AslanSalarkia
همکار بازنشسته
:blink:
یه سوال
سوئد اینها چه دینی هستن ؟ مسیحی ارتدکس ؟؟
Religion in Sweden - Wikipedia, the free encyclopedia
چطور؟!
پ.ن: دوستان این همه بحث نکنید قهرمان این جام جهانی انگلیسه
:blink:
یه سوال
یه سوال
:lol:همون پرتقالشم مدعی جام جهانی نیست
باز یچیزی گفتی بر خلاف همگان
دنیا میگن آلمان . آرژانتین .برزیل
بعد این میاد میگه روسیه و کرواسی
تز نده لطفن
پرتغال چه ربطی به روسیه داره ؟نخود کدوم آش بود انداختی وسط
وقتی نصف مدعیان توسط روسیه و کرواسی به صورت ناپلئونی مات شدن می فهمی فوتبال دست کیه . تکنیک یا تاکتیک
پله توله ی مارادونا هم نمیشه چه برسه به بهترین بازیکن تاریخ ؟/
زیادی به شکمتون صابون نزنید این تیمهایی که شما طرفدارشون هستید فقط یه اسم دارنو بس حقاً در حال حاضر هیچ تیمی قدرتمندتر از قهرمان قاره کهن نیست ژاپون میاد و همه تیمهای اسم گنده رو با خاک یکسان میکنه ضایع میشن میرن و خنده های جانانه سامورایی ها همه هوادارای نگون بخت و متوهمشونو غرق ماتم خواهد کرد![]()
بایرن انصافا تیم قدرتمندیه. تو زمین دورتموند 3 تا گل بهش زد.
سوبوتیچ و گوندوگان رو دورتموند در اختیار نداشت، فکر کنم پیشچک هم نبود. در بازی قبل از شروع فصل بایرن توی همین ورزشگاه 4 تا خورد. بایرن خیلی قوی شده و اینطوری فکر کنم فوتبال آلمان رو تک قطبی کنه.بایرن انصافا تیم قدرتمندیه. تو زمین دورتموند 3 تا گل بهش زد.
پیژک ، سوبوتیچ ، هوملس ، اشملزر و گوندوغان مصدوم بودن!سوبوتیچ و گوندوگان رو دورتموند در اختیار نداشت، فکر کنم پیشچک هم نبود. در بازی قبل از شروع فصل بایرن توی همین ورزشگاه 4 تا خورد. بایرن خیلی قوی شده و اینطوری فکر کنم فوتبال آلمان رو تک قطبی کنه.
نه خیر اون تیم توی ایالت باواریا نیست ، آگزبورگ و نورنبرگ دو تیمی (از این ایالت) هستند که توی بوندسلیگا 1 هستن!الان مونیخ سه تا تیم داره. مونیخ ۱۸۶۰، مونشن گلادباخ، بایرن مونیخ. اصلا چه معنی داره؟ باید این بایرن رو بدن شهرستان تا یه ذره فوتبال شهرستان ها هم رشد کنه. :دی