ما از تیم خود ساخته رئال مادرید عذر میخوایم
باید هم عذر خواهی کنی
چون در مقابل رئال مادرید هیچی نیستید:دی
ما از تیم خود ساخته رئال مادرید عذر میخوایم
این لیستی از گران ترین بازیکن های منچستر البته به پوند.
جالبه، جز 2 بازیکن که خیلی وقته تو این تیم نیستن و برباتوفی که نیمکت نشینش کردن و این فصل رفت بقیه الان واسه من یو بازی میکنن،
من ضد بارسام
تازه ما رئالی ها باید ممنون فرگوسنتون باشیم که رونالدو وبکهام رو از تون خریداری کردیم با چه قیمتی
بعدشم شما منچستری ها باید سپاس گذار ما مادرید ی ها باشی بخاطر خریدن بازیکن اونم با چه قیمتی
که از ورشکستگی نجاتتون میدیم:دی
جانم؟؟؟
ورشکستگی!!!!!!!!!!!!!
یکم مجله های اقتصادی مثل فوربز بخون برات خوبه.
من ضد بارسام
تازه ما رئالی ها باید ممنون فرگوسنتون باشیم که رونالدو وبکهام رو از تون خریداری کردیم با چه قیمتی
بعدشم شما منچستری ها باید سپاس گذار ما مادرید ی ها باشی بخاطر خریدن بازیکن اونم با چه قیمتی
که از ورشکستگی نجاتتون میدیم:دی
زیاد صحبتهای ایشون رو جدی نگیر. ورشکستگی منچستر !! ثروتمندترین باشگاه جهان
از طرف من به ایشون بگو که یه کم مطالعه اش رو بیشتر کنه.
دفعه قبل هم گفت گواردیولا نژاد پرسته ، کاتالان ها رو میذاره تو بارسلونا ، خارجی ها رو بازی نمیده. حالا این خارجی ها مثل مسی و الکسیس و توره و ابیدال و الوز و ادریانو کلا انگار تامرئی هستند.
شما لااقل طرفدار ی تیم باش نه همه ی تیم ها
هر لیگی 7و8و10تیمی داری شما
از بارساوچلسیومیلانومنچسترو........
شما طرفدر تیمی های هستی که میبرن مثل بارسا که تو 4سال اخیر شما بهش گرایش رفتید
ی تیم رو طرفدار باش که باهات کل کل کنیم
در ضمن که از ورشکستگی نجاتتون میدیم:دی اینو اط شوخی نوشتم اخرش هم متوجه میشی
اون سوال نزاد پرستانه مربی تون هم درسته
به خاطر بازی رسیدن به سرجیوبوستکس بازیگرهالیوود یایا توره رو بیرون کشید
وبقیه بازیکنا هم همینطور بجز دو سه نفر
منچستر رو هم از 7 سالگی طرفدارش هستم. بخاطر سر الکس و اریک کانتونا ، دنیس اروین ، گری نویل ، اندی کول ، دوایت یورک ، تدی شرینگهام ، اولگنار سولکسشر ،
بایرن رو بخاطر الیورکان و اوتمار هیتسفلد دوست دارم اونم از خیلی سالهای پیش.
اون زمان روزنامه هم فقط اطلاعات و کیهان بود. اصلا سایت و اینترنت نبود.
در نهایت همیشه حواست باشه با بزرگترت درست صحبت کنی. (منظورم این نبود که اینجا بد صحبت کردی) به عنوان یک بزرگتر این نصیحت رو بهت کردم.
موفق باشی اقا
یه آمار از سال ٢٠٠١ تا سال ٢٠١١ آوردی که ده تا بازیکن خریدیم. مثلا سالی یه بازیکن خریدن خیلی زیاده اونم واسه ثروتمندترین باشگاه جهان!!
فکر کنم فصل گذشته نزدیک ٨٠ میلیون فقط بابت سانچز و فابرگاس پول دادن.
ملت رو اسکل کردن با لاماسیا
الوز- ماسکرانو_سانگ_سانچز-ویا_اتوو-ابراهیموویچ- هلب_گودجانسن- زامبروتا_تورام-رونالدینیو- امانوئل پتی_ تیری انری و کلی دیگه که یادم نیست همه از محصولات لاماسیا در چند سال اخیر هستند.
