• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
منطق فن مادرید: گلی که بازی رو 5-2 می کنه با گلی که بازی رو 2-1 میکنه یکی هستش... واقعا سوم بودن با آدم چه ها که نمیکنه:lol:

جالب اینجاست طرف تو فصلی که مثلا بهترین فصل زندگیش بوده آقای گل لیگ هم نیست، تیمش هم جایگاه دومی همیشگیش رو از دست داده... واقعا اگه توپ طلا به این برسه باید فاتحه فوتبال رو خوند.

پس کمتر از یه ماه مونده تا فاتحه فوتبالو بخونی یا فاتحه فهم فوتبالی خودتو عمو :lol: چی شد پس؟قبول کردی گل بارسا آفساید بوده؟:D ضمنا رونالدو آقای گل لیگ قهرمان شده اگه نمیدونستی به معلوماتت اضافه کن اینم...منم یادم نبود مسی پارسال 3 گانه گرفت:p

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
پس کمتر از یه ماه مونده تا فاتحه فوتبالو بخونی یا فاتحه فهم فوتبالی خودتو عمو :lol: چی شد پس؟قبول کردی گل بارسا آفساید بوده؟:D ضمنا رونالدو آقای گل لیگ قهرمان شده اگه نمیدونستی به معلوماتت اضافه کن اینم...منم یادم نبود مسی پارسال 3 گانه گرفت:p

افساید + گل اول قبل پاس گل توپ از خط رد شدو اوت بود
رفت چپید تو گل

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

واقعا قبول داری گل 5-2 با گل 2-1 ، یکی هستش :blink:؟؟؟

ایشالله بدنش به رونالدو یکم فشار از روی فنای مادرید و کریس برداشته بشه... با این وضعیتی که من میبینم (5 سال و یه جام) اگه کریس توپ طلا رو نبره نصف فنای مادرید میرند هاراگیری:D میکنند...

====================

افساید + گل اول قبل پاس گل توپ از خط رد شدو اوت بود
رفت چپید تو گل

از همون چیپ هایی که واران و لوپز از 25 متری خوردند؟

elche, villarreal, granada, valencia, malaga, sevilla

man its a repeat of season 11/12

but they wont win it no matter how many refs they buy

ATLETI, BARCA>>>>>>>>>>>>>>>>refdrid

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
باحاله ادعای فوتبال دارین
عکس گذاشتین دیماریا هنوز پاش به توپ نخورده. حالا قانونش رو براتون پ خ میکنم :lol:
باز صد رحمت به رئال بازی رو جلو بود گل مشکوک زدن
بارسا دو تا عقب بود توپ رفت اوت همه وایساده بودن گل زد :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
گل آفساید رئال رو نبینیم، یا به تعویق انداختن محرومیت راموس بخاطر 5 کارته شدن (توی همون هفته 5 کارته بودن ستاره ی اسپانیول رو هم بیخیال شدن تا بتونه جلوی بارسا بازی کنه)، یا بخشیدن کارت قرمز راموس رو؟ یا اون پنالتی محشر پپه دقیقه 90+؟؟؟

همین شاهکار ها دست کم 10-12 امتیاز واسه رئالی ها زنده کرد.

رونالدو هم با تمدید مدت رای گیری و اون بازی با سوئد و کمپین ماسک و دلقک بازی هُلش دادند که شاید بتونه توپ طلا رو بگیره.

وگرنه توی این چندماه گذشته بخوایم منصفانه حساب کنیم، سوارز باور نکردنی بوده. اگر بیشتر تمدیدش میکردن بعید نبود سوارز صاحب این توپ طلا بشه :happy:

پ.ن:

دلایلی که باعث میشن رونالدو توپ طلا رو ببره:

طنز پردازی سپ بلاتر
مظلوم نمایی بهمراه اندکی ننه من غریبم بازی :D
40 هزار ماسک
تهدید به اعتصاب آنچلوتی
تهدید به عدم حضور در مراسم پایانی توپ طلا
مصدومیت مسی
هتریک در برابر سوئد
دومین گلزن برتر لالیگا
برترین گل زن چمپیونز لیگ
تمدید مدت رای گیری

افتخارات یک سال گذشته= :blink: هیچ

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
عکس گذاشتین دیماریا هنوز پاش به توپ نخورده. حالا قانونش رو براتون پ خ میکنم :lol:

این عکس خوبه؟ :lol:

xaxkeg.jpg

گزارش داوری: گل آفساید رونالدو در بازی با والنسیا - Goal.com

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
گل آفساید رئال رو نبینیم، یا به تعویق انداخت محرومیت راموس بخاطر 5 کارته شدن (توی همون هفته 5 کارته بودن ستاره ی اسپانیول رو هم بیخیال شدن تا بتونه جلوی بارسا بازی کنه)، یا بخشیدن کارت قرمز راموس رو؟ یا اون پنالتی محشر پپه دقیقه 90+؟؟؟

همین شاهکار ها دست کم 10-12 امتیاز واسه رئالی ها زنده کرد.

