• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
همون تیم پولداره که با کامیون کامیون پول بازیکن می خره اسمش نوک زبونمه ها ....

میخره که بگه: "نگاه کنید. من بهترین تیم دنیام." ولی تو ۵ سال یه لیگ میگیره و یه کوپا ‌:)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته ماها فقط تماشاگر هستیم.

فارغ از جنبه ملی گرایانه اینکه بازیکنی مثل رونالدوی کبیر (برزیلی) یا رونالدینیوی بزرگ اعتقاد دارند که نیمار از مسی و رونالدو هم جلو خواهد زد مطلب بیخودی ای نیست.

به نظر من نیمار اگه از نظر مسائل غیر فوتبالی به حاشیه نره پتانسیلش رو داره.

مشکل برزیلیا اینه که زود به حاشیه میرن. نمونه اش ادریانو ، یا حتی همین رونالدینیو و رونالدو در سالهای اخر بازیش.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
نخیر!
ممکنه بازی در 90 دقیقه و متعاقبش 120 دقیقه 0 - 0 تموم بشه و یک تیم در ضربات پنالتی ببازه
در این صورت یک تیم هیچ گلی نخورده ولی باز هم باخته :)
اگه گلر تو پنالتی هم گل نخوره باز تیمش نمیبازه

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
چون Il Capitano دوس نداره تاپیک رم شلوغ بشه جواب این پستو اینجا میگم:

رکورد تعداد برد پیاپی در سری آ چند بازیه؟

اگه از شروع فصل در نظر بگیریم رکورد دار الان رم هست با 10 برد.
ولی اگه از شروع فصل در نظر نگیریم, رکورد 17 برد پیاپی هست متعلق به اینتر میلان. این رکورد رو اینتر در یک فصل رقم زده, ولی این آمار رو اگه پیروزیها از فصلی به فصل دیگه ادامه داشته باشه هم حساب میکنن.
رم قبلا 11 برد پیاپی داشته تو فصل 2006-2005, الانم فکر میکنم یک پیروزی از فصل قبل داره 10 تا هم این فصل, که بازم 11 تا پیروزی پیاپی میشه (اگه 1 پیروزی از فصل قبل رو درست گفته باشم).

ویرایش:
فصل قبل رم 2-1 تو آخرین بازی ناپولی رو برده بود و بازی یکی مونده به آخرش 0-0 شده بود با میلان. پس همون 1 برد از فصل قبل داره و 10 تا الان که میشه 11.

Last edited:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

نه رئالی ام نه یوونتوسی

ولی به نظرم یوونتوس رئال و شکست میده در جهنم تورین

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
كارشناس داوري آس : كارواخال پنالتي نكرد
مرجع خبری رئال مادرید : كميته مسابقات يك مادريدي را براي بازي بارسا و اسپانيول انتخاب كرد و يك كاتالاني را براي بازي رايو - رئال يعين آلوارز اسكردو كه به جز اخراج نكردن كارواخال در دقيقه 56 به علت زدن فالكه ، قضاوت خوبي داشت .
آلوارز به خوبي از پس صحنه هاي محوطه جريمه بر آمد . در دقيقه 4 ، ناچو توپ را درون محوطه جريمه صاحب شد و كارواخال مهارش كرد . برخوردي انجام نشد و داور به خوبي صحنه را ديد و پنالتي كارواخال را نگرفت . در دقيقه 27 ،‌آلوارز اسكردو به درستي گل فالكه را مردود كرد چرا كه توپ به بدن ويرا خورد و آفسايد بود . در دقيقه 52 ، په په پنالتي كرد و مشخص بود . در دقيقه 54 هم مارسلو روي بوئنو مشخصا پنالتي كرد .
اوريزار آزپيتارته

منبع خبریتون اشتباها ترجمه میکنه ;)

دراینجا می توانید گزارش منتشره در وب سایت این دوروزنامه مادریدی را مطالعه کنید:

روزنامه مارکا: دو پنالتی درست بود و کارواخال باید اخراج می شد

آلوارس اسکیئردو، داور بازی رایو وایه کانو- رئال مادرید کار زیادی در بازی شنبه شب داشت. او دراکثر تصمیماتش درست عمل کرد. خطای کارواخال روی ناچو، خطای پنالتی نبود و او به درست گل فالکه را مردود اعلام کرد. چرا که درلحظه ضربه زدن به توپ جایگاهش قانونی نبود و در عین حال داور مسابقه به درستی خطاهای په په و مارسلو برروی بازیکنان تیم میزبان را سوت زدو دوضربه پنالتی به نفع رایو اعلام کرد که هر دو درست بودند
آندوخار اولیور، کارشناس مارکا در ادامه گزارشش نوشته:« داور بازی باید دومین کارت زرد کارواخال را به او نشان می داد و او را از زمین مسابقه اخراج می کرد.»

