bahram_warrior
Registered User
بازیکنای آژاکس دقایق آخر چه جالب وقت تلف میکردند
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
بازی ها رو بر اساس محبوبیت و طرفداران پخش میکنند انگاری. بازی امشب بارسا و فردا شب رئال اهمیت خاصی ندارن اما بخاطر طرفدارانشون پخش میکنند.
اگر امشب n اس ام اس به دست شبکه 3 برسه که چرا فلان بازی پخش نشده، در ازاش اگر بازی رئال یا بارسا رو پخش نکنند n+1 اس ام اس به دستشون میرسه.
فردا شب بازی رءال که ارزش خاصی نداره ولی تو بازیهای همزمانش بازی به اهمیت دورتموند-ناپولی هست که حقش ضایع شه؟!
معلومه که هست. منچستر- لورکوزن. منچستر 8 امتیازیه و لور 7 امتیازی. از طرفی شاختار هم 5 امتیازیه و پشت سر این 2.
منتظر بودم اینو بگی تا بگم اون بازی از شبکه ورزش پخش میشه!
شبکه ی ورزش به اندازه ی شبکه ی 3 در دسترس عموم مردم نیست. هرچی باشه شبکه ی 3 شبکه ی ملیه دیگه با هر ترازویی که وزن کنی ارجحیت بازی فردا شب هم با بازی رئال گالا نیست. پی اس جی - پانا و یا کپنهاگن - یووه حساسیت خیلی بیشتری دارند.
امشبم بازی بارسا اینجوری نبود که توضیح دادید!:دیشبکه ی ورزش به اندازه ی شبکه ی 3 در دسترس عموم مردم نیست. هرچی باشه شبکه ی 3 شبکه ی ملیه دیگه با هر ترازویی که وزن کنی ارجحیت بازی فردا شب هم با بازی رئال گالا نیست. پی اس جی - پانا و یا کپنهاگن - یووه حساسیت خیلی بیشتری دارند.
برنامه پخش شبکه 3شبکه ی ورزش به اندازه ی شبکه ی 3 در دسترس عموم مردم نیست. هرچی باشه شبکه ی 3 شبکه ی ملیه دیگه با هر ترازویی که وزن کنی ارجحیت بازی فردا شب هم با بازی رئال گالا نیست. پی اس جی - پانا و یا کپنهاگن - یووه حساسیت خیلی بیشتری دارند.
این راه حلو میشه پیام خصوصی بفرستید؟اگه میخواهید به صورت حرفه ای فوتبال ببینید و بازی تیمهای مورد علاقه خودتون رو دنبال کنید باید فکر اساسی بکنید
چون شبکه ایران یا کیفیت تصویرشون افتضاحه. من هر موقع از شبکه ایرانی میبینم چشم درد میگیرم راستش. یا گزارشگرش جالب نیست. یا کارشناس درست حسابی نداره. یا وسط بازی قطع و وصل و تصاویر اضافیش اعصاب ادم رو خورد میکنه و کلی مکافات دیگه
من اول فصل این فکر و کردم. یه کارت چیز و یه چی چی کم رو کامپیوتر. یه کابل hdmi 10 متری. وقتی تلویزیونو می خوان با کامپیوتر می بینم. وقتی نمیخوان بات hdmi میندازم رو LCD بزرگ. حال میدهاگه میخواهید به صورت حرفه ای فوتبال ببینید و بازی تیمهای مورد علاقه خودتون رو دنبال کنید باید فکر اساسی بکنید
چون شبکه ایران یا کیفیت تصویرشون افتضاحه. من هر موقع از شبکه ایرانی میبینم چشم درد میگیرم راستش. یا گزارشگرش جالب نیست. یا کارشناس درست حسابی نداره. یا وسط بازی قطع و وصل و تصاویر اضافیش اعصاب ادم رو خورد میکنه و کلی مکافات دیگه
!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟اگه میخواهید به صورت حرفه ای فوتبال ببینید و بازی تیمهای مورد علاقه خودتون رو دنبال کنید باید فکر اساسی بکنید
!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از بازی همه چی Free هه!
داری بچه هارو گول میزنی نه! :دی
آمارتو بدم مدیرا!؟ :دی
من اول فصل این فکر و کردم. یه کارت چیز و یه چی چی کم رو کامپیوتر. یه کابل hdmi 10 متری. وقتی تلویزیونو می خوان با کامپیوتر می بینم. وقتی نمیخوان بات hdmi میندازم رو LCD بزرگ. حال میده
با این حرفهایی که شما و دوستان زدید فکر کنم من خیلی خوش به حالمه!فوتبال با تصویر بزرگ واقعا لذت بخشه. ما خونه ال ای دی بزرگ داریم اما خب صاحاب داره.