یه آماری از پول اینا بگیرید قضیه روشن میشه
اگه البته جزو طرفداری بارسا از زمان مثلا حداقل ده سال گذشته باشید که بعید میدونم. اتوو رو دادند با کلی پول هم روش ابراهیموویچ رو خریدن. فکر کنم پولش نصف قرارداد های ١٠ سال اخیر یونایتد رو جواب میداد.
این است منطق بارسا. بیخیال بابا یه چی بگو خنده ام نگیره
منچستر سالی یه بازیکن میگیره درحد ٢٠-٣٠ و چندتا در حد ٤–٥ تا
رونالدینیو بین بارسا و یونایتد مونده بود که بارسا با رقم بیشتر خریدش .٢٣ ملیون
منچستر بیست تا میداد.
پارسال سر قضیه سانچز هم همین شد.
خلاصه یه چی بگو خنده ام نگیره
حالا مهرداد جان از این حرفا و بحثا بگذریم، یه سوال ذهن من رو مشغول کرد، شما چطور 25 ساله طرفدار منچستری وقتی این بازیکن ها از سال 92 به بعد تو تیم بازی میکنن :blush:.
البته منم تو همون سال ها فوتبال دوست شدم، اما گفتم بحث رو عوض کنم شاید فضا تلطیف بشه :happy:
شما چه روحیه ایی دارید خداییش، چطوری بارسا رو با منچستر قیاس میکنید؟ دو تا فینال مشتی کافی نبود
اگر که یک دهم بارسلونا به زیبایی فوتبال و جذب تماشاچی و اسپانسر به فوتبال کمک کرده بودید یه حرفی، آخه کی اومده گفته منچستر اون سال رو یادتون هست، چه تیمی بود؟ والا من نشنیدم، معرفی کنید آشنا بشیم
در جایگاه طرفدار آرسنال این آمار کوچیک رو از آرسنال میذارم تا ببینید این ونگر مادر مرده چی کشیده
لول جک سال این پسته مهرداد جان :lol:
فکر میکنم فینال 99 برای کل تاریخ باشگاهتون کافی باشه
این امار دادنت منو یاد یه اقایی میندازه!:دی
یادتونه ساتمپتون رو 3-2 با گل دقایق آخر رابین بردیم چه حرفا که نزدن؟ حریف تیم کوچیکی بوده، اسمشو تا حالا نشنیدم! ، زوری بردن و ...
امروز خودشون 1-1 مساوی کردن هیچ، گل رو هم خودشون نزدن! هیچ، فقط یه شوت تو چارچوب داشتن!!! :lol:
سلام عموعمو 20 امتيار عقبن ولشون کن :دي
اون دوس عزيز هدفون به دست هم که ميگن تا حالا کسي نگفته منچستر فلان سال و اينا بهشون خرده نگيرين اينا نسل جديد طرفدارن تازه چن ساله با فوتبال آشنا شدن گناه دارن
با تشکر
سلام عمو
والا الان که مشاهدات تاریخی رو با عمو مهرداد چک کردم متوجه شدم قدمت فوتبالیم به همون دوره ی تاریخی بر میگرده، شاید بگید طرف حزب باد باشه، اما یه رزومه ی هواداری میگم خندتون میگیره
در دوران طفولیت طرفدار بارسا و میلان و منچستر بودم، تا سال 2004 میلان و 2003 منچستر
در عین ناباوری بخاطر برخی مسائل در ایتالیا به یونتوس علاقه مند شدم دقیقا بعد از کالچوپولی قبلش تیم مورد تنفرم بود
در انگلیس هم از آرسنال بدم میمومد و از لیورپول متنفر. اما الان از منچستر خوشم نمیاد، از لیورپول متنفر و آرسنال رو هم دوست میدارم. در کل یکم طرفدارای منچستر احساساتی هستن منم زیادی صراحت لهجه دارم،
هرچقدر منچستر یخه و دوسش نداریم ، اما این دلیل نمیشه که طرفداراش دوست داشتنی نباشن :wub:
لول جک سال این پسته مهرداد جان :lol:
فکر میکنم فینال 99 برای کل تاریخ باشگاهتون کافی باشه
این امار دادنت منو یاد یه اقایی میندازه!:دی