رونالدو هم با تمدید مدت رای گیری و اون بازی با سوئد و کمپین ماسک و دلقک بازی هُلش دادند که شاید بتونه توپ طلا رو بگیره.

وگرنه توی این چندماه گذشته بخوایم منصفانه حساب کنیم، سوارز باور نکردنی بوده. اگر بیشتر تمدیدش میکردن بعید نبود سوارز صاحب این توپ طلا بشه :happy:

دوباره کم اوردین بحث رو کشیدین به قبل الان میرین سراغ ژنرال دوباره :)
دلقک بازی بیشتر حرکات بلاتر بود. تازه رونالدو بگیره بهتره تا اون ک کت شلوار گل منگلی میپوشه (رفته مصدوم شده فکراشو کرده دیده بهش کم پول میدن)
سوارز خطرناکه

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646

این خوبه
بیا از همین سایت گل
حالا برا کریس رو داوره میگه شلوغ بود
این اوت رو چی میخاد بگه با افسایده. :)

گل کریس افساید
با این دو تا عکس قبول داری دو تا گل شما مردود؟
منطقم خوب چیزیه!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
گل چهارم بارسلونا آفساید بود, نه گل پنجم.
من اون صحنه رد شدن توپ از خط رو هم دیدم ولی نمیدونستم که مربوط به گل اول میشد که طبق گفته AloneFly قبل از گل اول بود.
حداقل اول تا2 گل اشتباه بارسلونا رو میدیدن بعد راجع به یکی از گلهای رئال پست ارسال میفرمودین.

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
تو بازی دیشب بارسا پدرو یه گل دیگه هم زد قبل اینکه گل اولش رو بزنه که داور به اشتباه افساید گرفت از اونورم گل فابرگاس افساید بود که اینجا یر به یر شدن
اما اونور مادریدیا به لطف گل افساید تونستن برنده بشن

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
این خوبه
بیا از همین سایت گل
حالا برا کریس رو داوره میگه شلوغ بود
این اوت رو چی میخاد بگه با افسایده. :)

در این عکس آفساید بودن گل بارسا مشهوده و هیچ بحثی در این مورد نیست
اما در مورد خارج شدن توپ مخالفم
توپ روی زمین نیست و سایش رو میتونید ببینید.
حتی اگر 1 سر سوزن از توپ روی خط باشه اوت محسوب نمیشه. توپ باید به صورت کامل از خط رد بشه. قانون چند سال پیش عوض شد. دیگه نصف توپ معیار نیست

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
منطق فن مادرید: گلی که بازی رو 5-2 می کنه با گلی که بازی رو 2-1 میکنه یکی هستش... واقعا سوم بودن با آدم چه ها که نمیکنه:lol:

جالب اینجاست طرف تو فصلی که مثلا بهترین فصل زندگیش بوده آقای گل لیگ هم نیست، تیمش هم جایگاه دومی همیشگیش رو از دست داده... واقعا اگه توپ طلا به این برسه باید فاتحه فوتبال رو خوند.

یعنی فقط برو از همین امروز که نه از همین الان دعا کن توپ طلا نرسه به رونالدو که اگه برسه شما سر هر موضوعی اینجا کل کل کنی مثه خودت میزنم جاده خاکی تو جوابت همین پستت رو کوت میکنم و میگم شما که فاتحه فوتبال رو خونده بودی پس چی شد؟! دیگه بحثی نمیمونه:lol:

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
تو بازی دیشب بارسا پدرو یه گل دیگه هم زد قبل اینکه گل اولش رو بزنه که داور به اشتباه افساید گرفت از اونورم گل فابرگاس افساید بود که اینجا یر به یر شدن
اما اونور مادریدیا به لطف گل افساید تونستن برنده بشن

من گل پدرو رو ندیدم

در این عکس آفساید بودن گل بارسا مشهوده و هیچ بحثی در این مورد نیست
اما در مورد خارج شدن توپ مخالفم
توپ روی زمین نیست و سایش رو میتونید ببینید.
حتی اگر 1 سر سوزن از توپ روی خط باشه اوت محسوب نمیشه. توپ باید به صورت کامل از خط رد بشه. قانون چند سال پیش عوض شد. دیگه نصف توپ معیار نیست

این عکسی ک من میبینم همه توپ رد شده
اینم منبع خودت نوشته برادر من
"در نیمه اول بازی و درجناح چپ زمین و درنزدیکی دروازه بارسا، لافیتا و پیکه برای مال خود کردن توپ با هم می جنگیدند. توپ از خط عبور کرد و از زمین خارج شد ولی پیکه آن را به زمین بازی برگرداند."

