erfan1373g
Registered User
امیدوارم دهن خیلی از دوستان بسته بمونه
هیچ حرفیا باقی نذاشتی
ارسنال هم بازیکنهای خوبش رو حفظ میکرد خیلی بهتر نتیجه میگرفتخب دوست من مشکل همین کری خونی غیر منطقی شماست
شما چندین صفحه قبل میفرمایید بایرن ارسنال رو پنچر میکنه و چلسی روی ارسنال رو کم میکنه و میترکونش تا بفهمه خیلی ریزه و از این گونه صحبتهای بسیار فنی :blink:
ما که ادعایی برای قهرمانی نداریم چون ابزارش رو نداریم اما ارسنال اگه حتی یکی از سه مهاجم شما رو داشت " اتوو. تورس یا دمبابا " الان با اختلاف صدر جدول بود
مخلصیم![]()
ارسنال هم بازیکنهای خوبش رو حفظ میکرد خیلی بهتر نتیجه میگرفت
ادبایور-فابرگاس*فن پرسی *حالا حسابشو بکن اینا در کنار اوزیل چی میشدن
این ستا هم که از چلسی گفتی اتوئو که پا به سن گذاشته و روزهای اوجش تو بارسا و اینتر بود البته برای چلسی هم که خوب بوده هر وقت بازی کرده تورس هم هم 50 به 50 هست گاهی اوقات خوب هست و تو نتیجه موثر و گاهی نه اوجش تو لیورپول بود دمبابا هم بد نیست
من فقط عاشق هازارد هستم و اگه دیگو کاستا بیاد چه شود
بازی با آرسنال هم 2و3 تا تک به تک ازمون گرفت کمک داور سیتی!
واقعاً یه نیمه فوق العاده از فوتبال بود!نیمه اول سیتی و لیورپول چه بازی قشنگی بود امیدوارم این بازی برنده ای نداشته باشه
نه که با تیم اونوری خیلی رابطه حسنه ای دارن!واقعا لذت میبرید؟:دی
یونایتد دشمن دیرینه لیورپول هست ولی طرفدارای یونایتد اومدن و دارن از لیورپول حمایت میکنن!:دی
واقعا لذت میبرید؟:دی
یونایتد دشمن دیرینه لیورپول هست ولی طرفدارای یونایتد اومدن و دارن از لیورپول حمایت میکنن!:دی
نه که با تیم اونوری خیلی رابطه حسنه ای دارن!
لیورپول خودش بره به **** ما دنبال منافع منچستر در این بازی هستیم :دی
سیتی در هفته های آینده بازیهای به مراتب آسان تری پیشرو داره ممکنه در بره نشه گرفتش