• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بهرام میدونی که به عنوان یه طرفدار منطقی قبولت دارم اما این مطلبی که گفتی اصلا درست نیست.

گیریم با فرض محال برهانت درست باشه. اما در جاهایی به غیر از ایران که حق انتخاب بیشتره چرا بارسا طرفدار بیشتری داره؟ نمونه ی سادش شبکه های اجتماعی!!!!

از طرف دیگه مشکل اینکه بازیهای بارسا پخش بشه و بچه ها طرفداراش بشن چه ایرادی داره؟

بنظرت اگر بازی های ستاره ی سرخ بلگراد جای بارسا زیاد پخش میشد 44 درصد مخاطبان برنامه نود به ستاره سرخ رای میدادن؟ ;) خودت میدونی که نه. مطمئنا بارسا چیزی داره که هواداران زیادی داره. براحتی نمیشه به شعور و حق انتخاب و شیوه ی انتخاب 44 درصد از مخاطبان نود که یک جامعه ی آماری بسیار خوب در بین فوتبال دوستان ایرانی هستش توهین کرد!

چندین سال پیش حتی الکلاسیکو ها هم پخش مستقیم نمیشد. من نوعی بصورت مجانی از الجزیره اسپرت میدیدم. بعد افتادیم تو نخ پروگرام کردن رسیو و بعد سی سی کم و الان که موردی وجود نداره. مهم علاقست و این تقاضاست که هجمه ی عرضه رو طلب میکنه.

اولا که بخون من هودارای جدید رو گفتم نه قدیمی...کسایی که سنشون یه مقدار بالاتره و از دهه 90 دارن بازی تیمشونو میبینن رو کار ندارم اصلا...ثانیا من توهین نکردم..ثالثا آمار تعداد طرفدارهای جهانی این تیمها رو همینجا بزار ببینم درصدهاش اینقد به این نظرسنجی صدا و سیما شباهت داره؟!
ضمنا نمیدونم تاحالا اینجا رای گیری در مورد تیم مورد علاقه بوده یا نه ولی یه چیزایی یادم میاد..یه نظرسنجی از بچه های همینجا که عموما خیلی وقته فوتبال خارجی میبینن رو به عمل بیاریم تا ببینی چقد با نظرسنجی صدا و سیما اختلاف داره و این نظریه من که طرفدارهای جدیدن که نظرسنجی صدا و سیما رو رقم زدن عینا بهت ثابت شه..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
هواداران بارسا در سریال پژمان
اونجا که پژمان با ایجنتش میرن خونه اجاره کنن.
پژمان:دکو رو نمیشناسی؟
پسر(با لباس بارسا):دکور؟
پژمان:دکور چيه؟دکو بازیکن سابق بارسا
پسر:نه
پژمان:ای بابا چطور طرفدار بارسایی دکو رو نمیشناسی؟فیگو هم میخواد بیاد هند.
پسر:فیگور؟
پژمان: :|
اینم از طرفدارای جدیدالورود بارسا...

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
بهرام میدونی که به عنوان یه طرفدار منطقی قبولت دارم اما این مطلبی که گفتی اصلا درست نیست.

گیریم با فرض محال برهانت درست باشه. اما در جاهایی به غیر از ایران که حق انتخاب بیشتره چرا بارسا طرفدار بیشتری داره؟ نمونه ی سادش شبکه های اجتماعی!!!!

از طرف دیگه مشکل اینکه بازیهای بارسا پخش بشه و بچه ها طرفداراش بشن چه ایرادی داره؟

بنظرت اگر بازی های ستاره ی سرخ بلگراد جای بارسا زیاد پخش میشد 44 درصد مخاطبان برنامه نود به ستاره سرخ رای میدادن؟ ;) خودت میدونی که نه. مطمئنا بارسا چیزی داره که هواداران زیادی داره. براحتی نمیشه به شعور و حق انتخاب و شیوه ی انتخاب 44 درصد از مخاطبان نود که یک جامعه ی آماری بسیار خوب در بین فوتبال دوستان ایرانی هستش توهین کرد!

چندین سال پیش حتی الکلاسیکو ها هم پخش مستقیم نمیشد. من نوعی بصورت مجانی از الجزیره اسپرت میدیدم. بعد افتادیم تو نخ پروگرام کردن رسیو و بعد سی سی کم و الان که موردی وجود نداره. مهم علاقست و این تقاضاست که هجمه ی عرضه رو طلب میکنه.

