• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

یه سوال

سوئد اینها چه دینی هستن ؟ مسیحی ارتدکس ؟؟

به نقل از ویکیپدیا:
دین
بین ۴۶ تا ۸۵ درصد مردم سوئد به وجود خدا اعتقاد ندارند البته طی مهاجرت زیاد کردها در سالهای اخیر به سوئد شمار مسلمانان نیز در این کشور قابل ملاحظه هست.
لاییکن همشون.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
:lol:همون پرتقالشم مدعی جام جهانی نیست

پرتغال چه ربطی به روسیه داره ؟ :rolleyes: نخود کدوم آش بود انداختی وسط

وقتی نصف مدعیان توسط روسیه و کرواسی به صورت ناپلئونی مات شدن می فهمی فوتبال دست کیه . تکنیک یا تاکتیک

باز یچیزی گفتی بر خلاف همگان
دنیا میگن آلمان . آرژانتین .برزیل

بعد این میاد میگه روسیه و کرواسی

تز نده لطفن

دنیا دائم در حال اشتباه و تز دادن هست . از جمله شما دوست عزیز

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
اقا فوتبال هم فوتبالای قدیم
بکام...زیدان...رونالدو برزیلی...توتی...هانری...روبرتو کارلوس...کاکا و ...
من سنم زیاد نیست ولی اینا رو خوب یادمه الان یه مشت بچه سوسول اومدن شدن بهترین بازیکنای دنیا !
یادمه همه دهنشون سرویس میشد تا به بوفون گل بزنن ولی الان...
قبلا هر تیمی چنتا بازیکن درست حسابی داشت و بازیا جذاب بودن ولی الان کل بازیکنا یا تو رئالن یا بارسا !!

Last edited:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
پرتغال چه ربطی به روسیه داره ؟ :rolleyes: نخود کدوم آش بود انداختی وسط

وقتی نصف مدعیان توسط روسیه و کرواسی به صورت ناپلئونی مات شدن می فهمی فوتبال دست کیه . تکنیک یا تاکتیک

برای این پرتقال رو مثال زدم که بگم پرتقال با این همه ادعا هم هیچ کاری نمیکنه تو جام جهانی دیگه روسیه و مخصوصا کرواسی که دیگه هیچ
خودت میگی نصف مدعیان رو مات میکنن خب پس حتما نصف دیگه رو نمیتونن مات کنن :happy:
مدعی جام جهانی اینا هستن به ترتیب شانس از نظر من : برزیل - المان - اسپانیا - ارژانتین - ایتالیا و دیگر هیچ . نه روسیه و کرواسی تیم درجه سوم اروپا

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
[h=1]حمله دوباره مارادونا به پله و سران فيفا[/h]
[h=2] ديگو مارادونا فدراسيون جهاني فوتبال را به خاطر دادن لقب "بهترين بازيکن قرن" به پله مسخره کرد.[/h]اسطوره آرژانتيني ادعا کرد که انتخاب پله از جانب فيفا عادلانه نبود و به اين ترتيب به دشمني‌اش با پله دامن زد.

به نقل از ايسنا، مارادونا در سال 2000 با کسب 53 درصد راي در نظر سنجي عمومي فيفا روي دست رقيب برزيلي خود بلند شد. او در نشستي خبري گفت: از مردم تشکر مي‌کنم که در سال 2000 به من راي دادند و عنوان بهترين بازيکن قرن را گرفتم. پله در اين نظرسنجي مقام دوم را داشت.

