• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
#rms
دوست من وقتی بحث در این حد منطقیه مسلماً باید در نظر بگیریم من منظورم از کلیت، کلیت مطلق نیست.
هر کسی حرفی از مطلق بزنه حماقتشو میرسونه!
مسلماً موارد استثناء وجود داره که توی این مورد فکر میکنم با هم هم عقیده باشیم.

• Like
Reactions: rms

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من خودم جز نسلی بودم که مجبور بودم هر هفته بازی های مزخرف بوندسلیگای اون موقع رو ببینم (هیچ گزینه ای هم اون موقع در دسترسم نبود که بتونم سالی یه دونه بازی کامل بارسا رو ببینم) ... اون موقع معروف ترین چهره برام کریستفر دام و نوار زرد بوندسلیگا و آسپرین بایرنورکوزن بود (یادش بخیر که این نورکوزن فقط نایب قهرمان میشد)... اگه گفته شما در مورد بمباران درست باشه الان باید همه طرفدار هامبورگ و هرتابرلین بودیم...

کلا طرفداری که بخواد یه تیم رو بدون پیوند محلی انتخاب کنه اولین ملاک هاش بازیکن ها، نوع بازی، تاریخ و فلسفه تیم هست... الان اگه هر هفته مثلا سری پخش بشه فکر نکنم کسی طرفدار یوونتوس بشه...

از اوج گرفتن بارسا و دریم تیم 2 حدود 10 سال هست که میگذره... و هر کی تو این ده سال به جمع فوتبال بین ها اضافه شده طبیعی هست بارسا انتخاب اولش باشه... ما هم (که به خودمون میگیم طرفدار خاص) یه زمانی به یه دلیلی بارسا، مادرید و یونایتد رو انتخاب کردیم... دلیلی وجود نداره که از این 44 درصد مثلا 30 درصدشون تبدیل به هوادار خاص نشند. البته وجود band wagoner ها رو هم تو همه ی زمینه ها قبول دارم.
دقیقاً حرفتون درسته. من اطرافیان خودمو میگن، تو فامیل ما از طرفدارای بارسا نصفشون بعد همون پارسال گفتن دیگه دوران بارسا تموم شده و بایرن قشنگ تر بازی میکنه و ....
همون موقع نگفتن مستقیم، اما بعد یه مدت کاملاً به سمت بایرن چرخیدن.
علت اینکه میگم درصد بیشتری از طرفدارای الکیه بارسا ريزش میکنن اینه که واقعاً بارسای این چند سال خییلی قوی بوده!
میگید آرسنال و یونایتد اما هیچ کدومشون در این حد اروپا رو تسخیر نکرده بودن!
کسایی که تو این سالا طرفدار بارسا شدن اتنظار بازی فوق العاده دارن و واسه همین هم خیلی زود بعد از افت بارسا پراکنده میشن.
از این جمع 30%شون طرفدار خاص نمیشن!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
شیمون پرز و راسل :دی (دلیل اصلی حمایت صدا و سیما از بارسا)

rosell-peres.jpg
attachment.php

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
دقیقا حماسه ی 7up انحصاره بارساس!

sevenup.jpg

هر چه کردیم اما 4 عدد گل خوردن از بازیکنی که تلفظ اسمش هم سخت هست هم حماسه ای است بس عظیم... رکوردی بود برای خودش.

398840_743.jpg

ضمنا در کنار بایرن مادرید هم یک سه گانه برای خودش برد... -000- تعداد قهرمانی های مادرید تو فصل پیش بود.

triple-zero.jpg

دیگه درباره حماسه جاسوسی سینت ایکر هیچی نمیگم...

• Like

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
هر چه کردیم اما 4 عدد گل خوردن از بازیکنی که تلفظ اسمش هم سخت هست هم حماسه ای است بس عظیم... رکوردی بود برای خودش.

دیگه درباره حماسه جاسوسی سینت ایکر هیچی نمیگم...

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خیلی جالبه هوادار ی تیم تازه به دوران رسیده میاد تیم رئال رو ترول میکنه !

