من خودم جز نسلی بودم که مجبور بودم هر هفته بازی های مزخرف بوندسلیگای اون موقع رو ببینم (هیچ گزینه ای هم اون موقع در دسترسم نبود که بتونم سالی یه دونه بازی کامل بارسا رو ببینم) ... اون موقع معروف ترین چهره برام کریستفر دام و نوار زرد بوندسلیگا و آسپرین بایرنورکوزن بود (یادش بخیر که این نورکوزن فقط نایب قهرمان میشد)... اگه گفته شما در مورد بمباران درست باشه الان باید همه طرفدار هامبورگ و هرتابرلین بودیم...
کلا طرفداری که بخواد یه تیم رو بدون پیوند محلی انتخاب کنه اولین ملاک هاش بازیکن ها، نوع بازی، تاریخ و فلسفه تیم هست... الان اگه هر هفته مثلا سری پخش بشه فکر نکنم کسی طرفدار یوونتوس بشه...
از اوج گرفتن بارسا و دریم تیم 2 حدود 10 سال هست که میگذره... و هر کی تو این ده سال به جمع فوتبال بین ها اضافه شده طبیعی هست بارسا انتخاب اولش باشه... ما هم (که به خودمون میگیم طرفدار خاص) یه زمانی به یه دلیلی بارسا، مادرید و یونایتد رو انتخاب کردیم... دلیلی وجود نداره که از این 44 درصد مثلا 30 درصدشون تبدیل به هوادار خاص نشند. البته وجود band wagoner ها رو هم تو همه ی زمینه ها قبول دارم.
دقیقاً حرفتون درسته. من اطرافیان خودمو میگن، تو فامیل ما از طرفدارای بارسا نصفشون بعد همون پارسال گفتن دیگه دوران بارسا تموم شده و بایرن قشنگ تر بازی میکنه و ....
همون موقع نگفتن مستقیم، اما بعد یه مدت کاملاً به سمت بایرن چرخیدن.
علت اینکه میگم درصد بیشتری از طرفدارای الکیه بارسا ريزش میکنن اینه که واقعاً بارسای این چند سال خییلی قوی بوده!
میگید آرسنال و یونایتد اما هیچ کدومشون
در این حد اروپا رو تسخیر نکرده بودن!
کسایی که تو این سالا طرفدار بارسا شدن اتنظار بازی فوق العاده دارن و واسه همین هم خیلی زود بعد از افت بارسا پراکنده میشن.
از این جمع 30%شون طرفدار خاص نمیشن!