مربي سابق تيم ملي آرژانتين همچنين انتقاد تندي از سپ بلاتر و مقام‌هاي عاليرتبه فيفا کرد و توانايي ‌آنها را زير سوال برد. او گفت: "سران فيفا بالاي 96 سال سن دارند. آنها حتي نمي‌توانند رانندگي کنند پس چطور مي‌توان از آنها توقع داشت که دنياي فوتبال را اداره کنند؟"

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
از لحاظ بازی نمیدونم کدوم بهتره چون فقط فیلم و کلیپ بازیهای مارادونا و پله رو دیدم اما از لحاظ محبوبیت بین مردم مارادونا یه سر و گردن بالاتر از پله هست من خودمم مارادونا رو ترجیح میدم

maradona_che.jpg

Last edited:

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
دیوید مویس در مصاحبه با MUTV درباره ی رونالدو: "همه ی بازیکنان حاضر در منچستر رونالدو را بهترین فوتبالیست میدانند.

به قدری خوش شانس نبودم که بتوانم مربی او باشم ولی هنوز امید کوچکی به این موضوع دارم."

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
زیادی به شکمتون صابون نزنید این تیمهایی که شما طرفدارشون هستید فقط یه اسم دارنو بس حقاً در حال حاضر هیچ تیمی قدرتمندتر از قهرمان قاره کهن نیست ژاپون میاد و همه تیمهای اسم گنده رو با خاک یکسان میکنه ضایع میشن میرن و خنده های جانانه سامورایی ها همه هوادارای نگون بخت و متوهمشونو غرق ماتم خواهد کرد :D

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

اونروزم گفتم روبن دوباره در اوج آمادگی هست
هر چی سنش بالاتر میره آماده تر میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بایرن انصافا تیم قدرتمندیه. تو زمین دورتموند 3 تا گل بهش زد.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
زیادی به شکمتون صابون نزنید این تیمهایی که شما طرفدارشون هستید فقط یه اسم دارنو بس حقاً در حال حاضر هیچ تیمی قدرتمندتر از قهرمان قاره کهن نیست ژاپون میاد و همه تیمهای اسم گنده رو با خاک یکسان میکنه ضایع میشن میرن و خنده های جانانه سامورایی ها همه هوادارای نگون بخت و متوهمشونو غرق ماتم خواهد کرد :D

آرام باش

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

در اینکه بایرن فوق العاده هست و همینجور داره زیر نظر پپ پیشرفت میکنه شکی نیست ولی دورتموند هم نصف تیمش مصدوم هستند... کلا نبود فشار روی بایرن تو بوندسلیگا بیشترین ضرر رو به بارسا و رئال میزنه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سوبوتیچ و گوندوگان رو دورتموند در اختیار نداشت، فکر کنم پیشچک هم نبود. در بازی قبل از شروع فصل بایرن توی همین ورزشگاه 4 تا خورد. بایرن خیلی قوی شده و اینطوری فکر کنم فوتبال آلمان رو تک قطبی کنه.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
الان مونیخ سه تا تیم داره. مونیخ ۱۸۶۰، مونشن گلادباخ، بایرن مونیخ. اصلا چه معنی داره؟‌ باید این بایرن رو بدن شهرستان تا یه ذره فوتبال شهرستان ها هم رشد کنه. :دی

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
سوبوتیچ و گوندوگان رو دورتموند در اختیار نداشت، فکر کنم پیشچک هم نبود. در بازی قبل از شروع فصل بایرن توی همین ورزشگاه 4 تا خورد. بایرن خیلی قوی شده و اینطوری فکر کنم فوتبال آلمان رو تک قطبی کنه.
پیژک ، سوبوتیچ ، هوملس ، اشملزر و گوندوغان مصدوم بودن!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
الان مونیخ سه تا تیم داره. مونیخ ۱۸۶۰، مونشن گلادباخ، بایرن مونیخ. اصلا چه معنی داره؟‌ باید این بایرن رو بدن شهرستان تا یه ذره فوتبال شهرستان ها هم رشد کنه. :دی
نه خیر اون تیم توی ایالت باواریا نیست ، آگزبورگ و نورنبرگ دو تیمی (از این ایالت) هستند که توی بوندسلیگا 1 هستن!
اون یکی مونیخ بوندسلیگا 2 هستش....

بالا