• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
لیگ جزیره که آره ولی بوندسلیگا که روی لالیگا رو هم سفید کرده...اونا حداقل دو قطبین و اتلتیکو هم اضافه شده..بوندسلیگا که تک قطبیه ..با فاصله 20 هفته تا تموم شدن لیگ بایرن قهرمان میشه :دی

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

همین بوندسلیگا در بین 4 لیگ برتر اروپا بیشترین تعداد قهرمان رو در 10 سال اخیر داشته یعنی 5 قهرمان
به جز بایرن و دورتموند تیم های ولفسبورگ و اشتوتگارت و وردربرمن هم تونستن در این مدت قهرمان بوندسلیگا بشن و فاصله امتیازات بین قهرمان و تیم های دوم و سوم هم در اکثر مواقع کمتر از ده امتیاز بوده
در حالی که در لالیگا قهرمانی تیمی به جز بارسا یا رئال فقط در خیالات اتفاق میفته
دیگه حتی دوم شدن تیمی به جز این دو تیم هم جزو محالاته مثلا پیارسال دیگه اوج این دو قطبی بودن بود و فاصله بارسلونا تیم دوم جدول با تیم سوم جدول ویارئال 30 امتیاز بود!! :wacko: فصل 2011 و 2010 هم این فاصله 20 امتیاز بود!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
یعنی چلسی از همه اینا قویتره و همه رو میزنه؟
پاری سن ژرمن-اتلتیکو مادرید-منچستریونایتد و سیتی-یوونتوس-آرسنال -دورتموند-شایدم ناپولی-بارسلونا-میلان
من اینطور فکر نمیکنم

درک صحیحی متاسفانه از فوتبال نداری دیگه .
شما ایتالیا رو در اون سالی که قهرمان جهان شد 2006 داشت در گروهی حذف میشد
اماا من همونقع میدونستم این تیم جز 4 تاست
بعضی تیما خاص مسابقات بزرگند . بعضی تیما به اوج هم میرسند اما افول میکنند نمونه ش اتلتیکو مادرید هست
میلان اصلن در حدی نیست حتی بخاد بیاد 8 تیم که اسمشو بردی . همچنین سیتی .
آرسنال هم حالا چون طرفدارشی فعلن فاکتور میگیرم اما مشخص هست کدوم تیما کجا باید درست بازی کنند

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
درسته چلسی مورینیو نتونسته انتظارات پیش فصل رو برآورده کنه اما توی بازی های حذفی قابل پیش بینی نیست. دیگه از چلسی 2 فصل پیش که اوراق تر نیست که :D به فینال رسید و بایرن رو برد و قهرمان شد. ابزار دفاعی فوق العاده ی چلسی کمکش میکنه در بازی های حذفی به راحتی بازنده نشه.

بنظرم مورینیو در ژانویه یک خرید خیلی خوب خواهد داشت.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
درسته چلسی مورینیو نتونسته انتظارات پیش فصل رو برآورده کنه اما توی بازی های حذفی قابل پیش بینی نیست. دیگه از چلسی 2 فصل پیش که اوراق تر نیست که :D به فینال رسید و بایرن رو برد و قهرمان شد. ابزار دفاعی فوق العاده ی چلسی کمکش میکنه در بازی های حذفی به راحتی بازنده نشه.

بنظرم مورینیو در ژانویه یک خرید خیلی خوب خواهد داشت.

تیم هایی که کل برنامشون روی ضد حمله هست جلوی تیم هایی که دفاع سازمانی قوی دارند و میتونند 10-0-0 رو خوب بازی کنند بسیار اسیب پذیر هستند... مخصوصا اگه مهاجم های نوکشون خوب گل نزنند... نمونش هم مالاگا دورتموند فصل پیش یا چلسی خوزه جلوی لیورپول بنیتز هست... اگه چلسی به هر کدوم از ایتالیایی ها یا اتلتیکو بخوره بدجور دچار مشکل میشه ولی قدرت برد جلوی بارسا، رئال و بایرن رو داره... چلسی این فصل برای قهرمانی نیاز به شانس در حد دی ماتئو داره. تیم اصلی مورینیو فصل بعد ایجاد میشه.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
بوندس لیگا سری آ و لیگ جزیره خیلی لیگهای جذابتری هستند نسبت به لیگ دوقطبیه لالیگا بارسلون 6 - 1 رایووالکانو یا رئال 5 - 0 ختافه و الا اخر رئال و بارسلون همه تیما رو میترکونن فقط یه الکلاسیکویه جذاب میمونه که بنظر برنده همون دو بازیه رفت و برگشته الکلاسیکو تکلیف قهرمانی رو روشن میکنه که اونم باز یا رئاله یا بارسا :lol:

بارسا 4 تا میزنه... رئال 5 تا میزنه... اتلتیکو 7 تا میزنه.

