• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
صحنه اخر

مرتساکر بود اگر اشتباه نکنم که لوا رو کشید

در اینکه ارسنال تیم بهتری بود امشب شکی نیست ولی داوری افتضاح و به ضرر دورتمند بود
نمیگی وایدنفیلر با مشت کوشیلنی رو زد؟ اصلا کاری به توپ نداشت. نمیگی لواندوفسکی بازی رفت با آرنج زد تو دهن بازیکن آرسنال و اخراج داشت؟ نمیگی رویس ضد حمله رو گرفت ولی داور کارت بهش نداد. یک ساعت داشت دست روسیسکی رو می کشید؟!!

rasoulfun1994

Registered User
لایک‌ها
113
صحنه اخر

در اینکه ارسنال تیم بهتری بود امشب شکی نیست ولی داوری افتضاح و به ضرر دورتمند بود
اگه اون کشیدن که دستشو برداشت پنالتیه پس اون شیرجه ای هم که وایدنفلر رفت تو سینه کوشیلنی پنالتی بود.2 تا آفساید هم اشتباه اعلام شد به ضرر آرسنال:یکی توپی که برا گیبس توی عمق ارسال شد و دومی توپی که برای ژیرو فرستاده شد هیچ کدوم آفساید نبود(فیلمو ریپلی کردم) و هر2 احتمال گل شدنش بود
یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم لواندوفسکی باید کارت زرد دوم میگرفت و اخراج میشد چون دایو آشکار زد که پنالتی بگیره ولی داور بهش کارت نداد اون صحنه ای که با آرتتا تو محوطه آرسنال بودن

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
دورتمند بر خلاف بازی رفت در این بازی در ضربات آخر بسیار پر اشتباه بود اکثرا توپها رو به هوا می زدن آرسنالی ها از تک موقعیت ها بسیار خطرناک تر استفاده می کردن گل دوم رو هم می تونستن بزنن
نباید که در هر بازی 20 تا موقعیت به دست بیاری تا یکیش رو گل کنی در نهایت تیمی برنده ست که از موقعیت هاش به خوبی استفاده کنه

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
چه گلی زد پیکه!!!! :دی
پنالتی رو نیمار تمارض نبود؟!
دوستان کسی عکسی از گل بوسکتس که مشکوک به آفساید بود اگه پیدا کرد بذاره اینجا ببینیم...کارگردان که از 20 تا زاویه نشون داد غیر از اونی که باید نشون میداد.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

پیکه کلن تو این مورد سابقه درخشانی داره

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
این تاپیک رفته رفته حالت حاضر جوابی کاذب به خودش میگیره.
یعنی هوادارای هیچ تیمی قبول نمیکنن که داوری به نفعشون بوده!
مثلا دیشب بازیه آرسنال - دورتموند بوده(خودم بازی رو ندیدم چون میلان - بارسا تماشا میکردم)
یه سریا اومدن میگن داوری به نفع آرسنال بوده.
بعد آرسنالیا برگشتن میگن تو بازی رفت هم فلان اتفاق به نفع دورتموند افتاد.
خوب که چی؟؟؟
اگه سعی کنیم بحث های داوری هر بازی رو با بازیهای گذشته قاطی نکنیم اینجا اسپم کمتر میشه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مثلا دیشب بازیه آرسنال - دورتموند بوده(خودم بازی رو ندیدم چون میلان - بارسا تماشا میکردم)
خوب که چی؟؟؟
اگه سعی کنیم بحث های داوری هر بازی رو با بازیهای گذشته قاطی نکنیم اینجا اسپم کمتر میشه!
آخه خیلی جالبه! یه چیزایی میگن که اصلا ارزش جواب دادن نداره!
اینکه بیای برد دیشب آرسنال رو بی ارزش کنی و بگی که داوری به سمت آرسنال غش کرده(!) سطح سواد و شعور فوتبالی بعضیا رو نشون میده!
حالا ما به روی خودمون نیاوردیم که اشلی یانگ(اشلی دایو) پریشب باز هم حماسه آفرید و با یک حرکت محیرالعقول و یک دایو خرکی از داور پنالتی گرفت و دوباره سوژه داد دست رسانه های بریتانیا!
اگر از داوری بخوایم صحبت کنیم باید بگیم که خطای رویس روی روسیچکی که حمله خطرناکی هم داشت انجام می گرفت 100% کارت زرد داشت که نداد! یا اون شیرجه ی دروازبانشون روی سینه ی کوشلنی که تعجب کردم چرا مصدوم نشد کوشلنی؛ 100% پنالتی بود!!
صحنه مشکوک خطا روی لوا هم فکر نمی کنم خطا بوده باشه! لوا اغراق کرد! هر چند صحنه اهسته فقط یه بار نشون داد و اون هم فقط لحظه زمین خوردنش بود!
تو کنفرانس مطبوعاتی هم نه ونگر و نه کلوپ صحبتی از داوری و پنالتی نکردن!
دوستان منچستری زیاد حرص نخورن از برد تیم ما!
بعضیا کمپین زدن علیه تیم آرسنال! هر بازی که می بریم میان میگن: اینا فقط اوزیلو دارن و داوری فلان کرد و...! باعث خشنودیست البته!

در پایان هم عرض می داریم:
اشلی یانگ-نیمار پیوندتان مبارک! :دی

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب که چی؟؟؟
آقای صفر، اگر منظورت من هستم، من خوب کلی مثال از این بازی آوردم و در کنارش یه مثال از بازی قبل هم آوردم. چون همه دارن می گن حق آرسنال نبود ببره. در حالی که در این بازی آرسنال خیلی بهتر از دورتموند در بازی رفت بازی کرد. توپ مرتساکر گل بود، توپ رمسی از بین پاهای دروازبان گل بود. یه توپ دیگه رو از رو خط درآوردن. بعد بازی رفت که دورتموند از دقیقه 60 تا 80 85 تو محوطه خودش محصور شده بود و توپ به تیرشونم خورد، دوستان می گفتن آرسنال یه اوزیله، دورتموند عالی بود، دورتموند اوزیل رو بسته بود، آرسنال یک اوزیله و ... . اما الان حاضر نیستن بپذیرن که آرسنال برده. مگه دورتموند بازی رفت چه کرد؟ بجز گل هاش چه موقعیت خطرناکی داشت. جرم آرسنال این بود که فقط می خواست ببره و مساوی به دردش نمیخورد و همین باعث شد ببازه. بازی رفت دورتموند کدوم یک از این موقعیت های آرسنال رو داشت.

technano

Registered User
لایک‌ها
316
خوب که چی؟؟؟
شما خودت الان یه اسپم دادی باعث شدی سه نفر دیگه هم به قول شما اسپم بدن ...
شما نگران فضای و محدودیت های پرشین تولز نباش ...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
صحنه اخر

دروازه بان دورتموند صد در صد ت فک کنم رو کوسیلنی بود خطا پنالتی کرد
اگه اون پنالت رو میگرفت 2-0 میشد کلا شیرازه دورتموند میپاشید

دایو لواندوسکی و کارت زردش رو هم که بگذریم!

بعدم اگه ارسنالیا صحبت نکنن حتما میخوای منچستریا صحبت کنن هنوز یادمون نرفته بازی رفت سال قبل چه هند پنالتی خوشگلی داور براتون گرفت که گلم نتونستید کنید!

امیدوارم داور بازی هاوارد وب نباشه!

khazar

Registered User
لایک‌ها
29
آقای صفر، اگر منظورت من هستم، من خوب کلی مثال از این بازی آوردم و در کنارش یه مثال از بازی قبل هم آوردم. چون همه دارن می گن حق آرسنال نبود ببره. در حالی که در این بازی آرسنال خیلی بهتر از دورتموند در بازی رفت بازی کرد. توپ مرتساکر گل بود، توپ رمسی از بین پاهای دروازبان گل بود. یه توپ دیگه رو از رو خط درآوردن. بعد بازی رفت که دورتموند از دقیقه 60 تا 80 85 تو محوطه خودش محصور شده بود و توپ به تیرشونم خورد، دوستان می گفتن آرسنال یه اوزیله، دورتموند عالی بود، دورتموند اوزیل رو بسته بود، آرسنال یک اوزیله و ... . اما الان حاضر نیستن بپذیرن که آرسنال برده. مگه دورتموند بازی رفت چه کرد؟ بجز گل هاش چه موقعیت خطرناکی داشت. جرم آرسنال این بود که فقط می خواست ببره و مساوی به دردش نمیخورد و همین باعث شد ببازه. بازی رفت دورتموند کدوم یک از این موقعیت های آرسنال رو داشت.
تایید میشه

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
دروازه بان دورتموند صد در صد ت فک کنم رو کوسیلنی بود خطا پنالتی کرد
اگه اون پنالت رو میگرفت 2-0 میشد کلا شیرازه دورتموند میپاشید

دایو لواندوسکی و کارت زردش رو هم که بگذریم!

بعدم اگه ارسنالیا صحبت نکنن حتما میخوای منچستریا صحبت کنن هنوز یادمون نرفته بازی رفت سال قبل چه هند پنالتی خوشگلی داور براتون گرفت که گلم نتونستید کنید!