فقط تلویزیون نه.
کلا رسانه ها تاثیر گذارن.(تلویزیون عظیم ترینشونه)
اگر بازی های بارسا انقدر پخش نشه این همه هم الکی طرفدار پیدا نمیکنه.
!مثلا سه شنبه کوپ کرده بودم.
زدم شبکه سه دیدم داره آژاکس بارسلونا میده.
درحالی که اهمیتش برای فوتبال دوستا در مقابل بازی دورتموند ناپولی 0 بود.
الان داستان اروپا شده مثله استقلال و پرسپولیس.
طرف 4 تا از بازیکنای بارسا رو نمیتونه نام ببره ازش میپرسی میگه من بارسایی ام.
الان همه میدونن دوساله بایرن خوب کار میکنه .فوتبالش هم تو کل این 5 سال اخیر قشنگ تر از بارسا بوده.
(بارسا دوسال گذشته هوادارای خودش هم اعتراض کرده بودن به سبک بازیشون.اینکه گل میزدن و با پاس های متوالی حفظ توپ میکردن)
یک هوادار منطقی از بارسا نمیپره به Redstars!!!!!!!!!!!!!!!
شما باید نگاه کنی ببینی تو این چند ساله بجای بازیهای بارسا بازی های بایرن رو نشون میدادن شرایطی هواداری به چه صورت بود!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اولا که بخون من هودارای جدید رو گفتم نه قدیمی...کسایی که سنشون یه مقدار بالاتره و از دهه 90 دارن بازی تیمشونو میبینن رو کار ندارم اصلا...ثانیا من توهین نکردم..ثالثا آمار تعداد طرفدارهای جهانی این تیمها رو همینجا بزار ببینم درصدهاش اینقد به این نظرسنجی صدا و سیما شباهت داره؟!
ضمنا نمیدونم تاحالا اینجا رای گیری در مورد تیم مورد علاقه بوده یا نه ولی یه چیزایی یادم میاد..یه نظرسنجی از بچه های همینجا که عموما خیلی وقته فوتبال خارجی میبینن رو به عمل بیاریم تا ببینی چقد با نظرسنجی صدا و سیما اختلاف داره و این نظریه من که طرفدارهای جدیدن که نظرسنجی صدا و سیما رو رقم زدن عینا بهت ثابت شه..

یعنی یک نفر که 1 ساله میدونه فوتبال چیه حق نداره جز آمار بیاد؟ نه از نظر حقوق انسانی این مطلب منصفانست و نه از هیچ نظر دیگه...

نظرسنجی دقیق نیاز به یک جامعه ی آماری مناسب داره. طبعا برنامه ی نود هم بیننده ی وب مستر داره، هم کارگر، هم مهندس، استاد دانشگاه و .... حتی نوه امام راحل رضوان الله تعالی علیه
cry.png
.

منطقاً نظرسنجی تلفنی، خیابانی، و اس ام اسی با توجه به اینکه اقشار متفاوتی رو پوشش میده نتایج دقیق تری خواهد داشت.

عزیزم شما سرت رو تا کمر کردی توی برف و در نمیاری. میفرمایی 1 میلیون نفر چغندر تشریف دارن و به فوتبال میگن منچ با مانع و اعضای پرشین تولز نتایج دقیق تری از یک نظر سنجی 3 میلیون نفری خواهند داست.

اکثر فوتبال دوستای ایران که بادی به هر جهتن!

100%

حالا یه زمانی این باد از سمت منچستر می وزیده، یه زمانی هم از بارسلونا

فقط تلویزیون نه.
الان همه میدونن دوساله بایرن خوب کار میکنه .فوتبالش هم تو کل این 5 سال اخیر قشنگ تر از بارسا بوده.
(بارسا دوسال گذشته هوادارای خودش هم اعتراض کرده بودن به سبک بازیشون.اینکه گل میزدن و با پاس های متوالی حفظ توپ میکردن)
شما باید نگاه کنی ببینی تو این چند ساله بجای بازیهای بارسا بازی های بایرن رو نشون میدادن شرایطی هواداری به چه صورت بود!