والا لیگ ایتالیا که چند سالی هست بدجور ضعیف شده و کلا بازی ها اسلو موشن هست... دیگه ببینید این لیگ چیه که ژروینیو، روسی و کاکا توش ستاره اند. بایرن لیگا هم از الان قهرمان فصل بعدش هم مشخصه. تو لیگ انگلیس هم 90 درصد بازیکن های باکیفیت از لالیگا امدند...

کلا تو این 4 سال فکر کنم نفرات اول تا سوم بهترین بازیکن جهان فقط از لیگ اسپانیا انتخاب شدند... دیگه معلوم هست با کیفیت ترین لیگ کنونی، کدوم لیگ هست.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

درک صحیحی متاسفانه از فوتبال نداری دیگه .
شما ایتالیا رو در اون سالی که قهرمان جهان شد 2006 داشت در گروهی حذف میشد
اماا من همونقع میدونستم این تیم جز 4 تاست
بعضی تیما خاص مسابقات بزرگند . بعضی تیما به اوج هم میرسند اما افول میکنند نمونه ش اتلتیکو مادرید هست
میلان اصلن در حدی نیست حتی بخاد بیاد 8 تیم که اسمشو بردی . همچنین سیتی .
آرسنال هم حالا چون طرفدارشی فعلن فاکتور میگیرم اما مشخص هست کدوم تیما کجا باید درست بازی کنند

به نظر من نهایتا چلسی توی4 تیم نیمه نهایی باشه نه بالاتر.
درسته ساختار دفاعی خوبی داره ولی برای گل زدن به تیمای مستحکم دفاعی مثل بایرن و دورتموند به مشکل میخوره

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بارسا 4 تا میزنه... رئال 5 تا میزنه... اتلتیکو 7 تا میزنه.

والا لیگ ایتالیا که چند سالی هست بدجور ضعیف شده و کلا بازی ها اسلو موشن هست... دیگه ببینید این لیگ چیه که ژروینیو، روسی و کاکا توش ستاره اند. بایرن لیگا هم از الان قهرمان فصل بعدش هم مشخصه. تو لیگ انگلیس هم 90 درصد بازیکن های باکیفیت از لالیگا امدند...

کلا تو این 4 سال فکر کنم نفرات اول تا سوم بهترین بازیکن جهان فقط از لیگ اسپانیا انتخاب شدند... دیگه معلوم هست با کیفیت ترین لیگ کنونی، کدوم لیگ هست.

من قبول دارم لیگ ایتالیا ضعیف شده و تهی از ستاره المان هم لیگش کمی شبیه اسپانیاست ولی نه در اون حد اما دیگه راجع به لیگ انگلیس اصلا لالیگا حرفی برا گفتن نداره
واقعا لیگه دو قطبی که بقیه تیمها نخودی هستن توش و کیسه بوکس میشن دیدنش اینقدر لذت بخشه ؟؟!! :blink:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
لیگای دیگه قابل رقابت با لیگ جزیره نیستند.4 تا تیم قوی و 6 تا تیم خیلی خوب.و به جز چند تایی بقیه تیما هم خوب هستند.فکر نکنم لیگی اینقدر تیمه خوب داشته باشه.
تیمای سوم به بعد همه لیگا رو اگه مقایسه کنیم انگلیس تیماش قوی ترن

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
من قبول دارم لیگ ایتالیا ضعیف شده و تهی از ستاره المان هم لیگش کمی شبیه اسپانیاست ولی نه در اون حد اما دیگه راجع به لیگ انگلیس اصلا لالیگا حرفی برا گفتن نداره
واقعا لیگه دو قطبی که بقیه تیمها نخودی هستن توش و کیسه بوکس میشن دیدنش اینقدر لذت بخشه ؟؟!! :blink:

اول اینکه لیگ انگلیس برای مدت 20 سال تک قطبی بود... حالا که فرگی رفته و به خاطر پولهای دو سه نفر این لیگ یکم جذاب شده... اگه رومن و منصور در لیگ انگلیس نبودند تو این 20 سال یونایتد 16 بار قهرمان میشد.

