bahram_warrior
Registered User
بهرام میدونی که به عنوان یه طرفدار منطقی قبولت دارم اما این مطلبی که گفتی اصلا درست نیست.
گیریم با فرض محال برهانت درست باشه. اما در جاهایی به غیر از ایران که حق انتخاب بیشتره چرا بارسا طرفدار بیشتری داره؟ نمونه ی سادش شبکه های اجتماعی!!!!
از طرف دیگه مشکل اینکه بازیهای بارسا پخش بشه و بچه ها طرفداراش بشن چه ایرادی داره؟
بنظرت اگر بازی های ستاره ی سرخ بلگراد جای بارسا زیاد پخش میشد 44 درصد مخاطبان برنامه نود به ستاره سرخ رای میدادن؟خودت میدونی که نه. مطمئنا بارسا چیزی داره که هواداران زیادی داره. براحتی نمیشه به شعور و حق انتخاب و شیوه ی انتخاب 44 درصد از مخاطبان نود که یک جامعه ی آماری بسیار خوب در بین فوتبال دوستان ایرانی هستش توهین کرد!
چندین سال پیش حتی الکلاسیکو ها هم پخش مستقیم نمیشد. من نوعی بصورت مجانی از الجزیره اسپرت میدیدم. بعد افتادیم تو نخ پروگرام کردن رسیو و بعد سی سی کم و الان که موردی وجود نداره. مهم علاقست و این تقاضاست که هجمه ی عرضه رو طلب میکنه.
اولا که بخون من هودارای جدید رو گفتم نه قدیمی...کسایی که سنشون یه مقدار بالاتره و از دهه 90 دارن بازی تیمشونو میبینن رو کار ندارم اصلا...ثانیا من توهین نکردم..ثالثا آمار تعداد طرفدارهای جهانی این تیمها رو همینجا بزار ببینم درصدهاش اینقد به این نظرسنجی صدا و سیما شباهت داره؟!
ضمنا نمیدونم تاحالا اینجا رای گیری در مورد تیم مورد علاقه بوده یا نه ولی یه چیزایی یادم میاد..یه نظرسنجی از بچه های همینجا که عموما خیلی وقته فوتبال خارجی میبینن رو به عمل بیاریم تا ببینی چقد با نظرسنجی صدا و سیما اختلاف داره و این نظریه من که طرفدارهای جدیدن که نظرسنجی صدا و سیما رو رقم زدن عینا بهت ثابت شه..
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta