• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
این طرفدار بودن تیمهای باشگاهی دقیقا همون جهت وزش باده کافیه یه تیم یه فصل خوب بازی کنه اینقدر طرفدار پیدا میکنه و کافیه همون تیم فصل بعد افت کنه دقیقا نصف طرفداراش میپرن
laughingsmiley.gif

این طرفدار جدیده! مرسی از دوست خوبم که درست توصیفشون کرد.
من هیچ وقت به شما جسارت نکردم، من نگفتم عوام هیچ حقی ندارن، گفتم درست نیست که این عوام کنترل کننده باشن!
اون طرفدارای لیورپول تا خون تو بدنشونه لیورپولین، اونا شاید کارگر باشن، اما تو بحث فوتبال عوام نیستن، طرفدارای واقعین.
مسلماً وقتی درباره فوتبال داریم حرف میزنیم منظورم از خواص و فرهیخته ها پزشک ها و پروفوسورای دانشگاه نیست!
کسایین که فوتبال رو میفهمن و این تحصیلات نمیخواد

همونجور که تو انتخابات آمریکا ارزش رای هنری کسینجر و مایکل جکسون یکسان هست تو اینجا هم که یه انتخابات آزاد بوده رای من با رای بقیه فرقی نداره...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
]چه بحث طولانیی!
ببینید حرف من طرفدارای قدیمی بارسا یا رئال یا بایرن نیست.
اما این رو باید بدونید که از این 44 درصد 40درصدشون عوام جامعن که از نظر اطلاعات و سواد پایین ترین قشر جامعن.
بازم تأکید میکنم قصدم توهین به هیچ کدوم از دوستان اینجا نیست. اما اون موردی که اون دوستمون درباره سريال پژمان گفتن گویای خیلی مطالبه.
حداقل نصف اینایی که بارسا رأی دادن به جز بارسا چیزی از فوتبال نمیدونن.
همون بارسا رو هم فقط در حد مسی و ژاوی میشناسن....
ببخشید که لحنم تنده، اما این مورد (نه فقط در مورد فوتبال) خیلی آزارم میده.
این خیلی بده که حق رو همیشه به اکثریت میدن؛ این درحالیه که اکثریت جامعه هیچوقت قشر مطلع و فرهیخته اون نیستن (نه تو ایران، همه جای دنیا) بلکه ساده ترین و ابتدایی ترین و (ببخشید) احمقانه ترین نظر نظریه که عوام قبولش دارن.
از فیس بوک نقل قول کردین، همه میدونن یونایتد پرطرفدار ترین تیم دنیاس، اما چرا تو فیس بوک طرفدارای بارسا و رئال بیشترن؟ چون فیس بوک هم بیشتر برای نسلیه که با بارسا فوتبالو میشناسن.
امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشه و منظور دقیقم رو درک کنید.
ریچارد داوکینز میگه سرماخوردگیم بین همه مردم رواج داره، اما هیچ کس نمیگه سرماخوردگی خوبه...

خب با این غربال شما، طرفداران و خریداران محصولات اپل سیاه لشکر و عوام هستند. و طرفداران جی ال ایکس که به مراتب فروش کمتری داره جز اقشار فرهیخته :D

همیشه اقبال عمومی به معنی عوامانه بودن نیست. در خیلی از موارد این چنینه و در خیلی از موارد این چنین نیست. بخدا به این سادگی نمیشه در مورد این همه انسان به راحتی در چند سطر نظریه ی جامعه شناختی صادر کرد.:)

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
همونجور که تو انتخابات آمریکا ارزش رای هنری کسینجر و مایکل جکسون یکسان هست تو اینجا هم که یه انتخابات آزاد بوده رای من با رای بقیه فرقی نداره...
حرفهاتون قشنگن اما فقط در حد تئوری.
اینجا با حرف من مخالفت میکنین چون تو موقعیت بهتر قرار دارین و این اتفاقا اثر منفی رو شما نداره.
تو همون انتخابات آمریکا طبق همین دموکراسی 8 سال دیوانه ای به اسم جرج بوش رئیس جمهور شد.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خب با این غربال شما، طرفداران و خریداران محصولات اپل سیاه لشکر و عوام هستند. و طرفداران جی ال ایکس که به مراتب فروش کمتری داره جز اقشار فرهیخته :D