منم لیگ برتر این فصل رو به خاطر اینکه همه تیم ها نزدیک هستند دوست دارم ولی جذابیت بیشتر به معنی کیفیت بیشتر نیست. همین چند سال پیش تو لیگ انگلیس من یو، ارسنال و چلسی با بقیه فاصله داشتند. اون لیگ خیلی از لیگ کنونی با کیفیت تر بود و تیم هاش همیشه تو جام باشگاه ها برتری لیگشون رو ثابت میکردند. ضمنا مالاگای فصل پیش و اتلتیکو این فصل میتونستند راحت تو لیگ این فصل انگلیس قهرمان بشند.

امثال آگرو، نگردو، ناواس، اوزیل و ... تو لیگ جزیره کیفیت لالیگا رو ثابت کردند. اگه نگردو تو این لیگ گلزن شده ببینید مسی و کریس تو این لیگ چه میکردند.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اول اینکه لیگ انگلیس برای مدت 20 سال تک قطبی بود... حالا که فرگی رفته و به خاطر پولهای دو سه نفر این لیگ یکم جذاب شده... اگه رومن و منصور در لیگ انگلیس نبودند تو این 20 سال یونایتد 16 بار قهرمان میشد.

منم لیگ برتر این فصل رو به خاطر اینکه همه تیم ها نزدیک هستند دوست دارم ولی جذابیت بیشتر به معنی کیفیت بیشتر نیست. همین چند سال پیش تو لیگ انگلیس من یو، ارسنال و چلسی با بقیه فاصله داشتند. اون لیگ خیلی از لیگ کنونی با کیفیت تر بود و تیم هاش همیشه تو جام باشگاه ها برتری لیگشون رو ثابت میکردند. ضمنا مالاگای فصل پیش و اتلتیکو این فصل میتونستند راحت تو لیگ این فصل انگلیس قهرمان بشند.

امثال آگرو، نگردو، ناواس، اوزیل و ... تو لیگ جزیره کیفیت لالیگا رو ثابت کردند. اگه نگردو تو این لیگ گلزن شده ببینید مسی و کریس تو این لیگ چه میکردند.

تیمهای دری پیتی مثل اتلتیکو یا مالاگای فصل پیش عمرا بتونن قهرمان لیگ برتر بشن عمرا
اگه نگردو در این لیگ گلزن شده داره در یک ترکیب بسیار مناسب بازی می کنه که باعث میشه به کرار در موقعیت گلزنی قرار بگیره
فاجعه ی فصل پیش لالیگا مقابل بوندس لیگا غیر قابل فراموشیه رئال هم در شرایط برابر مقابل منچستر هیچ چیزی برای عرضه نداشت
رئال که اصلا تاکتیک درست و حسابی نداره بارسلونا هم نسبت به بارسلونای گواردیولا یک تیم بسیار شکننده ست که مقابل بازیهای قدرتی و دونده کم میاره نمونش بازی مقابل آژاکس
یونایتد هم اگه در 13 دوره از 21 فصل لیگ برتر قهرمان شد اکثرا در رقابت نزدیک بود به تیمهای پایین تر می باخت بردهاش هم اکثرا معمولی و با اختلاف نه چندان زیاد بود
ولی در لالیگا بارسلونا و رئال تقریبا همه رو با اختلاف 4-5 گل از دم تیغ می گذرونن چیزی شبیه یک تراژدی تلخ
تردید ندارم چه بارسلونا و چه رئال روند پیروزی هایی که در لالیگا دارن رو در لیگ برتر نمی تونن ادامه بدن بخاطر قدرتی و سرعتی بودن بازیها و از همه مهمتر با انگیزه بودن تیمها نفسشون نرسیده به نیم فصل بند میاد
در ضمن در همین 10 سال پیش 4 تیم از لیگ برتر به فینال لیگ قهرمانان رسیدن منچستر 3 بار , چلسی 2 بار , لیورپول 2 بار , آرسنال 1 بار از لالیگا جز بارسلونا هیچ تیمی نتونست فینال رو تجربه کنه هیچ تیمی حتی اون رئال که هر سال در نقل و انتقالات به صورت دیوانه بار ریخت و پاش می کرد

