• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بیا اینم چندتا جوون دیگه

خوازه ایگناسیو فرناندز ، آلخاندرو فرناندز "الکس " ، پابلو سارابیا ، خسه رودریگز ، آلوارو موراتا ، سرجیو کانالس ،‌ناچو و خوان کارلوس

میلاد جون بخدا من دوست ندارم بهت گیر بدم، خوب جوونی و یه کوه انرژی ولی خداییش تو اسم اینارو میذاری بازین در حد ماتا؟ تاحالا اسم اینارو هم شنیده بودی؟
این سرخیو کانالس رو که گذاشتی یعنی پست خودت رو با این کار نابود کردی، پسر خوب بذار یه راهنمایی بهت بکنم، قبل از اینکه چنین پستایی بذاری یه سری به ویکی پدیا بزن
مثلا این ویکی سرخیو کانالس هستش
Sergio Canales - Wikipedia, the free encyclopedia
میبینی که توی آکادمی ریسینگ بوده از کودکی و ..... توی ریسینگ بی و ریسینگ اصلی بازی کرده و بعد رئال خریدش به عنوان آینده ی فوتبال اسپانیا و نابودش کرد و .. بماند، بازم میگم، اصلا قصد ندارم پست هات رو زیر سوال ببرم، چون شما هم مثل برادر کوچکتر من، از این جهت فقط خواستم راهنماییت کنم. امیدوارم به دل نگیری

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بیا اینم بقیه

خوزه ماریا گویتیرز هرناندز (José María Gutiérrez Hernández)

انزو زیدان پسر زیدان

خوزه ماریا کایخون

خوزه میگل گونزالس مارتین دل کمپو ملقب به میشل

دیوید ماتئوس راماجو

استبان کامبیاسو

مانوئل سانچز

خوان فرانسیسکو تورس

خوان ماتا

رافائل بنتیز

امیلیو بوتراگوئنو سانتوس

آنتونیو آدان

آلوارو آربلوا کوکا

ودر اخر کاسیاس مقدس

اینا جزیی از اکادمی بزگ رئال مادریده که نشانه برتری این باشگاه با باشگاه های دیگه اس

دفعه دیگه نبینم کسی بگه رئال خود ساخته

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
میلاد جون بخدا من دوست ندارم بهت گیر بدم، خوب جوونی و یه کوه انرژی ولی خداییش تو اسم اینارو میذاری بازین در حد ماتا؟ تاحالا اسم اینارو هم شنیده بودی؟
این سرخیو کانالس رو که گذاشتی یعنی پست خودت رو با این کار نابود کردی، پسر خوب بذار یه راهنمایی بهت بکنم، قبل از اینکه چنین پستایی بذاری یه سری به ویکی پدیا بزن
مثلا این ویکی سرخیو کانالس هستش
Sergio Canales - Wikipedia, the free encyclopedia
میبینی که توی آکادمی ریسینگ بوده از کودکی و ..... توی ریسینگ بی و ریسینگ اصلی بازی کرده و بعد رئال خریدش به عنوان آینده ی فوتبال اسپانیا و نابودش کرد و .. بماند، بازم میگم، اصلا قصد ندارم پست هات رو زیر سوال ببرم، چون شما هم مثل برادر کوچکتر من، از این جهت فقط خواستم راهنماییت کنم. امیدوارم به دل نگیری

باشه ما کم سوتی ندادیم اینم روش

این لیست من دیگه موبه مو از ویکی پدیا دیدم

در ضمن کانالس هم ی نمونه استعدادیاب بود که تو سن 17سالگی اوردنش رئال و به باد رفت

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
باشه ما کم سوتی ندادیم اینم روش

این لیست من دیگه موبه مو از ویکی پدیا دیدم

در ضمن کانالس هم ی نمونه استعدادیاب بود که تو سن 17سالگی اوردنش رئال و به باد رفت

کانالس در 19 سالگی رفت رئال :p

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
به نقل ازمورینیو

مورینیو خبرنگاران را روشنفکران گوگلی خطاب کرد که سواد و معلوماتشان را با سرچ کردن در اینترنت از گوگل و ویکی پدیا پیدا می کنند جماعت بی سوادی که اگر او وجود نداشته باشد آنها مطلب دیگری برای چاپ کردن ندارند

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
به نقل ازمورینیو

مورینیو خبرنگاران را روشنفکران گوگلی خطاب کرد که سواد و معلوماتشان را با سرچ کردن در اینترنت از گوگل و ویکی پدیا پیدا می کنند جماعت بی سوادی که اگر او وجود نداشته باشد آنها مطلب دیگری برای چاپ کردن ندارند