روزنامه آ.اس:دو پنالتی و یک اخراج

دراین گزارش می خوانیم:« در دقیقه 5 بازی بازیکنان رایو وایه کانو معتقد بودند که داور باید به خاطر خطای کارواخال برروی ناچو برای آنها یک پنالتی می گرفت که تصمیم داور در این صحنه درست بود.البته برخورد میان بازیکنان 2 تیم اتفاق افتاد ولی اعلام پنالتی برای این صحنه شاید بیش از حد بی رحمانه بود
درنیمه دوم دو صحنه جنجالی دیگر را نیز شاهد بودیم. داور بازی گل رایو را آفساید گرفت و این تصمیم درست بود.رئالی ها هم معتقد بودند که داور می بایست در پی خطا برروی مودریچ یک ضربه پنالتی به نفع این تیم اعلام می کرده ولی این خطا در خارج از محوطه جریمه اتفاق افتاده بود.
صحنه های جنجالی این بازی بیشتر در نیمه دوم بودند. آلوارس اسکیئردو، داور بازی به درستی خطای په په برروی جاناتان ویه را را گرفت و نقطه پنالتی را نشان داد. خطای مارسلو برروی یاگو فالکه هم یک خطای پنالتی بود و دراین صحنه نیز داور تصمیم درستی گرفت
دقایقی بعد بازیکنان رایو وایه کانو معتقد بودند که داور باید کارت زرد دوم را به کارواخال به خاطر خطا برروی فالکه به او نشان می داد که این یکی از صحنه های جنجالی بازی بود و کارواخال می بایست اخراج می شد

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
رئیس باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که تیم رئال مادرید بر خلاف بسیاری دیگر از باشگاه های اروپایی توانایی پرداخت مبالغ هنگفت را در بازار نقل و انتقالات دارند.

کارل هاینز رومنیگه، رئیس باشگاه بایرن مونیخ می گوید مشکلی با مبلغ یکصد میلیون یوروی پرداختی به تاتنهام از طرف رئال مادرید برای به خدمت گیری گرث بیل ندارد و این دیگر باشگاه های اروپایی هستند که نمی توانند خود را با قوانین فیر پلی مالی یوفا تطبیق دهند.

رومنیگه در مصاحبه ای که با مارکا داشته است در این باره گفته: "فکر می کنم پلاتینی به سختی کار می کند و کمک می کند تا فیر پلی مالی به ثمر بنشیند، ولی هنوز شصت درصد باشگاه های اروپایی در محدوده قرمز قرار دارند. باید طرز فکر مالکین را تغییر دهیم. بایرن پول اضافی بابت هیچ بازیکنی نمی دهد."

او ادامه داد: "اگر ما خاوی مارتینز را با آن رقم به خدمت گرفتیم به این دلیل بود که ما 40 میلیون یورو داشتیم. تقاضای انتقال قرضی نکردیم یا خودمان را برای این انتقال زیر بار بدهی نبردیم."

"یوفا نباید خود را در برابر باشگاه ها قرار دهد، بلکه باید جلوی آن ها را در پرداخت مبالغ سنگین و زیاده روی بگیرد. هر کس آزاد است که بسته به هدف و چیزی که در ذهن دارد هر کاری می خواهد بکند. باشگاه های بزرگی مثل ما مسئولیت دارند و فشار بر روی آن ها است تا بهترین بازیکنان را در اختیار داشته باشند. به همین دلیل است که من به فیر پلی مالی معتقدم، چون هر کس باید به اندازه جیبش خرج کند."

مهاجم سابق بایرن مونیخ و اینتر میلان ادامه داد: "اگر رئال بیل را با آن قیمت به خدمت گرفت به این دلیل است که آن ها قبل از آن عملکرد خوبی داشته و چند بازیکن را فروخته بودند و بیش از 100 میلیون به دست آورده بودند. به همین دلیل هم آن ها توانستند این رقم را پرداخت کنند."

"من فکر نمی کنم که مشکل رئال باشد. دیگر باشگاه ها خود را تطبیق نمی دهند نه رئال مادریدی که نقدینگی زیادی دارد."

رومنیگه در پایان به تبعات این انتقال هم اشاره کرد و گفت: "البته چنین انتقالی، کسانی را که در بروکسل هستند خوشحال نمی کند (اتحادیه اروپا). چون آن ها فکر می کنند که وضعیت اقتصادی اسپانیا به صورتی نیست که چنین مبالغی در فوتبال آن رد و بدل شود، این قضیه تصویر اجتماعی خوبی به دست نمی دهد. ولی در کل من فکر نمی کنم رئال مادرید خطری برای سلامت مالی فوتبال اروپا باشد."