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
تیمهای دری پیتی مثل اتلتیکو یا مالاگای فصل پیش عمرا بتونن قهرمان لیگ برتر بشن عمرا
اگه نگردو در این لیگ گلزن شده داره در یک ترکیب بسیار مناسب بازی می کنه که باعث میشه به کرار در موقعیت گلزنی قرار بگیره
فاجعه ی فصل پیش لالیگا مقابل بوندس لیگا غیر قابل فراموشیه رئال هم در شرایط برابر مقابل منچستر هیچ چیزی برای عرضه نداشت
رئال که اصلا تاکتیک درست و حسابی نداره بارسلونا هم نسبت به بارسلونای گواردیولا یک تیم بسیار شکننده ست که مقابل بازیهای قدرتی و دونده کم میاره نمونش بازی مقابل آژاکس
یونایتد هم اگه در 13 دوره از 21 فصل لیگ برتر قهرمان شد اکثرا در رقابت نزدیک بود به تیمهای پایین تر می باخت بردهاش هم اکثرا معمولی و با اختلاف نه چندان زیاد بود
ولی در لالیگا بارسلونا و رئال تقریبا همه رو با اختلاف 4-5 گل از دم تیغ می گذرونن چیزی شبیه یک تراژدی تلخ
تردید ندارم چه بارسلونا و چه رئال روند پیروزی هایی که در لالیگا دارن رو در لیگ برتر نمی تونن ادامه بدن بخاطر قدرتی و سرعتی بودن بازیها و از همه مهمتر با انگیزه بودن تیمها نفسشون نرسیده به نیم فصل بند میاد
در ضمن در همین 10 سال پیش 4 تیم از لیگ برتر به فینال لیگ قهرمانان رسیدن منچستر 3 بار , چلسی 2 بار , لیورپول 2 بار , آرسنال 1 بار از لالیگا جز بارسلونا هیچ تیمی نتونست فینال رو تجربه کنه هیچ تیمی حتی اون رئال که هر سال در نقل و انتقالات به صورت دیوانه بار ریخت و پاش می کرد

اول اینکه نظر من وشما به خاطر نوع علاقمون میتونه فرق داشته باشه...

===
مالاگای فصل پیش به جایی رسید که هیچکدوم از انگلیسی ها نرسیدند... اتلتیکو هم غیر از اینکه 4 تا به چلسی زده این فصل قطعا خودش رو ثابت میکنه. امیدوارم این فصل به انگلیسی ها بخوره و قدرت خودش رو ثابت کنه.

نگردو تو تیمی بازی میکنه که یه بازی 5 تا میزنه بازی بعد میبازه... اگه هافبک های انگلیسی خوب بودند من یو دنبال هافبک های ذخیره بارسا نبود.

اگه فصل پیش برای لالیگا فاجعه بود پس لیگ برتر چه بود!!!؟؟؟ (فصل پیش رئال و بارسا در بدترین حالت خودشون بودند... این فصل هم بازی تیم های انگلیسی با این دو تا رو میبینیم)

بارسا تا این مدت من یو (تو اوجش و با فرگی) و آرسنال رو خیلی راحت تر از تیم های اسپانیایی برده. با این وضعیتی که یحیی توره و سیلوا و نگردو دارند بارسا با ژاوی، اینیستا و مسی تو لیگ انگلیس بالای 100 امتیاز میگیره مسی هم اگه مصدوم نشه بالای 60 تا گل میزنه...

10 سال پیش لیگ برتر قویتر بود الان لالیگا... تو این 3،4 سال بارسا و رئال همیشه تو نیمه نهایی بودند.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
عصاره و نتیجه ی عملکرد هر لیگ موفقیت های بین المللی و باشگاهیش هستش. اسپانیا توی این 10 سال رکورد فوق العاده ای داشته. سویا، اتلتیکو، رئال، بارسا و رئال با چندین قهرمانی جام یوفا و سی ال و عملکرد تیم ملی اسپانیا گواه این مطلب هستش. (در مجموع شاید 10 تا 12 قهرمانی در معتبرترین جامها)

نباید منکر شد لیگ برتر نزدیکترین لیگ هست و پرهیجان ترین اما این مطلب به معنی بهترین بودن نیست. بستگی داره از چه زاویه ای به قضیه نگاه کرد. طبعا موفقیت های ملی و باشگاهی در عرصه بین المللی هدف اصلی برپایی هر لیگ نباشه از اهداف اصلی اش که هست!!!!