من تو همین مکبوک خودمون میبینیم. خوشبختانه کیفیت ال ای دیش خیلی خوبه و واقعا تماشای فوتبال توش لذت بخشه
ولی خب تصویر بزرگ اونم فوتبال یه چیز دیگه است. فکر کن یه ال ای دی 80 داشته باشی رو دیوار بازی لیگ برتر ببینی ازش. خودت میری گل میزنی با صدای 3 دی
من واقعا از شما عذر میخوام. اشتباهی زدم نوشته شما رو ادیت کردم. البته واقعا شرمندم. این دکمه ویرایش برای من روی همه پست ها اومده من فکر کردم دارم نقل قول میزنم.
خیلی خیلی شرمندم دوست عزیز که پست شما رو دستکاری کردم. به بزرگی خودت ببخش و بذار به حساب بی تجربگی بنده.
در پست جداگانه جواب میدم.
اون جمله! وگرنه مشکلی نیست!اما در مورد تماشای حرفه ای فوتبال
==============================
من تبلیغ جایی رو نمیکنم. روش رو هم توضیح نمیدم. از بچه ها بپرسید اینجا بچه ها کم و بیش از شبکه های داخلی فوتبال نمیبینن.
این رو باید بپذیریم که معمولا هر چیز خوبی رایگان نیست.
بچه ها رو برای چی گول بزنم ؟ والا ما که سن و سالی ازمون گذشته دیگه اعصاب دیدن تصویر اهسته و کج و کوله رو نداریم. چش و چالمون هم اینقدر ضعیف شده که گاهی اصلا تصویر شبکه ورزش رو مات میبینم.
اگه شبکه های داخلی کیفیت پخششون بالا بود خب من هم مینشستم از شبکه های داخلی میدیدم. ولی خب وقتی این همه عیب و ایراد داره و با مزاج ما سازگار نیست برای چی نباید یه مقدار از جیبم برای دیدن مسابقات ورزشی که خب برام لذت بخش هست هزینه نکنم. فرض کنید بخوایم بریم ورزشگاههمین الان بخوایم بریم ازادی کم کمش 20 تومن خرجمونه.
بگذریم. بنده از اول هم اهل جو سازی نبودم . الان هم که یه مسئولیتی بهمون اضافه شده در فروم باید بیشتر از قبل مواظب رفتار و گفتارمون باشیم
من دوست دارم همه بچه ها لذت ببریم از دیدن فوتبال. بدون توهین و بی احترامی به هم. فوتبال خوب و با کیفیت با تصویر خوب و گزارشگر مسلط (حتی اگه کمی جانبدارانه هم باشه به نفع میزبان ولی مسلط باشه)
امیدوارم بازیهای فردا شب هم جالب باشه.
یکم اصلاعاتت رو بالا ببر صدای 3D قدیمی شده، الان از 7:1 کاناله هم گذشتن! :| اون تصویر 3D که از جام جهانی 2010 شروع شد!فوتبال با تصویر بزرگ واقعا لذت بخشه. ما خونه ال ای دی بزرگ داریم اما خب صاحاب داره.
من تو همین مکبوک خودمون میبینیم. خوشبختانه کیفیت ال ای دیش خیلی خوبه و واقعا تماشای فوتبال توش لذت بخشه
ولی خب تصویر بزرگ اونم فوتبال یه چیز دیگه است. فکر کن یه ال ای دی 80 داشته باشی رو دیوار بازی لیگ برتر ببینی ازش. خودت میری گل میزنی با صدای 3 دی
اون جمله! وگرنه مشکلی نیست!
تو بازی زنده هم که فقط این تیوی ملی گزارشگر نمیدونه چی بگه از اون ور کارشناسا میرن هر چی کارشناسای معروف واسه بازی قبل گفتن اینجا مطرح میکنن تا تیری در تاریکی انداخته باشن!:دی
یکم اصلاعاتت رو بالا ببر صدای 3D قدیمی شده، الان از 7:1 کاناله هم گذشتن! :| اون تصویر 3D که از جام جهانی 2010 شروع شد!
سالی یه بار چک میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟والا ما کلا از تکنولوژی عقب افتادیم اونم خب بخاطر جیب خالی هست. صدای 3 دی منظورم همون حالت واقعی هست. یعنی انگار یکی از اینور داد میزنه یکی از اونور
نمیدونم دالبی اخرشه یا بالاتر هم اومده ؟ تو این چیزها من خیلی سر رشته ندارم البته میدونم خالق صدای دالبی فکر کنم امسال یا پارسال از دنیا رفت.
برنامه پخش شبکه 3
1. آیا بارسا بازی داره؟ پخشش کنین
2. اگر بارسا بازی نداره، آیا رئال داره؟ اگر داره پخشش کنید.
3. اگر هیچکدوم ندارن، وزنه برداری؟ هندبال؟ بسکتبال؟ فیلم سینمایی؟ برنامه گلخانه؟
4. اگر نیست، برید بازی های تیم های دیگه رو پخش کنید. اما وسطش حتما دعا، اخبار شبانگاهی فراموش نشه.