همیشه اقبال عمومی به معنی عوامانه بودن نیست. در خیلی از موارد این چنینه و در خیلی از موارد این چنین نیست. بخدا به این سادگی نمیشه در مورد این همه انسان به راحتی در چند سطر نظریه ی جامعه شناختی صادر کرد.:)
ببینید من این حرفتون رو نوعی مغلطه برداشت میکنم، چون حس می کنم منظورم رو فهمیدید.
درسته لحنم از لحن شما تند تر بود اما از اون مثالی که آخرش زدم هم منظورم معلومه.
لزوماً چون چیزیو همه قبول دارن دلیل بر بهتر بودنش نیست!
در جواب اون دوسمتون هم که میگه تیمی که خوب بازی کنه طرفداراش زیاد میشن و ....
این دقیق تعریف مقابل تعریف هواداره.
لیگ خودمون رو مثال میزنم که درکش آسونتر باشه، استقلالی ها اون موقع که 11هم شدن استقلالو ول کردن؟
پرسپلیسی ها چی؟ با این که این همه ساله جام نگرفتن اومدن استقلالی یا سپاهانی شدن؟!
لیورپول... از سال 91 تا حالا لیگ رو نبردن، کلاً افت کردن، الان آنفیلد فرقی کرده با اون سالا که همیشه قهرمان بودن؟؟
نه! طرفدار واقعی همیشه طرفدار تیمش میمونه.
اون طرفدارایی که شما توصیف کردین همون قشرین که من اسمشونو طرفدارای جدید می ذارم، اونا طرفدار فوتبالن نه طرفدار بارسا یا بایرن، واسه همینم میگن این آمار درست نیست، چون به قول شما خود همین بارسا جند فصل بد بازی کنه همه این طرفدارا میرن دنبال تیمی که اونموقع قویهاینا طرفدار بارسا یا رئال نیستن دنبال یه بازی خوب برای پر کردن فراقتن

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
ببینید من این حرفتون رو نوعی مغلطه برداشت میکنم، چون حس می کنم منظورم رو فهمیدید.
لیگ خودمون رو مثال میزنم که درکش آسونتر باشه، استقلالی ها اون موقع که 11هم شدن استقلالو ول کردن؟
پرسپلیسی ها چی؟ با این که این همه ساله جام نگرفتن اومدن استقلالی یا سپاهانی شدن؟!
لیورپول... از سال 91 تا حالا لیگ رو نبردن، کلاً افت کردن، الان آنفیلد فرقی کرده با اون سالا که همیشه قهرمان بودن؟؟
اون طرفدارایی که شما توصیف کردین همون قشرین که من اسمشونو طرفدارای جدید می ذارم، اونا طرفدار فوتبالن نه طرفدار بارسا یا بایرن، واسه همینم میگن این آمار درست نیست، چون به قول شما خود همین بارسا جند فصل بد بازی کنه همه این طرفدارا میرن دنبال تیمی که اونموقع قویهاینا طرفدار بارسا یا رئال نیستن دنبال یه بازی خوب برای پر کردن فراقتن

اول باید بین هوادارا محلی و هوادار جهانی تمایز قائل بشیم...

هوادار جهانی یه تیم ملاک انتخابش با هوادار محلی فرق داره... الان مطمئن هستم کسایی که تو ایران طرفدار یونایتد هستند به خاطر اسکولز، گیگز، کانتونا و پیروزی های یونایتد تو یه دوره ای طرفدارش شدند....طرفدارای بارسا هم به خاطر رونالدو، ریوالدو، روماریو و ... طرفدار این تیم شدند و خیلی هاشون هم تا زمانی که فوتبال نگاه میکنند طرفدار بارسا باقی می مونند و مثلا شکست 4-0 و 3-0 جلوی بایرن هم تاثیری روشون نمیزاره.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اول باید بین هوادارا محلی و هوادار جهانی تمایز قائل بشیم...

هوادار جهانی یه تیم ملاک انتخابش با هوادار محلی فرق داره... الان مطمئن هستم کسایی که تو ایران طرفدار یونایتد هستند به خاطر اسکولز، گیگز، کانتونا و پیروزی های یونایتد تو یه دوره ای طرفدارش شدند....طرفدارای بارسا هم به خاطر رونالدو، ریوالدو، روماریو و ... طرفدار این تیم شدند و خیلی هاشون هم تا زمانی که فوتبال نگاه میکنند طرفدار بارسا باقی می مونند و مثلا شکست 4-0 و 3-0 جلوی بایرن هم تاثیری روشون نمیزاره.
دقیقاً !