گواه دیگر هم کاهش درآمد باشگاه های انگلیسی از حق پخش تلوزیونی هستش که افول قابل توجهی کردند و به ترتیب رئال، بارسا و یووه 3 رتبه ی اول رو در اختیار دارند.

۱. رئال مادرید (اسپانیا) - ۱۷۸.۴ میلیون یورو
۲. بارسلونا (اسپانیا) - ۱۷۶ میلیون یورو
۳. یوونتوس (ایتالیا) - ۱۵۴ میلیون یورو
۴. میلان (ایتالیا) - ۱۲۴ میلیون یورو
۵. منچستریونایتد (انگلیس) - ۱۰۸ میلیون یورو
۶. چلسی (انگلیس) - ۱۰۷ میلیون یورو
۷. آرسنال (انگلیس) - ۹۹ میلیون یورو
۸. منچسترسیتی (انگلیس) - ۹۸ میلیون یورو
۹. بایرن مونیخ (آلمان) - ۹۲ میلیون یورو
۱۰. پاری سن ژرمن (فرانسه) ۸۹ میلیون یورو

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351

===
مالاگای فصل پیش به جایی رسید که هیچکدوم از انگلیسی ها نرسیدند... اتلتیکو هم غیر از اینکه 4 تا به چلسی زده این فصل قطعا خودش رو ثابت میکنه. امیدوارم این فصل به انگلیسی ها بخوره و قدرت خودش رو ثابت کنه.

نگردو تو تیمی بازی میکنه که یه بازی 5 تا میزنه بازی بعد میبازه... اگه هافبک های انگلیسی خوب بودند من یو دنبال هافبک های ذخیره بارسا نبود.

اگه فصل پیش برای لالیگا فاجعه بود پس لیگ برتر چه بود!!!؟؟؟ (فصل پیش رئال و بارسا در بدترین حالت خودشون بودند... این فصل هم بازی تیم های انگلیسی با این دو تا رو میبینیم)

بارسا تا این مدت من یو (تو اوجش و با فرگی) و آرسنال رو خیلی راحت تر از تیم های اسپانیایی برده. با این وضعیتی که یحیی توره و سیلوا و نگردو دارند بارسا با ژاوی، اینیستا و مسی تو لیگ انگلیس بالای 100 امتیاز میگیره مسی هم اگه مصدوم نشه بالای 60 تا گل میزنه...

10 سال پیش لیگ برتر قویتر بود الان لالیگا... تو این 3،4 سال بارسا و رئال همیشه تو نیمه نهایی بودند.
اگر بحث سر مثال های تک بازی همین 2 ماه پیش سوانسی 3-0 تو زمین والنسیا برد.
در مورد اینکه بارسا تو لیگ انگلیس بالای 100 امتیاز میگیره، باید بگم عمرا و به راحتی حداقل 5 باخت رو میاره به خاطر اینکه روی سانتر کلا تعطیله بارسا و تیم های انگلیسی هم که خوراکشونه بازی هوایی. مسی هم انقدر فشار بهش میاد که شک دارم کل فصل رو سالم بمونه. دلیل عدم موفقیت تیم های انگلیسی و موفقیت تیم های بارسا و رئال فقط و فقط و فقط لیگ آسونشونه که کلا با راه رفتن هم می برن. در کل 90 دقیقه به زور 2 تا تکل تو بازی می بینیم. بارسا و رئال با انرژی کامل تو اروپا بازی می کنن ولی تیم های انگلیسی از بس بازی های سخت دارن کلا پنچرن بعد از ژانویه.ذفعه دوم با آرسنال هم که تکلیف داوری کاملا مشخص بود و گرنه بارسا کارش گره خورده بود. یک بار قبل از نیم نهایی اروپا بارسا و رئال یه بازی پر انرژی انجام دادن و در جا جفتشون حذف شدن و همه می گفتن به خاطر خستگی ناشی از الکلاسیکو بود. در حالی که تیم های انگلیسی در طول فصل بالای 12 تا بازی فوق سخت و فیزیکی انجام میدن.
ضمن اینکه کیفیت دو لیگ زمانی مشخص میشه که از رده 1 تا 20 دو لیگ با هم رفت و برگشت بازی کنن و مطمئنم که اگر چنین بازی هایی برگذار بشه لیگ انگلیس بالای 13 برد رو میاره.
اینم بگم شما طرفدار لیگ اسپانیایی به نظر بارسایی هستی و می خوای لیگ خودتو قوی در نظر بگیری و ما هم همینطور. پس تا 10 سال دیگه هم بحث کنیم نتیجه نمیده.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