شکست در مجموع 7-0 یا همون 7up معروفتون با بایرن.تو تاریخ لیگ قهرمانان اروپا در مرحله یک چهارم نهایی سابقه نداشته که تیمی 7 گل بخوره ولی تیم تازه به دوران رسیده توانست نام خود را
جاودانه کنــــه.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
شهر که خالی بشه قورباغه ها هفتیرکش میشن :happy:

Ac-Milan-Wallpaper-HD-2013-8.jpg

میلان به پا خیز

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
نسیه رو ول کنید
نقد رو بچسبین
رئال مادريد ركوردها را مي شكند . حالا با بازي با گالاتاسراي رئال تبديل به اولين تيم چمپيونزليگي شد كه با ده بازيكن مي تواند چهار گل بزند .
نه مثل بارسا که از تیم ده نفره باخت دی:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
جالب تر اینجاست که طرفدار تیمی که 12 سال هست رنگ فینال رو ندیده و بزرگترین ستاره تاریخش فرانکو هست میاد بهترین تیم تاریخ رو ترول میکنه...

لیست تیم هایی که تو مرحله حذفی 4 گل خوردند: ارسنال، لورکوزن و مادرید ... ارسنال و لورکوزن اون 4، 5 گل رو از بهترین بازیکن تاریخ خوردند... رئال از بازیکنی که... . تو مرحله نیمه نهایی هم این رکورد فقط متعلق به مادرید هست.

ضمنا اون حرکت کاپیتان اون تیم اگه از پویول سر میزد من دیدن فوتبال رو به طور کامل کنار میزاشتم...

===

نسیه رو ول کنید
نقد رو بچسبین
رئال مادريد ركوردها را مي شكند . حالا با بازي با گالاتاسراي رئال تبديل به اولين تيم چمپيونزليگي شد كه با ده بازيكن مي تواند چهار گل بزند .
نه مثل بارسا که از تیم ده نفره باخت دی:

این نمایش پر قدرت تیم دوم شهر مادرید در اروپا نماینگر اقتدار فوتبال اسپانیاست... به امید قهرمانی اسپانیا در جام جهانی...

===
کلا اینا شوخی با طرفدارهای رقیب مستقیم بید... بنده کاملا به مادرید و طرفداراش احترام میزام... بدون مادرید بهترین تیم تاریخ رو نمیتونستم ببینم.

• Like

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
من که از اول گفتم سیاست رئال اشتباهه
میره پول میده بازیکن میخره
باید مثل بارسا پول بدی فیفا و داورا هواتو بگیرن

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
جالب تر اینجاست که طرفدار تیمی که 12 سال هست رنگ فینال رو ندیده و بزرگترین ستاره تاریخش فرانکو هست میاد بهترین تیم تاریخ رو ترول میکنه...

لیست تیم هایی که تو مرحله حذفی 4 گل خوردند: ارسنال، لورکوزن و مادرید ... ارسنال و لورکوزن اون 4، 5 گل رو از بهترین بازیکن تاریخ خوردند... رئال از بازیکنی که... . تو مرحله نیمه نهایی هم این رکورد فقط متعلق به مادرید هست.

ضمنا اون حرکت کاپیتان اون تیم اگه از پویول سر میزد من دیدن فوتبال رو به طور کامل کنار میزاشتم...

===

این نمایش پر قدرت تیم دوم شهر مادرید در اروپا نماینگر اقتدار فوتبال اسپانیاست... به امید قهرمانی اسپانیا در جام جهانی...

===
کلا اینا شوخی با طرفدارهای رقیب مستقیم بید... بنده کاملا به مادرید و طرفداراش احترام میزام... بدون مادرید بهترین تیم تاریخ رو نمیتونستم ببینم.