انتقال 100 میلیون یورویی و پر سر و صدای گرث بیل ولزی از تاتنهام به رئال مادرید مورد انتقاد بسیاری از سران و مربیان تیم های مطرح واقع شد و آرسن ونگر این انتقال را به یک جوک تشبیه کرد.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
رئیس باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که تیم رئال مادرید بر خلاف بسیاری دیگر از باشگاه های اروپایی توانایی پرداخت مبالغ هنگفت را در بازار نقل و انتقالات دارند.

کارل هاینز رومنیگه، رئیس باشگاه بایرن مونیخ می گوید مشکلی با مبلغ یکصد میلیون یوروی پرداختی به تاتنهام از طرف رئال مادرید برای به خدمت گیری گرث بیل ندارد و این دیگر باشگاه های اروپایی هستند که نمی توانند خود را با قوانین فیر پلی مالی یوفا تطبیق دهند.

رومنیگه در مصاحبه ای که با مارکا داشته است در این باره گفته: "فکر می کنم پلاتینی به سختی کار می کند و کمک می کند تا فیر پلی مالی به ثمر بنشیند، ولی هنوز شصت درصد باشگاه های اروپایی در محدوده قرمز قرار دارند. باید طرز فکر مالکین را تغییر دهیم. بایرن پول اضافی بابت هیچ بازیکنی نمی دهد."

او ادامه داد: "اگر ما خاوی مارتینز را با آن رقم به خدمت گرفتیم به این دلیل بود که ما 40 میلیون یورو داشتیم. تقاضای انتقال قرضی نکردیم یا خودمان را برای این انتقال زیر بار بدهی نبردیم."

"یوفا نباید خود را در برابر باشگاه ها قرار دهد، بلکه باید جلوی آن ها را در پرداخت مبالغ سنگین و زیاده روی بگیرد. هر کس آزاد است که بسته به هدف و چیزی که در ذهن دارد هر کاری می خواهد بکند. باشگاه های بزرگی مثل ما مسئولیت دارند و فشار بر روی آن ها است تا بهترین بازیکنان را در اختیار داشته باشند. به همین دلیل است که من به فیر پلی مالی معتقدم، چون هر کس باید به اندازه جیبش خرج کند."

مهاجم سابق بایرن مونیخ و اینتر میلان ادامه داد: "اگر رئال بیل را با آن قیمت به خدمت گرفت به این دلیل است که آن ها قبل از آن عملکرد خوبی داشته و چند بازیکن را فروخته بودند و بیش از 100 میلیون به دست آورده بودند. به همین دلیل هم آن ها توانستند این رقم را پرداخت کنند."

"من فکر نمی کنم که مشکل رئال باشد. دیگر باشگاه ها خود را تطبیق نمی دهند نه رئال مادریدی که نقدینگی زیادی دارد."

رومنیگه در پایان به تبعات این انتقال هم اشاره کرد و گفت: "البته چنین انتقالی، کسانی را که در بروکسل هستند خوشحال نمی کند (اتحادیه اروپا). چون آن ها فکر می کنند که وضعیت اقتصادی اسپانیا به صورتی نیست که چنین مبالغی در فوتبال آن رد و بدل شود، این قضیه تصویر اجتماعی خوبی به دست نمی دهد. ولی در کل من فکر نمی کنم رئال مادرید خطری برای سلامت مالی فوتبال اروپا باشد."

انتقال 100 میلیون یورویی و پر سر و صدای گرث بیل ولزی از تاتنهام به رئال مادرید مورد انتقاد بسیاری از سران و مربیان تیم های مطرح واقع شد و آرسن ونگر این انتقال را به یک جوک تشبیه کرد.

بحث این نیست که چرا خریدن.پول دارن میخرن.ولی 100 میلیون زیاد بود.نهایت65-70 تا.این کارشون باعث شد قیمت بقیه بازیکنا بره بالا و خوب هر تیمی نمیتونه مثل رئال همچین مبالغی پرداخت کنه.هم به ضرر خود رئال شد هم به ضرر بقیه باشگاه ها چون رئالم هر بازیکنی بخواد بخره باید بیشتر پول بده چون قیمت بازیکنا رفته بالا.و به سود تاتنهام.

Last edited:

che226

Registered User
لایک‌ها
419
[h=2]تجمع هواداران ایرانی کریس رونالدو[/h]

به گزارش سانتر روز چهارشنبه قرار است سپ بلاتر وارد تهران شود این در حالی است که او هفته ی گشته سخنانی را در رابطه با
مقایسه ی مسی و کریس رونالدو به زبان آورده که این حرفها به مزاج رونالدو و هواداران رئال مادرید خوش نیامده بود.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
تجمع هواداران ایرانی کریس رونالدو

به گزارش سانتر روز چهارشنبه قرار است سپ بلاتر وارد تهران شود این در حالی است که او هفته ی گشته سخنانی را در رابطه با
مقایسه ی مسی و کریس رونالدو به زبان آورده که این حرفها به مزاج رونالدو و هواداران رئال مادرید خوش نیامده بود.
تازه ایران داره اوضاع بین المللیش رو بهتر می کنه!!!
برین گوجه به سمتش پرت کنین تا فرهنگ ایرانی رو نشون بدین!!!!:hmm:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بحث این نیست که چرا خریدن.پول دارن میخرن.ولی 100 میلیون زیاد بود.نهایت65-70 تا.این کارشون باعث شد قیمت بقیه بازیکنا بره بالا و خوب هر تیمی نمیتونه مثل رئال همچین مبالغی پرداخت کنه.هم به ضرر خود رئال شد هم به ضرر بقیه باشگاه ها چون رئالم هر ازیکنی بخواد بخره باید بیشتر پول بده چون قیمت بازیکنا رفته بالا.و به سود تاتنهام.
موضوع کلیه
منظورش اینه که با خرید بیل به این قیمت باعث نشده قیمت بازیکنا بره بالا (بره بالا کی بازیکن میخره؟)
و به نکته دیگه اینه که فقط خودشو بدهکار کرده
و البته بازیکن باید به بالاترین قیمت ممکن بفروش برسه (مثلا چند باشگاه یه بایزیکن رو بخوان! مثه فروش های سری آ)

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
تجمع هواداران ایرانی کریس رونالدو!
idgafpsycho.png

khazar

Registered User
لایک‌ها
29
از کجا میارن که بخرن ؟ با بالا آوردن بدهی واسه مدیران بعدی؟

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
موضوع کلیه
منظورش اینه که با خرید بیل به این قیمت باعث نشده قیمت بازیکنا بره بالا (بره بالا کی بازیکن میخره؟)
و به نکته دیگه اینه که فقط خودشو بدهکار کرده
و البته بازیکن باید به بالاترین قیمت ممکن بفروش برسه (مثلا چند باشگاه یه بایزیکن رو بخوان! مثه فروش های سری آ)
غیر ممکنه رو قیمت بقیه بازیکنا تاثیر نزاره.کی میخره؟پاریسن ژرمن-سیتی-چلسی-رئال(ولی رئال پردرآمدترین باشگاه جهانه از درآمدش خرج میکنه) و ...
بالاترین قیمت ممکن برا بیل 70 تاست فکر کنم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
غیر ممکنه رو قیمت بقیه بازیکنا تاثیر نزاره.کی میخره؟پاریسن ژرمن-سیتی-چلسی-رئال(ولی رئال پردرآمدترین باشگاه جهانه از درآمدش خرج میکنه) و ...
بالاترین قیمت ممکن برا بیل 70 تاست فکر کنم

صد در صد موثر هست. بیل بهترین بازیکن جهان نبود که با اون قیمت رفت رئال

الان هر بازیکنی که ستاره بشه در باشگاهش مطمئنا برای انتقالش پول زیادی باید پرداخت بشه.

به نظر من بیل ماکزیممش 60 تا می ارزید. هم قیمت نیمار... حالا ببینید این نیمار 21 ساله چطور از بیل جلو میزنه اگه مصدومینی اسیر جفتشون نشه.

نه اینکه چون طرفدار بارسا هستم اینو بگم. به این دلیل میگم که برزیلی هست و برزیلی ها جوهره بهترین بازیکن جهان شدن رو دارند.

==============================
همین مارسلوی رئال ... من یادمه اون سالهای قدیم که ذخیره بود بچه های رئالی قدیمی میگفتن که این بابا بدرد نمیخوره. اما من همون موقع به رفقام میگفتن که مدافع برزیلی که جا کارلوس بیاد و بره مادرید بازی کنه اخرش میرسه به تیم ملی برزیل که خب رسید.

انصافا مارسلو خیلی پیشرفت کرده با اینکه گهگاه بازیهای ضعیف داره که خب این در ذات مدافعای برزیلی هست. لوسیو هم تو جام جهانی سوتی داد. کافو و همین تیاگو سیلو ، داوید لوئیز و دانته هم سوتی میدن. چون بهترین مدافعای برزیلی هیچوقت به خوبی بهترین مدافعان اروپایی نیستند.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
تجمع هواداران ایرانی کریس رونالدو

میخوام برن بگن :

بلاااااااااااااتر
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دقت کن
:D

تازه ایران داره اوضاع بین المللیش رو بهتر می کنه!!!
برین گوجه به سمتش پرت کنین تا فرهنگ ایرانی رو نشون بدین!!!!:hmm:

گوجه هم ایده خوبیه ولی من تخم مرغ رو ترجیح میدم :lol:

بالا