===

بارسلونای گواردیولا که کلا جدای از لالیگا بود اون بارسلونا یه 5 تایی و یه 6 تایی تقدیم رئال کرد من به یاد ندارم بارسلونا تونسته باشه مقابل تیم انگلیسی چنین کاری کرده باشه
بارسلونا در این چند سال اخیر تجربه ی شکست مقابل چلسی , منچستر یوناید , آرسنال و لیورپول رو داشته
فصل پیش هم اگه مالاگا تا اون مرحله پیش رفت باید به قرعه ش نگاه کرد , آرسنال در گل شماری به بایرن باخت ولی بارسلونا 7 تا خورد 1 گل هم نتونست بزنه یا اون رئال به هیچ وجه برای صعود به مرحله ی بعد سزاوارانه تر از منچستر نبود
اگه هافبکهای فلان خوب نبود منچستر دنبال هافبکهای بارسلونا و .... این اگر اگرهای روی کاغذی رو بزار کنار حقیقت و داخل زمین رو بچسب که هافبکهای سیتی مثل فشفشه دارن بازی می کنن

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
این بحث که کدوم لیگ بهتره بعضی مطالب جالب و آموزنده داره ولی از پایه بحث در این مورد اشکال داره.
چون هر باشگاه یا هر کشوری سبک فوتبال خودش رو داره و توی اون لیگ تیمها با توجه به اون سبک تیماشونو میبندن و بازیکناشون رو انتخاب میکنن.

مثلا مسی توی بارسا موفقه و توی بایرن کنونی هم میتونه موفق باشه.
ولی توی لیگی مثله ایتالیا یا انگلیس کل فصل رو تو مصدومیت میخوابه(همون 10 دقیقه اول هربازی صافش میکنن)
این بحث که مالاگا بهتره یا مثلا یونایتد بیشتر شبیه اینه که اف سی سئول رو تو لیگ عربستان در نظر بگیریم.(فوتبال تکنیکی در مقابل وقت کشی و بازی وحشیانه عربها)(که بعضا به همه چی جز فوتبال شبیه هست)

یه سری ها هم چند ساله اینجا جو سازی میکنن که تیمشون فینالیسته.
این که بگیم چلسی میرسه فینال مثله این میمونه که بگیم تیم ملی ایران(که شخمی شخمی رفته جام جهانی) قهرمان این جام میشه.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
گواه دیگر هم کاهش درآمد باشگاه های انگلیسی از حق پخش تلوزیونی هستش که افول قابل توجهی کردند و به ترتیب رئال، بارسا و یووه 3 رتبه ی اول رو در اختیار دارند.

۱. رئال مادرید (اسپانیا) - ۱۷۸.۴ میلیون یورو
۲. بارسلونا (اسپانیا) - ۱۷۶ میلیون یورو
۳. یوونتوس (ایتالیا) - ۱۵۴ میلیون یورو
۴. میلان (ایتالیا) - ۱۲۴ میلیون یورو
۵. منچستریونایتد (انگلیس) - ۱۰۸ میلیون یورو
۶. چلسی (انگلیس) - ۱۰۷ میلیون یورو
۷. آرسنال (انگلیس) - ۹۹ میلیون یورو
۸. منچسترسیتی (انگلیس) - ۹۸ میلیون یورو
۹. بایرن مونیخ (آلمان) - ۹۲ میلیون یورو
۱۰. پاری سن ژرمن (فرانسه) ۸۹ میلیون یورو

