به نظر من یوونتوس شانس زیادی برای قهرمانی داره با اون 2 تا بازی ای که ازش جلو رئال دیدمرم هم صدر جدول رو داد تا همینجاشم خوب اومده بود ولی دیگه اخره زورش بود :happy:
به نظر من یوونتوس شانس زیادی برای قهرمانی داره با اون 2 تا بازی ای که ازش جلو رئال دیدمرم هم صدر جدول رو داد تا همینجاشم خوب اومده بود ولی دیگه اخره زورش بود :happy:
به نظر من یوونتوس شانس زیادی برای قهرمانی داره با اون 2 تا بازی ای که ازش جلو رئال دیدم
دقیقا
بنظرم یوونتوس با اختلاف زیاد شانس اول قهرمانیه ناپولی دوم و فیورنتینا یا اینتر سوم میشن
ایتالیا همه چیزشو داره از دست میده. از نظر اقتصادی کمرش شکستست. یه زمانی رم و لاتزیو ورزشگاه پر بود اما الان خالیه نصفش. کاسانو. توتی جوون. اونور کرسپو بود. یه زمانی بازی میلان و اینتر زمان شوچنکو چه هیجانی داشت. کل ورزشگاه پر بود. ورزشگاه پر دود آتیش بازی هوادارا بود. چقدر ستاره داشتن تیم های ایتالیایی. چه بازی های زیبایی بود. سیدورف. زانتی جوون. شوچنکو. پیرلو. ویری. مارتینز. مالدینی کبیر. وای رقابت تولدو و بوفون که تولدو اون گل رو زد بهش. ندود. ترزه گل. یه زمانی لیگ ایتالیا واسه همه فوتبالدوست ها جذاب بود. اما الان آدم زورش میاد ۵ دقیقه از دربی میلان رو نگاه کنه. اصلا هوادارا میلان کجان. یه زمانی از هر ۳ نفر دورت ۱ نفر میلانی بود. اما الان ... . دیگه فوتبال اروپا مثل گذشته جذاب نیست واقعا. همه تیم ها خوب بودن. یووه. میلان. اینتر. رم لاتزیو منچستر لیدز آرسنال لیورپول بایرن بایر لورکوزن بارسا رئال والنسیا لاکرونیا دیناموکیو چه تیم قدرتمندی داشت اومد نیم نهایی اروپا فکر کنم. فوتبال خیلی متعادل بود.
الان فوتبال اروپا بی روحه و همش هم تقصیر این اقتصاد و پوله.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free
یعنی واقعاً با این همه اهمیت که این بازی داره باز میخوان بازی بارسا نشون بدن؟؟؟
بابا اس ام اس بدید دورتموند ناپولی . و پخش کنند
بایرن قویه. زورش زیاده. همرو می خره. بارسا و رئال که همه بازیکنارو می خرن دزدی نمی کنن بایرن دزدی می کنه!!! انتظار دارید بایرن دست رو دست بذاره و از قدرت مالیش استفاده نکنه و بعد رئال و بارسا بیان همرو بخرن و هر سال قهرمان اروپا بشن؟!!!
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk now Free
بازی دورتموند-ناپولی که معادلات صعود از گروه F یا گروه مرگ وابسته به این بازی هست نه از شبکه 3 و نه از شبکه ورزش پخش نمیشود!یعنی واقعاً با این همه اهمیت که این بازی داره باز میخوان بازی بارسا نشون بدن؟؟؟
بازی دورتموند-ناپولی که معادلات صعود از گروه F یا گروه مرگ وابسته به این بازی هست نه از شبکه 3 و نه از شبکه ورزش پخش نمیشود!
و بجاش جفت بازی از گروه H (گروه بارسا - میلان) :blink: پخش میشه!
خبرها حاکی از اینه که ضرغامی با تاس و سکه بازی ها رو مشخص می کنه!![]()
شماره اس ام اس شبکه 3:شماره تماس sms بزارین یه زمانی وبلاگ داشتیم طرفئارای ایتالیا زنگ میزدیم sms ایمیل میزدیم پدرشون رو در میووردیم از سری آ بازی بزارن اسمش گذاشته بودیم اعتراض به سبک تیفوسی :happy:
ما بازیه ناپولی دورتموند میخوایم
شماره sms بزارین تا اسفالتشون کنیم
احتمالا صدا سیما پیشاپیش بازیهای ریال بارسلون رو بزخری کرده
من که ديگه حالم از بارسلون وریال بهم میخوره
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
تو این مدت کم که فک نکنم بشه کاری کرد.شماره اس ام اس شبکه 3:
300003
شماره اس ام اس شبکه ورزش:
30000925
ولی .اسه یکی از بازیا (یادم نیست دقیق کدوم بازی بود) تو live on sat شبکه 3 ایران رو هم جزو شبکه هایی که حق پخش داشتن نوشته بود!احتمالا صدا سیما پیشاپیش بازیهای ریال بارسلون رو بزخری کرده
من که ديگه حالم از بارسلون وریال بهم میخوره
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
بازی ها رو بر اساس محبوبیت و طرفداران پخش میکنند انگاری. بازی امشب بارسا و فردا شب رئال اهمیت خاصی ندارن اما بخاطر طرفدارانشون پخش میکنند.
اگر امشب n اس ام اس به دست شبکه 3 برسه که چرا فلان بازی پخش نشده، در ازاش اگر بازی رئال یا بارسا رو پخش نکنند n+1 اس ام اس به دستشون میرسه.
قشر جوون بیشتر دنبال بازی بارسا و رئال هستند بخاطر مسی و رونالدو و بازیکنای بزرگ
به نظر من بیشتر از اونکه بیننده ها دنبال دیدن فوتبال باشن دنبال دیدن بازی ستاره ها هستند.