شما همین طرفدارا رو هم حساب کنی میبینی که طرفدارای بارسا چقد میشه .
مسلماً خود من تو این سن نمیتونم به خاطر مت بازبی و بابی چارلتون و جورج بست طرفدار یونایتد باشم!
چون به سنم نمیخورن، اما وقتی طرفدار یونایتدم اونا رو هم میشناسم، میدونم کی بودن و چی کار کردن برای باشگاه.
شما هم مسلماً درباره بارسا همینطوری هستی.
حرف من اینه که امثال من و شما فرق داریم با این بچه های 15-16 ساله که میگن طرفدار بارسان ااما یه نسل قبل ترم نمیشناسن!
خیلی از همین طرفدارای اینجوری بعد از اون هفتا بایرنی شدن یهو!
همینجوری ادامه پیدا کنه این روند این ریزش هم ادامه پیدا میکنه تا بارسا هم میمونه با یه سری از طرفدارای واقعیش! مثل ما طرفدارای یونایتد که کلاس 91 رو یادمون نمیره، طرفدارای واقعی بارسا هم هیچ وقت این تیم یادشون نمیره.
این ها طرفدارن، و مطمئن باش این آدمایی که توصیف کردم (مثل شما) 5 درصد از اون 44 درصدن.
درباره یونایتد اینجوری نیست چون الان تو بدترین وضعیتمونیم و مسلماً اون 6 درصدی که رأی دادن (از جمله خودم) طرفدار یه فصله نیستن.
دیگه واضح تر از این نمیتونستم منظورمو بگم

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بحث رو اگه اینجوری بگیم بهتره:
طرفدار (به معنای واقعی) در بین هواداران بارسلونا و تا حدودی رئال کمتر از تیم هایی از قبیل منچستر و آرسنال و لیورپولند! ( از لحاظ درصدی )
برای مثال طرفدارای لیورپول از هر 5نفر ، 4تا دارن با لیورپولشون زندگی می کنن!! و در مورد بارسا شاید از هر 5نفر ، یکی هم به این شدت نباشه!

در کل این مقایسه خیلی شبیه مقایسه ی یه خواننده ی پاپ با یه خواننده ی راک هست!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
طرفدار (به معنای واقعی) در بین هواداران بارسلونا و تا حدودی رئال کمتر از تیم هایی از قبیل منچستر و آرسنال و لیورپولند! ( از لحاظ درصدی )
برای مثال طرفدارای لیورپول از هر 5نفر ، 4تا دارن با لیورپولشون زندگی می کنن!! و در مورد بارسا شاید از هر 5نفر ، یکی هم به این شدت نباشه!

بینگو!!
همه توضیحات بالامو تو انقد جا خلاصه کردی!
دمت گرم
پ.ن: البته راک، راک قدیما!!!

niceone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
نظرسنجی دیشب نشون داد که طرفداران بارسا عام هستن و طرفداران بقیه تیم ها خاص
البته در بین رئالی ها هم طرفدار عام زیاده ولی طرفداران اصیلشون نسبت به بارسا خیلی بیشتره ضمن اینکه رئال از قدیم هم تیم پرطرفداری بوده ولی بارسا چند ساله پرطرفدار شده

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

دقیقا

بینگو!!
همه توضیحات بالامو تو انقد جا خلاصه کردی!
دمت گرم
پ.ن: البته راک، راک قدیما!!!

راک قدیم و جدید نداره ! در هر حالتی عالیه اگر بخشش الان وجود داشت اونجا بحث می کردیم حیف واقعا حیف

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شما اگه یه بچه 10 ساله رو بزاری بازی های بارسا، رئال، بایرن و باقی تیم ها رو ببینه مطمئن باش الان طرفدار این سه تا تیم میشه... نمیشه ازشون ایراد بگیری که چرا فن تیمی میشند که بهتر بازی میکنه. همین شرایط برای منچستر دهه 90 و آرسنال اوایل 2000 هم بوجود امد... معلومه تیمی که بهتر هست کم کم طرفداراش زیاد میشند و تیمی که ضعیف هست طرفداراش کم میشند... اگه غیر از این بود عجیب بود.

صحبت شما درسته اما خب بالاخره یه چیزی داریم به اسم بمباران تلویزیونی که بیننده دائم در معرض تماشای بازیهای یه تیم خاص قرار میگیره

اگه از نظر زیبا بازی کردن باشه تیمهای دیگه ای هم علاوه بر بارسا و رئال هستند که زیبا بازی میکنند

اگه از نظر جام باشه که خب الان مثلا رئال و بارسا چند سالی هست که قهرمان سی ال نشدند.