اولا که خودت خیلی خوب میدونی رئال و بارسا به صورت ناعادلانه ای نسبت به بقیه تیم های لالیگا حق پخش میگیرن.
دوما با قرارداد جدیدی که لیگ برتر با اسکای و بی تی بسته از این فصل شاهد افزایش چشمگیر حق پخش تلویزیونی تیم های لیگ برتر خواهیم بود.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
43+27 =70 درصد ملت دوست دارن بازی های بارسا و یا رئال رو ببین

5+6+2= 13 درصد هم آرسنال + لیورپول + منچستر (چلسی هم جز گزینه ها بود؟)

الان دیگه واضح میشه فهمید تی وی چرا بازی های بارسا و یا رئال رو نشون میده و بیشتر بارسا. چندروز پیش گفتم اگر n تا اس ام اس هم واسه شبکه ی سه فرستاده باشه که بازی یک تیم پخش بشه در ازاش n+1 اس ام اس برای بازیهای بارسا به دستشون میرسه.

پ.ن: نکته ی جالب رای جمع کردن فردوسی پور برای تیم محبوبش بود (لیورپول) :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
43+27 =70 درصد ملت دوست دارن بازی های بارسا و یا رئال رو ببین

5+6+2= 13 درصد هم آرسنال + لیورپول + منچستر (چلسی هم جز گزینه ها بود؟)

الان دیگه واضح میشه فهمید تی وی چرا بازی های بارسا و یا رئال رو نشون میده و بیشتر بارسا. چندروز پیش گفتم اگر n تا اس ام اس هم واسه شبکه ی سه فرستاده باشه که بازی یک تیم پخش بشه در ازاش n+1 اس ام اس برای بازیهای بارسا به دستشون میرسه.

پ.ن: نکته ی جالب رای جمع کردن فردوسی پور برای تیم محبوبش بود (لیورپول) :D

تا حدی درسته ولی اینم درنظر بگیر که بچه هایی که تاره tv میبینن و طرفدار تیمی نشدن هنوز چطور میتونن طرفدار تیمی غیر از بارسا یا رءال بشن وقتی که tv فقط بازیهای این دو تا تیمو نشون میده؟!
این درصدهایی که میبینی دقیقا درصد پخش شدن بازیها از طرف صدا و سیماست..و این انتخاب پخش شدن بازیهاس که علت این طرفداراست نه بالعکس(طرفدارا نیستن که باعث میشن چه بازی پخش شه)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تا حدی درسته ولی اینم درنظر بگیر که بچه هایی که تاره tv میبینن و طرفدار تیمی نشدن هنوز چطور میتونن طرفدار تیمی غیر از بارسا یا رءال بشن وقتی که tv فقط بازیهای این دو تا تیمو نشون میده؟!
این درصدهایی که میبینی دقیقا درصد پخش شدن بازیها از طرف صدا و سیماست..و این انتخاب پخش شدن بازیهاس که علت این طرفداراست نه بالعکس(طرفدارا نیستن که باعث میشن چه بازی پخش شه)

بهرام میدونی که به عنوان یه طرفدار منطقی قبولت دارم اما این مطلبی که گفتی اصلا درست نیست.

گیریم با فرض محال برهانت درست باشه. اما در جاهایی به غیر از ایران که حق انتخاب بیشتره چرا بارسا طرفدار بیشتری داره؟ نمونه ی سادش شبکه های اجتماعی!!!!

از طرف دیگه مشکل اینکه بازیهای بارسا پخش بشه و بچه ها طرفداراش بشن چه ایرادی داره؟

بنظرت اگر بازی های ستاره ی سرخ بلگراد جای بارسا زیاد پخش میشد 44 درصد مخاطبان برنامه نود به ستاره سرخ رای میدادن؟ ;) خودت میدونی که نه. مطمئنا بارسا چیزی داره که هواداران زیادی داره. براحتی نمیشه به شعور و حق انتخاب و شیوه ی انتخاب 44 درصد از مخاطبان نود که یک جامعه ی آماری بسیار خوب در بین فوتبال دوستان ایرانی هستش توهین کرد!

چندین سال پیش حتی الکلاسیکو ها هم پخش مستقیم نمیشد. من نوعی بصورت مجانی از الجزیره اسپرت میدیدم. بعد افتادیم تو نخ پروگرام کردن رسیو و بعد سی سی کم و الان که موردی وجود نداره. مهم علاقست و این تقاضاست که هجمه ی عرضه رو طلب میکنه.

بالا