با کلیت صحبت هات موافقم اما با قطعیت مطمئنی بایرن پتانسیل این رو داره که بیشتر از بارسا هوادار پیدا کنه؟ من خیلی مطمئن نیستم. بحث ستاره سرخ هم پریدن نیست. بحث اینه که دوستان میگن چون بازی بارسا پخش میشه محبوب میشه. معذرت میخوام ها. بزرگترین مشکل ما ایرانی ها اینه که همه چیز دانیم. خود نوعیم رو میگم. دیکتاتوری توی خون و روح ما ریشه داره.

نظر اون همه آدم چرند و سطحی و بخاطر احساسات گذراست و بقیه همه با نگاه کارشناسی ، فنی، حرفه ای و بدون تعصب و دور از احساسات و ....مثلا 2 درصد به فلان تیم رای دادن. خوب حاج محمود هم با همین استدلال همه رو خش و خاساک خطاب میکرد.

خیلی رفاقتی به نظر اکثریت احترام بذارید و این همه زیر سوالش نبرید.

پ.ن:

پیج فیسبوک تیم های اروپایی:

بارسا= 47 میلیون

رئال= 44 میلیون

منچستر یونایتد= 37 میلیون

آرسنال= 16 میلیون

بایرن مونیخ= 10 میلیون

دیگه اینا نه همشون ایرانی هستند و نه اجباری در دیدن تی وی دارند. بازم بارسا محبوب ترینه. حالا توی مناطق مختلف دنیا بدون شک میزان این محبوبیت متفاوته. مثلا در ایران 44 درصد:D

اثباتش واسه خودم لیست دوستام بود. کلا 27 نفر از دوستانم به این تیمها علاقه داشتند و در این جامعه ی آماری حضور دارن. 12 نفر پیج بارسا رو لایک کرده بودن، 6 نفر رئال، 5 نفر منچستر و .... :D

Last edited:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
یعنی یک نفر که 1 ساله میدونه فوتبال چیه حق نداره جز آمار بیاد؟ نه از نظر حقوق انسانی این مطلب منصفانست و نه از هیچ نظر دیگه...

نظرسنجی دقیق نیاز به یک جامعه ی آماری مناسب داره. طبعا برنامه ی نود هم بیننده ی وب مستر داره، هم کارگر، هم مهندس، استاد دانشگاه و .... حتی نوه امام راحل رضوان الله تعالی علیه
cry.png
.

منطقاً نظرسنجی تلفنی، خیابانی، و اس ام اسی با توجه به اینکه اقشار متفاوتی رو پوشش میده نتایج دقیق تری خواهد داشت.

عزیزم شما سرت رو تا کمر کردی توی برف و در نمیاری. میفرمایی 1 میلیون نفر چغندر تشریف دارن و به فوتبال میگن منچ با مانع و اعضای پرشین تولز نتایج دقیق تری از یک نظر سنجی 3 میلیون نفری خواهند داست.

100%

حالا یه زمانی این باد از سمت منچستر می وزیده، یه زمانی هم از بارسلونا

با کلیت صحبت هات موافقم اما با قطعیت مطمئنی بایرن پتانسیل این رو داره که بیشتر از بارسا هوادار پیدا کنه؟ من خیلی مطمئن نیستم. بحث ستاره سرخ هم پریدن نیست. بحث اینه که دوستان میگن چون بازی بارسا پخش میشه محبوب میشه. معذرت میخوام ها. بزرگترین مشکل ما ایرانی ها اینه که همه چیز دانیم. خود نوعیم رو میگم. دیکتاتوری توی خون و روح ما ریشه داره.

نظر اون همه آدم چرند و سطحی و بخاطر احساسات گذراست و بقیه همه با نگاه کارشناسی ، فنی، حرفه ای و بدون تعصب و دور از احساسات و ....مثلا 2 درصد به فلان تیم رای دادن. خوب حاج محمود هم با همین استدلال همه رو خش و خاساک خطاب میکرد.

خیلی رفاقتی به نظر اکثریت احترام بذارید و این همه زیر سوالش نبرید.