خو همین حرفارو میزنی کسی پستتات رو جواب نمیده دیگه :D
امروز یه مطلبی رو سایت گل نوشته بود، یه مطلب که اشاره میکرد مو از فلسفه ی ماکیاولی تبعیت میکنه. فلسفه ی هدف وسیله رو توجیه میکنه. من بیشتر فکر میکنم یه بیمار عقده ایه، چون هیچ انسان سالمی انگشتش رو توی چشم هیچ کسی جلوی چشم 80-90 هزار تا آدم بصورت زنده و 400 میلیون بیننده تلوزیونی نمیکنه

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خو همین حرفارو میزنی کسی پستتات رو جواب نمیده دیگه :D
امروز یه مطلبی رو سایت گل نوشته بود، یه مطلب که اشاره میکرد مو از فلسفه ی ماکیاولی تبعیت میکنه. فلسفه ی هدف وسیله رو توجیه میکنه. من بیشتر فکر میکنم یه بیمار عقده ایه، چون هیچ انسان سالمی انگشتش رو توی چشم هیچ کسی جلوی چشم 80-90 هزار تا آدم بصورت زنده و 400 میلیون بیننده تلوزیونی نمیکنه

به نظر من مورینیو با این کارش اسم این تیتو رو واسه همه جهان رسانیه ای کرد که بگه همچین ادمی هم

کمک مربی بارسا هست والا قبل از این من این تیتو رو نمیشناختم بازم دم مورینیو جون گرم که من فهمیدم این اقا هه کیه:rolleyes:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
شما چه روحیه ایی دارید خداییش، چطوری بارسا رو با منچستر قیاس میکنید؟ دو تا فینال مشتی کافی نبود :D
اگر که یک دهم بارسلونا به زیبایی فوتبال و جذب تماشاچی و اسپانسر به فوتبال کمک کرده بودید یه حرفی، آخه کی اومده گفته منچستر اون سال رو یادتون هست، چه تیمی بود؟ والا من نشنیدم، معرفی کنید آشنا بشیم :D

در جایگاه طرفدار آرسنال این آمار کوچیک رو از آرسنال میذارم تا ببینید این ونگر مادر مرده چی کشیده
kfwcxluhzdy246hyfhgl.jpg

اين لينکش رو ميدين؟
من ميخام ليست خريدهاي بقيه باشگاه ها رو هم ببينم
ممنون

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
به نظر من مورینیو با این کارش اسم این تیتو رو واسه همه جهان رسانیه ای کرد که بگه همچین ادمی هم

کمک مربی بارسا هست والا قبل از این من این تیتو رو نمیشناختم بازم دم مورینیو جون گرم که من فهمیدم این اقا هه کیه:rolleyes:

یعنی واقعا نمیشناختی؟؟ واسه همینه که کسی پستات رو جواب نمیده دیگه:D

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دقيقا چيزي که سرچ ميکني رو ميتوني بگي بهم؟ چون من هر چي ميگردم نميتونم پيدا کنم

من خو میدونم واسه چی میخوای ;)
این لینکش
List of FC Barcelona records and statistics - Wikipedia, the free encyclopedia
فقط جام هارو صفا کن :wacko:

اینم کلیدواژه ای که میتونید در مورد هر تیمی سرچ کنی List of [ team name] records and statistics

یه زحمت بکش اگر وقتت آزاده لیست خرید های گران تیم های مختلف رو بذار تو یه پست، کار جالبی میشه

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
این لینکش

اینم کلیدواژه ای که میتونید در مورد هر تیمی سرچ کنی List of [ team name] records and statistics

یه زحمت بکش اگر وقتت آزاده لیست خرید های گران تیم های مختلف رو بذار تو یه پست، کار جالبی میشه

نه عمو :دي واسه اين چيزا نميخوام

کلا از آمار و اين چيزا خوشم مياد

آمار گذاشتن هم که فايده نداره :دي اينجا همه ميدونن منچستر سروره :دي

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
این لینکش

ژاوي از پويول قديمي تره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا پويول کاپتانه؟ :دي

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
چرا طرفدارهای منچستر اینقدر از رئال خوششون میاد ولی از بارسا متنفرن؟
رازش چیه؟؟
به خاطر رونالدو؟ :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بحث خوش اومدن و نیومدن نیست. من منچستری تیرم اما از بارسا خوشم میاد.

اما خب گذشته نشون میده که روابط بین باشگاه منچستر و رئال روابط خوبی بوده و هست. نمونش انتقال بازیکنای منچستر به رئاله. بکهام ، فان نیستلروی و رونالدو

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بحث خوش اومدن و نیومدن نیست. من منچستری تیرم اما از بارسا خوشم میاد.

اما خب گذشته نشون میده که روابط بین باشگاه منچستر و رئال روابط خوبی بوده و هست. نمونش انتقال بازیکنای منچستر به رئاله. بکهام ، فان نیستلروی و رونالدو
حالا نقطه ی مقابلش روابط بارسا و آرسناله
مارک اورمارس، امانوئل پتی، تیری آنری، سسک فابرگاس، جیوانی ون برونکهورست، الکساندر گلب، الکس سونگ

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بالا