• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
رم هم صدر جدول رو داد تا همینجاشم خوب اومده بود ولی دیگه اخره زورش بود :happy:
به نظر من یوونتوس شانس زیادی برای قهرمانی داره با اون 2 تا بازی ای که ازش جلو رئال دیدم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
به نظر من یوونتوس شانس زیادی برای قهرمانی داره با اون 2 تا بازی ای که ازش جلو رئال دیدم

دقیقا
بنظرم یوونتوس با اختلاف زیاد شانس اول قهرمانیه ناپولی دوم و فیورنتینا یا اینتر سوم میشن

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
دقیقا
بنظرم یوونتوس با اختلاف زیاد شانس اول قهرمانیه ناپولی دوم و فیورنتینا یا اینتر سوم میشن

ایتالیا همه چیزشو داره از دست میده. از نظر اقتصادی کمرش شکستست. یه زمانی رم و لاتزیو ورزشگاه پر بود اما الان خالیه نصفش. کاسانو. توتی جوون. اونور کرسپو بود. یه زمانی بازی میلان و اینتر زمان شوچنکو چه هیجانی داشت. کل ورزشگاه پر بود. ورزشگاه پر دود آتیش بازی هوادارا بود. چقدر ستاره داشتن تیم های ایتالیایی. چه بازی های زیبایی بود. سیدورف. زانتی جوون. شوچنکو. پیرلو. ویری. مارتینز. مالدینی کبیر. وای رقابت تولدو و بوفون که تولدو اون گل رو زد بهش. ندود. ترزه گل. یه زمانی لیگ ایتالیا واسه همه فوتبالدوست ها جذاب بود. اما الان آدم زورش میاد ۵ دقیقه از دربی میلان رو نگاه کنه. اصلا هوادارا میلان کجان. یه زمانی از هر ۳ نفر دورت ۱ نفر میلانی بود. اما الان ... . دیگه فوتبال اروپا مثل گذشته جذاب نیست واقعا. همه تیم ها خوب بودن. یووه. میلان. اینتر. رم لاتزیو منچستر لیدز آرسنال لیورپول بایرن بایر لورکوزن بارسا رئال والنسیا لاکرونیا دیناموکیو چه تیم قدرتمندی داشت اومد نیم نهایی اروپا فکر کنم. فوتبال خیلی متعادل بود.
الان فوتبال اروپا بی روحه و همش هم تقصیر این اقتصاد و پوله.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ایتالیا همه چیزشو داره از دست میده. از نظر اقتصادی کمرش شکستست. یه زمانی رم و لاتزیو ورزشگاه پر بود اما الان خالیه نصفش. کاسانو. توتی جوون. اونور کرسپو بود. یه زمانی بازی میلان و اینتر زمان شوچنکو چه هیجانی داشت. کل ورزشگاه پر بود. ورزشگاه پر دود آتیش بازی هوادارا بود. چقدر ستاره داشتن تیم های ایتالیایی. چه بازی های زیبایی بود. سیدورف. زانتی جوون. شوچنکو. پیرلو. ویری. مارتینز. مالدینی کبیر. وای رقابت تولدو و بوفون که تولدو اون گل رو زد بهش. ندود. ترزه گل. یه زمانی لیگ ایتالیا واسه همه فوتبالدوست ها جذاب بود. اما الان آدم زورش میاد ۵ دقیقه از دربی میلان رو نگاه کنه. اصلا هوادارا میلان کجان. یه زمانی از هر ۳ نفر دورت ۱ نفر میلانی بود. اما الان ... . دیگه فوتبال اروپا مثل گذشته جذاب نیست واقعا. همه تیم ها خوب بودن. یووه. میلان. اینتر. رم لاتزیو منچستر لیدز آرسنال لیورپول بایرن بایر لورکوزن بارسا رئال والنسیا لاکرونیا دیناموکیو چه تیم قدرتمندی داشت اومد نیم نهایی اروپا فکر کنم. فوتبال خیلی متعادل بود.
الان فوتبال اروپا بی روحه و همش هم تقصیر این اقتصاد و پوله.