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

رئال بازی رو جلو بود:blink:؟؟؟

گل اول بارسا: از وسط زمین پاس تو عمق قشنگ و چیپ 25 متری... (توپ کامل هم رد نشده) واقعا این گل با گل آفساید یکی میکنی؟

گل فابرگاس: تو این عکسی که گذاشتی فابرگاس با آخرین دفاع تو یه خط هست... شاید من اشتباه می بینم ولی اینجا الکسیس تو افساید هستش... (بعد اگه اینو افساید میگرفت اتفاقی برای کسی می افتاد؟).

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
یعنی فقط برو از همین امروز که نه از همین الان دعا کن توپ طلا نرسه به رونالدو که اگه برسه شما سر هر موضوعی اینجا کل کل کنی مثه خودت میزنم جاده خاکی تو جوابت همین پستت رو کوت میکنم و میگم شما که فاتحه فوتبال رو خونده بودی پس چی شد؟! دیگه بحثی نمیمونه:lol:

فاتحه فوتبال زمان فرانکو هم خونده شد... ولی فوتبال دوباره از کمپ نو جون گرفت و بر گشت...

امسال به خاطر این همه گریه بدنش این بابا... سال بعد صاحب اصلیش پسش میگیره.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
فاتحه فوتبال زمان فرانکو هم خونده شد... ولی فوتبال دوباره از کمپ نو جون گرفت و بر گشت...

امسال به خاطر این همه گریه بدنش این بابا... سال بعد صاحب اصلیش پسش میگیره.

چی شد؟! به همین زودی حرفتو پس گرفتی؟:blink::lol:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
چی شد؟! به همین زودی حرفتو پس گرفتی؟:blink::lol:

از کی پس گرفتم:blink:؟

ماشالله دوستان مادریدی... اگه تیم من تو 5 سال جام نمی گرفت و تو این فصل هم با این همه خرج سوم میشد، اصلاً حال کل کل نداشتم... خدایی خوب روحیه ای دارید... فکر کنم تنها کاری که خوزه براتون کرد همین بود.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
گل رئال که 100 درصد آفساید بود از همون اول هم تو آفساید بود.
من بازی بارسا رو هم دیدم صحنه گل دقیقا بعد همین توپ اوت بود. صحنه آرومشم نشون ندادن اما اگر این صحنه هست که دوستان گذاشتن خداییش اوت هست، کسی نگه اوت نیست آدم به چشماش شک می کنه. rms خداییش این صحنه ای که من می بینم اوت هست:blink:
پدرو یه گل اول بازی زد که آفساید نبود و داور گرفت.
اون صحنه هم هم فابرگاس آفسایده هم سانچز.
تو لیگ اسپانیا حق پخش ها رو که این دو تیم می بلعن، ستاره ها تیم های دیگه رو هم می بلعن، داوری هم که حال میده بشون در حد لالیگا، من نمیدونم بقیه تیم ها به چه امیدی میان تو لیگ:lol:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
گل رئال که 100 درصد آفساید بود از همون اول هم تو آفساید بود.
من بازی بارسا رو هم دیدم صحنه گل دقیقا بعد همین توپ اوت بود. صحنه آرومشم نشون ندادن اما اگر این صحنه هست که دوستان گذاشتن خداییش اوت هست، کسی نگه اوت نیست آدم به چشماش شک می کنه. rms خداییش این صحنه ای که من می بینم اوت هست:blink:
پدرو یه گل اول بازی زد که آفساید نبود و داور گرفت.
اون صحنه هم هم فابرگاس آفسایده هم سانچز.
تو لیگ اسپانیا حق پخش ها رو که این دو تیم می بلعن، ستاره ها تیم های دیگه رو هم می بلعن، داوری هم که حال میده بشون در حد لالیگا، من نمیدونم بقیه تیم ها به چه امیدی میان تو لیگ:lol:

تصویر اوت شدن توپ به همون اندازه ای که احتمال اوت شدن داره احتمال اوت نشدن هم داره. اشاره کردم که حتی اگر 1 درصد از توپ هم از دید داور کنار روی خط باشه اوت نیست، یعنی 99% هم عبور کنه اثری نداره. این تصویر، تصویری مناسب برای تشخیص عبور 100درصدی توپ نیستش.

پ.ن: در مورد بخش دوم صحبتهاتون، به این امید که بازیکن های متوسط رو به خوبشون بشن ستاره های لیگ برتر :D

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
برای رد شدن توپ باید عکس از بالا باشه تا مشخص بشه:f34r:
رد شده باشه هم تو نتیجه تاثیر نداشت اوت برای بارسلونا بود

بالا