درکت میکنم عامو جان ادامه بده

84918929404697670317.gif

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من که از اول گفتم سیاست رئال اشتباهه
میره پول میده بازیکن میخره
باید مثل بارسا پول بدی فیفا و داورا هواتو بگیرن

بعله، تو همون بازی گالا گل سالم بولوت رو آفساید گرفتند و بعد از اون رئال تونست گل بزنه. یک متر هم عقب تر از خط آفساید بود. حالا ما هیچی نمیگیم بازم شاخ میشید.
راموس 5 کارته بود، یه دفعه فدراسیون فوتبال اسپانیا امر میکنه این هفته 5 کارته ها میتونن بازی کنند، یکیش راموس بود و یکیش ستاره اسپانیول که جلوی بارسا توی همون هفته بازی داشت.
پنالتی پپه و ...... این فصل که اصلا گفتن نداره

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
بعله، تو همون بازی گالا گل سالم بولوت رو آفساید گرفتند و بعد از اون رئال تونست گل بزنه. یک متر هم عقب تر از خط آفساید بود. حالا ما هیچی نمیگیم بازم شاخ میشید.
راموس 5 کارته بود، یه دفعه فدراسیون فوتبال اسپانیا امر میکنه این هفته 5 کارته ها میتونن بازی کنند، یکیش راموس بود و یکیش ستاره اسپانیول که جلوی بارسا توی همون هفته بازی داشت.
پنالتی پپه و ...... این فصل که اصلا گفتن نداره

ولی خودمونیم این گالا هم خیلی بد بازی کرد
بغیر اون موقعیت دیگه ای هم نداشتن
این فصل رو تازه یاد گرفتن باید کجا خرج کنن
من فصل ها پیش رو گفتم

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
درکت میکنم عامو جان ادامه بده

شما عزیزی... ولی خودت شروع کردی...

من فصل ها پیش رو گفتم

همین فصل پیش جلوی میلان گل هند خوردیم... جلوی پی اس جی گل افساید... رئال هم من یو رو اون شکلی حذف کرد... اون اشتباهات قششنگ تو ال کلاسیکو ها هم اصلا هیچی... امیدی ندارم که ویروس خوزه به این زودی ها از بدن مادریدی ها بیرون بره... (کلا جلوی بازل هم به خاطر یونیسف دبل شد برادر خوزه).

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من فصل ها پیش رو گفتم

گالا فقط اون گالایی که آرسنال رو توی فینال یوفا در کپنهاگن برد. هاکان شوکور، تافارل، عارف ایردم، پپسکیو و .... واقعا عالی بودند

مانچینی به کارشون نمیاد، هنوز واسم سواله مانچو چطوری تونست لیگ برتر رو ببره. مربی پر افتخاریه اما بهترین دوره اش در لاتزیو بود که تیمش فوق زیبا بازی میکرد. ولی خداییش داور آفسایدی گرفت که میتونست نتیجه بازی رو عوض کنه، اون موقع بازی مساوی بود.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اگه طرفدار های واقعی رو بخوایم بگیم به نظر من پرطرفدار ترین ها:
1-منچستر
2-بارسا یا رئال
3-بارسا یا رئال
4-آرسنال
5-میلان
...
6-لیورپول یا بایرن
7-لیورپول یا بایرن
8-یوونتوس
9-چلسی
...
10-رم

اختلاف اول تا پنجم کمه.
پنجم تا ششم نسبتا زیاد.
اختلاف ششم تا نهم کمه.
اختلاف نهم تا دهم نسبتا زیاد.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
In The Zoo

The Cat
24384.jpg

The Butcher
mm(3).jpg

The CRY7
1291064504_extras_albumes_0.jpg

The Paranoid One
106668_579.jpg

===
نمیدونم چرا برادر خوزه به هر تیمی رفته بازیکن هاش تغییر حالت دادند...

اور اکتینگ های بوسکتس هم فقط جلوی تیم های خوزه صورت میگیره... یادم هست خودش یه بار گفته بود وقتی در مقابل یه سری ... قرار میگیرید راهی ندارید جز اینکه به هر وسیله ای از خودتون دفاع کنید... ولی بوسکتس ما هر کاری بکنه به پای اور اکتینگ های رونالدو نمیرسه... اخراج رونی رو که یادتون هست؟ اخراج کیه لینی هم نمونه دیگش...

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
بالا