من از 1998 لیگ ایتالیا رو تا الان دنبال میکنم اما در حال حاضر لیگ ایتالیا داغونه بعد اون کالچوپولی دیگه تیمهای ایتالیایی جون نگرفتن دلیل اصلیشم نبودن پوله یه زمانی واقعا تیمهای ایتالیایی قوی بودن یووه میلان اینتر لازیو رم فیورنتینا و پارما اینها رو هفت خواهر میگفتن چه بازیهایی که انجام نمیدادن چه بازیکنهایی که نمیخریدن شما 10 سال پیش به لیست پارما یه نگاهی کنی چه اسمایی که نمیبینی : بوفون کاناوارو تورام کرسپو ورون ادریانو ..... اما الان پارما ؟ :hmm:
رئیس های پولدار از برلوسکنی بگیر تا سرجیو کرانیوتی مالک لاتزیو یا فرانکو سنسی فقید مالک روم اینها واقعا خرج میکردن و بازیکنهای بزرگ میخریدن اما الان همون برلوسکنی پولدار زورش میاد سر کیسه رو شل کنه بازیکن خوب برا میلان بخره البته احتمالا الان چیزی هم تو کیسه نداره :hmm: مشکل اینه : پول پول و پول
اما با این لیگ داغون هنوز هم به لیگ ایتالیا میبالم برلوسکنیه طماع فاسد و بی پول رو به پولدارهای عرب ترجیح میدم مالکهای سنتی و ایتالیایی رو به مالکهایی مثل ابراموویچ (مالک چلسی) یا شیخ منصور بن زاید (مالک من سیتی) ترجیح میدم هنوز هم اگه سامپدوریا روبرو بارسلون قرار بگیره طرفدار سامپدوریام

اما جدا از لیگ داغون واقعا باید به تیم ملی ایتالیا افرین گفت که از دل این لیگه تحلیل رفته و فرسوده تیمی تقریبا قدرتمند به وجود اوورده شاید اگه هر کشوری غیر از ایتالیا بود با این لیگ از هم پاشیده تیم ملیه خیلی ضعیفتری داشت اما ایتالیا واقعا فرق داره

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
بایرن قویه. زورش زیاده. همرو می خره. بارسا و رئال که همه بازیکنارو می خرن دزدی نمی کنن بایرن دزدی می کنه!!! انتظار دارید بایرن دست رو دست بذاره و از قدرت مالیش استفاده نکنه و بعد رئال و بارسا بیان همرو بخرن و هر سال قهرمان اروپا بشن؟!!!

بایرن قوی هست و منم به خاطر پپ دوسش دارم ولی خریدن ستاره های رقیب مستقیم (تنها رقیب) و اونم با اون شکل اصلا جالب نیست... خبر انتقال گوتزه تو بدترین زمان برای دورتموند اعلام شد... اگه بایرن نیمار و بیل رو با هم میخرید من مشکلی باهاش نداشتم ولی از نظر من اینجوری حمله کردن بایرن به دورتموند درست نیست.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
یعنی واقعاً با این همه اهمیت که این بازی داره باز میخوان بازی بارسا نشون بدن؟؟؟
بازی دورتموند-ناپولی که معادلات صعود از گروه F یا گروه مرگ وابسته به این بازی هست نه از شبکه 3 و نه از شبکه ورزش پخش نمیشود!
و بجاش جفت بازی از گروه H (گروه بارسا - میلان) :blink: پخش میشه!
خبرها حاکی از اینه که ضرغامی با تاس و سکه بازی ها رو مشخص می کنه!:eek:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بازی دورتموند-ناپولی که معادلات صعود از گروه F یا گروه مرگ وابسته به این بازی هست نه از شبکه 3 و نه از شبکه ورزش پخش نمیشود!
و بجاش جفت بازی از گروه H (گروه بارسا - میلان) :blink: پخش میشه!
خبرها حاکی از اینه که ضرغامی با تاس و سکه بازی ها رو مشخص می کنه!:eek:

مگه میشه بازی بارسا پخش نشه؟!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
یعنی مسخرشو در آوردن دیگه:hmm: بازی بارسای صعود کرده چی داره آخه،اون دورتموند-ناپولی رو بزارن که یه بازی حساس و حتما جذاب هست،واقعا چه اصطبلی هست این صدا و سیما!

niceone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
همش زیر سر این یاروئه

85075558950690088362.jpg

حسین ذکایی مسئول پخش مسابقات ورزشی شبکه سه

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
شماره تماس sms بزارین یه زمانی وبلاگ داشتیم طرفئارای ایتالیا زنگ میزدیم sms ایمیل میزدیم پدرشون رو در میووردیم از سری آ بازی بزارن اسمش گذاشته بودیم اعتراض به سبک تیفوسی :happy:

ما بازیه ناپولی دورتموند میخوایم

شماره sms بزارین تا اسفالتشون کنیم

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
شماره تماس sms بزارین یه زمانی وبلاگ داشتیم طرفئارای ایتالیا زنگ میزدیم sms ایمیل میزدیم پدرشون رو در میووردیم از سری آ بازی بزارن اسمش گذاشته بودیم اعتراض به سبک تیفوسی :happy:

ما بازیه ناپولی دورتموند میخوایم

شماره sms بزارین تا اسفالتشون کنیم
شماره اس ام اس شبکه 3:
300003
شماره اس ام اس شبکه ورزش:
30000925

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
احتمالا صدا سیما پیشاپیش بازیهای ریال بارسلون رو بزخری کرده
من که ديگه حالم از بارسلون وریال بهم میخوره

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

چیزی بنام خرید وجود نداره به معنیه واقعیه کلمه می دزده

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
شماره اس ام اس شبکه 3:
300003
شماره اس ام اس شبکه ورزش:
30000925
تو این مدت کم که فک نکنم بشه کاری کرد.
اما بچه ها میتونن خیلی محترمانه ناراحتیشون رو بیان کنن نسبت به صدا و سیمای معظم!(محترمانه :دی)

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

ولی .اسه یکی از بازیا (یادم نیست دقیق کدوم بازی بود) تو live on sat شبکه 3 ایران رو هم جزو شبکه هایی که حق پخش داشتن نوشته بود!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بازی ها رو بر اساس محبوبیت و طرفداران پخش میکنند انگاری. بازی امشب بارسا و فردا شب رئال اهمیت خاصی ندارن اما بخاطر طرفدارانشون پخش میکنند.

اگر امشب n اس ام اس به دست شبکه 3 برسه که چرا فلان بازی پخش نشده، در ازاش اگر بازی رئال یا بارسا رو پخش نکنند n+1 اس ام اس به دستشون میرسه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی ها رو بر اساس محبوبیت و طرفداران پخش میکنند انگاری. بازی امشب بارسا و فردا شب رئال اهمیت خاصی ندارن اما بخاطر طرفدارانشون پخش میکنند.

اگر امشب n اس ام اس به دست شبکه 3 برسه که چرا فلان بازی پخش نشده، در ازاش اگر بازی رئال یا بارسا رو پخش نکنند n+1 اس ام اس به دستشون میرسه.

قشر جوون بیشتر دنبال بازی بارسا و رئال هستند بخاطر مسی و رونالدو و بازیکنای بزرگ

به نظر من بیشتر از اونکه بیننده ها دنبال دیدن فوتبال باشن دنبال دیدن بازی ستاره ها هستند.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
قشر جوون بیشتر دنبال بازی بارسا و رئال هستند بخاطر مسی و رونالدو و بازیکنای بزرگ

به نظر من بیشتر از اونکه بیننده ها دنبال دیدن فوتبال باشن دنبال دیدن بازی ستاره ها هستند.

**** عرضه و تقاضاست.

بالا