• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
دوستان مادریدی هم دوباره تیمشون گل آفساید زد... اگه فدراسیون فوتبال مادرید نبود، رئال الان باید برای چهارمی تلاش می کرد.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوستان مادریدی هم دوباره تیمشون گل آفساید زد... اگه فدراسیون فوتبال مادرید نبود، رئال الان باید برای چهارمی تلاش می کرد.

من بازی رو ندیدم، این صحنه بود؟

داور هم که داره صحنه رو میبینه! به جز یک بازیکن تمام بازیکن های رئال توی آفسایدن

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

داور هم که داره صحنه رو میبینه! به جز یک بازیکن تمام بازیکن های رئال توی آفسایدن

بله... گل رونالدو کامل آفساید بود. نکته اینجاست که تو ضربات آزاد کمک داور راحت میتونه صحنه رو ببینه.

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866

چقدر ضایع ست این صحنه خط محوطه ی جریمه هم تشخیص آفساید بودن رو خیلی راحت تر می کنه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326

من که دیشب بازی بارسا رو ندیدم ولی میثاقی میگفت گل فابرگاس هم دقیقا همینجوری بوده....ضمنا این عکسی که گذاشتین لحظه دقیق ضربه دیماریا به توپ نیس..اون لحظه که سانتر کرد و رونالدو تو آفساید بود اختلافش با اون بازیکن والنسیا خیلی کمتر بود...اینقدم که فک میکنین تابلو نبود...ولی خوب حقم دارین نتونین تحمل کنین گلزنی رونالدو رو وقتی رونالدو و دیگو کاستا 18_19 تا گل زدن و مسی با 8 تا گل اصلا تو باغ نیس :lol:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
من که دیشب بازی بارسا رو ندیدم ولی میثاقی میگفت گل فابرگاس هم دقیقا همینجوری بوده....ضمنا این عکسی که گذاشتین لحظه دقیق ضربه دیماریا به توپ نیس..اون لحظه که سانتر کرد و رونالدو تو آفساید بود اختلافش با اون بازیکن والنسیا خیلی کمتر بود...اینقدم که فک میکنین تابلو نبود...ولی خوب حقم دارین نتونین تحمل کنین گلزنی رونالدو رو وقتی رونالدو و دیگو کاستا 18_19 تا گل زدن و مسی با 8 تا گل اصلا تو باغ نیس :lol:

با وجود مصدومیت مسی و نصف ترکیب اصلی بارسا...

با خرج اون همه پول...

با این همه اشتباهات داوری به نفع تون...

نتیجه: منفی 5 و سوم:D... واقعا تحملش برای بارسایی ها سخته که الکلاسیکو اصلی :D رو باید تو ویسنته کالدرون برگزار کنند.

===================

ببین کار مادریدی های عزیز به کجا رسیده از دیگو کاستا مایه می گذارند... فعلا کریس شما بعد از مصدومیتش بازی هاش فیل افتر فیل بوده... واقعا شرایط برای مادریدی ها فوق العاده قابل تحمله...

===================

91 Lionel Messi - WORLD RECORD - 2012
90
89
88
87
86 Gerd Muller - 1972
85
84
83
82
81
80
79
78
77
76
75 Pele - 1958
74
73
72
71
70
69 Reallity: Cristiano Ronaldo - 2013
68
67
66
65
64​

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
با وجود مصدومیت مسی و نصف ترکیب اصلی بارسا...

با خرج اون همه پول...

با این همه اشتباهات داوری به نفع تون...

نتیجه: منفی 5 و سوم:D... واقعا تحملش برای بارسایی ها سخته که الکلاسیکو اصلی :D رو باید تو ویسنته کالدرون برگزار کنند.

===================

ببین کار مادریدی های عزیز به کجا رسیده از دیگو کاستا مایه می گذارند... فعلا کریس شما بعد از مصدومیتش بازی هاش فیل افتر فیل بوده... واقعا شرایط برای مادریدی ها فوق العاده قابل تحمله...

کی از دیگو کاستا مایه گذاشت...از کجات درمیاری اینارو عمو به قربونت بره؟:D اشتباه داوری؟میگم من بازی بارسا رو ندیدم ولی از گل سوسک لاس وگاس واسم بگو عمویی :lol:

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دیگو کاستا و بالوتلی و بنزما و زلاتان قراره بیان چلسی

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چلسی امسال 3گانه رو بگیر
عاشق استقال و چلسی هستم

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
کی از دیگو کاستا مایه گذاشت...از کجات درمیاری اینارو عمو به قربونت بره؟:D اشتباه داوری؟میگم من بازی بارسا رو ندیدم ولی از گل سوسک لاس وگاس واسم بگو عمویی :lol:

منطق فن مادرید: گلی که بازی رو 5-2 می کنه با گلی که بازی رو 2-1 میکنه یکی هستش... واقعا سوم بودن با آدم چه ها که نمیکنه:lol:

جالب اینجاست طرف تو فصلی که مثلا بهترین فصل زندگیش بوده آقای گل لیگ هم نیست، تیمش هم جایگاه دومی همیشگیش رو از دست داده... واقعا اگه توپ طلا به این برسه باید فاتحه فوتبال رو خوند.

بالا