتا معلومه که با من هستی

غیر مستقیم هم گفتی که مثلا من نفهمیدم

بعد بازی منچستر با رئال میبینمت میتونی بیای اینجا بازم اینجوری پست بدی

بالا