همه بیننده ها احساسی نیستند که عاشق مسی یا رونالدو باشند. بین همین بچه های جوون هم هستند کسانیکه دنبال بازی تاکتیکی و کیفیت لیگ و ... باشند. منتها مساله این هست که خوراکی که تلویزیون ایران به خورد بیننده میده معمولا مال همون 2 تا تیم هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نظرسنجی دیشب نشون داد که طرفداران بارسا عام هستن و طرفداران بقیه تیم ها خاص
البته در بین رئالی ها هم طرفدار عام زیاده ولی طرفداران اصیلشون نسبت به بارسا خیلی بیشتره ضمن اینکه رئال از قدیم هم تیم پرطرفداری بوده ولی بارسا چند ساله پرطرفدار شده

اگه ملاک فقط تعداد طرفدارها باشه هم خب میتونن همین مساله رو در بعد جهانیش در نظر بگیرن و بگن که منچستر و رئال و بارسا که تعداد هواداراشون در سطح جهانی زیادتر از بقیه تیمها هست که هست پس اینها عام هستند و بقیه تیمها خاص هستند.

Last edited:

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
بحث رو اگه اینجوری بگیم بهتره: طرفدار (به معنای واقعی) در بین هواداران بارسلونا و تا حدودی رئال کمتر از تیم هایی از قبیل منچستر و آرسنال و لیورپولند! ( از لحاظ درصدی ) برای مثال طرفدارای لیورپول از هر 5نفر ، 4تا دارن با لیورپولشون زندگی می کنن!! و در مورد بارسا شاید از هر 5نفر ، یکی هم به این شدت نباشه! در کل این مقایسه خیلی شبیه مقایسه ی یه خواننده ی پاپ با یه خواننده ی راک هست!!

آمارت تو حلقم

از کجا میاری اینا رو؟ دی:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

نه چرا مغلطه، شما یه نظریه ی کلی دادید. منم واسش مثال نقض اوردم.

من متوجه منظور شما شدم، اما مثال رو به این خاطر بکار بردم که قطعیت دیدگاه شما رو به چالش بکشم.

بنظرم بحث ما الان فقط بحث بارسا و فوتبال و طرفداری نیستش. یه مقدار کلی تر شده.

من عاشق این بارسا نیستم، من عاشق بارسایی هستم که ریوالدو دقیقه ی 93 از 20 متری با برگردون قیچی دروازه والنسیا رو باز کنه تا سهمیه ی سی ال بگیره. من اون بارسایی رو ترجیح میدم که رونالدینیو یک تنه میاد کمک میکنه بارسا دوم لیگ بشه. الان هم خیلی بارسا رو دوست دارم اما معنی و مفهوم بارسا برای برخی طرفدارانش بازی های امروز نیست.

100 درصد همینطوره اما تا زمانی که به اندازه بارسا و یا رئال طرفدار بین المللی پیدا نکنند.

از طرفی فرهنگ اسپانیا با انگلستان و جزیره کاملا متفاوته. احتمالا فیلمGreen street رو با بازی الیا وود رو دیدید. فرهنگ بریتانیایی متفاوته. اما شما همین تاپیک رو دنبال کرده باشی متوجه خواهید شد دشمنی که بین طرفدار های بارسا و رئال هست بین طرفدار های سلتیگ و رنجرز نیست. ( احتمالا کمی مبالغه کردم اما بدون شک به استناد پیج های همین تاپیک بیشترین درگیری ها رو بارسایی ها و رئالی ها داشته و دارند)

.
.
.
.
.
.
شرمنده ی دوستان، اما با قطعیت میگم، اگر بازی های جزیره رو بصورت کاملا پخش مستقیم کنند محال ممکنه به اندازه ی بارسا و یا رئال و یا حتی نصفش هم آمارشون در نظرسنجی مثل برنامه نود افزایش پیدا کنه.

تقریبا 3 سال در اوائل دهه ی 80 بازی های جزیره پخش مستقیم میشد. اغلب نوجوانان و جوانان اون زمان هم از دهه ی پر جمعیت 60 شمسی بودند. (حدود 20 درصد از جمعیت کشور) اگر قرار بود مورد هجمه ی رسانه

و دیدن بازی های جزیره قرار بگیرن الان قضایا خیلی متفاوت بود و کفه ی آمار به سمت تیم های لیگ برتری سنگینی میکرد

نظر سیاه نمیدم اما فکر میکنم برخی دوستان نا خواسته فکر میکنند بارسا یا رئال یا مثلا میلان یا تیم های با ریشه ی اروپایی مثل تیم های دیگه هستند و اگر اون تیمها هم بازیهاشون پخش بشه به اندازه ی این تیم ها میرسند..