پ.ن:

پیج فیسبوک تیم های اروپایی:

بارسا= 47 میلیون

رئال= 44 میلیون

منچستر یونایتد= 37 میلیون

آرسنال= 16 میلیون

بایرن مونیخ= 10 میلیون

دیگه اینا نه همشون ایرانی هستند و نه اجباری در دیدن تی وی دارند. بازم بارسا محبوب ترینه. حالا توی مناطق مختلف دنیا بدون شک میزان این محبوبیت متفاوته. مثلا در ایران 44 درصد:D

اثباتش واسه خودم لیست دوستام بود. کلا 27 نفر از دوستانم به این تیمها علاقه داشتند و در این جامعه ی آماری حضور دارن. 12 نفر پیج بارسا رو لایک کرده بودن، 6 نفر رئال، 5 نفر منچستر و .... :D
میبینی بازم داری مغلطه میکنی...بازم داری حرف میزاری تو دهن من...من به طرفدارا توهین کردم؟:D یا من به طرفدارای جوونتر توهین کردم؟!؟! که میگی اینارو آدم حساب نمیکنی؟
من واسه چی پی تی رو گفتم؟اصلا فهمیدی حرف منو که تز میدی؟
طبق نظرسنجی دیشب چلسی و دورتموند و اینتر و.... همه اینا رو هم 0% طرفدار دارن :D پس واقعا اینجوریه؟
میخوام بگم به اینا خیلی استناد نکن و اینو حق طبیعیت ندون که چون بارسا 44% رای آورده نشون دادن بازیش به بازی دورتموند-ناپولی که 0% رای آوردن ارجحیت داره..چون ابتدای بحث ما همین پخش تلویزیونی بود وگرنه هرکسی سلیقه ای داره و سلیقش قابل احترام...من که با طرفداراها دووشواری ندارم که..

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
میبینی بازم داری مغلطه میکنی...بازم داری حرف میزاری تو دهن من...من به طرفدارا توهین کردم؟:D یا من به طرفدارای جوونتر توهین کردم؟!؟! که میگی اینارو آدم حساب نمیکنی؟
من واسه چی پی تی رو گفتم؟اصلا فهمیدی حرف منو که تز میدی؟
طبق نظرسنجی دیشب چلسی و دورتموند و اینتر و.... همه اینا رو هم 0% طرفدار دارن :D پس واقعا اینجوریه؟
میخوام بگم به اینا خیلی استناد نکن و اینو حق طبیعیت ندون که چون بارسا 44% رای آورده نشون دادن بازیش به بازی دورتموند-ناپولی که 0% رای آوردن ارجحیت داره..چون ابتدای بحث ما همین پخش تلویزیونی بود وگرنه هرکسی سلیقه ای داره و سلیقش قابل احترام...من که با طرفداراها دووشواری ندارم که..

در مورد اهمیت بازی ناپولی و دورتموند، پستم موجوده، منم نظرم همین هستش که این بازی مهمتر بودش و میبایست پخش میشد.

علاوه بر این، صفر درصد نیووردند. فکر کنم 9 درصد سایر تیم ها شدن. منم حق طبیعی نمیدونم اما میشه بنا به تقاضای بیننده عمل کرد دیگه و قرار نیست هر بازی ای از بارسا پخش مستقیم بشه اما اگر هم که زیاد پخش میشه علتش اون بینندست. نه یوفا دستش تو کاره نه ضرغامی و نه یوگی و دوستان.

برای شخص من تفاوتی نمیکنه بارسا 44 درصد طرفدار داشته باشه یا 1 درصد. شبکه ی ورزش یا شبکه ی 3 مثل اوائل دهه ی 80 بازی های لیگ های بزرگ اروپایی رو پخش مستقیم کنند منم خوشحال میشم. وقتی که صداوسیما نه پولش رو داره نه ارادش رو که چنین کاری رو انجام بده اولین و بدوی ترین معیاری که برای پخش به ذهنش میرسه تقاضای بیینده ها خواهد بود، درست و غلط گردن خودشون.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
در مورد اهمیت بازی ناپولی و دورتموند، پستم موجوده، منم نظرم همین هستش که این بازی مهمتر بودش و میبایست پخش میشد.

علاوه بر این، صفر درصد نیووردند. فکر کنم 9 درصد سایر تیم ها شدن. منم حق طبیعی نمیدونم اما میشه بنا به تقاضای بیننده عمل کرد دیگه و قرار نیست هر بازی ای از بارسا پخش مستقیم بشه اما اگر هم که زیاد پخش میشه علتش اون بینندست. نه یوفا دستش تو کاره نه ضرغامی و نه یوگی و دوستان.