امیدوارم داور بازی هاوارد وب نباشه!
خوشتیپ اون صحنه برخورد ایجاد شد اگه پنالتی نبود اخطار هم نداشت
تو یه صحنه هم داور رفت که اخطار دوم رو بده به آرتتا حتی به نظر من دستشم سمت جیبش رفت اما نمیدونم چرا پشیمون شد
البته صددرصد مطمئن نیستم اما بازی رو ضبط کردم نگاه میکنم اگه درست بودم صحنه شو میذارم

technano

Registered User
لایک‌ها
316
من موندم این هوادارای دورتموند که کلا 2 سال با مقوله به اسم فوتبال آشنا شدن چی میگن این وسط:D
این منچستری ها بنده خدا ها از جایی دیگه شدیدا دارن میسوزن تو گروه به اون آسونی با سلام صلوات اولن بعد اومدن اینجا به نفع دورتموند پست میدن:D

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

4 تیم برتر لیگ قهرمانان امسال چه تیمهایی هستند :

1.چلسی
2.بایرن

2 تیم مشخص هست

2 تیم دیگر :

دورتموند
پاری سن ژرمن
بارسا
رئال
آرسنال

یکی از 5 تیم فوق

البته آرسنال ممکنه باز بخوره بارسا حذف بشه
آتلتیکو مادرید نمیتونه جز 4 تیم باشه . هنوز تجربه کامل ونداره و با تیم بزرگ برنخورده
ناپولی اگر در روند صعودی ش اینجوری ادامه بده میتونه جز 4 تا باشه . البته یچیزی هست رافا بنیتز قلق بازی در لیگهای بزرگ و داره

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
فعلا اتلتیکو با خط دفاع آهنیش + دیگو کاستا بهترین تیم این رقابت ها بوده... دیگو کاستا تبدیل به نسخه بسیار تکامل یافته دروگبا شده... میراندا و فیلیپه لوییز هم تو این فصل با فاصله بهترین دفاع وسط و بهترین دفاع چپ اروپا هستند.

امسال فعلا سه تا تیم اسپانیایی به اضافه بایرن از همه خیلی جلوتر بودند... و اگه اتفاقات عجیب غریبی پیش نیاد یکی از این 4 تا قهرمان هستند.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
فعلا اتلتیکو با خط دفاع آهنیش + دیگو کاستا بهترین تیم این رقابت ها بوده... دیگو کاستا تبدیل به نسخه بسیار تکامل یافته دروگبا شده... میراندا و فیلیپه لوییز هم تو این فصل با فاصله بهترین دفاع وسط و بهترین دفاع چپ اروپا هستند.

امسال فعلا سه تا تیم اسپانیایی به اضافه بایرن از همه خیلی جلوتر بودند... و اگه اتفاقات عجیب غریبی پیش نیاد یکی از این 4 تا قهرمان هستند.

یعنی شما 4 تیم نیمه نهایی و :

بایرن
رئال
بارسا
آتلتیکو

میدونید ؟؟

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

یعنی شما 4 تیم نیمه نهایی و :

بایرن
رئال
بارسا
آتلتیکو

میدونید ؟؟

با شرایط فعلی بله... ممکن دو ماه دیگه تمام 4 تیمی که من گفتم به شدت افت کنند ولی با توجه به شرایط حاضر این 4 تا بهترین تیم ها هستند... بعداز این 4 تا چلسی، ارسنال، دورتمند، ناپولی، پی اس جی و سیتی هستند... البته اگه چلسی یه هافبک دفاعی و یه مهاجم خوب بخره، سیتی و پلگرینی با هم مچ بشند و گوندوگان هم به شرایط فصل پیشش برگرده، چلسی، سیتی و دورتموند هم به این 4 تا میتونند برسند.

• Like
Reactions: rms

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
با شرایط فعلی بله... ممکن دو ماه دیگه تمام 4 تیمی که من گفتم به شدت افت کنند ولی با توجه به شرایط حاضر این 4 تا بهترین تیم ها هستند... بعداز این 4 تا چلسی، ارسنال، دورتمند، ناپولی، پی اس جی و سیتی هستند... البته اگه چلسی یه هافبک دفاعی و یه مهاجم خوب بخره، سیتی و پلگرینی با هم مچ بشند و گوندوگان هم به شرایط فصل پیشش برگرده، چلسی، سیتی و دورتموند هم به این 4 تا میتونند برسند.

کلن تحلیلت توی حلق اجنبی

شما نمیشه بگی 4 تا تیم میرن نیمه نهایی
بعد 10 روزه دیگه 4 تا تیم دیگه

با مقایسه رفتار تیمی تیمها . سابقه شون . مربی ها . روند بدنسازی و حرفه ای بودنشون باید از الان بگی

اینجوری قبول نیست

بالا