اما فوتبال فقط پخش تلوزیونی نیست و نبوده. باید یه خون نجیب زادگی در رگ جریان داشته باشه. :D (بچث زیادی جدی شد گفتم یکم چاشنی کل کل هم اضافه کنم تا تاپیک از محور اصلیش منحرف نشه :D)

niceone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
اگه ملاک فقط تعداد طرفدارها باشه هم خب میتونن همین مساله رو در بعد جهانیش در نظر بگیرن و بگن که منچستر و رئال و بارسا که تعداد هواداراشون در سطح جهانی زیادتر از بقیه تیمها هست که هست پس اینها عام هستند و بقیه تیمها خاص هستند.

طرفدار عام منظورم حزب باده
یعنی طرفدارانی که اصیل نیستند و همیشه طرفدار تیمی هستن که بیشتر تو بورسه که این سالها اون تیم بارسلونا هست.
قطعا اگر این نظرسنجی 10 سال پیش در نود انجام میشد بارسلونا 44 درصد رای نمیاورد.
اگر چند سال بعد بارسا از شکل فعلی خارج بشه و یه تیم معمولی تر بشه و از قله توجه رسانه ها بیاد پایین طرفدارانش خیلی کمتر خواهند شد و اون موقع کسانی که هنوز طرفدار این تیم بمونند طرفدار اصیل و واقعی بارسلونا محسوب میشن

niceone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
49
این حرف شما که میگید بارسلونا در جهان هم بیشتر بهش توجه میشه و پرطرفدارتر هست درست ولی دیگه نه 44 درصد!
یعنی در کل دنیا هم 44 درصد مردم دنیا طرفدار بارسلونا نیستند؟
این 44 درصد در ایران دیگه خیلی زیاده و بخش اعظم اون برمیگرده به توجه صدا و سیما که هم بازی های این تیم رو پخش میکنه و تبلیغش رو می کنه

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دقیقا

راک قدیم و جدید نداره ! در هر حالتی عالیه اگر بخشش الان وجود داشت اونجا بحث می کردیم حیف واقعا حیف
من اینو میگم و بحث بقیش باشه یه جای تخصصی تر.
آخرین گروهی که هنوز توی راک حرفی برای گفتن داشتن نیروانا بودن، من همیشه میگم موسیقی آخرش با کرت موبین مرد.
هرچن استثناء هم هست

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
صحبت شما درسته اما خب بالاخره یه چیزی داریم به اسم بمباران تلویزیونی که بیننده دائم در معرض تماشای بازیهای یه تیم خاص قرار میگیره

اگه از نظر زیبا بازی کردن باشه تیمهای دیگه ای هم علاوه بر بارسا و رئال هستند که زیبا بازی میکنند

اگه از نظر جام باشه که خب الان مثلا رئال و بارسا چند سالی هست که قهرمان سی ال نشدند.

همه بیننده ها احساسی نیستند که عاشق مسی یا رونالدو باشند. بین همین بچه های جوون هم هستند کسانیکه دنبال بازی تاکتیکی و کیفیت لیگ و ... باشند. منتها مساله این هست که خوراکی که تلویزیون ایران به خورد بیننده میده معمولا مال همون 2 تا تیم هست.

من خودم جز نسلی بودم که مجبور بودم هر هفته بازی های مزخرف بوندسلیگای اون موقع رو ببینم (هیچ گزینه ای هم اون موقع در دسترسم نبود که بتونم سالی یه دونه بازی کامل بارسا رو ببینم) ... اون موقع معروف ترین چهره برام کریستفر دام و نوار زرد بوندسلیگا و آسپرین بایرنورکوزن بود (یادش بخیر که این نورکوزن فقط نایب قهرمان میشد)... اگه گفته شما در مورد بمباران درست باشه الان باید همه طرفدار هامبورگ و هرتابرلین بودیم...

کلا طرفداری که بخواد یه تیم رو بدون پیوند محلی انتخاب کنه اولین ملاک هاش بازیکن ها، نوع بازی، تاریخ و فلسفه تیم هست... الان اگه هر هفته مثلا سری پخش بشه فکر نکنم کسی طرفدار یوونتوس بشه...

از اوج گرفتن بارسا و دریم تیم 2 حدود 10 سال هست که میگذره... و هر کی تو این ده سال به جمع فوتبال بین ها اضافه شده طبیعی هست بارسا انتخاب اولش باشه... ما هم (که به خودمون میگیم طرفدار خاص) یه زمانی به یه دلیلی بارسا، مادرید و یونایتد رو انتخاب کردیم... دلیلی وجود نداره که از این 44 درصد مثلا 30 درصدشون تبدیل به هوادار خاص نشند. البته وجود band wagoner ها رو هم تو همه ی زمینه ها قبول دارم.

بالا