برای شخص من تفاوتی نمیکنه بارسا 44 درصد طرفدار داشته باشه یا 1 درصد. شبکه ی ورزش یا شبکه ی 3 مثل اوائل دهه ی 80 بازی های لیگ های بزرگ اروپایی رو پخش مستقیم کنند منم خوشحال میشم. وقتی که صداوسیما نه پولش رو داره نه ارادش رو که چنین کاری رو انجام بده اولین و بدوی ترین معیاری که برای پخش به ذهنش میرسه تقاضای بیینده ها خواهد بود، درست و غلط گردن خودشون.

adume8yj.jpg

سایر=0%

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
adume8yj.jpg

سایر=0%

بهت میگم توهین میکنی در جواب میگی من تز میدم.

الان میفرمایی 27184 نفر هویج تشریف دارند دیگه :D

شاید درصدش 0.99 بوده. صفر مطلق که نیستند. مشکل از نرم افزار برنامشون هست که اعشار رو نشون نمیده.

من مقصرم طرفدار های چلسی یا دورتموند یا اینتر به گزینه سایر تیم ها رای ندادند؟

why always me??????? :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
بهت میگم توهین میکنی در جواب میگی من تز میدم.

الان میفرمایی 27184 نفر هویج تشریف دارند دیگه :D

شاید درصدش 0.99 بوده. صفر مطلق که نیستند. مشکل از نرم افزار برنامشون هست که اعشار رو نشون نمیده.

این یعنی کمتر از 0.5% هستش که round down کرده به 0...بعدشم آره تو خوبی که میگی 9% به طرفداراشون برنخوره :دی

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این یعنی کمتر از 0.5% هستش که round down کرده به 0...بعدشم آره تو خوبی که میگی 9% به طرفداراشون برنخوره :دی

اصلا مقصر این فردوسی پور هستش. یه لیست 30 تیمی آماده میکرد و مارو اینقدر عذاب نمیداد
:lol:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
]چه بحث طولانیی!
ببینید حرف من طرفدارای قدیمی بارسا یا رئال یا بایرن نیست.
اما این رو باید بدونید که از این 44 درصد 40درصدشون عوام جامعن که از نظر اطلاعات و سواد پایین ترین قشر جامعن.
بازم تأکید میکنم قصدم توهین به هیچ کدوم از دوستان اینجا نیست. اما اون موردی که اون دوستمون درباره سريال پژمان گفتن گویای خیلی مطالبه.
حداقل نصف اینایی که بارسا رأی دادن به جز بارسا چیزی از فوتبال نمیدونن.
همون بارسا رو هم فقط در حد مسی و ژاوی میشناسن....
ببخشید که لحنم تنده، اما این مورد (نه فقط در مورد فوتبال) خیلی آزارم میده.
این خیلی بده که حق رو همیشه به اکثریت میدن؛ این درحالیه که اکثریت جامعه هیچوقت قشر مطلع و فرهیخته اون نیستن (نه تو ایران، همه جای دنیا) بلکه ساده ترین و ابتدایی ترین و (ببخشید) احمقانه ترین نظر نظریه که عوام قبولش دارن.
از فیس بوک نقل قول کردین، همه میدونن یونایتد پرطرفدار ترین تیم دنیاس، اما چرا تو فیس بوک طرفدارای بارسا و رئال بیشترن؟ چون فیس بوک هم بیشتر برای نسلیه که با بارسا فوتبالو میشناسن.
امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشه و منظور دقیقم رو درک کنید.
ریچارد داوکینز میگه سرماخوردگیم بین همه مردم رواج داره، اما هیچ کس نمیگه سرماخوردگی خوبه...

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
فقط تلویزیون نه.

از صدا سیمایی که توش علیفر و خیابانی گزارشگر هستند و برادر جاودانی مجریش هست انتظاری بیشتر از این نمیره... راحت میتونند تو این مثلا 20 تا شبکه تمام بازی ها رو پخش کنند... ولی اینکه بگیم مادرید و بارسا فقط به خاطر صدا سیمای ایران محبوبیت دارند بی انصافی هست... اینا از نظر من دلایل اصلی محبوبیت این دو تا هست:

ستاره ها: دو این دهه اخیر هرچی ستاره بود رو جذب کردند... معلومه ملت بین رونالدینیو، زیدان، مسی و کریس و باقی بازیکن ها کیا رو انتخاب میکنند... قبل از این ها هم امثال کرایف، پوشکاش، دی استفانو، سانچز، مارادونا، روماریو و ... بازی تو این دو تا تیم رو به باقی تیم ها ترجیح میدادند.

افتخارات: رئال پرافتخارترین تیم در سبک قدیم لیگ قهرمانان بوده... بارسا بهترین تیم تو سبک جدید.

مهمترین دلیل هم رقابت این دو تا هست... هیچ مسابقه فوتبالی تو دنیا نیست که همچین جوی توش باشه.

===
اگه ملت همینجوری الکی تیم انتخاب میکردند الان همه طرفدار بایرن بودند... دیگه صدا سیما بازی های بایرن رو کم پخش نکرده.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
===
اگه ملت همینجوری الکی تیم انتخاب میکردند الان همه طرفدار بایرن بودند... دیگه صدا سیما بازی های بایرن رو کم پخش نکرده.[/QUOTE]
ششما مطمئن باش این نظرسنجی اگه 2 سال پیش برگزار میشد طرفدارای بایرن هم اندازه همون 2 درصد لیورپول میشدن
و همینطور میلان، مسلماً اگه همونروز مالدینی توی تهران نبود این همه از طرفدارای میلان رأی نمیدادن. اصلاً انقد جو میلان وجود نداشت!
به نظر من زمان بندی این نظرسنجی اصلاً درست نبوده!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
]چه بحث طولانیی!
ببینید حرف من طرفدارای قدیمی بارسا یا رئال یا بایرن نیست.
اما این رو باید بدونید که از این 44 درصد 40درصدشون عوام جامعن که از نظر اطلاعات و سواد پایین ترین قشر جامعن.
بازم تأکید میکنم قصدم توهین به هیچ کدوم از دوستان اینجا نیست. اما اون موردی که اون دوستمون درباره سريال پژمان گفتن گویای خیلی مطالبه.
حداقل نصف اینایی که بارسا رأی دادن به جز بارسا چیزی از فوتبال نمیدونن.
همون بارسا رو هم فقط در حد مسی و ژاوی میشناسن....
ببخشید که لحنم تنده، اما این مورد (نه فقط در مورد فوتبال) خیلی آزارم میده.
این خیلی بده که حق رو همیشه به اکثریت میدن؛ این درحالیه که اکثریت جامعه هیچوقت قشر مطلع و فرهیخته اون نیستن (نه تو ایران، همه جای دنیا) بلکه ساده ترین و ابتدایی ترین و (ببخشید) احمقانه ترین نظر نظریه که عوام قبولش دارن.
از فیس بوک نقل قول کردین، همه میدونن یونایتد پرطرفدار ترین تیم دنیاس، اما چرا تو فیس بوک طرفدارای بارسا و رئال بیشترن؟ چون فیس بوک هم بیشتر برای نسلیه که با بارسا فوتبالو میشناسن.
امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشه و منظور دقیقم رو درک کنید.
ریچارد داوکینز میگه سرماخوردگیم بین همه مردم رواج داره، اما هیچ کس نمیگه سرماخوردگی خوبه...

طرفدار قدیم و جدید چه صیغه ای هست دیگه... اصلا شما فکر کن بنده هم جز عوام هستم... الان حق ندارم فوتبال نگاه کنم!!!؟؟؟ یا تیم هایی مثل اتلتیکو و لیورپول که اکثر طرفداراش جز طبقه کارگر هستند باید از فوتبال حذف بشند...

• Like
Reactions: rms

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
این طرفدار بودن تیمهای باشگاهی دقیقا همون جهت وزش باده کافیه یه تیم یه فصل خوب بازی کنه اینقدر طرفدار پیدا میکنه و کافیه همون تیم فصل بعد افت کنه دقیقا نصف طرفداراش میپرن :lol:
کلا خیلیا فوتبال رو مضحک تفننی و با دیدی کاملا بچه گانه نگاه میکنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من هم صدا سیما بخصوص ایران نمیتونه داور خوبی برای این مسابقه تعداد طرفداران تیم ها باشه.

زمانی میتونن این مسابقه رو برگذار کنن که برای همه تیمها به یه اندازه ارزش قائل باشن و تعداد بازیهای مساوی از همه تیمها پخش کنن.

الان صدا سیمای ایران شده بارسا و رئال - بعد تیمهای دیگه

وقتی تعداد بازی هایی که از اون 2 تیم پخش میشه چند برابر تیمهای دیگه مثل منچستر یونایتد ، ارسنال ، یوونتوس ، میلان هست مسلما این تداوم پخش بازیها روی بیننده ها که عموما جوون هم هستند تاثیر میذاره.

الان مثلا خواهرزاده من که 12 سالشه اصلا نمیدونه تو منچستر چه بازیکنایی بازی میکنن. یا تو بایرن. اما ازش در مورد رئال و بارسا بپرسی همشون رو میشناسه.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
طرفدار قدیم و جدید چه صیغه ای هست دیگه... اصلا شما فکر کن بنده هم جز عوام هستم... الان حق ندارم فوتبال نگاه کنم!!!؟؟؟ یا تیم هایی مثل اتلتیکو و لیورپول که اکثر طرفداراش جز طبقه کارگر هستند باید از فوتبال حذف بشند...
این طرفدار بودن تیمهای باشگاهی دقیقا همون جهت وزش باده کافیه یه تیم یه فصل خوب بازی کنه اینقدر طرفدار پیدا میکنه و کافیه همون تیم فصل بعد افت کنه دقیقا نصف طرفداراش میپرن
laughingsmiley.gif

این طرفدار جدیده! مرسی از دوست خوبم که درست توصیفشون کرد.
من هیچ وقت به شما جسارت نکردم، من نگفتم عوام هیچ حقی ندارن، گفتم درست نیست که این عوام کنترل کننده باشن!
اون طرفدارای لیورپول تا خون تو بدنشونه لیورپولین، اونا شاید کارگر باشن، اما تو بحث فوتبال عوام نیستن، طرفدارای واقعین.
مسلماً وقتی درباره فوتبال داریم حرف میزنیم منظورم از خواص و فرهیخته ها پزشک ها و پروفوسورای دانشگاه نیست!
کسایین که فوتبال رو میفهمن و این تحصیلات نمیخواد

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
با اینکه سال ها بازی های بایرن اصلا از تلویزیون پخش نمیشد و بعضیها از بس بازی های این تیم رو نمی دیدن فکر می کردن هنوز اولیور کان داره تو این تیم بازی می کنه با این حال آرای خوبی کسب کرد و چهارم شد.
اگر به بایرن هم اندازه بارسا و رئال و حتی دیگر تیم ها در صدا و سیما بها داده میشد طرفدارانش بیشتر از این می بودند.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
به نظر من هم صدا سیما بخصوص ایران نمیتونه داور خوبی برای این مسابقه تعداد طرفداران تیم ها باشه.

زمانی میتونن این مسابقه رو برگذار کنن که برای همه تیمها به یه اندازه ارزش قائل باشن و تعداد بازیهای مساوی از همه تیمها پخش کنن.

الان صدا سیمای ایران شده بارسا و رئال - بعد تیمهای دیگه

وقتی تعداد بازی هایی که از اون 2 تیم پخش میشه چند برابر تیمهای دیگه مثل منچستر یونایتد ، ارسنال ، یوونتوس ، میلان هست مسلما این تداوم پخش بازیها روی بیننده ها که عموما جوون هم هستند تاثیر میذاره.

الان مثلا خواهرزاده من که 12 سالشه اصلا نمیدونه تو منچستر چه بازیکنایی بازی میکنن. یا تو بایرن. اما ازش در مورد رئال و بارسا بپرسی همشون رو میشناسه.

شما اگه یه بچه 10 ساله رو بزاری بازی های بارسا، رئال، بایرن و باقی تیم ها رو ببینه مطمئن باش الان طرفدار این سه تا تیم میشه... نمیشه ازشون ایراد بگیری که چرا فن تیمی میشند که بهتر بازی میکنه. همین شرایط برای منچستر دهه 90 و آرسنال اوایل 2000 هم بوجود امد... معلومه تیمی که بهتر هست کم کم طرفداراش زیاد میشند و تیمی که ضعیف هست طرفداراش کم میشند... اگه غیر از این بود عجیب بود.

بالا